Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



08:00
19.04.2024
Петък
18.219.22.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Седемте връзки на Любовта"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Седемте връзки на Любовта"

Ченълинг на живо от остров Ванкувър, Канада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Здравейте, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Моят партньор ме е довел тази вечер пред специална група хора и докато говоря на вас, седящите пред Крион (и четящите тези думи), заявявам, че вие сте ме очаквали и аз съм ви очаквал. Тази вечер искам да се обърна към семейството, което седи пред мен. (Едно дете в аудиторията се събужда и се разплаква.) Виждате ли как дори най-малките откликват на любовта на Духа! Скъпи мои, в следващите няколко минути ще изпълним тази стая с любов - сфера като покров, която ще се спусне над вас с любовта на Духа, каквато досега не сте изпитвали - стига да пожелаете да я почувствате.

Обръщаме се към вас, лечителите, и онези, които умеят да виждат отвъд воала и се наричат екстрасенси, и ви казваме, че много ви уважаваме, защото вие сте пионерите на Воините на светлината - първите, разбра­ли за предстоящата промяна - първите, видели светли­ната в небето, предвещаваща новата епоха, и първите, които наистина осъзнаха, че сте специални.

Във всеки от вас има искра, която е Бог, и вие крачите по тази планета с пълното съзнание за нея. Затова ви уверяваме, че всеки един от вас е възвишен. Дори онези, които не са убедени в моите думи, те също са възвишени. Скъпи мои, толкова дълго чакахме тази среща. Защото енергията в тази стая повече никога няма да бъде същата. Съзнанието на тук представените съз­дания повече никога няма да се повтори точно в тази конфигурация, затова ви призоваваме да почувствате семейството сега. Именно тази енергия и това усещане за дом искаме да изпитате. И искаме да видите какво е.

Това е възможност да видите малка част от дома, тъй като сега вдигаме воала, който вие наричате "дуализъм". За тези няколко минути ще ви разкажем за любов­та. Ще ви разкажем за седемте характеристики на любов­та. Първите три са наситени с кармично значение, някои от тях са дори неочаквани за тази дискусия за любовта.

1. Първата вече сме я споменавали. Имаме предвид СТРАХА. "Това не е ли разговор за любовта? Това е лекция за връзката на любовта и хората, а ти веднага започваш да говориш за страха!", ще кажете вие. Да. Така е, защото както вече казахме, страхът е механизмът (или инструментът) на Бо­жията любов на Земята. Страхът ви е даден като смушкване, което казва: "Ето затова ти си тук." Разгледайте го. Погледнете го право в очите и го използвайте. Така страхът се превръща в основ­ната връзка на любовта или атрибут на Духа в общуването му с хората на Земята. А онези от вас, които са се натъквали на страха и са го превръ­щали в радост, те знаят какво имам предвид.

Но сега говорим и за онези страхове, които носите във вашата инкарнация, които идват от вашите минали животи и представляват (улесняват) вашата карма - дори малките страхове: страхът от затворени простран­ства, страхът от високо, страхът от просветление. Те се прехвърлят директно, за да имате възможност да ги видите. И всеки път, когато се появяват, те са като послание от дуализма, което гласи: "Ние те обичаме." Тъкмо затова вие, с позволение, често изпадате в режим на страх. И чуйте, скъпи мои: Не някакво зло същество от мрака ви поставя в режим на страх. А Божията любов с позволението на вашето същество, за да улесни рабо­тата ви по повишаването вибрацията на планетата! Именно вашето НАМЕРЕНИЕ ви позволява да останете в страха или да не останете, както вие решите - защото вашият избор и вашето намерение са онова, което движи вибрацията на тази планета нагоре.

Следващия път, когато се сблъскате с някакъв страх, погледнете го и разберете, че това е предварително уговорено с вашия Висш Аз изпитание. Макар и благос­ловен, страхът е фалшив! Той е маскиран урок по любов, който вие трябва да разрешите, и от другата му страна има покой и радост! И когато прозрете същността му и кажете: "Виждам те - и знам защо си тук", страхът ще ви се усмихне и ще изчезне - като шега в нощта преди да се съмне. Тогава ще разберете, че е бил пълен с любов. Тогава започвате да разбирате, че той не е съществувал като нещо тъмно, а предварително уговорен атрибут за делото на живота ви! Страхът всъщност ви тласка да учите и израствате. Това е скъп дар, който вие обаче рядко приветствате. Резултатът от работата чрез СТРА­ХА е сила и промяна на съзнанието. Той е характерен за всеки един от вас под една или друга форма.

Уместно от Бог?

Ще има такива, които ще ви кажат, че Духът никога няма да ви заведе на страшно или тъмно място в живота. Те явно не са запознати с духовната история на тази планета, затова не са добре информирани как Бог е работил с нас в продължение на милиони години. Спо­ред почти всички земни религии с писмени свидетелст­ва, това качество присъства в уроците на великите мъже и жени откакто свят светува. Буда говори съвсем ясно за него в своята мъдра история и учения. Мохамед е имал големи изпитания на страха и вярата в живота си и всички те са го извели на по-високо ниво. Разпнатият Исус открито извиква пред всички, докато преминава към извисена вибрация. Един съвременен учител, Парамаханса Йогананда, също говори ясно за тези качества. В старата енергия си спомнете изпитанията на легендар­ния Йов и си представете страха и ужаса в сърцето на Авраам, когато е понечил да убие единствения си син. Това са все изпитания на любящия Бог - всичките до едно. Страхът всъщност е инструмент, пълен с любов и уважение. Превъзмогването на страха се възнаграждава с по-висока вибрация. Не допускайте някой друг да решава вместо вас какво ще направи и няма да направи Бог. Това е най-бързият начин да започнете поредната деноминация на религиозната вяра. Използвайте собст­вената си преценка - и ако желаете, вгледайте се в историята. Духът използва страха по-различно в тази нова епоха, отколкото в старата енергия, но той си остава един от най-добрите инструменти на израства­нето.

2. Втората от седемте връзки е най-изявената когато става въпрос за карма. Духът работи главно чрез нея. Всички вие сте дали разрешение за нея и сте отправяли многократно молба за нея преди нас­тоящата инкарнация. Тя се нарича "изпитанията в човешкото СЕМЕЙСТВО".

О, скъпи мои, вече сме ви разказвали за това, но сигурно не сме ви разказвали за заложената тук връзка на любовта. И така, повечето от вас имат кармични "тренировки" с вашето семейство, като сега имаме пред­вид най-тежките за вас неща. Понякога има просто неп­риятности и неразбирателство в семейството; друг път пълна липса на подкрепа; друг път спорове. Но в други случаи има посегателства - непростими посегателства. И каквото и да е това нещо, което можете да си спомните и да кажете: "Това ми се случи и то стана в семейството ми", вие можете също така да кажете: "Това ме проме­ни", защото това е смисълът на цялото съществуване - дори да ви е причинило гняв или болка.

Пак ви казваме, няма по-голяма любов във Вселе­ната от онази, когато добри приятели от другата страна на двойствеността се съгласят да дойдат и да извършат насилие едни над други (ако така трябва) на планетата Земя в името на учението - като единият носи маската на омразата и гнева, а другият приема ролята на жертва, докато двамата вървят през живота с гневна енергия един към друг. Няма по-голяма любов от тази. Защото това е карма в чист вид - наситена със съдбовност, която трябва да бъде решена и удовлетворена. Отново повта­ряме, че именно перспективата и способността на вашия дух ви позволява да приемете онова, което се случва в семейството ви, и да го превърнете в любов!

Има ли някой, който според вас никога не би могъл да ви прости? Това е постановка, скъпи мои. Виси пред вас и ви принуждава всеки ден да го поправяте. Казва ви: "Ти не можеш да продължиш напред на планетата дока­то не се справиш с този проблем!" С цялата си любов ви моли да съ-творите радост в трудната ситуация. Мнози­на ще кажат: "Не може да има радост в тази ситуация." Но ние ви казваме: Не е необходимо да замесвате другия човек - въобще. Достатъчно е да коригирате СЕБЕ СИ. И скъпи мои, когато направите това и постигнете истин­ска прошка и разбиране, и търпимост към другите, виж­те какво ще стане с тях! Защото те ще разберат, че кармата е била неутрализирана и ще се оттеглят от ситуацията.

Когато поемате отговорност за вашата част от нещата, на клетъчно ниво те ще разберат, че изпитанието е завършило. Отново ще сравним това с тениса. Докато продължавате да излизате и да удряте топката напред-назад, играта ще продължава до безкрай. Но в деня, когато престанете да играете и да излизате на корта, тогава играта спира и за двама ви. Другият играч може да продължи да излиза на корта, но не след дълго ще осъзнае, че няма кой да отвърне на сервиса му и че вашата енергия липсва. Този човек ще схване промяната във вас. И тя ще го промени!

Няма по-добро помощно средство за двигателя на любовта от семейството. И ние ви уверяваме, че това е силна връзка на любовта. Така че следващия път, когато се случи и вие имате възможността да се ядосате или да се почувствате жертва или да пожелаете някой член на семейството ви никога да не се беше раждал - осъзнайте и почувствайте искрата на любовта, която е допуснала това. Разпознайте възможността да разрешите противо­речието! Спомнете си, че вие сте участвали в планира­нето на тази ситуация!

3. Третата връзка е следващата най-значима и важна кармична съставка и се нарича СМЪРТ. Е, смърт­та, която вие, като човешки същества познавате, е просто размяна на енергия. Но за вас смъртта на друг човек е свързана с много неща, а именно карма, тъй като скръбта също е карма. Какво ще направите с живота си в лицето на тази кармична връзка е друго голямо предизвикателство. Смъртта е обичайно явление за човека, затова е много подходящ инструмент, който вие сами сте създали, за да улесните развитието си - колкото и да е трудна за вас.

В живота си ще изживеете няколко вида смърт и сега нямаме предвид вашата собствена смърт. Всички знаете, че има навременна смърт на онези, които изглеждат възрастни, изживели са живота си на планетата и са преминали в отвъдното, когато им е дошло времето. Не че тази смърт е лека за вас, но поне е очаквана. Дори в тази привидно навременна смърт има урок. Защото вие преживявате нещо много дълбоко, когато си отиде бли­зък човек. Онези, които са останали тук - бащи и синове, майки и дъщери - изведнъж осъзнават родовата си връзка. Останали сами, те се вглеждат в семействата си и осъзнават, че същото ще сполети и тях някой ден. Това са трудни моменти, когато се взимат много кармични решения - макар и в момент на привидно примирение с уроците на Духа. Духът много ви уважава за вашия път в тези трудни времена.

Но сега искаме да поговорим за онова, което вие, земните хора, наричате ненавременна смърт - макар че такова нещо няма. Не, скъпи мои, не се отнасяме несе­риозно към този проблем. Някои от вас наскоро са преживели подобни неща - смъртта на любим човек, който е бил съвсем млад. Може би дори смъртта на син или дъщеря. Възможно е този човек да е бил участник в масивна привидна злополука или трагедия и да е умрял заедно с много други хора. Нека ви кажа нещо: ТОВА СЪБИТИЕ Е ИЗПЪЛНЕНО С ЛЮБОВ И СМИСЪЛ!

О, скъпи мои, знаем, че мъката ви е голяма. Преди известно време една покрусена майка дойде на събиране на Крион и беше загубила сина си броени часове преди срещата. Погледнах я, видях мъката й и й казах чрез моя партньор: "Още ли не виждаш подаръка?" И тя отвърна, че не го вижда. По-късно тя се върна и Крион я попита: "Видя ли вече подаръка?" Сърцето й се развълнува и тя каза: "Да, видях го." Виждате ли, тя беше прозряла истината на събитието и беше разбрала какво трябва да направи с него - в знак на уважение към сина си. Когато неочаквано ви напуска любим човек и сте покрусени от скръб и си мислите, това беше изгубен живот, често скръбта ви кара да се съмнявате в Бог.

Слушайте! Животът не е загубен! Защото във вър­ховния Божествен план с ваше позволение, този човек ви е казал: "Ако е уместно в дадения момент, това е момен­тът, когато ще мога да си тръгна - и изпитанието ще бъде какво ще направиш ти със смъртта ми." И така скъпи мои, в светлината на това ви казваме: Вземете тази смърт и я превърнете във ваша победа! Енергията на този човек още е с вас и той или тя е претърпял просто енергийна промяна.

Този човек е във ваше присъствие в момента и казва следното:

"Какво ще направиш с тази ситуация, която плани­рахме заедно? Защото аз го направих с любов, както се бяхме разбрали. И ти имаш избор сега: можеш да скърбиш до края на живота си и да бъдеш жертва, повтаряйки името ми всеки ден и тъгувайки над него, или можеш да ми благодариш за дара на любовта и да решиш какво ще направиш с чувствата си."

Ето тогава животът ви е назрял за решение и про­мяна! Защото вие сега сте в отлив, може би е време за намерение, за духовно събуждане. Наистина е време за това. Защото тези дарове са ви дадени, за да позволят на хората да взимат решения за цял живот. Виждате ли, Духът разбира вашата човешка природа! Така че няма ненавременна смърт. Макар да не се вижда, връзката на любовта винаги съществува. Независимо кой сте загуби­ли, вие трябва да разберете, че той продължава да бъде сред вас (и нас). Не си е отишъл! Сменили са енергията си, а енергийната промяна е търсене на любовта, целяща да извиси планетата. И починалите продължават да стоят до вас и да казват: "Какво ще направиш със смърт­та?"

О, скъпи мои, сега ще ви дам идеалния сценарий за следващия път, когато ваш близък преминава в отвъд­ното. Ако сте свързани по някакъв начин с планирането, помислете над следната церемония: Съберете се в група и отпразнувайте живота на починалия! Не оставяйте на показ останките от неговата биология. Отделете му мяс­то на церемонията - празен стол, примерно, и кажете на всички, че той още е сред вас. Искам да проявите чувство за хумор към ставащото - предизвиквам ви! Това е едно от най-силните качества на Духа и достига до вас непро­менено през воала! Използвайте го! Ако го направите, ще почувствате енергията на този човек с вас. Ще разбе­рете, че неговата енергия не си е отишла и ще видите огромната сила на онова, което правите. Защото е пра­вилно да празнувате промяната на енергията. И е пог­решно да се събирате и скърбите, сякаш човекът си е отишъл. Не можем да ви обясним колко важно е това, защото съдържа много уроци във връзка с любовта. Дълбоко ви уважаваме за вашия път на планетата. Затова го наричаме "работа".

4. Сега ще говорим за НАУКАТА и вие ще попитате: "Крион, какво общо има науката с любовта?" Ще ви кажем нещо много смешно. Науката е изпъл­нена с връзката на любовта по неочакван за вас начин и сега ще се обърнем към учените.

Защото наистина е много, много смешно, когато всички учени твърдят, че вие сте напълно безпристрас­тни, когато преподавате и провеждате експерименти. Всъщност, вие твърдите, че научните лаборатории са свободни от всякаква духовност. Докато провеждате вашите експерименти и обяснявате как протичат нещата във Вселената, вие се стараете да останете здраво стъ­пили на земята и безпристрастни в търсенето. Но на клетъчно ниво знаете, че не е така и сега ще ви кажем как това си личи и колко е смешно. Защото на клетъчно ниво вие знаете, че се намирате на единствената планета на свободния избор. На клетъчно ниво вие помните, че е имало планова среща, преди да дойдете и да се включите в големия експеримент на Земята. Дали хората, оставени сами и без да знаят за това изпитание, ще породят високата вибрация сами? Ще успеят ли да повишат вибрацията на планетата, или няма да успеят? Вече знаете, че Земята е специална. Знаете, че това е много специален изпит - и единствен във Вселената. Следова­телно сте монотеистични, независимо дали ви харесва, и в мислите си продължавате да се отнасяте към плане­тата тенденциозно.

Преди триста години, когато най-великите учени наблюдавали небето, те решили, че небето се върти около Земята. Монотеистични - специални! Земята била центърът - всичко се въртяло около нея. Мъжете и жените на НАУКАТА решили това и интересното е, че цялата математика явно го доказвала! Е, сега знаете, че не е точно така, нали?

Обаче, представете си в този ден и епоха един учен, който се натъква на огромно море от пясъчни зрънца и поради обстоятелствата на тази загадка този учен има възможност да разгледа само едно зрънце от милиарди­те пясъчни зрънца. Докъдето му стигат очите, се виждат само пясъчни дюни. Той посяга и взима онова зрънце, което му е позволено да разгледа. Върху него под мик­роскоп се разкрива красив рисунък, с невъобразими цветове. Ученият се удивлява и заявява следното: "Като учен се питам колко от тези зрънца пясък, които не мога да разгледам, се отличават с красив рисунък?" И поз­найте какво заключава? Логиката на монотеистичния човек гласи: "Тъй като не мога да видя другите, това е единственото красиво." Следователно всички останали се преценяват като невзрачни. [Смях.] Монотеистични - специални! Естествено, това изобщо не е добра логика, но вашата тенденциозност надделява в името на научния метод.

Разбира се, ние говорим за факта, че Вселената гъмжи от живот. Почти всяка слънчева система, която съдържа планета, притежава потенциала за семето на живота. Това е нещо нормално. Случва се естествено и в много форми и някой ден ще се смеете много, когато се уверите с очите си. Но тъй като не можете да го изучите, то "не съществува".

Вие сте се огледали във вашия космос и сте казали, че съществува теорията за Голямата експлозия - градив­но събитие, което е създало Вселената. Ние вече сме споменавали (публикувано е в Крион, Книга ІІІ), че колкото по-отблизо разглеждате тази теория, толкова по-нескопосана изглежда тя! [Смях.] Възможно е дори да забележите, че не е равномерно разпределена - ами е на буци! - не е нещо, което се е случило от централна експлозия. Някои от вас с огромно учудване установя­ват, че възрастта на групите материя, които са най-от­далечени, е по-малка от най-близките. Освен това липсва, много енергия! Доста неща противоречат на идеята за едно-единствено градивно събитие и сигурно ви е ом­ръзнало от идеята, че принадлежите към една-единствена градивна експлозия. Монотеистични - специални - тенденциозни!

И накрая, в научния раздел сме ви споменавали за различията във времевата рамка на космоса. Разглежда­те далечни области на космоса и виждате "невъзможна" физика. Огромни тела от материя се въртят с удивителна скорост, която според вас просто не може да съществува във вашия физически свят, защото тези тела биха се разбили на късове. Затова изнамирате най-различни обяснения защо това е така, макар да не разполагате с никакви физически свидетелства за твърденията си. На малцина от вашите учени им е хрумвало, че може да има друга причина. Виждате ли, вие сте "нахлузили" на оста­налата вселена физическите свойства на собствената ви зона. Решавате, че както е тук (в района, който можете да наблюдавате), така трябва да е навсякъде! Приличате на туземеца, който познава единствено своята тропичес­ка джунгла. Той никога няма да осъзнае концепцията за леда, докато не разбере, че съществуват места, където климатът е различен от неговия - нещо, което не му е интуитивно познато.

Така отново стигаме до въпроса за ВРЕМЕТО. В тази дискусия ще включим нещо, което не сме правили досега, а именно ще призовем енергията на име Метатрон за това обяснение. [Пауза в ченълинга - за читателя: Крион иска да помислите защо и двете имена Крион и Метатрон завършват със сричката "он". Потърсете и други, а после вижте какво ги свързва. Това е забавна загадка.]

[Крион и Метатрон]

Сега ви казваме, скъпи мои, че има нещо, което ние наричаме енергийна мъгла, и тя обгръща атомното яд­ро. И ви уверяваме, че пространството между ядрото и енергийната мъгла (което е голямо) варира много пове­че, отколкото смятате. Щом пространството варира, скоростта на мъглата трябва да се променя. Във физи­ката, когато скоростта на мъглата е силна и бърза, има различна времева рамка от онази, която вие познавате. В училище сте учили, че времето е относително, помните ли? Вашата наука дори го е доказала с помощта на ускорение на малките частици, показвайки, че наис­тина е така. Вие даже сте заявявали и вярвали, че ако даден обект се движи достатъчно бързо, времевата рам­ка ще бъде различна. Но докато се взирате в онези части на Вселената, където се случва "невъзможната физика", никога не казвате: "Дали времевата рамка не е различ­на?" Никога не си задавате този въпрос! Причината е следната: Тъй като все още не сте приели, че обектът може да изглежда неподвижен - и същевременно да пътува много бързо. Не в линейното време от точка А до точка Б, а в енергийната мъгла на своите вибриращи частици. Там се измерва скоростта!

И така, скъпи мои, ако се намирахте в това прост­ранство на "невъзможната физика" и по някакъв начин успеехте да погледнете назад към Земята и да видите ставащото на нея, там всичко щеше да се движи изклю­чително бавно! Това е относителността на времето, ко­ято сте изучавали и приели, но като че ли не я прилагате към нищо, което виждате в реалното пространство! За­що? Защото сте монотеистични - специални - пристрас­тни! - и нелогични в сравнение с онова, което вече знаете. Такова е вашето клетъчно предразположение.

Но какво общо има това с любовта? Ще ви кажа. Скъпи мои, благословен и почитан е ученият, който медитира! Защото този човек пръв ще научи истината. Защото истината за физиката е Бог. По този начин Духът създава фигурите и формите, и цветовете. Всичко онова, което е вътре в атома, е благословено от Духа. И на тръгване, енергията на Метатрон казва следното: "Какво точно кара разстоянието между частиците да се проме­ня? Това е гатанката за учените. Защото пространството между ядрото и мъглата, макар и голямо, не е празно. То е шарена енергийна супа и именно конфигурациите му променят разстоянието, а оттам и скоростта на мъг­лата. Това е всичко, което ще кажем по въпроса."

Следователно науката се състои от частици на енер­гията на любовта. Всичко е благословено и съставлява "материята" на любовта. Духът и науката са едно цяло! Идеята за учения като съвършено независим от Бог е много забавна. Можете ли да изучавате фигурите без помощта на математиката? Можете ли да проумеете геометрията без връзката на любовта, която ви крещи, "това е духовно"? Не. Съюзът между Бог и физиката е съюз на единение, което не може да се разделя. Колкото по-скоро проумеете това, толкова по-голямо ще бъде откритието ви. В най-малките частици на вашата мате­рия има голяма любов.

 [Крион сам]

5. Въпреки че връзката на любовта е подсилена от науката, тя става още по-силна със следващата връзка. Сега говорим за ПЛАНЕТАТА Земя - с главна буква. Това едва ли е ново за вас, скъпи мои, на това място (красивият остров Ванкувър). Но на планетата има хора, които не виждат никаква връзка между хората и прахта на земята. Ние ви уверяваме, че когато не сте човек, вашата биоло­гия е прах! Защото, когато заявите вашия Висш Аз и преминете от другата страна на преградата, онова, което наричате биология, се разгражда и се връща назад към жизнената си сила - и химията се връща към прахта. Следователно планетата сте вие в преход!

Всичко онова, което вие сте - всеки един химически елемент - принадлежи на Земята и не спира дотам, скъпи мои. Съществува пълен антураж - многократно по-многоброен от хората, които съществуват на, в, и чрез тази планета, който ви подкрепя. Магнитната мрежа и начинът, по който е създадена с любов към вас (отново стигаме до науката). Според нас магнетизмът на плане­тата действително притежава жизнена сила! В този план има съзнание. Не както си го представяте в смисъл на интелекта, но тази планета е живо, дишащо същество. Ако махнете човечеството от земното кълбо, то ще умре. Земята откликва на вас. Така че, преди да натикате големи количества енергия в планетата или над нея, ще продължим да ви умоляваме ПЪРВО ДА Я ОБИЧАТЕ. Разберете, че каквото и да правите, вие го правите сами. Защото всичко е в отговор на вашите действия и НАМЕ­РЕНИЕ и се променя по съответния начин.

Скъпи мои, когато Крион дойде за първи път, ние ви говорихме за планетни промени и вие станахте сви­детели на промените в климата и видяхте как се разтърси Земята. Видяхте как много от предсказаните неща се случиха. Това е връзката любов/Земя. Защото ние сме тук от уважение към вас! Промените в мрежата и пла­нетните промени са своеобразен ремонт на Земята. Един вид "ремонтни дейности". Любовната връзка между вас и Духа се осъществява чрез планетата. Вникнете в тази връзка и като общество и общност проумейте, че щом веднъж установите тази връзка, за вас няма да има невъзможни неща. "Прахта" ще ви слуша. Затова, скъпи мои, когато сядате да медитирате, не се страхувайте и смущавайте да поздравите планетата, както бихте позд­равили друг човек. Почетете всички нейни части, както са правили древните хора. Защото действително същес­твува енергия на запада, севера, изтока и юга. Действи­телно има енергия на самата земя.

И действително има енергия на зеленината. Не е въображение, че цветята са живи създания, които ви приветстват, макар и мълчаливо. Те не са онези, които напуснаха тази планета с 12:12. Те са тук да ви подкрепят и онези от вас, които долавят присъствието на тези създания в градините, не си въобразяват! Те са малка част от всички създания на Земята. Това е вашата лю­бовна връзка с планетата. Утре погледнете небето и облаците, и водата. Вслушайте се какво ви казват. Едно от нещата, които ви нашепват, е: "Уважаваме ви дълбоко за онова, което направихте. Гордеем се с вас." Затова земята ви зачита, когато засявате семената. И затова ние променяме вибрацията на пръстта - за да съответства на вашата. Ах, скъпи мои, между вас и прахта има толкова силна връзка.

6. ВЛЮБВАНЕТО. Шестият елемент е забавен и вече сме се спирали на него. А именно, повечето от вас знаят какво става, когато човек се влюби.

Въпреки че това е нещо много забавно, то съще­временно е много сериозно. Защото влюбените хора често изживяват някаква временна лудост [смях в залата]. Въздишки и химически реакции, спъване и бутане в разни неща. Виждате ли, лю­бовта е могъща сила от един човек към друг. Това няма нищо общо с биологичното възпроизвежда­не и сексуалното желание, а с любовта. Когато сте в това състояние, което като хора всички позна­вате, спомняте ли си чувството на пълна безопас­ност? Няма нищо невъзможно за вас. Помните ли това толкова умиротворено чувство? Грижат се за вас. Обичат ви и обектът на вашите чувства е прекрасен и достоен за обожание.

Скъпи мои, това е абсолютна, чиста любов. Това е Божията любов, която се излива във вас в тези момен­ти. Това не е нещо необичайно. Уверяваме ви, че тази любов е естественото състояние между създанията от другата страна на воала! Ето защо когато моят парт­ньор застава пред вас и ви нарича "уважавани" и "по­читани", и "достойни да ви измием нозете" той се просълзява - защото в тези моменти той наистина е влюбен във вас. Повярвайте! Това е истината. Затова очаквайте същото чувство, когато поздравявате горящия храст. Вече сме ви казвали, че е имало основателна причина човекът да бъде помолен да си събуе сандалите, когато е разговарял с храста. Мнозина сигурно смятат, че е било в знак на уважение към енергията на Духа - свещената земя и всичко останало - но не е така. А защото храстът символизирал Духа - и искал да измие и помаже нозете на човека! Светостта на земята се е дължала на човеш­кото присъствие на нея! Разбирате ли, ние сме влюбени във вас! - нещо, което ви молим да почувствате в мо­мента.


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1163 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
18.04.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
7. Номер седем е величествен. Това беше темата на първите съобщения на Крион. Сега имаме предвид любовната връзка с ВОДАЧИТЕ И АНГЕЛИТЕ. Пак ви казваме, че всеки един от вас има група създания, назначени специално за него, понякога три от най-красивите създания, които сте виждали. Те ви съпътстват през този живот, а често вие изобщо не ги поздравявате. Но въпреки това те ви обичат и не ви съдят в ума и сърцето си. Имате подкрепата на много неземни създания, когато вашите лични водачи са най-близо до вас. А когато казваме, че залата е изпълнена с любов - че ще минем между редовете и ще ви прегърнем, имаме предвид тези създания и тези ангели.

Тези водачи и ангели са ви назначени за цял живот, но имат право да идват и да си отиват, когато ги заменят други, за да съответстват на новата ви енергия. Вече сме обсъждали защо са с вас, но сега не искаме да говорим за това. В миналото сме изнасяли лекции за това какво да правите с тях и как да общувате - но сега не става дума за това. Говорим за любовната връзка между вас и тези велики създания и за факта, че те са тук. Някой може да попита: "Че къде изобщо има място за тях?" Повярвайте ми, има място! Защото те заемат пространство с вашата енергия или жизнена сила, и докато сте тук, те наистина са част от вашата Меркаба. Аз като Крион мога да ви погледна и да видя цветовете ви и да ви кажа с кого сте. Защото те поставят знака на любовта във вашата аура. О, скъпи мои, вие се къпете в любов! И ако проведете трайно общуване, когато си тръгнете оттук, нека да бъде това - че всеки един от вас заслужава да бъде тук, на тази планета, и да се съпровожда от създания, които много го обичат!

Бог не раздава присъди - само почести. Казвали сме ви това и преди. Именно заради това ваше пътуване вие получавате почести, а не заради привидното ви представяне. Тук са скрити много неща, но знайте, че вашите представи за това кой е "успял" и кой "не е успял" в човешкия живот са изцяло човешки възприятия. Сигурно затова сте дошли тук (или четете тези думи), за научите, че съществува една Вселена, която ви обича и знае кои сте и не ви съди, а уважава. Нека тези семена на истината покълнат тази вечер. Какво ще направите с тях?

Преди да си тръгнем, искаме да предложим какво да направите с тези семена. Не ги крийте! Слушайте новата епоха и просветлените хора са склонни да уловят тази любов, заедно с единомишлениците си, и да кажат: "Да я запазим само за нас." Такава е човешката природа. Но това е концепция на старата енергия. Вие искате да вземете онова, което знаете и да му се насладите. Искате да го пазите, да построите комуна за малцина избраници, да изберете водачи и да живеете така, че хората с ниски вибрации да не ви притесняват. Смятате, че така ще живеете по-спокойно.
Умоляваме ви, скъпи мои, не го правете - недейте. Ако го направите, вибрацията ви ще стане неефективна за планетата и за онези, които се нуждаят от вас. Върнете се към вашата работа - разпределете се във всички точки на планетата и се установете във вашето общество като редови човешки същества, изпълнени с Божията любов. Позволете на околните да видят кои сте! Притихнете и им позволите да ви попитат защо вие имате душевен мир, а те нямат. Позволете им да ви попитат за живота ви. Повярвайте ми, никога няма да ви се наложи да проповядвате вярата си. Ще бъдете твърде заети да отговаряте на онези, които по свое НАМЕРЕНИЕ са разпознали Божията любов във вас и искат да научат повече.

Ако вие се събирате и изолирате тази любов, другите никога няма да научат какво става. Затова ви съветваме да вземете любовта и да я побутнете кротко към другите. Тази ню ейдж информация ще достигне критична маса и не след дълго много повече хора ще знаят какво е да седиш пред създание като Крион - да видиш как воалът се повдига за малко и да обсъждаш разни неща с отвъдното. Точно където сте вие в момента и истината е ... че МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ.
С голяма любов дойдохме при вас тази вечер. Така е.

Крион

:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.219.22.169          Петък          19.04.2024, 08:00