Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:42
29.03.2024
Петък
18.213.4.140


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Атрибути на Здравето и Лечението

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Атрибути на Здравето и Лечението


Ченълинг от 17 август

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

 Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. Уважавам молбата на моя партньор тази вечер (да говоря бавно и полека... и да изчаквам да свърши да говори, преди да продължа). Но тук има голямо вълнение! Блажено е това място! Сладостта му се дължи на присъстващите тук хора. Няма да съм Крион, ако не продължа да ви повтарям, че аз идвам при вас и седя в краката ви... защото искрено ви обичам. Илюзията на урока ви позволява да се съмнявате в това и именно илюзията на урока ви кара да мислите, че аз съм по-велик от вас. Защото вие сте въздигнатите и съм го казвал неведнъж; но когато не сте тук, вие носите признаците на цвета на урока. Това означава, че в мига, когато напускате тази планета, ще носите друг пояс, както дърветата на Земята, който ще показва, че сте били тук още веднъж. А по цветовете ви цялата Вселена ще разбере, че вие сте воините на светлината. Вие сте специалните, които са се съгласили да дойдат и да умират многократно, жертвайки тези животи за Духа. Това е история, която ще чувате толкова пъти, колкото застанете пред мен, защото е важна история... повече, отколкото сега предполагате... и така, продължавам по-бавно.

Тази вечер имате покана (читателите също), която трябва да се попълни. Не се тревожете за знанието, защото съм инструктирал моя партньор да транскрибира всичко, казано тук, и да го направи достъпно. Вижте, възможно е да бъдете изпълнени от Духа; АЗ СЪМ Крион; аз представлявам Духа в неговата цялост. Аз представлявам истината. Аз представлявам същата истина, като онази на Авраам. Аз представлявам същата истина, като тази на Елияху. Тя не се е променила през вековете. Говоря със същия глас, с който е говорил Духът много отдавна, и сега съм тук заради вас, представлявайки същата любов, която се е проявявала през хилядолетията. Аз ви обичам сърдечно и ви каня да "почувствате" третия език, който ви се представя дори сега. Приканвам ви да се изпълните с Духа... да разберете, че сте едно цяло, да познаете, че притежавате Висш Аз, и да приемете спокойно цялото това познание. Сега идвам при вас едновременно лично и върху страниците, които четете. Защото, въпреки че тези думи са изговорени на моя партньор и превеждани за вас "сега" в тази стая, времевата линия за онези, които четат тези редове за пръв път, също е вашето "сега". Кое е истинското "сега"? Разбирате ли безвремието на Крион и на Духа?

Аз никога не съм бил човек. Никога не съм влизал, така да се каже, "в обувките ви". Все пак съм наясно с вашите психологически ограничения, защото те са специалността ми. Знам как се чувствате и какво мислите, защото сме ги приспособявали много пъти за вашия "урок". Това е нашата специалност, както е ваша специалност да сте в "урок".

Искам да знаете следното. За всички лечители, които присъстват в тази група и които четат тези думи, онова, което следва, не е предназначено или представено да наложи промяна в нещата, които правите. Ако постигате резултати в работата си, значи е казано достатъчно! Това, което следва, трябва да подобри постиженията ви. Ако направите някакви промени, те ще бъдат положителни. Те ще бъдат просветлени промени. Ще донесат по-добри резултати! Нищо от представената информация няма да "обърка нещата" (или да превърне някой добър процес в лош).

Ето нещо, което трябва да осъзнаете и проумеете: истината остава истина, независимо дали ще изберете да повярвате. Това означава, че истината на Авраам, истината на Елияху, е останала непроменена през хилядолетията. Следователно единствената променлива величина в тази сцена сте вие. Вие сте относителният аспект. Истината се е запазила статична. В хода на посланието ще ви стане ясно защо казвам това.

Искам да се отпуснете за момент в любовта, която изпитвам към вас, защото съм довел със себе си онези, които ще седнат до водачите ви и ще им разкажат с любов кои сте вие. Тук настъпва голямо вълнение всеки път, когато Крион има възможност да седне пред такива като вас, или посланията му да бъдат прочетени от такива като вас. (Запомнете, вие сте в "сега" точно толкова, колкото и присъстващите на този ченълинг.) В тази стая цари голямо блаженство.

Болест и неравновесие: Искам да ви говоря за болестта и неравновесието. Знайте следното... много важен въпрос, нещо, което трябва да се каже на онези, които все още се съмняват в онова, което виждат: Духът не ви дава болестите и неравновесието! Духът не ви съди като човек в урок. Духът не е тук, за да ви дава отрицателно наказание; няма такова нещо. Ние искаме да знаете откъде идват болестта и неразположението. Отговорът е нещо, което мнозина от вас вече знаят, защото то е писано и превеждано и преди. Те се излъчват директно от ВАС; болестта е ваш избор. Вижте, съгласили сте се, още преди да дойдете тук, да я създадете или да я допуснете. Тя се основава на логическа преценка и карма от минал живот. Следователно вие сте отговорни за нея по всякакъв начин. Духът нищо не ви е "причинил". Болестта е вродено ваша, както ръцете и краката ви. Вие сте я поискали предварително и тя се появява. Може да ви се струва странно, че бихте (от различна позиция, когато не сте тук) поискали нещо толкова негативно, толкова плашещо, пораждащо толкова страх. Но нима това не е в пълно съгласие с уроците на кармата (както беше канализирано през март 1993 г.), които също са толкова плашещи и страшни? Защото всичко е взаимно свързано. Всичко онова, което имате като смущения във вашата биология, е просто карма. Това е телесният език на вашата човешка същност в урок.

Сега нека да ви разкажа за някои от атрибутите на човешкото тяло, които може би не са ви известни.

Поляритет: Искам да ви разкажа за поляритета на органите. Скъпи мои, когато отивате във вашите "модерни" лечебни заведения, никъде няма да видите някой, който да измерва поляритета и магнитното равновесие на органите ви. Нито пък ще откриете някой, който да ги хармонизира. Въпреки това поляритетът и равновесието на органите са жизненоважни за вашето здраве! (Как е възможно учените ви да пропуснат това, щом са в състояние да измерват електричеството в мускулите и мозъка ви? И когато са в състояние да съставят карти на сигналите на вашето тяло и да виждат резултатите от въздействието на вашето биологическо мислене? Всичко това е магнетизъм!)

Вече ви разказах в един ченълинг за "канапето на вашето магнитно поле", на което "седите" и за което съм отговорен аз. Казах ви, че без него със сигурност ще умрете, защото то е проектирано и създадено за вашата биология. Казах ви, че космическите пътешественици също трябва да го носят със себе си или със сигурност ще умрат; и въпреки всичко това все още не се признава или разбира. Поляритетът на вашето човешко тяло представлява "здрависване" с поляритета на Земята. Ако сте идеално балансирани и поляритетът е правилен, няма да допуснете в себе си болестта. "Ключът" няма да пасне в ключалката (както беше описано в главата за лечението на Книга Първа на Крион). Затова би трябвало да научите за този поляритет!

Всеки орган притежава собствен поляритет, който си взаимодейства с органа до него. Това е сложно, тъй като има два вида поляритет: абсолютен и относителен. Абсолютният поляритет е като дипол, тоест положителната и отрицателната настройка се запазват едни и същи независимо от физическите наклонности на човека. Относителният поляритет се променя според склонността на човека. Два са основните органи, които имат относителен поляритет: човешката кожа и мозъкът. Всички поляризирани органи реагират на поляритета на планетата, а относителните реагират и на физическите наклонности на човека.

Поляритетът може да се измерва по здравословни причини. Не е тайна как става това. Методът ви е известен от 15 или повече земни години. Измерва се с помощта на върховете на пръстите... което не е тайна за мнозина от събраните тук. Уредът, който може да го измери, вече е изобретен в страната, която наричате Германия. Бих могъл да се задълбоча и да ви разкажа повече за тази Германия. Позволете ми да кажа само следното, нещо, което много от вас подозират: Германия е територия на тази планета, където се намират някои от най-силните прилики и атрибути, характерни за предледниковата епоха, на мястото, което наричате Атлантида. Атлантида, както сигурно си спомняте, притежаваше най-високо канализираната наука, позната на човечеството... стигаща почти до робство.

Призоваваме онези, които разполагат с уреда за измерване на поляритета в Германия, да го извадят на показ и да позволят на съвременната медицина да го изпита. Време е.

На мнозина от вас част от тази информация може да им се стори глупава или ненаучна. Истината остава истина, независимо в какво избирате да вярвате. (Колко отдавна беше, когато не вярвахте в микробите?... Беше глупаво да се миеш преди хирургическа операция. Истината за вашето здраве остава непроменена. Само вашето отношение превръща истината от глупост във факт.)

Движение: Още по въпроса за поляритета на човешкото тяло ще има по-нататък. Следващото действие, което е решаващо за вашето разбиране, е движението. Когато се раждат вашите земни животни, мнозина от вас ги наблюдават със страхопочитание, защото те притежават инстинкти и интуиция, които сякаш се подчиняват на същността им. Те познават своите врагове. Току-що излязли от майчината утроба, те вече знаят къде да се скрият. Знаят къде е храната, всичко сякаш без обучение... някакъв "спомен", така да се каже. (Някои от тях притежават и магнитна навигация, директна връзка на биологичното и земното магнитно поле... на молекулярно ниво.)

Слушайте, скъпи мои: НАБЛЮДАВАЙТЕ ДЕЦАТА! ... Духът иска да наблюдавате вашите собствени деца. Когато пристигат за пръв път, те съдържат някои от инстинктите и интуицията, която са донесли от предишно Духовно познание. Отпечатъците и културата около тях все още не са развити, за да им покажат нещо друго (тоест, те все още не знаят нищо друго). Едно от първите неща, които искат да направят децата веднага, щом станат достатъчно подвижни, дори още да не умеят да ходят, е да се ВЪРТЯТ. Това не е случайно. Наблюдавайте ги. Защото го правят? Защото знаят интуитивно, че така балансират поляризацията на органите си. Какво правят, когато са достатъчно устойчиви, за да стоят прави и да тичат? Хващат се за ръце и се въртят в кръг! (Наблюдавайте в коя посока тръгват!)

Някои от тези неща може да изглеждат детински или глупави и ненаучни, но са истина. Движението е решаващо за равновесието. Посоката на движението е целенасочена. Ще ви разкажа за нея, а после, за скептичните читатели, ще обясня защо е полезно... защото е време да научите за тези неща. Ако имате въртеливо движение наляво (обратно на часовниковата стрелка), над екватора, или на нулевия паралел, това е лек тласък за вашия поляритет. Това е, така да се каже, "фино завъртане" (настройване). Полезно е за здравето и поддържа равновесието. Движението надясно (в посока на часовниковата стрелка) над нулевия паралел е за лечение, защото чрез въртенето надясно се създава доста повече енергия. Това, което ви казвам сега, важи с обратен знак за онези, които са отдолу, тоест от вашата долна страна, ако гледате картата на Земята под нулевия паралел. Възможно е да попитате: "Защо е така?" Ще ви кажа... полека. (Това е космически хумор, тъй като моят партньор е методичен в своя процес и иска мисловните групи да идват в логични, последователни пакети... иначе се обърква и се опитва да говори твърде бързо, от страх, че информацията може да се загуби и повече да не се повтори. Наистина смешна реакция за Духа.)

Вие притежавате поляритет. Той може да бъде измерен. Част от него е под формата на най-обикновен дипол, тоест плюс и минус, както в магнита. Казвал съм ви, че тялото ви се отличава с тази същност на полярността, измерима и видима дори чрез аурата ви. Вашата аура е сборът и разликата на поляритета и се променя с равновесието и здравето на индивида. Казвал съм ви, че магнитното поле на Земята е "канапето", на което седите в магнитно отношение... на което се наслаждавате, което е в хармония с вас и е предпоставка за доброто ви здраве и просветление. Отговорете ми на следния въпрос: Какво се случва на вашата планета, когато вземете намагнетизирана желязна пръчка и я завъртите в повтарящо се движение отново и отново, в границите на влиянието на друго по-голямо магнитно поле? Всички знаете отговора твърде добре, защото използвате това явление ежедневно... или неговата противоположност. Защото то създава енергия, която вие наричате поток. И поради факта, че го използвате ежедневно, не можете да отречете, че съществува. Вие сте поляризирани същества, които се въртят срещу линиите на влиянието в магнитното поле на Земята, което също трябва да признаете, че съществува и може да бъде измерено. От въртенето ви се създава енергия. Има поток и има равновесие.

Над и под нулевия паралел се получава, не задължително поради въртенето на планетата, а защото над нулевия паралел съществува положителното влияние на гигантския дипол, а отдолу има отрицателно влияние. Затова се получава. Движението е катализаторът на равновесието! Колко пъти сте посещавали лечебно заведение (вашата модерна наука) и са ви карали да се въртите? Тук се съдържа познание! Това е практическа информация. Време е. (Самото движение няма да свърши работа без намерение. За по-подробно обяснение, моля, прочетете "Нова медицина" на следващата страница.)

Отгоре и отдолу: Сега на вас, лечители, ще ви кажа нещо, което ще ви помага в работата ви: разглеждайте човешкото същество като поляризирано. Когато решите да поставите длани върху човека или ако предпочитате да работите с ръце, но без да докосвате човека, правете го по начин, който съдържа познанието за диполния поляритет. Тоест, използвайте двете си ръце от двете страни на човека, отгоре и отдолу, отпред и отзад. Възприемайте и себе си, лечителя, като поляризиран, предаващ енергията през онзи, който е обект на лечението. Ще откриете, че каквато и техника да използвате, по този начин ще я усъвършенствате. Това означава още и евентуално преработване на вашите лечителски маси. Необходимо е хората да лежат по такъв начин, че да сте в състояние да ги докоснете едновременно отпред и отзад, без те да тежат в ръцете ви. Това означава отгоре и отдолу!

Новата медицина: Ще видите, че се появяват някои лекарства и апарати, които са много специални. Нека ви информирам за тях. Медикаментите на новата епоха ще бъдат онези лекарства, които съдържат живот, живот, който или е жив понастоящем, или е бил. Ето къде се намесва "склонността" към лечението. Намерението е всичко и то е катализаторът за много неща. Това не е нова информация, защото беше вече канализирана. Дори когато се ВЪРТИТЕ, е необходимо равновесие, за да постигнете баланс или изцеление. Сега ще ви кажа, че вие, като проповедник на новите лекарства, ТРЯБВА ДА ГИ ПРИВЕТСТВАТЕ. Трябва да има намерение. Трябва да има отговорност. Никое от новите лекарства, които наистина съдържат триизмерна наука няма, да заработи без това условие. Трябва да ги приветствате и да ги обичате. Ако стоите встрани, страхувате се от тях и се надявате да свършат работа - и им позволявате да влязат в тялото ви, оставяте ги да поемат изцяло нещо, в което трябва да участвате - те просто ще останат латентни. Трябва да ги посрещнете (за да подействат изобщо). Някои от нещата, които ще ви кажа тук, ще прозвучат глупаво и ненаучно. Истината остава истина, независимо дали вярвате в нея.

Новите апарати: Ще се появят и апарати, които също ще трябва да приветствате, защото и те няма да вършат работа, ако не сте в пълно сътрудничество с тях. Това е един нов вид наука, при която човешкото същество е интерактивно, понятие, което мнозина от вас вече разбират.

Лечителите като цяло: Сега искам да ви разкажа за някои от атрибутите на лечителите на тази планета. Тук влизат много от вас, които сега седят пред Крион, както и онези, които четат информацията в своето собствено "сега". Истинският лечител, онзи, който получава последователни резултати, онзи, който е посветил живота си на своята работа, носи може би най-тежката карма на тази планета. Истинският лечител притежава дълъг жизнен цикъл и не се променя лесно. Мнозина от вас се оказват и в пълно задържане. Задържане означава, че попивате голяма част от онова, което се излива по време на лечението. Носите го по много начини: някои от вас под формата на наднормено тегло. Някои го носят в тревога, в загриженост за планетата. Много от вас, истинските лечители, носят илюзорната тревога, че не им стига времето! Струва им се, че има твърде много хора за лечение, а те разполагат с толкова малко време. Много от вас се страхуват да не изгубят силата си. Това са все качества на истинските лечители... по цялата планета. Това са онези, които не се сърдят, когато хора в беда им звънят посред нощ, а на драго сърце се обличат и тръгват да си вършат "работата".

Тяхната тежка карма е създала тези атрибути. Всички вие се опитвате да компенсирате нещо, което сте създали по-рано. Сред всички хора на тази планета вие получавате най-великия дар от новата енергия. Като приемате неутралния имплант или дори призива за нов водач, вие получавате невероятен дар! Този дар е фактът, че сега можете да вървите сред онези, които тънат в мрак, сред несретниците, сред най-неуравновесените хора, и да ги докосвате, без да попивате енергията им. Повече никога няма да се налага да се тревожите, че абсорбирате техните небалансирани атрибути, дори при физически контакт. Това е новият дар на неутралния имплант. Това е новият дар от смяната на водача. Това е част от вашата нова сила. Ще има такива, които ще го отхвърлят, и те ще продължат да се терзаят до смърт. Но тези, които го приемат, ще разберат за какво говоря.

Трябва да ви кажа още и следното: по-рано ви дадох информация, че смяната на водачите ще бъде най-трудна за хората с най-тежка карма. Следователно вие трябва да очаквате доста трудни моменти. Ако изберете този път, ще бъдете удостоени както подобава. Представете си лечение без никакво притеснение или тревога! Представете си напълно балансирания човек... това сте вие! Нима е проява на космическо чувство за хумор това, че най-великите лечители на планетата са натоварени с най-тежката карма? Има основателни причини за това вие да вършите най-тежката работа.

Уместността на лечението: Тъй като моят партньор зададе този въпрос, ще ви разкажа за уместността на лечението: тя се състои от две части. Искам да се спра на уместността на самолечението и на това за другите.

Моят партньор многократно ми е задавал въпроса: "Защо се получава така, че заставам пред онези, които искат да бъдат излекувани, моля се и ги докосвам с ръце, но въпреки това няма резултат?" Запомнете това: болестта "принадлежи" на всеки човек. Тялото я е допуснало. Следователно всеки човек е отговорен за нея... и всеки човек е отговорен за нейното прогонване. Затова човекът лично позволява да си отиде. На индивидуална основа (Аз) е по-лесно да излекувате себе си, отколкото да лекувате другите, защото вие сте в пълен контрол и сте изцяло отговорни. Изцелението може да бъде мигновено и пълно; може да бъде мигновено и частично. Всичките тези неща са уместни в зависимост от вашия кармичен път за момента и според времето, когато се провежда лечението.

В новата енергия призивът за неутралния имплант (за вас) и за новите водачи може да способства за бързо изцеление. Някои от вас ще имат обрати (забележителни изцеления), които ще озадачават науката. Някои от вас ще постигат чудеса! Именно тук живеят магията и чудесата: в самолечението. Това са нещата, които ще се документират като доказателство за останалите... и другите ще пожелаят същото нещо.

Самолечение: вие имат контрол над собствената си карма! Щом бъде изложена на показ, повече няма шанс да бъде илюзия. Ще го разберете. Излагането и преодоляването ще излекува вашето тяло, ще ви постави в равновесие и ще породи ситуация, където "ключът" повече няма да пасва в "ключалката". Сега говоря за болестта, която се опитва да се вмъкне.

Нещата са по-сложни, но в общи линии ето правилата за лечение на другите: Скъпи мои, НИКОГА НЕ СПИРАЙТЕ ДА ОПИТВАТЕ! Когато при вас идват хора, които плачат от болка, или дори болни от смъртоносни болести, или такива със сравнително леки оплаквания, като тревожност или повишено кръвно налягане, направете всичко възможно и приложете уменията си върху тях. Проумейте, че те са поляризирани. Използвайте вашите нови лекарства и нови апарати. Обяснете им за силата на намерението и се постарайте да съдействате за изцелението им. Ето какво ще се случи. Когато приложите вашата техника и им посочите тяхната карма, те ще видят светлината, която излъчвате. Тя ще им се разкрие и те ще се излекуват, ако това е уместно. Все пак, техният кармичен договор винаги ще спечели! Вие не сте отговорни за техния договор! Отговорни сте да включите светлината, когато те тънат в мрак и неравновесие. Ако изберат да скочат, да се втурнат и да затанцуват в светлината и да се излекуват, изборът е техен. Ако предпочетат да затворят очи за светлината, изборът е техен. Ако изберат да видят светлината, но се страхуват от нея, изборът отново е техен. Вие сте отговорни само за осветлението. Включете светлината и дайте най-доброто от себе си. Не поемайте отговорност за тяхното изцеление или не-изцеление! Насладете се на процеса и продължете напред.

Но нека ви предупредя: не се отказвайте! Възможно е един единствен ден да бъде разликата между потенциалния човек, който ще умре, и потенциалния човек, който ще приеме просветлението и ще живее. Кой знае, той или тя може дори да прочете някоя книга през тази нощ (още една доза космически хумор за моя партньор). Когато човекът е готов, изцелението ще се осъществи. Част от вашето лечение може просто да го подготви за някой друг, който да довърши делото. Скъпи мои, не е необходимо да ви казвам това, но все пак ще го спомена, за по-изчерпателна информация. Никога не бива да има конкуренция между лечителите! Потиснете егото. Придвижвайте се напред като група. Използвайте техниките си, макар да са различни, със съзнанието, че единият лечител може да подготви човека, така че другият да успее да го излекува. Такива са механизмите на лечението. Защото лечителят, който работи многократно с хората и въпреки това те умират, разбира универсалната уместност и време. Може да е било планирано скъпият индивид да почине, за да получи наградата да се върне отново в свежо и ново тяло... бързо! Нима това е лошо? (Вашето човешко културно предубеждение към смъртта не винаги разбира и се съгласява с универсалното "висше добро".) Опитайте се да постигнете покой към уместността на Духа.

(Виждате ли тънката граница между индивидуалното самолечение и лечението на другите? В действителност вашите усилия могат да предизвикат самоизцеление за другите. Тъй като те са изцяло отговорни за собственото си изцеление, всъщност изобщо не е необходимо да ги лекувате. Вие сте тук само за да извадите на показ техния индивидуален процес чрез процеса на вашето лечение и балансиране. Ето защо атрибутът на "намерението" е толкова важен.)

Повторно пътуване: А сега, нека накрая ви отведа на едно пътешествие. Много показателно за новата енергия е, че нашето пътуване е такова, което сме предприемали и преди. Сега искам да се върнете на мястото, което посетихме преди пет месеца. Само че този път ми е позволено да говоря за онова, което се случва. Скъпи мои, не можех да ви кажа тези неща преди пет месеца! Не беше уместно... а сега е. Виждате ли какво се е случило междувременно? Усещате ли нарастването на силата? Чувствате ли неотложността? Долавяте ли ускоряването? Би трябвало. Това наистина е блажено място!

Отвеждам ви в Храма на подмладяването ... в епохата преди ледниковата. Период, който някои от вас не искат да преживеят отново, време, когато някои от вас загинаха. Но през тази епоха съществуваше велика наука. Каква ирония, че сега тя отново "надига глава". Защото сега вие постигате същата наука, но този път без страх от унищожение. Преодолейте този страх, защото той е илюзия! Посетете отново с мен този прекрасен Храм на подмладяването. Вижте Храма ясно в неговата красота и проумейте тържествеността на неговото приложение.

Именно тук хората се преполяризират! Описанието е следното: Докато стоите на известно разстояние и наблюдавате храма, виждате една кула, насочена към небето, и една кула, насочена към Земята. Те се сливат по средата и се придържат от пет крака под наклон. Цветът е черен. Причината? Повечето стени са направени от смес, която не може да се намагнетизира. Няма метал във вида, в който го познавате вие. В допълнение, по-голяма част от сместа е гладка и лека (не тежи много). Състои се от известно количество натрошени кристали. Запомнете тази смес, защото същият материал ще ви защитава при полет (космическо пътуване).

Петте крака са кухи. Наклонени са към централното място, където се извършва работата и са прикрепени там. Първият крак съдържа мощта, която тече от земята нагоре към апаратурата. Вторият крак също е кух и помещава входа и изхода за специалистите. Третият крак помещава входа и изхода за жреца за този ден. Четвъртият крак помещава ВХОДА САМО за онзи, който ЩЕ БЪДЕ лекуван и ребалансиран. Петият крак помещава ИЗХОДА ЕДИНСТВЕНО за онзи, който Е БИЛ ребалансиран и излекуван. Чухте как предадох посланието, че Духът се наслаждава на церемонията. Духът се радва на церемонията по причини, които не са ви известни. Духът не иска да бъде боготворен... в никакъв случай! Духът познава вашата човешка същност, а церемонията е партньорът на повторението. Вижте, истината е истина и е неизменна. Тя работи по един и същ начин, отново и отново. Не се променя. Церемонията е партньорът на повторението. (Преодолява човешката склонност винаги да искате нещо ново. Спомага за това един и същ необходим процес да се повтаря идеално всеки път. Често обвива точния, истински процес в булото на религията. Ако се налагаше да обмисляте собственото си дишане, отдавна щяхте да сте се отказали от него.)

Има символика във входа и изхода само за лекувания, защото входът представлява издигането и е в цвета на смъртта. Тунелът за слизане надолу, което представлява изхода от камерата, обратно към Земята, символизира прераждането и също е в подходящия цвят. Церемония и символика в най-висша степен (нова доза космически хумор).

Сега ви отвеждам във вътрешната камера. Докато преди ви давах представа за случващото се, сега ще ви кажа КАК се случва. Има две маси, като и двете се въртят. Сега ще видите, че двете маси са в идеален синхрон помежду си. Това означава, че когато едната се върти в една посока, другата прави същото. Освен това се въртят с еднаква скорост. Около едната маса, както ви казах преди, има цяла група посредници, които са поставили ръцете си върху нещо. Казах ви още, че третираният човек, онзи, който ще бъде ребалансиран, е на другата маса само с един посредник. Сега ясно ще ви покажа какво става. На масата с тълпата има една жена, която се откроява сред другите. Тя е поставила ръцете си върху две кълба (тя е жрицата). Кълбата са свързани с апаратурата, която бръмчи с наситената дейност горе и долу, помещавана в кулите. Кулите представляват дипола на апарата - тоест, положителното и отрицателното. Апаратът измерва силата на жената, която държи ръцете си върху кълбата. В тях има вдлъбнатини за пръстите. Онези, които стоят около нея, дават повече равновесие, по същите причини като събраните тук хора, които като група си осигуряват повече равновесие, отколкото поотделно. Жрецът за нея е индивидът с най-голямото възможно равновесие... измерено от апарата. Апаратът измерва балансираните органи на човека (включително всички правилни поляритети), тълкува ги и подава информацията към гигантската апаратура над и под третирания човек... като ребалансира поляритета на неговите органи. Виждате ли тази картина? Виждате ли как действа поляритетът? Разбирате ли какво се случва? Балансираният човек с правилен поляритет няма да допусне болестта. Балансираният човек ще живее много дълго. Затова го наричат подмладяване.

Масата, на която лежи третираният човек, се движи на много физически нива - вертикално, хоризонтално, а също и насочено под определен наклон (настрани). Човекът, който се намира до третирания човек, е работник, който е там само за успокоение на човека и за да се увери, че той е закрепен здраво за придържащата система на масата. Работата се върши с триизмерна наука, с взаимодействието на апарата и балансираната жрица, която му подава информация за балансиране на третирания човек. Когато подмладяването завърши, третираният човек става от масата и настъпва голямо тържество. Залата се изпълва с радост и аплодисменти. Провежда се церемония и човекът облича специална роба, а после се спуска по тунела на прераждането към Земята. (Робата се носи в продължение на три дни, така че всички да разберат и да поздравят човека.) Сега вече знаете какво се е случвало в този храм. Това наистина е Храм с жрец... и това е чиста наука (биология и механика в съчетание с интелекта).

Някои от тези неща звучат глупаво. Истината остава истина, независимо от вашето ниво на разбирането.

Накрая ще завърша със следното. Преди два дни моят партньор ми зададе въпрос. Това е въпрос, който никога досега не са задавали на Крион. Отговорът на Крион не е от особено значение. Всъщност въпросът е по-важен.

Вижте, когато Духът се явява пред хората, те реагират по очакван начин (това е уместно поради вашия дуализъм). Мнозина се страхуват. Мнозина се изпълват с благоговение. Въпросът на човека към Духа остава един и същ: "Какво ще правя?" Хората питат още: "Къде ще отида?; Как функционира това?; Какво ще се случи?" Рядко и дори никога не задават въпроса, който получи Крион преди два дни. Въпросът гласеше: "Какво мога да направя за ТЕБ? Какво прави Крион щастлив?"

Скъпи мои, този въпрос сам по себе си показва дуализма на любовта. Защото вие сега сте в състояние и на разположение да ме обичате толкова много, колкото ви обичам аз. Това е началото на двупосочната комуникация, която желаем от все сърце. Новата енергия започва да я обуславя, а Духът започва да я усеща и да откликва.

Отговорът на въпроса? Той е точно това, което бихте могли да очаквате, ако ме познавате. Това, което иска Крион, е просто да седи в краката ви... и да ви обича.

Така е.

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1959 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 1
20.04.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
От писателя...

Малко след края на ченълинга, който току-що прочетохте, към мен се доближи един господин на име Марк Уонър. Марк е дипломиран архитект, който беше прочел транскрипцията на крионовия ченълинг от март 1993 г. и беше присъствал на следващите сеанси. Беше заинтригуван от Храма на подмладяването в Атлантида, където Крион ни беше водил два пъти в рамките на няколко месеца.

Той ме попита дали би могъл да го пресъздаде, тъй като за него пътуването било много истинско и вярвал, че наистина го е "видял" заедно с част от останалите присъстващи. Съгласих се, че би било хубаво и тайно се запитах дали той наистина би могъл да го "улови" (да нарисува онова, което наистина бях видял). Не дадох на Марк повече информация за Храма, какъвто го бях видял в ченълинга, освен онази, която ни описа Крион (и която вие прочетохте).
След една седмица Марк се обади и ме покани да се отбия и да видя рисунките. Докато шофирах надолу по крайбрежието към неговата къща на брега на морето, се замислих над морала на действията си... защото не бях разкрил основната архитектурна особеност, която бях "видял" на сеанса, и я пазех в тайна като "пробен камък" за доказателство, че другите са видели същото като мен. Често правя такива неща, защото продължавам да се придържам към онази човешка част от мен, която крещи "докажи го", когато Духът ми подава странна информация... като Храма на подмладяването в Атлантида.

Крион ни беше водил два пъти в Храма и аз почувствах как стоя пред него, а после и вътре в него. Гледах го в перспектива височина-ширина (отвън), а после наистина долових миризмата отвътре. Подозирам, че обикновено получавам най-добрата представа за тези неща (по-добра от тази на останалите присъстващи); но Духът винаги ми казва, че тези неща не са моя собственост, така че кой знае? Информацията, която предпочетох да запазя в тайна, беше, че двете кули бяха усукани или "спираловидни", като онези ледени конуси, които се получават във фунийка със сладолед. Не казах на никой за това и тъй като повечето църковни кули в нашата култура са гладки, очаквах повечето хора да визуализират храма с прави кули... освен ако не бяха "видели" същото, което бях наблюдавал аз като приемник от Крион. Освен това нашата култура е склонна да строи "ангелските" постройки високи и тънки, като насочен към Бога пръст.

Влязох в къщата на Марк с мисълта, че ако кулите в неговата рисунка не са усукани по съответния начин, ще разбера, че се мъчи да гадае. Бях изумен, когато той извади рисунката! Пред невярващите ми очи се разкриха спираловидните кули, които бях видял. Марк също беше присъствал там! Защо трябваше да се съмнявам толкова много в тези неща? Може би, ако Духът редовно ме зашлевява с истината, някой ден ще я "приема"?

Поздравих Марк за творбата му и го попитах дали бих могъл да я включа в тази книга. Рисунката на следващата страница е резултат на неговата работа. Според мен тя представлява точно копие на Храма на подмладяването, използван от мнозина от нас в Атлантида. На този етап знам, че наистина е било така. Разгледайте я внимателно и вижте дали нямате някакъв далечен спомен за тази постройка. Би трябвало да раздвижи нещо във вас, защото е била величествен символ на нашата победа над смъртта и нашето мъдро разбиране за това как науката, здравето и духът са вечно свързани... нещо, за което копнея в тези "модерни" времена.
Това отново е пример как всеки един от нас бива използван, за да допринесе за целостта на творението. Аз не съм художник и без съгласието на Марк да направи онова, което очевидно Духът беше поискал от него - да бъде на точното място в точното време - нямаше да имаме илюстрация, а тази книга щеше да бъде по-бедна, отколкото е сега.

Изказвам моята благодарност към Марк и към другите, които в хода на работата са допринасяли за делото на Крион. Приложение А в края на книгата съдържа пълните въпроси на Марк към Крион за рисунката и канализираните отговори на Крион.

Писателят

:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.213.4.140          Петък          29.03.2024, 12:42