Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:40
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Лечители, които слушате и четете тези думи, внимавате ли?

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Лечители, които слушате и четете тези думи, внимавате ли?

Всеки един от вас се намира в централната стая на промяната за тази планета! Защо Духът ви дава това послание? Защото бъдещето на планетата не е сигурно, но вашата работа може да го балансира. Вие сте на ръба на нещо удивително, но ще трябва да заемете мястото си във вашата златна стая, за да промените статуквото - и просто не можете да го пренебрегнете.

Някои от вас сигурно разбират какво имаме пред­вид с думите "Вие сте привилегировани." Когато седите пред Крион в случаи като този, Духът мие нозете ви! Защото ние стоим тук с купата светена вода – нашите сълзи на радост за вас - измиваме нозете на всеки един от вас и ви обичаме и ви наричаме по име, казвайки: "Ние знаем кои сте! И много ви обичаме!"

Дори онези, които не вярват в това, са обичани! Нека тази вечер да посеем семето дори в онези, които ще си тръгнат оттук неразбиращи, така че някой ден, когато настъпи подходящият момент и животът им е готов, те да си припомнят тази среща и да почувстват любовта, която е напоила тази вечер живота им.

Така става, скъпи мои. Вие искате да знаете за съ-творението? То е в златния трон. Защото в златния трон самоупълномощаването поражда мира, който съз­дава радост. Когато осъзнаете, че заслужавате да бъдете тук, всичко се променя! Вие ще "притежавате" факта, че всичко е в Божествен ред. И това самоуважение позво­лява на изречените от вас думи да породят сила, създа­ваща ситуация, в която вие можете да сътворите соб­ствената си реалност - това е съ-творение в чист вид.

Е, какво се случва с вас сега? Искате ли да си тръгнете оттук уверени, че трябва да потърсите вашата златна стая? Ще ви кажа какво може да направи тя за вас: може да разреши всички проблеми, които тегнат на рамената ви сега. Няма нито една болест, която да не може да бъде излекувана моментално от енергията, ко­ято е тук, сега, в тази стая.

Няма нищо непостижимо за вас и вие знаете, че ви казвам истината. На клетъчно ниво няма нищо невъз­можно. Смятате, че се натъквате на невъзможност във взаимоотношенията, семейството или работата ви? То­ва е плод на въображението ви - кармична спънка. Ние ви обещаваме, че за всеки един от вас съществува 100 % печеливша ситуация - но решенията започват с любовта в тази стая, в този стол.

И така, скъпи мои, отново е време да си тръгнем, изнасяйки се между редовете и разделяйки се с вас. Но всъщност ние никога не ви напускаме. Някой ден, когато се срещнем отново лице в лице, вие ще бъдете във вашите нови цветове, във вашата Меркаба, и ще разпоз­наете цветовете ми.

И тогава ще пребъде голяма любов между нас, когато аз кажа: "Помните ли, когато бяхме сред красо­тите на Земята в Банф и аз ви предадох едно послание?" О, скъпи мои, моят партньор не може да изрази с думи любовта, която изпитваме към вас.

Няма такива думи...

Така е.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1387 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 1
22.03.2009
1. galinka () [Материал]
благодаря.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:40