Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:27
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Ченълинг на Крион - Партньорство с Бог

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинг на Крион - Партньорство с Бог

От писателя...

Всеки четящ тези редове вероятно познава предиш­ните книги на Крион. Въпреки че това е Книга 6, тя е едва четвъртата от образователната поредица на Крион. Книга 4 съдържа притчи, а Книга 5 е роман.

Последната книга от образователната поредица на Крион, Книга 3 (цикламена, в тон с една любима риза) е написана почти две години преди тази, така че се насъбра голям обем нова информация, която влезе в настоящото издание. Явно всяка година вибрацията на планетата и хората на нея нараства до такава степен, че старата инфор­мация се изяснява и ни се предоставят нови дарове.

На този етап Крион се е явявал пред над 10 000 участници в семинари. Тримесечното списание Крион Куортърли има 3000 абонати (в момента) в над 12 страни. Почти всички книги се предлагат в аудио версия (някои преработени) и са преведени на много езици. Накратко, Крион ще започне да изнася семинари на други континенти и това естествено няма да бъде пос­ледната книга.

В Крион, Книга 1 (1993) Крион спомена, че на света има още осем медиуми, които го канализират. Много хора ни писаха от посочените страни с въпроса: "Къде е нашият контактьор на Крион?" Попитах го (взимайки душ): "Къде са другите канали на Крион?" Отговорът, който получих, ме изненада и разсмя. Крион каза (както стисках сапуна): "Изхождаш от неправилното човешко предположение, че всички те са възрастни! Точният момент за всяка култура е специфичен!" Това означава, че някои от тях са деца и ще разкрият посланията си когато планетата се доближи до 2012 г. (повече за 2012 по-нататък).

Попитах Крион дали ще има време тези деца на разкрият посланията, когато пораснат. Той ме информи­ра, че по света има далеч по-просветлени места от нашата култура! (Благодаря ти, Крион.) При цялата ми любов и насапунисаност, доста се обидих. Понякога истината боли.

Междувременно аз си оставам негодуващ и съмня­ващ се медиум - човекът, който постоянно иска потвър­ждения и проверки на достоверността на работата. Това ме поддържа уравновесен и заземен и ми даде три нови постулата. Те са:

1.  Всеки може да приема информация! Не само малцината избраници, които пишем книги и изна­сяме семинари. Някои от вас канализират редов­но своя Висш Аз. Това не е свръхестествено или странно (дори приятелите ви да мислят така). Ако околните ви смятат за странен, престанете да канализирате в супермаркета - или поне стойте далеч от броколито.

2. Духът (Бог) не е ничия собственост! Затова всеки може да влиза в контакт с него. Истината е дос­тъпна за всички. Някои учители може да са били избрани, за да я предадат правилно, и сигурно тя трябва да се подава внимателно на онези, които са призвани да проповядват, но истината не може да бъде изолирана - никога!

Затова работата с Крион ни учи на самоупълномощаване, повишаване на човешкото съзнание и самоуважение. Тя ни учи, че не е необходимо да се "връзваме" на страховитите предсказания за края на света. Ние сме променили напълно наше­то бъдеще!

3. Стойте далеч от всякакви сензации за летящи чинии, извънземни, комети и други космически посещения във вашите духовни търсения. "Как­во?", ще попитате вие, "Да не искате да кажете, че тези неща не съществуват?" Нищо подобно! Каз­вам, че те нямат място в сърцето ви! Крион дори изнесе послание за извънземните в Обединените Нации (за това по-късно) не веднъж - а два пъти! Така че, вярвам в тяхното съществуване. Но съве­тът е да не ги боготворим - и като се има предвид колко време се отделя на тази тема, много хора почти ги издигат в култ! Изследвайте въпроса колкото искате, но после обърнете страницата и се върнете към истинското си търсене - как да породите Божията любов в живота си до степента да сътворявате вашата реалност, да бъдете в мир със себе си и заобикалящата ви среда и така да започнете да променяте планетата.

Докато четете тази книга, осъзнайте още един от коментарите на Крион. Освен ако не четете тази книга в група (което е малко вероятно), аз се обръщам директно към вашия собствен ум. Крион ще канализира информа­цията директно през двете ви очи, докато прелиствате страниците. Така стоят нещата. Крион ни казва, че имен­но сърцето и умът на отделния индивид ще откликнат на тези послания. Няма нужда от групово съзнание или масово действие. Целта е да се достигане до отделния човек. Преценката е ключът, а повишената вибрация и просветлението са резултатът. Ако не ви харесва, захвър­лете книгата. Ако смятате, че си струва да продължите, направете го. Личният човешки избор е от огромно значение. Ние сме свободни да изберем дали да приемем тази информация, или да я отхвърлим.

Какво ще намерите на тези страници...

Голяма част от книгата представлява транскрипции на ченълинги на живо в Съединените щати и Канада. Във всеки град Крион споделяше любов и мъдрост към специфичната за даденото място енергия, но на това ще се спра по-късно. Всеки сеанс се изнасяше пред аудито­рия между 200 и 700 човека, в зависимост от града. Случваше се нещо удивително. С течение на времето посланията станаха по-ясни, а излъчваната любов -по-силна. Скоро на почти всеки сеанс започнаха да се случват изцеления. Крион обяснява, че изцеленията се получават, когато хората най-накрая осъзнаят послани­ето, че могат да дадат позволение. С други думи, човекът е постигнал изцелението. Стигнахме до необсъждани досега теми и стана пределно ясно каква трябва да бъде ролята на човека в новата епоха - и каква не.

Някои от вас са абонирани за тримесечното списа­ние Крион Куортърли. Обещахме ви, че ще получавате ченълингите месеци преди някой друг да ги види. Удър­жахме обещанието, така че може да познаете част от текстовете в тази книга като вече публикувани в списа­нието (не се ли радвате, че ги видяхте преди всички?). Прочетете ги отново, защото някои неща са променени (ченълинг върху ченълинга). Крион обича да прави това и да осъвременява и уточнява информацията според условията на постоянно променящата се Земя.

Крион има навика да прави любящо поздравително обръщение в първите десет минути на всеки ченълинг. Повечето присъстващи на семинарите чуват тези посла­ния за първи път, но читателите биха се отегчили да ги четат отново и отново. Затова изрязах някои от повтаря­щите се коментари, за да ви спестя ценно време.

Тази книга е посветена на Партньорството с Бог. Каква по-значима цел може да има? Глава 1 ни подготвя с едно послание, което Крион даде в две части в два различни града - и двата в Канада. Поредицата "Седне­те на стола" е основополагаща за всичко останало. Тя е крайъгълният камък на цялата концепция за партньор­ството, затова е поместена на първо място в книгата. По-нататък, в следващите ченълинги, Крион споменава израза,"Седни на стола". Ще разберете какво означава.

Глава 2 разглежда концепцията за партньорството и представя практичните страни на онова, с което раз­полагаме сега. Глава 3 е "приложна", с обяснения на житейски ситуации и практични отговори. Последният ченълинг от Австралия е един от любимите ми.

Кратката Глава 4 разказва за човешката биология, а Глава 5 е следващото предаване по популярната тема за извисяването. Нарича се "Извисяване Н", тъй като в предишните книги и касети е имало раздели с подготви­телна информация. Ще видите, че материалът е удиви­телно земен и ясен за такава възвишена тема.

Глава 6 съдържа пълната история и транскрипция на двата ченълинга, дадени по покана на Обединените Нации през месец ноември, 1995 и 1996 г.

Глава 7 разказва за моя опит и откровенията на Крион за индиговите деца. Това също е практическа информация със съвети за общуването с тези деца и характерните признаци.

Глава 8 съдържа моята любима притча за послед­ните две години и обсъжда намерението и съ-творението - две много могъщи свойства на новата епоха.

Глава 9 е най-обемистата. Тя представя директните отговори на Крион на най-често задаваните въпроси, които са ни отправяли в писма и на семинарите, наред с някои противоречиви питания.

Глава 10 представя научно доказателство за някои от последните ченълинги на Крион и допълнителна убе­дителна научна информация за случващото се в момен­та. Има и кратко обсъждане на книгата на Карл Сейгън  The Demon-Haunted World.

Останалото е информация за връзките в мрежата, абонамент за списанието и как да се включите в списъка на нашите абонати.

В цялата книга говоря за Крион в мъжки род. Иска ми се да имаше друго местоимение освен "то", което да използвам. Извинявам се, заради това, че придавам пол на Духа, но просто трябва да го наричам с някакво ясно понятие.

Насладете се на шестата книга на Крион! Тя е напи­сана за вас. Неслучайно четете тези редове. Отпуснете се и се радвайте на любящия глас от дома!

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2671 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.0/5
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
Благодаря на Духа благодаря на Крион ,благодаря на Лий Каръл.Прит4ите на КРИОН ПРОМЕНИХА МИСЛЕНЕТО МИ И живота ми.Всяко докосване до посланията на Крион ме преизпълва с любов ,светла вяра иблагодарност към Бог и Божествената ми същност.Любов и благодарност.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:27