Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:21
20.04.2024
Събота
3.149.233.72


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Писма за Импланта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Писма за Импланта

от читатели на Крион

Скъпи Крион,

Преживях всички "настройки", за които говори Крион. Ако ме беше познавал преди седем месеца, щеше да проследиш всички фази на настройването, за които говори Крион. Аз съм бизнес дама с диплома по бизнес администрация от Хавайския университет. Мислех си, както биха потвърдили и моите приятели, че ще съм последният човек, който би говорил за просветление и метафизика.

Стигнах до този просветлен етап от живота ми без чужда помощ. Прочетох книгата едва след като изживях всичко онова, за което говори Крион. Ето защо откривам много истина в думите му и сега разбирам, че преживяното от мен е било систематично и логично - не само за мен, но и за всички останали.

Освен това преминах през 90-дневната депресия. И тъй като това се случи, преди да прочета книгата, нямах никакво обяснение за потиснатото си състояни Държа да споделя, че имах определено предимство да не съм "повлияна" от текстове и интерпретации. Именно защото моето изживяване не беше повлияно, аз съм живо доказателство, че думите на Крион са самата истина. Бог да ви благослови!

Дженифър Накахара, Юа Бийч, Хавай

6 октомври 1994 г.


Скъпи Крион

През юли, август и септември бях в състояние на дълбока депресия. Имаше дни, когато изобщо не ми се ставаше от леглото и не виждах никакъв смисъл в живота. Не, не съм помисляла за самоубийство, но на душевно ниво се чувствах празна. Душата ми сякаш плачеше за храна, но нищо не успяваше да заглуши болката. Имах усещането, че съм преминала през някаква значима инициация. До този момент се чувствах в хармония с Бог и с моя Висш Аз.

През този период започнах да чета Крион, Книга първа, и осъзнах, че в молитвите и медитациите съм поискала еквивалента на нивото "Завършил", без да зная нищо за откровенията на Крион. Винаги съм имала този душевен копнеж. Сега работя върху повишаването на вибрациите ми, така че да съм готова за извисяване, когато настъпи моментът.

Вече излизам от депресията. Долавям присъствие на един от водачите ми, но все още не мога да осъществя връзката. Имам чувството, че батерията ми е изчерпана. На повърхността изплуваха стари страхове, за последен път, надявам се. Това е усещане за завършеност и ново начало за мен.

Излагането на тези мисли черно на бяло ме освободи и разтовари. Сега очаквам да развия усет към новите ми водачи и транспланта.

С обич, светлина и благословия,

Марта Кинг Монтгомъри, Алабама

 

И по-късно отново от Марта:

9 март 1995

Скъпи Лий,

Изпитвам потребност да ти разкажа накратко за някои от нещата, които преживях, откакто ти писах. Справих се с депресията и на повърхността изплуваха много неща, които трябваше да бъдат изчистени, бла­гословени и освободени. Явно бяха дълбоко вкоренени и молбата за импланта улесни тяхното освобождаване - наред с вярата ми в Духа. Още от дете знам, че съм много повече от Марта Браун Кинг, и съм го показвала през различните периоди от живота ми.

През последните месеци изживях някои прекрасни събития и вярата ми се превърна в дълбока, душевна увереност в единението с Духа и живота като цяло. Постоянно получавам доказателства какво може да се постигне с помощта на духовната енергия. Тя е навсякъ­де около нас, стига само да протегнем ръка. Удивително е, но действително "всичко е възможно за онзи, който вярва".

Позволи ми да завърша, като ти благодаря още веднъж. Чистосърдечно мога да кажа, че имам любовна връзка с Духа и че е прекрасно да си жив.

С обич и благословия,

Марта Кинг Монтгомъри, Алабама

 

Коментарът на Крион (за читателите): Виждате ли как това скъпо същество е получило дара на импланта, преди изобщо да знае за информацията на Крион? Това е важно; имплантът не е дар от Крион. Той не е част от "ценностната система" на Крион. Аз съм тук, за да ви дам информация за един дар, който вие сами сте си заслужили. Аз съм вестителят на информация, която ще ускори процеса ви и ще ви даде познания за нещата, които ви се случват без никаква намеса от моя страна. Тук съм, за да подкрепя работата ви, като настройвам мрежата така, че да ви позволи да пристъпите в следва­щото хилядолетие. Мрежата е част от собствения Ви план и е уместна в Новата епоха.

Мнозина тълкуват погрешно импланта във връзка с Крион. Някои питат: "Как е възможно да го получа, без да съм го поискал?" Отговорът е, че всъщност сте го поискали. Някои от вас, както в случая с авторката на писмото, са стигнали до момента, в който кармата е започнала сама да се очиства! Извървели сте пътя и сте стигнали до етапа, когато сте готови за следващата крачка. Това е смисълът на целия ви договор! Когато нещата стоят така, вашият Висш Аз дава позволение вашия въплътен Аз да премине към следващото ниво. Затова някои от вас изживяват процеса на импланта без никакво предварително познание за работата на Крион. После попадате на информацията и казвате, "Значи така се е случило?"

Възможно е да попитате: "Щом това скъпо същество е било толкова готово за импланта, защо страда с депресия? В края на краищата, тя няма карма за очистване, следователно процесът би трябвало да протече почти незабележимо." Това е друг важен въпрос. Макар да е била напълно изчистена от карма, "остатъците" от договора с кармата пак трябва да се пречистят. Това не винаги е така, а процесът на всеки човек е различен. Всеки от вас е великолепно, уникално създание, също като Крион! Всички ние притежаваме индивидуални качества и таланти. Вече съм говорил за това; никога не допускайте да ви казват, че духовните създания във вселената са безлични автомати, всичките с еднакви мисли. Тази човешка идея е смехотворна! Питали ли сте се някога защо само създания с висши уроци имат чувство за хумор? Ами относно факта, че само човеш­ките същества имат правото на съзнателен избор сред всички живи души на Земята? Това само по себе си трябва да ви покаже, че колкото повече приличате на създанието, което наистина сте, толкова по-специални ставате и толкова по-голямо е чувството ви за хумор към цялостната перспектива. По-нататък ще се спра на този въпрос. Всеки индивид на планетата притежава собствен потенциал за имплант, със свой и уникален собствен опит.

 

15 ноември 1994

Скъпи Лий,

Аз съм Рейки майстор и учител. Като такава про­веждам курсове и настройвания на хората, които искат да канализират тази любяща енергия на универсалната жизнена сила, за да лекуват себе си, околните и планета­та. Преди няколко месеца един мъж, участвал в нашите събирания Агора, се записа при мен за обучение и наст­ройване в Рейки I. Двамата разговаряхме с часове за земните промени и нашите философии, а аз не преставах да го питам: "Сигурен ли си, че не си чел Крион?" Въпреки че не беше чел книгата, повечето от неговите изказвания бяха в съвършена хармония (да не кажа всич­ките) с ученията на Крион.

Излишно е да казвам, че моят Рейки ученик си взе книгата и я прочете на един дъх. После ми се обади и разговаряхме надълго и нашироко за посланията на Крион. Когато дойде да приеме обучението и настрой­ките за Рейки II, сподели, че макар да не е изрекъл официално молбата си за импланта, усещал, че процесът вече е в ход. (Установили сме, че много хора от нашата група не са отправяли изрична молба за импланта, но са изказвали намерението да зачетат договора си и да следват пътя си, и сега са в процес на получаване на импланта.)

Когато моят ученик дойде за Рейки II, сподели, че е възможно учителите му да се появят до две седмици. Но докато провеждах настройването, се случи нещо неверо­ятно. Мъжът седеше на стола със сключени за молитва ръце и затворени очи. Както стоях през него, изведнъж бях погълната и залята от Любов. Усетих, че моите учители стоят зад мен, и "видях" неговите трима нови учители, застанали зад него. По бузите ми потекоха сълзи, поздравих ги безмълвно и им благодарих, че се явяват за първи път в такъв специален за него момент. Когато застанах зад мъжа, за да започна процеса на настройването, те се отдръпнаха съвсем леко, докато моите учители останаха пред него (с лице към мен). Тях­ната енергия беше толкова красива и силна, че не мога да опиша с думи колко обичана и благословена се по­чувствах.

В хода на настройването аз винаги питам водачите и учителите на посвещавания дали искат да предадат някакви напътствия, дарове или информация, като я поставят символично в дланта ми. Сега протегнах ръка вляво и почувствах прекрасни вибрации, когато учителят отляво изпълни молбата ми. Вдигнах ръка над и зад главата си, така че учителят в центъра да положи своите дарове в дланта ми, а после я протегнах надясно, така че и третият учител да ми предаде символично даровете си. После обърнах дланта си и я положих върху теменната чакра на ученика, и почувствах как цялата Любов, информация, напътствия и дарове се вливат в него.

Когато настройването завърши, излязох от стаята и го оставих да усвои всичко предадено. Мъжът остана в медитация дълго време. Когато най-накрая чух "ЕХА!, влязох при него и прекарахме следващите няколко часа в смях, сълзи, прегръдки и споделяне на това удивително изживяване

Напоследък имам много такива "случки", но дър­жах да ти разкажа точно тази. Рейки е вид енергийна работа. Практикуващият канализира енергията на жиз­нената сила през теменната чакра, надолу през сърдеч­ната чакра и оттам през дланите си. Двамата с моя ученик получихме указания да съчетаем Рейки енергията с работа с полюсите при лечението на нашите пациенти и постигаме чудесни резултати.

Благодаря, Крион! Намасте,

Уитни С. Мърдок

Доктор на науките, доктор по метафизика, Рейки Майстор Учител

Вейкъвил, Калифорния

 

Коментарът на Крион (за читателите): Ето още един пример за просветлена душа, осъзнала интуитивно ця­лата работа на Крион, преди да прочете книгите. Това е и доказателство, че процесът на очистване на кармата, подмяната на духовните водачи и самият процес на Новата епоха са събитие, което спада към земната енер­гия, а не е подчинено на Крион. Въпросното скъпо същество вече е било в процес на промяна, а информа­цията на Крион само му е помогнала да разбере какво точно става.

Истинското послание на това общуване обаче е ролята на посредника на Новата епоха в спектъра на промените на Новата епоха. Вижте каква полза е имало скъпото същество от смяната на водачите. Не е случай­но, че посредничката в този случай е била запозната с информацията на Крион, понеже така е ускорила проце­са на поверения й човек и го е превела през него с радост, мир и много любов.

Ролята на посредниците в Новата епоха не бива да се подценява. Учителите си остават учители, а посредниците са не по-малко необходими от всеки друг период в човешката история. Ако вие сте някакъв посредник, започнете да вплитате в работата си информацията за новата енергия. Мнозина от вас ще имат видения и сънища с прекрасна информация. Това е дар специално за вас, който ще подобри работата ви. Не го подмина­вайте. Използвайте новите интуитивни методи, които ви се дават, и наблюдавайте резултатите в работата ви. Не се изненадвайте, ако някои от хората, които сте трети­рали всяка седмица, престанат да идват за постоянно лечение! Скоро ще се прочуете с новите си дарби, така че не се притеснявайте за материалното изобилие. Вашите нови дарби ще подобрят значително живота ви и живота на хората, на които помагате с любов. Повярвайте!

 

11 октомври 1994

Здравейте,

Прочетох на един дъх Книга II и още съм под силното й въздействие. Благодаря ви, че сте скептично настроен. Духът е мъдър. След като прочетох Книга I, ви изпратих писмо, изпълнено с тревоги, страх и сълзи.

Това писмо обаче е съвършено различно. Толкова съм ви благодарна за смелостта ви, а на Крион - за това, че ми говори директно. Аз наистина поисках импланта и само след седмица всичко в живота ми започна да се променя. С облекчение установих, че не навлизам в период на депресия и чувство за изоставеност. Всъщ­ност, сега осъзнавам, че много от етапите са се случвали дори без да знам как да ги назова с думи - а аз много държа на думите. Голяма част от казаното ми беше добре познато, но имаше и нови неща - не в смисъл, че не съм ги знаела, а че най-сетне можех да ги чуя без дежурното "да, но".

Толкова отдавна не бях изпитвала гъделичкащото усещане, което ме събуждаше при близостта с Духа и ми липсваше до сълзи. Сега обаче седя и го чувствам и макар никога да не съм го смятала за изгубено, беснеех, че не мога да го усетя. В живота ми започнаха да се случват множество "съвпадения" - случайно се запозна­вах с хора, отдадени на Духа, но които не бих срещнала (предполагам), ако не бях решила внезапно да посетя някакъв магазин или курс, в които дотогава не съм стъпвала; клиенти за моята практика като масажист, които сякаш пропадаха, и т. н. Нямам представа къде ще ме отведе всичко това и всъщност няма значение. Съз­нанието и усещането за движението и любовта на вселе­ната ме крепят.

Искрено ваша, Карън Клейла Грешъм, Орегон

 

Ново писмо от Карън:

16 март 1995

Скъпи Лий,

Макар да не мога да кажа, че си изкарвам прехраната като масажист, моята практика се разраства и нямам съмнения откъде получавам помощ. Ясно обясних потреб­ностите си и те бяха задоволени, но един ден ми хрумна да направя нещо повече (защо ми трябваше толкова време, докато го осъзная?) и пациентите ми се увеличиха значи­телно. Просто попитах моите водачи какво мога да напра­вя за тях и ги уверих, че ще им помагам по всякакъв начин. Стана ми неудобно, че постоянно исках да взимам, а досега не се бях сетила да давам.

Осъзнавам, че е лесно да си ведър, когато не си изправен пред криза, но напоследък като че ли съм постигнала определено ниво на спокойствие. По-рано асоциирах щастието с въодушевление; ако не ликувах, се чувствах нещастна. Но сега си давам сметка, че щасти­ето за мен е умиротворено и много тихо. То е моето чувство за свързаност с всичко, което е. Само когато се отдръпвам и отчуждавам, изпитвам самота и потисна­тост. Иначе се чувствам експанзивна, сякаш нямам край.

Искрено ваша, Карън Клейла Грешъм, Орегон

 

Коментарът на Крион: Карън, твоята готовност да застанеш на "блаженото място" на твоя договор е повли­яла на заобикалящите те обстоятелства. Виждаш ли? В предишните послания ти говорих за този принцип и че ти си катализатор за промените, които се случват край теб. Привидните съвпадения в живота ти не са такива. Новите човешки връзки ще отворят пред теб нови възможности. Ти създаваш собствената си реалност и си в хармония със ставащото, живееш с непоклатимата вяра, че Духът ще ти покаже какво да направиш. Уважаваме те за това.

Забележи какво става с твоята практика. Щом си вдигнала ръце от нея, тя се е разраснала. Дори да не можеш да си изкарваш хляба с тази дейност, засега тя е чудесен пример за контрола, който имаш над собстве­ното си изобилие. Какъв точно е ключът към създаване­то на повече? Да се обърнеш навътре и да изразиш любовта към водачите си! Какъв хубав урок за всички! В думите ти се крие голяма мъдрост, над която следва да се замислят всички, които четат тези редове,

Колкото повече се доближаваш до твоя Висш Аз, толкова повече ще се променя цялата ти перспектива. Какво те прави щастлива? Какво те прави умиротворена? Как можеш да си от полза на Земята? Усещането за експанзивност е истината за твоята същност, когато не си инкарнирана тук. Именно това интуитивно чувство, че "нямаш край", е доказателството, че ти си частица от Бог. Всички трябва да са толкова свободни и уравнове­сени, за да познаят това чувство. То е част от новите дарове, които си заслужи човечеството.

 

6 февруари 1995

Скъпи Лий,

Ежедневно призовавам енергията на Крион за пови­шена яснота, по-голяма хармония и всякакви прозрения, които ще поощрят Светлината.

Един от важните "вторични продукти" на неутрал­ния имплант за мен беше преодоляването на клаустрофобията. Наскоро прелетях с малък самолет до Насау и обратно и не усетих и следа от типичното за мен присвиване на корема и сърцебиене. На летището в Маями до мен се доближи някаква непозната; извини ми се за "странното" си държание и каза, че ме виждала заоби­колена от прекрасна седефена светлина. Благодарих й за смелостта да сподели изживяването си! Малко е да се каже, че сега вярвам в Чудесата на Живота и се радвам на душевен покой!

Изпращам любов, благословия и хиляди благодар­ности за всичко онова, което правите заедно с Крион. Много съм ви признателна.

Ребека К. Ализандър Бойс, Айдахо

 

Коментарът на Крион: Ребека, самият пример за чувствата ти ще покаже на читателите, че процесът на импланта действително се проявява в дребните неща от човешкото съществуване. Освен това новите ти цветове ще привличат онези, които са наясно с това. В новата енергия тези качества ще са типични за хората.

Някои от читателите имат натрупано кармично нас­ледство, което няма нищо общо с онова, за което са дошли в този живот... но въпреки това то им влияе. Вече споменах, че тези неща ще бъдат освободени напълно с успешното получаване на неутралния имплант. Ще из­чезнат много от необяснимите ви страхове, дължащи се единствено на двигателя на кармата, както и наследст­вото, натрупано през хиляди инкарнация. Виждате ли вече дълбоките механизми?

 

26 септември 1994

Скъпи Лий,

Макар да знам, че получаваш безброй писма от благодарни читатели, признателността ми за своеобраз­ния "камък Розета" на метафизичното познание, предс­тавен чрез твоя ченълинг на Крион, ме подтикна да споделя значението му за мен като Воин на Светлината.

Попаднах на Крион най-случайно, благодарение на продавача в един езотеричен магазин. Това се случи почти едновременно с разни събития, които носеха пе­чата на кармични заключения, но можех и да ги изтъл­кувам погрешно, ако не разполагах с книгата през съща­та тази седмица на събитието, подложило на изпитание коефициента на взаимоотношенията и реакциите ми.

Тъкмо бях намерила и прочела книгата на Дийпак Чопра Аgeles Воdy, Тimeless Мind и бях усвоила нейното основно утвърждение. Допълнителните пояснения, представени от Крион, бяха най-невероятното теософско и философско Богоявление, което може да си предс­тави човек. Те изнесоха пълното объркване, натрупано в течение на цял един живот, белязан от трагедии, социални и междуличностни катастрофи в светлината на открове­нието. Още не мога да се наситя на ведрината и щасти­ето на всеки нов ден. Не мога да опиша чувството на благоговение, което ме обгръща. Изведнъж всичко си дойде на фокус. Преборих се с негативите и прогоних страха от духа си. Чудното усещане за безгранична лю­бов към всички е толкова прекрасно, че сякаш не вървя, а летя - тъй като резултатът от общуването ми с хората е толкова приятен, че се налага да контролирам енер­гията му, за да не ме арестуват за прекален оптимизъм и щастие.

Сега целият ми живот ми стана понятен. Всичките ми теософски заключения се потвърдиха. Изпитвам ог­ромно облекчение от откритието, че не съм халюцини­рала странните сили, кръжащи в квантовата каша, която използваме, за да произвеждаме нашата версия на света. Неведнъж съм се удивявала на изумителния камуфлаж, който сме проектирали, за да улесним изпитанията си.

Още съвсем млада осъзнах другите създания около мен и съм убедена, че заради разпалената ми емоцио­нална реакция на живота те започнаха да влияят на кармата ми от ранно детство. Събитията бяха толкова драстични и странни, че не можеше да става и дума за типична инкарнация. Нещата определено бяха подреде­ни така, че да подложат на изпитание силата и съкрове­ните ми ценности. Почувствах се смазана и пребита; негативно настроена и обезнадеждена. Струваше ми се, че колкото и да се бъхтех да изградя нормален живот, жънех финансови и емоционални провали. Нещастието беше толкова голямо, да не споменаваме психическата нестабилност, че на няколко пъти се опитах да се самоу­бия; но колкото и да се стараех, все не успявах. Накрая вдигнах ръце от всичко.

И тогава ми дадоха Крион 1. За мен това беше чудо. В някои отношения животът ми е странен както преди импланта, но прочетох първата книга на 3 септември, а втората само преди три дни. Трансформирана съм. Вярвам, че вселената и моите водачи ще ми осигурят навре­ме изобилието, от което се нуждая и искам, по най-под­ходящия начин. Междувременно страхът е вече минало; и макар че кармичните ми взаимоотношения с хората да са все още урок и да съм оплетена в някаква утайка от договора, мога да се справя със ситуацията.

Изобщо не се съмнявам, че различните елементи, които с мъка подредих в понятен възглед за световния ред, намират обяснение в посланията на Крион. Не бих могла да изразя благодарността си за работата ви. За­дължена съм ви и ще почитам вечно вас и Крион, както сигурно добре знаете.

Шай Стрийл Уайтфиш, Монтана

 

Коментарът на Крион (за читателите): Ето още едно скъпо същество, което очевидно е преживяло кармично очистване, макар да не споменава онова, което ние на­ричаме "импланта". Писмото е включено тук като при­мер за факта, че дори не е нужно имплантът да се нарича "имплант"! Това е естествено протичащ процес на очис­тване на кармата, който в случая е протекъл в най-под­ходящото време, а информацията на Крион само е пот­върдила някои от подробностите.

Многократно съм говорил за мира, който съпро­вожда този процес, и възникналата мъдра перспектива. Сами можете да прецените, че и двете са налице.

 

30 ноември 1994

Скъпи Лий Каръл,

Здравей. Вчера и днес бяха за мен някои от трудните дни, за които говори Крион, когато се отправи молба за импланта. Аз не съм от щастливците с мигновено пренастройване. Но колкото и смущаващи да са промените, състоянието е съвършено различно от всяка обикновена депресия, понеже съдържа надеждата на вярата. Трудностите се приемат като временни, така че страхът е значително по-малък; а в основата на всичко човек изпитва силното притегляне на Универсалната Любов. На повърхността изплува минала карма. Преди малко, в състояние на медитация, аз пристъпих разплакана в черния балон и той се спука. Започнах да призовавам Крион. Сълзите се лееха; усещах как ме обгръща Любов. Процесът беше започнал.

С това писмо искам да потвърдя концепцията от Книга II, която събуди дълбок отклик в мен. А именно, че човек отправя молбата за импланта, много преди да го осъзнае. Предлагам ви моя личен опит, започнал 6 или 8 месеца преди да прочета Крион 1.

Живея в голям град и всяка сутрин използвам градския транспорт, за да отида на работа (в момента съм в неплатен отпуск). Тръгвах към службата изпълне­на със сила, но когато пристигах 20-30 минути по-късно, се чувствах много слаба и изморена. Придобих силна чувствителност към миризмите на другите, особено към дъха им - и най-вече към дъха на прекалилите с алкохола предишната вечер. Надушвах и всякакви други токсини. Пътьом започнах да правя дихателни упражнения и ви­зуализирах как не позволявам на токсините да проникват в мен. Това ми помогна.

Бавно, в течение на седмиците, взех да се моля за блокиране на токсините, докато се спусках по хълма към автобусната спирка (кратка разходка). Бях запозната с кон­цепцията за Бялата Светлина (защита от висшия източник) и повтарях молба за защита. Не след дълго ежедневните молби придобиха облика на стихотворение или молитва.

Това стихотворение си пасна с посланията на Крион и идеята, че човек отправя молба за импланта, още преди да го е осъзнал. Казах си, "Крион говори точно за моето стихотворение!" Убедена съм, че "съвпадението" на думите няма да ви убегне.

Преди два дни го написах за първи път черно на бяло, докато обмислях писмото до вас. Тук приложеният екземпляр е едва третият.

Лора Гримшоу

Сан Франциско, Калифорния


Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 2103 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 4
17.04.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
Стихотворение от Лора Гримшоу

Бяла Светлина,
Бяла Светлина,
Бяла Светлина.
Моля, изпълни ме
с Бяла Светлина.
Така че Позитивното
да прониква,
а негативното
да отскача.
А аз
ще изпълня ролята си
и аз
ще дам всичко от себе си.
Защото те обичам, Господи,
обичам ви, Водачи,
и на вас
оставям всичко останало.

Коментарът на Крион (за читателите): Разгледайте отново някои от остатъчните кармични следствия, които изчезват, ако човек се очисти и балансира. Щом този процес може да го направи, представяте ли си какво може да постигне с човешките болести? Замислете се за контрола, който придобивате над вашата биология с този нов дар! Елементът на действието, използван от скъпата жена, е изключително важен за процеса на импланта. Сега е време да се спра върху двете части на протичащото с импланта. Обърнете внимание, че целият разказ се отличава с целенасочено усилие да се съчетаят намерение и действие. Действието е доверие, очакване, будност към възможността и вяра. При процеса на импланта на първо място стои намерението, а после идва действието.

Някои от вас може би са изразили активно намере­ние за импланта, а после са седнали да чакат безрезул­татно. Държа да ви кажа, скъпи мои, че без действие след очистването на кармата ви очаква само отегчение, макар умиротворено (космически хумор). Ключът към успеха на цялото начинание е двукомпонентната концепция за хората. Всички, които са общували с моя партньор, са осъзнали тази концепция. В момента на намерението има разбиране за поемането на отговорност за кармата, която очистват, и признаване на договора, а следовател­но и признание, че работата не свършва с очистването.

Бихте ли си купили стол само за да го гледате? Повечето от вас биха седнали веднага на него. А колко от вас биха го наблюдавали отдалеч и биха се питали дали ще издържи тежестта им? Повечето не биха се съмнявали и биха седнали тутакси с цялата си тежест.

Процесът на импланта е подобен. Щом изразите намерението за този духовен процес, поемете отговор­ност за цялата очиствана карма. Помислете над това.

Поемете отговорност за цялата драма около вас, която ще укротите чрез този процес. Осъзнайте, че сте я пла­нирали, и сега се освобождавате от нея. Поемете отго­ворност за гнева, който ще си отиде, и за ситуациите, които привидно са ви превръщали в жертва. Те всичките ви принадлежат, затова сега вие трябва да ги признаете за ваши, докато се очистват, така че сте купили стола (изразили сте намерението) като инструмент за напре­дък. Когато му дойде времето, пристъпете към действие и седнете в него!

Действайте според факта, че очаквате животът ви да се промени! когато почувствате, че сте излезли от периода на кармично очистване и промяна, бил той лек или тежък, потърсете вашата мисия и направете планове в съответствие с очакваните промени. Какво според вас ще се случи, ако просто си седите и чакате щастието да "тупне в скута ви"? Сега сте в режим на съ-творяване и ще можете да създавате собствената си реалност. Нап­равете го. Каква е вашата страст или вашата мисия? Поемете напред с вяра, с пълното съзнание, че ще се насладите на резултатите.

Има една шепа хора, които са споделяли с моя партньор, че след приемането на импланта не им се е случило абсолютно нищо. Продължават да са нещастни и бедни. После казват: "Аз си знаех, че ще стане така, понеже нищо в живота ми не се получава!" Скъпи мои, и вас ви обичаме, но трябва да проумеете, че да не очаквате нищо означава да не създавате нищо. Да очак­вате да сте жертва означава да се превърнете в жертва. Вие действително ще придобиете собствеността над соб­ственото ви съзнание, тъй като участвате в сътворяване­то му, имплантът разбира нещата буквално и ще зачете съкровените ви мисли.

Вие сте новата градивна сила на планетата и нищо няма да стане, ако не излезете напред и не го направите. Новият дар е невероятно мощен инструмент в куфарчето на новата енергия, но вие трябва да го използвате, а не да го съзерцавате! Така че и двете части на процеса ви принадлежат. Първата е намерението, втората е дейст­вието. Вие го създавате, а после го прилагате. И двата компонента изискват работа от ваша страна. Затова се наричате "работници". Онези от вас, които очакват бла­женство без труд, ще заседнат между старата и новата енергия и няма да бъдат възнаградени с качествата на живота, който сте си заслужили в тази Нова епоха.

:

17.04.2009
2. Бонд (Бонд) [Материал]
22 ноември 1994

Скъпи Лий,

Денят на благодарността наближава, затова реших да изразя дълбоката си признателност към теб и Крион. След като прочетох "Финалната епоха" ти писах, за да изразя убеждението си, че съм преживял много от неща­та, за които говори Крион; и след задълбочен размисъл и разсъждения поисках статута на завършил. Имах неве­роятно изживяване, което безспорно се дължи на проме­ните. Животът ми се промени из основи!

Един следобед преди няколко месеца седях и четях Avalanche на Бру Джой и с периферното си зрение видях, че нещо се движи. Откъснах поглед от книгата и на стената точно срещу мен се прожектираше филм - за мен! Наблюдавах се в тил. По някакъв начин умът ми прожектираше в главата ми този филм и аз видях голяма змиевидна тъмна енергия, която се промъкваше през двата дяла на мозъка ми, но ги покриваше и отгоре! Същевременно се чух да казвам, "Добре, щом не искаш да ме слушаш, аз си тръгвам." Е, чувствах се в деветия кръг на ада, като почти ежедневно получавах допълни­телна информация за това как онова, което тогава определях като случаен мисловен модел, е поразило цялост­ната ми житейска нагласа. Сега смятам, че видяното беше моят кармичен отпечатък. Виждам какви са били основните ми уроци и това разбиране ми позволява да се освободя и да продължа напред. Определено не мо­жем повече да виним някой друг за собствените си действия; отговорността е наша. Усещам как любовта, за която говори Крион, толкова необходима за духовно­то ни израстване, започва да ме изпълва.

По никакъв начин не мога да изразя огромната си благодарност, но всеки ден повтарям на Крион и на моите водачи колко много ги обичам. Всъщност, новите ми водачи вече са тук.

С признателност,

Д.С.

Тъксън, Аризона

Коментарът на Крион (за читателите): И тук отър­сването от обвинителната позиция се оказва ключът към напредъка. Проблемът с отговорността е вероятно най-фундаменталният ключ към резултатите в новата енер­гия, а това скъпо същество е открило това по разтърс­ващ визуален начин... който би могъл да породи страх, но вместо това поражда мъдрост. Има и още един проб­лем във връзка с новата енергия, който Крион не ви е споменавал.

Вътрешното дете, както го нарича моят партньор, е голям вътрешен източник на човешко щастие и мир и е необходимо като катализатор за истинския преход към новата енергия във връзка с процеса на импланта. Всъщ­ност вие сте сложни биологични същества; мнозина от вас са учили дълго, за да вникнат в механизмите на човешкия мозък. Дори онези, които изобщо не са запоз­нати с идеите за новата енергия, признават и осъзнават важността на тази част от вас, която остава непокътната от детството ви.

Може би смятате, че когато сте пораснали, всички детски неща са били изтрити по някакъв начин от същес­твото ви и заменени от мисленето на възрастен. В дейс­твителност онази част от вас, която е била детето, все още съществува и е жизненоважна част от вашия потен­циал като завършен човек. Тя е основна от гледна точка на Новата епоха, както и за общото човешко здраве! Позволете ми да обясня.

Вие може би смятате, че в ума на малкото човешко дете не се случва нищо особено. Всъщност има изключи­телно силна остатъчна памет за пребиваването на въп­росното създание от другата страна на воала! Минават месеци, докато "забравите" напълно прехода към биоло­гията. Детето естествено не може да говори, затова вие рядко чувате вътрешния му диалог. "Защо съм тук? Как­во стана с другите? Какви са тези нови усещания?" В допълнение детето откликва чисто от основата на любов­та. Макар да е взискателно заради своята биологическа безпомощност, през първите няколко седмици от живота си бебето носи семената на мъдростта и любовта. Колко ли майки са се вглеждали в очите на собствените си деца и са се питали, "Кой си ти всъщност?" През този период очите на "старата душа" озаряват погледа на детето и мнозина могат да се взрат в тях и да видят мъдростта на хилядолетията и многобройните инкарнации.

Но както му е редът, детето бавно се "отучва" от истината за своята същност и се приготвя за уроците на човешкото съществуване с карма. Част от кармата за­почва веднага, когато детето се ражда в трудни условия, като семеен конфликт и война. Но повечето бебета отк­ликват първо на любовта, защото тя е състоянието, от което идват и което познават най-добре.

Когато сте били малко дете, не сте имали никакви тревоги. Интелектът, който е вашият човешки баланси­ращ агент за тези неща, все още не е действал. За всичко се е грижела майка ви, а вас са ви интересували преди всичко игрите. На всичкото отгоре майка ви ги е правела още по-приятни, като си е играела с вас, понякога ви е четяла и често самата й близост ви е карала да се чувствате по-добре. Някои от вас сигурно ще кажат, "Ех, какво славно време беше... ще ми се отново да можех да се порадвам на онзи мир." Аз вече ви казах, сега Духът ви предлага същия мир.

:

17.04.2009
3. Бонд (Бонд) [Материал]
Когато сте разделени от вашия Висш Аз по време на урока, изпитвате клетъчен копнеж към дома и копнеж към любовта и обичта на майката, която на практика е самият Дух. Изпитвате чувство за изолация и откъсна­тост от нещо много по-голямо, което си спомняте неяс­но и силно желаете. "Къде може да се възроди това качество, докато съм тук?", ще попитате вие. Отговорът е във вътрешното дете на вашето същество. Дълбоко във всеки човек детето е непокътнато и готово да излезе на повърхността. Повечето хора не са готови за това, нито пък им е необходимо. За някоя да пуснеш детето навън е все едно да се върнеш назад и да се отречеш от зрелия възрастен човек. В мнозина детето е заровено много дълбоко и не може да излезе без помощ. То е изплашено от вътрешния диалог на възрастния, който постоянно говори на глас за негативни неща и страховити възмож­ности. Вътрешното дете чува всичките тези неща и реа­гира точно както би реагирало едно малко дете, ако му кажете, че не е завършен индивид и не го обичате.

Защо изобщо да пускате детето навън? Отговорът е за равновесие! Ние непрестанно говорим за човешкото равновесие и сега ви казваме, че има една негова особе­ност, която може моментално да подобри живота ви. Това не е маловажно качество и е абсолютно необходимо за по-нататъшното ви развитие. Междувременно в мозъка и тялото ви настъпват химически промени, които са естествени и здравословни, а на клетъчно ниво си припомняте мястото, откъдето идвате... и сигурността на това място. Но най-вече възвръща клетъчната памет за вашата истинска същност и мястото ви в космоса. Може би смятате, че това е твърде грандиозно за едно дете? Нямате представа колко важно е това! Във всеки един от вас е скрита пълната истина за това кои сте и защо сте тук. Вътрешното дете е вратата към нея.

Как да го направите? Някои от вас ще го постигнат с лекота, други ще имат нужда от помощ. На онези, които обичат да се смеят и да си играят, ще им бъде лесно да изведат детето напред и да стигнат до него. Научете се да си играете с нещата, които ви правят щастливи, без постоянно да мислите за отговорностите на възрастен: Отделете време за приятни занимания и не се измъчвайте, че се отдавате на тях, вместо на работа! Открийте хора, които споделят вашите интереси (децата обичат да си играят с други деца). Научете се да се разтоварвате от заобикалящото ви напрежение, което ви е приковало към типичната за възрастните нагласа на тревожене и потиснатост. Вътрешното дете е ключът към изцелението на потиснатия възрастен. Наблюда­вайте как си играят децата! Спомнете си интуитивно чувството за тази свобода от житейския гнет. Дали се дължи на наивността на децата? Не, дължи се на сигур­ността в любовта на майките им, на увереността, че няма проблем, който да не може да бъде "оправен" на мига... мама може всичко.

Травматизираното дете, от друга страна, е потисна­то дете. Това е ненормално състояние, но се наблюдава при децата, преживели човешка трагедия. Това е детето, което се е оттеглило навътре в себе си и не е в сега. Точно това се случва с вътрешното дете на хората, които постоянно си повтарят, че са жертви и че нещата не могат да се оправят. Естественото заключение на този разго­вор е смъртта, а вътрешното дете го знае и се травматизира от тази възможност. Как тогава да изведете напред детето, ако то е увредено и травматизирано? Отговорът е с чужда помощ.

:

17.04.2009
4. Бонд (Бонд) [Материал]
Отново се обръщаме към хората в Новата епоха, които разбират и работят с вътрешните деца. Доверете им се да ви помогнат и знайте, че естественото състоя­ние на детето е играта. Не след дълго детето ще изплува на повърхността, но вие трябва да промените нагласата, речта си и отношението си към самия живот. Помощни­кът знае как и ще ви преведе през процеса. Духът е дарил тези лечители с интуитивното познание да помагат дори на най-потиснатите хора. Потърсете тези лечители и не се страхувайте от тях. Те са тук, за да ви помогнат със самия живот, и имат договор с планетата за същото това нещо. Забележете как в много случаи на приемане на импланта помощникът се появява и е готов да помогне. Писмата с разкази за импланта са свидетелството на хората, които са преживели процеса и оценяват неговата стойност.

Духът ви дари с процеса на импланта, естествено протичащо духовно качество, което очиства кармата ви в този живот. Вашата задача е да изразите намерение за този дар и да поемете отговорност за съответното дейс­твие. Част от действието е да балансирате съзнанието си. Информацията за постигането на тази задача ви заобикаля отвсякъде, включително от страниците на тази книга. Изразяването на намерение за импланта води до промяна и очистване; тогава ще се озовете на неут­рално място с избора какво да бъде следващото ви действие. Ако само седите там, значи сте открита плоча, готова за създаване на още кармично взаимодействие. Сега трябва съзнателно да изразите намерение за действие, а работата с вътрешното дете е част от това дейс­твие.

Крион идва при вас с невероятна любов и призна­телност за вашата работа. Мнозина "долавят" любовта на Духа чрез тази творба и моментално я разпознават като усещане за "дома". Когато идвам чрез моя парт­ньор на събиранията с други хора, носената от нас енергия е многократно по-силна, отколкото може да я почувства отделният човек. Затова помолихме моя пар­тньор да продължи да разнася тази енергия в различните части на континента и да разпространява словото. Дори когато планът на Крион за земните промени приключи, аз съм помолил моя партньор да продължи да разпрос­транява тази енергия, понеже аз ще съм тук и след като свърша работата си. Това се дължи на промените, които правите всеки ден и които позволяват продължаването на ченълинга, и на способността на моя партньор да предава енергията на Новата епоха, която имаме за вас.

Сред голямата енергия на любовта чрез ченълинга на живота се обръщаме към сърцата на присъстващите и настъпва изцеление. Говорим с притчи и "пътувания", понеже знаем, че човешките същества ги разбират и откликват. Междувременно вие научавате много неща, а душите ви се отпускат. Често протича и сериозна астрална работа, а някои хора не си спомнят нито една дума от изреченото от моя партньор! Огромното ни уважение към вас е гаранция, че ще бъдем тук всеки път, когато моят партньор насрочва подобно събитие, и ние често го молим да го прави.

Искаме да извадите на повърхността клетъчните чувства на вашето вътрешно дете и да си играете с него всеки път, когато сте с Крион (сами или на събиране). Тези чувства способстват за мира и за липсата на страх. Те поддържат човещината ви и ви дават кратка почивка в урока на пребиваването на тази планета. Спират вре­мето и стареенето и ви срещат лице в лице с вашия Висш Аз... ако им позволите. Обичаме ви толкова дълбоко.

:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.149.233.72          Събота          20.04.2024, 01:21