Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)11:55
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Минали животи - Бъдещи животи

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Минали животи - Бъдещи животи

Факт е, че всички хора споделят обстоятелството, че са били на Земята много пъти. В предишните послания обясних как многобройните ви изяви образуват система посредством кармата (покритията) и "вратите" на действие, за да ви осигурят начин за работа през преражданията ("Финалната епоха", Глава 1). Сигурно сте забелязали, че в тези послания постоянно се повтаря темата за уважението, което ви отдаваме заради това. Ще продължа да говоря по този въпрос и ще го правя, докато не стане време да ви напусна. Не мога да подчертая достатъчно убедително колко много ви обичаме и почитаме ние, които служим. Причината е проста: вие сте избрали да бъдете воините на светлината. Вие сте онези, които правите разликата и създавате промяната. А ние, останалите, сме ви подкрепа... но вие трябва да свършите работата. Цялата ви земна структура, цялата документирана земна история и всичко, което възприемате като човешки същества, се върти около това. Делото ви е решаващо за Вселената. Причините за неговата важност ще останат скрити още малко и в момента не са от значение за вас. Но вие трябва да знаете, че работата ви е далеч по-грандиозна от това просто да просветлите планетата си. Моля ви да ми вярвате, когато ви казвам това!

Цялостният универсален "план" е да попаднете с определен урок на Земята, с вече описания дуализъм и с инструментите за осъществяване на индивидуална промяна. Притежавате сложни качества и предизвикателства, а вашата задача е реакцията ви към тези предизвикателства. Когато реакцията е положителна и изберете да се просветите и да се справите с тях, тогава вие индивидуално и колективно повишавате вибрацията на планетата... което е целта. Ако не го направите, повтаряте с по-тежък товар.

Когато стоите на ръба, готови да се впуснете в урока, вие се изправяте като пълноценни същества, почитани и постоянно обслужвани от всички нас, равни на всяко друго същество с вашите качества във Вселената. Където и да отидете, веднага ви разпознават и поздравяват за вашата работа, за цветовете, които излъчвате, или за овладените уроци. Вие заедно съставяте плановете, а после се появявате в най-подходящия момент за изпълняването на учебния план. Така вие сте архитектът на вашия собствен урок, затова вътре в себе си винаги разполагате с отговорите на уроците... скрити в дуализма, достъпни почти по всяко време, когато пожелаете, посредством самоосъзнаване и общуване с душата ви.

Както вече предадох, моята работа е да създам магнитно равновесие на Земята, което да съответства на делата ви. Магнетизмът е "люлката", в която човешкото съзнание и биология са седели през цялото си съществуване. Той е решаващ за равновесието ви и е предпоставка за просветлението. Бях тук, за да настроя магнетизма още преди вашето пристигане, както и още два пъти оттогава насам, за да го пренастроя. Това е моето четвърто и последно идване тук, както знаете.

Може би все още ви изглежда странно, че сте били тук многократно. Този факт се потиска от вашия отпечатък при раждането, затова до ден днешен е спорен въпрос сред кръговете на духовните водачи. Но така и трябва да бъде, защото иначе нямаше да има полза от дуализма. Всеки един от вас притежава пълно познание за всичките си инкарнации, защото душата ви ги знае без изключение. Вашата душа носи със себе си и плана на урока ви (докато сте на Земята), историята на миналото ви и отговорите, до които трябва да стигнете, за да завършите обучението си. Ако това е така (бихте могли да попитате), тогава защо просто не попитате себе си за това? Наистина! Това е цялото търсене. Деветдесет процента от работата се състои в това да постигнете просветление и да стигнете до етапа, когато осъзнавате, че можете да попитате. Искането на познанието представлява последните 10 процента. Всички вие можете да отключите познанието за миналите си животи и да го използвате за изчистване на кармата. Това беше създадено като метод за вас и замислено като начин да ви помага за мира в настоящата ситуация.

Съществуват няколко начина за изчистване на кармичните атрибути. Когато успеете да ги изчистите, получавате имплант за неутрализиране на част от отпечатъка, който ви е зачислил кармата.

(1) Първият начин за изчистване на кармата е най-старият и най-болезненият: това е методът на "преживяването". Той често изисква жертва за цял живот, а понякога и прекратяване (смърт).

(2) Друг начин е чрез осъзнаването, че кармата съществува. Това може да стане само чрез просветление. Когато сте в състояние на равновесие, често пъти кармичният урок ви се разкрива чрез интуиция или сънища, или дори чрез някаква разтърсваща случка, която "прояснява" нещата пред очите ви. Щом осъзнаете и разпознаете кармичния атрибут, той почти изчезва. Просто трябва да се изправите срещу него и да го идентифицирате напълно, за да се отървете от него. Това е все едно да търсите сред висока трева билки за болките, които ви мъчат. Щом откриете билката, я прилагате върху тялото си, за да премахнете болката. След това продължавате да търсите следващата билка в тревата, докато не излекувате всички болки.

(3) Третият начин за изчистване на кармичен атрибут е свързан с горния, но с помощта на друг балансиран човек. Както вече казах, вие не можете лесно да си помогнете, ако не сте уравновесени, а понякога е необходим друг човек, който да ви доведе до това състояние, така че да продължите да се лекувате сами. Ето защо е уместно така наречените посредници да продължат да работят с вас. Дори в новата енергия тези системни работници могат да бъдат катализаторите, помагащи на много хора да постигнат пълен баланс и да поемат по пътя си. Но имайте предвид, че системните работници трябва да осъзнаят промените, предизвикани от моята работа ("Финалната епоха", Глава 2). При промяната в магнетизма и възможността за просветление, много от симптомите на индивидите ще се променят, а голяма част от процесите ще се ускорят. Системните работници, които не обърнат внимание на този факт, ще установят, че работата им става безполезна и неефективна...

(4) Последният начин за постигане на пълно кармично очистване е посредством неутралния имплант; това беше основната информация, съдържаща се в първата поредица послания. Това е вашата нова сила и наистина е могъщ инструмент, много полезен за превръщане на отрицателното в положително на вашата планета.

Е, има нещо, което никой от вас не очаква и което много ме забавлява: загатнах факта, че всички ние сме част от цялото и че броят на цялото никога не се променя. Няма нови същества. Динамиката на Вселената съществува в една и съща численост, откакто свят светува. Тази информация е скрита от вас и вследствие на вашия отпечатък вие все още се затруднявате с нещата, които "винаги са били". Но това е така. Борбата, от която сте част, е изключително стара и динамична само в смисъла, че играчите постоянно променят образа си. Следователно това е вашият дуализъм.

Това, което се опитвам да кажа, е, че докато продължавате да почитате и уважавате древните хора заради тяхната мъдрост и се опитвате да си върнете изгубената информация и да разкриете скритите тайни на миналото, вие търсите самите себе си. Вие сте древните хора! Вие сте онези, които са използвали и скрили тайните. Вие сте онези, които са оставили послания и писания за себе си. Сигурно усещате някакъв проблясък, докато стоите над гроб, който е ваш собствен, или четете някакви древни писания, които всъщност сами сте написали. Забавлявам се с искрена обич, защото вашите отпечатъци работят толкова добре, че не разпознавате себе си в собствената си земна история.

Накрая, нека поговоря за смъртта. Вярно е, че всеки човек е биологически уникален. Тоест, след като си отидете, повече никога няма да има друго, съвсем същото изражение като вашето. Това е основната причина, поради която скърбите за смъртта на любим човек. Онези, които нямат представа за дуализма и не разбират механизма на съществата в урок, преживяват много тежко смъртта на любимите си хора. За тях няма нито смисъл, нито надежда, нито покой. Онези от вас, които се отличават с равновесие и просветление и напълно разбират какво се е случило при смъртта, пак трябва да провеждат церемония, но тя ще бъде един вид честване на току-що приключилия живот на индивида, вместо мрачни празни възпоменания без смисъл или надежда. Основна част от вашия отпечатък е да съзнавате интуитивно, че "животът" продължава след смъртта. Ако се вгледате във вашите земни религии, почти всички утвърждават това вярване. Примитивните племена, съществували в изолация стотици години, които накрая навлизат във вашите модерни времена, изповядват същите убеждения, макар никой да не им е казвал нищо за религията. Съзнаването на този факт... е интуитивно и съществува на клетъчно ниво. Тази прикрита истина ви се дава, за да имате покой в момента на човешката смърт. Хората, които упорито отхвърлят това вярване, са убили своята интуиция - те са онези, които стоят голи и уязвими за негативното, защото вашата интуиция е щит срещу мрака.

Когато зачитате вашата интуиция и усещате любовта, която изпитваме към вас, тогава можете да се сбогувате правилно с починалия. Когато вие, работниците, се събирате, за да почетете паметта на някой приятел, съберете смелостта да промените традиционната церемония и протокол. Погребението в "новата епоха" трябва да бъде нещо толкова специално и различно, че всички да го забележат.

(1) Не бива да присъства физическото тяло или някакви тленни останки. На този етап трупът вече няма никакво значение и по никакъв начин не е свят. Не обременявайте и Земята с него.

(2) Провеждайте церемонията с всички онези елементи, които бихте включили в благословено събитие.

(3) Изпълнете подходяща медитация преди и след церемонията, с уравновесени хора, които да почетат починалия. Използвайте този момент, за да се помолите за планетата, защото това е единственото предназначение на урока за онзи, който току-що го е овладял. Не се занимавайте с емоцията, която изпитвайте. Всичко е правилно и не показва слабост на духа. Напротив, показва любовта на духа и уважението към процеса.

(4) Не насърчавайте усещане за окончателност и не допускайте изричането на негативни слова. Недейте да се ровите в миналото.

(5) Ако сте в състояние, проявете чувство за хумор по време на церемонията.

Смъртта на някои същества ще бъде по-лека от тази на други, но запомнете, че смъртта е уместна, дори да не ви изглежда така в момента. Ако се озовете в ситуация, която ви се струва най-страшния ви кошмар, когато се случва неочаквана, на пръв поглед безсмислена смърт, тогава, скъпи мои, вашето осъзнаване на положението трябва да бъде двойно по-извисено, защото този урок съдържа могъщо послание за вас. Това е знак, че с вас се работи на най-високо ниво. При такива обстоятелства мнозина не "виждат" прозореца в тази светлина и се "затварят" в момент, когато би трябвало да се движат много бързо. Естествено, сърцето ви е ранено и ще слагате ръка на гърдите си с болка и мъка, без да можете да сдържите сълзите си. Въпреки това Вселената ви е дала смелостта и силата да се извисите духовно в този миг, защото най-голямото израстване става именно в подобни моменти. Знайте следното: когато нещо подобно се случва на вас или на околните ви, под повърхността на нещата винаги има смисъл и причина. Никоя смърт не е неуместна. Вие сте безмерно обичани и сте обединени в група по определена причина. Това, което прави нещата още по-странни за вас, е фактът, че преди да дойдете тук, вие сами сте съставили плана. Затова обмислете ситуацията в пълна любов и приемете спокойно събитието. Мъката и самотата за починалия са уместни и ще намалеят с времето; но съществото продължава да живее и дори е възможно да ви даде знак за това в седмиците и месеците след смъртта. Любовта, която изпитвате към починалия, се споделя и връща от него дори след смъртта. Няма нищо лошо в това да се потапяте в любовта на човека, който си е отишъл, стига да не копнеете за миналото. Това може да бъде извор на покой и утеха.

Това е надеждата. Това е реалността на любовта, защото цялото никога не се променя, а ние продължаваме нататък с взаимна любов и уважение, преминаваме през различни уроци с една-единствена цел... да се съберем и да планираме следващата си инкарнация и да отпразнуваме последната.

Крион

 

Вие сте избрали да бъдете воините на светлината. Вие сте онези, които правят разликата и създават промяната. Ние, останалите, ви подкрепяме, но вие трябва да свършите работата. Цялата структура на Земята, цялата документирана земна история и всичко, което възприемате като човек, се върти около това. Делото ви е решаващо за Вселената.

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 5440 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/7
Коментари: 1
14.06.2009
1. TOSKA () [Материал]
[color=blue]strahotno, vinagi sjm se pridarjala kjm tazi teoria bez da go znam.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 11:55