Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:46
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Извънземните

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извънземните

Стигаме до една интересна тема. Какво ще напра­вите с цялата тази активност около Земята? Какво ще направите с онези, които наричате извънземни? Как се съчетава всичко това? Защото тук има много създания. Ще ви дам за пример онова, което се случва сега на тази планета - нещо, което разказахме пред вашата световна организация. Тази планета се движи към нова космичес­ка зона, която се отличава с проводимост към сдру­жаването с други създания, и много от вас го знаят. Вселената гъмжи от живот! Гъмжи от живот! И мисълта, че сте сами, е комична, но е част от вашия дуализъм. Някои от вас се разстройват от съществата, които виж­дат. Чували сте за енергиите на мрака, за които е напи­сано много. Някои от вас отделят страшно много време да се тревожат за потенциала на извънземните - и дори свързват тяхното съществуване със земната политика! Колкото по-сензационна е тезата, толкова е по-вълну­ваща!

Да видим какво става. Когато отидете в някой голям град, за да се срещнете с висшия свещен съвет, трябва да минете през покрайнините на града. Когато навлезете в тези части, за да стигнете до центъра, влизате в контакт с онова, което ще наречем измет. Тя не представлява съвета, нито съзнанието й определя съзнанието на града, но се чувства почти като онези, с които ви предстои да се срещнете. Не бъркайте изметта с истинската сила, защото не е. Всеки от вас, който някога е имал проблеми с така наречената измет, нека чуе това: Утайката не може с пръст да ви пипне, когато седите в златния трон! Казваме това на онези, които твърдо вярват, че са били насила отвлечени и нещо им е било направено. Това е съвсем истинско! Уверяваме ви, че тези посетители ня­мат право да ви докоснат, ако сте в златната стая. И знаете ли защо? Защото дори те виждат вашия статут на свещенослужител! Те виждат Божествената искра във вас.

Искате ли да знаете защо някои извънземни проя­вяват толкова голям интерес към вас, скъпи мои? Защо­то искат да узнаят повече за тази искра. Искат да разбе­рат повече за емоциите, които изпитвате; искат да знаят повече за духовността, която имате. Вие сте в дуализъм. Вие сте уважавани. Вие сте свещенослужители, всеки един от вас, облечени в биология, и те са впечатлени от това - наистина впечатлени! На онези, които са посве­тили живота си да ги наблюдават, да учат повече за тях, да четат разни книги за тях, поставяйки ги в центъра на живота си, ние казваме: не допускайте тази дейност да погълне живота ви, защото тя е способна да го направи.

Сигурно ви е интересно да мислите, че има и друг живот. Какъв ли е той? Но пак повтаряме, чуйте съвета ни. Не допускайте тази дейност да ви погълне. Защото истинската разлика на планетата се крие в златната стая, а не в изучаването на живота на онези, с които ще се срещнете някой ден. Нищо, което четете или изследвате за космическите посетители, няма да ви помогне в отношенията с близките ви, в лечението на тялото ви, на работното ви място или за постигането на изобилие. Никакви сензационни новини, верни или неверни, няма да породят мир в живота ви. Не. Това ви очаква на трона в златната стая! Подредете правилно вашите приорите­ти. Първо се погрижете за СЕБЕ СИ! Тогава изучаване­то на всичко останало ще си дойде на мястото.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1465 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
абсолютно.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:46