Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:04
20.04.2024
Събота
18.224.73.125


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Извънземните

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извънземните

Стигаме до една интересна тема. Какво ще напра­вите с цялата тази активност около Земята? Какво ще направите с онези, които наричате извънземни? Как се съчетава всичко това? Защото тук има много създания. Ще ви дам за пример онова, което се случва сега на тази планета - нещо, което разказахме пред вашата световна организация. Тази планета се движи към нова космичес­ка зона, която се отличава с проводимост към сдру­жаването с други създания, и много от вас го знаят. Вселената гъмжи от живот! Гъмжи от живот! И мисълта, че сте сами, е комична, но е част от вашия дуализъм. Някои от вас се разстройват от съществата, които виж­дат. Чували сте за енергиите на мрака, за които е напи­сано много. Някои от вас отделят страшно много време да се тревожат за потенциала на извънземните - и дори свързват тяхното съществуване със земната политика! Колкото по-сензационна е тезата, толкова е по-вълну­ваща!

Да видим какво става. Когато отидете в някой голям град, за да се срещнете с висшия свещен съвет, трябва да минете през покрайнините на града. Когато навлезете в тези части, за да стигнете до центъра, влизате в контакт с онова, което ще наречем измет. Тя не представлява съвета, нито съзнанието й определя съзнанието на града, но се чувства почти като онези, с които ви предстои да се срещнете. Не бъркайте изметта с истинската сила, защото не е. Всеки от вас, който някога е имал проблеми с така наречената измет, нека чуе това: Утайката не може с пръст да ви пипне, когато седите в златния трон! Казваме това на онези, които твърдо вярват, че са били насила отвлечени и нещо им е било направено. Това е съвсем истинско! Уверяваме ви, че тези посетители ня­мат право да ви докоснат, ако сте в златната стая. И знаете ли защо? Защото дори те виждат вашия статут на свещенослужител! Те виждат Божествената искра във вас.

Искате ли да знаете защо някои извънземни проя­вяват толкова голям интерес към вас, скъпи мои? Защо­то искат да узнаят повече за тази искра. Искат да разбе­рат повече за емоциите, които изпитвате; искат да знаят повече за духовността, която имате. Вие сте в дуализъм. Вие сте уважавани. Вие сте свещенослужители, всеки един от вас, облечени в биология, и те са впечатлени от това - наистина впечатлени! На онези, които са посве­тили живота си да ги наблюдават, да учат повече за тях, да четат разни книги за тях, поставяйки ги в центъра на живота си, ние казваме: не допускайте тази дейност да погълне живота ви, защото тя е способна да го направи.

Сигурно ви е интересно да мислите, че има и друг живот. Какъв ли е той? Но пак повтаряме, чуйте съвета ни. Не допускайте тази дейност да ви погълне. Защото истинската разлика на планетата се крие в златната стая, а не в изучаването на живота на онези, с които ще се срещнете някой ден. Нищо, което четете или изследвате за космическите посетители, няма да ви помогне в отношенията с близките ви, в лечението на тялото ви, на работното ви място или за постигането на изобилие. Никакви сензационни новини, верни или неверни, няма да породят мир в живота ви. Не. Това ви очаква на трона в златната стая! Подредете правилно вашите приорите­ти. Първо се погрижете за СЕБЕ СИ! Тогава изучаване­то на всичко останало ще си дойде на мястото.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1859 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
абсолютно.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.224.73.125          Събота          20.04.2024, 01:04