Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:33
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 1: Финалната епоха » Защо да не го искате?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Защо да не го искате?

Наличието на неутрален отпечатък ще донесе промени, каквито не сте познавали досега. Ще изпит­вате изкушения, каквито не сте имали никога преди, и някои от променените неща ще ви създават затрудне­ния. Освен това периодът на приспособяването може да не е приятен.

(1) От раждането си вие сте свикнали да се дър­жите по определен начин. Говорът ви, желанията ви, действията и защитните ви механизми са оформени чрез кармата. Когато някой ви говори ядосано, вие се разгневявате... обвиненията пораждат желание да се отбранявате... щом натиснат "копчетата" на личност­та ви, се появява очакваната реакция. Тези неща са кармични и същевременно свързани с вашия отпеча­тък. Защо някои са постоянно ядосани? Защо други хора са спокойни и благи? Всички тези неща се конт­ролират от вашия отпечатък. Често кармата ви е структурирана така, че да ви помогне да преодолеете някои от тези чувства и да придобиете мъдрост и вътрешен мир, като се освободите от страха. Следо­вателно вашият отпечатък позволява на страха да ви съпътства; но естественото състояние е покоят и вие вероятно трябва да се потрудите за него.

Затова вашата личност ще се промени. Общо взето, това ще бъде за добро, но ще ви направи да изглеждате различни от другите. Онзи, който ви се гневи, няма да предизвиква яда ви, но същевременно вие ще изгубите една част от вас, която ви е станала много удобна. Вътрешният мир е естествен; но може да ви се струва отегчителен, ако сте водили драмати­чен и напрегнат живот или сте свикнали сами да си създавате подобни емоции.

(2) Никога не сте си представяли какво ще бъде вашето най-голямо изкушение: ще можете да си оти­дете без болка. Ще бъдете в състояние просто да изчезнете и да си отидете. Ще го знаете интуитивно и процесът ще бъде ясен. Защо не? Ще притежавате силата и позволението да го направите, а и в минало­то, когато сте стигали до този етап, сте го правили! Защо да останете и да работите, щом ви е позволено да си тръгнете? Отговорът е очевиден. Изведнъж вие имате новото позволение да останете и да използвате силата си, за да промените планетата. Разрешението да си тръгнете е безусловно и няма да породи нега­тивна енергия, но вие ще изпитвате и новото чувство на отговорност да останете и да помогнете на Земята по един величествен начин. Спомнете си, в последно­то си послание ви казах, че вие сте най-уважаваните сред всички същества. Ние, които сме се посветили да служим, ви почитаме и обичаме сърдечно за работата ви! Някой ден, когато се озовете от моята страна, възходът ви ще бъде изключително славен. Когато най-сетне пристигнете, отново ще придобиете цялос­тен поглед към онова, което всъщност сте направили за Вселената, и как действията ви са помогнали на всички нас. При всичко чуто досега, можете ли наис­тина да останете и да свършите работата? Да! Но обмислете добре решението си, преди да поискате този статут. Ще получавате помощ (ще има още информация по този въпрос), но изкушението ще бъде силно.

(3) Вече няма да сте обвързани с кармичната група, с която сте сега. Това сигурно ще бъде най-бо­лезненото нещо за всички вас. Възможно е много от приятелите ви и дори спътникът ви в живота да ви изоставят. В техните очи вие ще сте се променили и ще сте станали някой друг, въпреки че този някой ще бъде по-разбиращ и толерантен. Любовта (единстве­ният източник) е съвършена и на това ниво тя вижда тези неща като съвършени, така, както възприема уместната смърт като съвършена. На вас обаче ще ви липсва човешката връзка. Това е част от периода на приспособяването. В състояние ли сте да останете сами, ако се наложи? Възможно е да не намерите бързо партньор, който е взел същото решение. Моля ви, помислете добре над тези неща. Би било далеч по-добре да продължите както досега, с любов и разбиране, да давате най-доброто от себе си с онова просветление, на което се радвате сега, вместо да променяте статута си и да останете самотни. Дори другите хора с просветление може да ви изоставят, заради его кармата.

(4) ЕГОТО ще бъде вашият най-страшен враг. До известна степен егото ви е било сдържано или осво­бождавано от вашия отпечатък. Дори Исус имаше известни проблеми с егото, когато осъзнаваше своята сила в определени моменти от живота си и проявява­ше нетърпение към непросветлените. ЕГОТО е вроде­но в човека. То не е проблем от моята страна на воала. Говоря за представата за собствената важност, която биологичният разум има за себе си. Егото е това, което се случва, когато по-великото е сред по-низшето. Това никога не става от моята страна на воала. Тук няма "по-низше". Човешкото его представлява необосно­вано чувство за сила и действа като наркотик за чо­вешкия ум. Всъщност, ще се наложи да ви се постави допълнителен имплант (ще има още по темата), който да му попречи да влияе отвъд границите на вашия контрол. Въпреки че отпечатъците оказват огромно въздействие, във всеки човек съществуват някои био­логични системи, които трябва да се имат предвид, като егото, сексуалния нагон или глада... постоянни дразнители за Висшия Аз, но неща, които са биоло­гични и следователно трябва да се балансират. За да бъдеш човек, се изисква известно его, просто за да можеш да общуваш с останалите хора; но във вашия случай вие ще бъдете по-могъщи от другите и реакци­ята на егото ще бъде изключително силна.

Егото прогонва любовта и ако вие станете егоцентрични, тогава равновесието, необходимо за поддържане на статута ви, ще се изгуби. По-нататък ще ви опиша последствията от това. Трябва да запазите равновесието.

(5) Същевременно е необходимо да възприемете една агресивна духовна природа. Нека ви обясня. Осо­бено за онези от вас, които са просветлени, гаранти­рам ви, че ще имате полза от това. Случвало ли ви се е да отбранявате по някакъв начин душевността и убежденията си в обществото, когато ви се налага да взаимодействате с други хора? Случвало ли ви се е да вземате предохранителни мерки, за да защитите енер­гията си от разпръсване? Струвало ли ви се е някога, че върху енергията ви се упражнява насилие и затова е трябвало отново да се "издигнете" до по-високата вибрация, на която сте били преди насилието? Изпол­звате ли усилватели там, където живеете, за да пома­гате на вибрацията да остане на висота? Когато до­косвате непознати, мислите ли съзнателно как ще ви се отрази енергията им? Загрижени ли сте за тези неща?

Тази природа е отбранителна и вече не е уместна. Досега може да е било необходимо да правите всичко това, за да останете на желаната вибрация, но сега трябва да изоставите тази позиция! Вече е излишно да се тревожите, че някоя по-низша вибрация може да ви повлияе. В състояние ли сте да го направите? Това е мисловна промяна, която може да се окаже доста трудна. Помислете за Исус, докато е вървял сред хората, докосвал ги е, лекувал ги е и е разговарял с тях. Помислете си как е търсил непросветлените и им е давал сила. Той винаги е бил агресивен, тоест, Той е раздавал сила, вместо да я губи, и вие трябва да направите същото. Но това не означава да се превър­нете в кръстители. То е само отпратка към собствена­та ви сила и нейното равновесие с хората около вас.

Когато докосвате някого, той ще получава от вас... равновесие. Повече няма да има никакъв поток от отрицателно към положително по отношение на силата ви. Вашето равновесие ще избегне това поло­жение. Никога няма да ви се налага да се боите от по-нисшата вибрация, която се намесва във вашата собствена. Онези с по-нисши вибрации ще се проме­нят просто от присъствието си край вас, дори без да мислите за това. Вие вече няма да се нуждаете от усилвателите си (но те може да са необходими за хората, които живеят с вас или ви посещават). В ка­чеството ви на учители при вас ще идват и ще си отиват мнозина, които пак ще имат полза от предиш­ните ви устройства за променяне на енергия; но вие просто няма да имате нужда от тях. В допълнение ще сте в състояние сами да зареждате тези уреди! Ще се превърнете в генератор на мощност и положително влияние. Нищо няма да може да проникне в силата ви. Това е единственият източник на любовта, за който говорих, и той е абсолютен. Дори онези от вас, които не променят отпечатъка си, сега могат да се възполз­ват от това ново положение. Ще се спра на този въпрос по-нататък.

(6) Друго от най-трудните нови приспособявания ще бъде по отношение на вашата психологическа връзка с миналото. Моля ви да ми повярвате, когато ви казвам, че това не е признак на просветление, а съвсем човешка черта. До този момент всички вие, като част от вашия отпечатък, възприемахте миналото като нещо свещено. Почитате починалите членове на семейството си. Фантазирате за отминали събития; някои от вас дори пазят предмети, за да могат лесно да се връщат към спомените си от миналото. Това отношение е негативно и непросветлено и ви е дадено, за да можете да се издигнете (да се поучите) над него в процеса на уравновесяването ви. Когато сте балан­сирани, вие осъзнавате по-силно от всякога "сегашна­та" времева рамка. Събитията от вашето човешко минало ще станат подходящо неутрални за вас. Близ­ките, които вече не са тук, или ще бъдат духовно с вас, или отдавна ще са се върнали на Земята в друга инкарнация. По някакъв начин те са в "сегашното" с вас, във вашата кармична група. Осъзнаването на това ще ви даде далеч по-правилна гледна точка към нас­тоящия момент. Хората прекарват цели животи в опит да се научат да се освобождават от спомените и съби­тията; вие ще го постигнете само с една молба.

Заниманията с пътувания в миналото представля­ват пристрастяване към негативни енергии. Тези спо­мени се използват, за да ви отведат на едно място на тъга, мъка, копнеж и опиване със скръб. Освен това се използват за пораждане на чувства на гняв и неосъ­ществено възмездие; все негативни усещания! Проу­чете защо пазите чувства от миналото си и решете дали нещо от тях ви приляга.

Забележка: Много е правилно да се почитат и честват миналите изражения на членовете на кармичната група. Това ли е причината да пазите пред­мети от миналото? Или поражда усещане за копнеж по нещо друго - каквото и да е то, Прекаленото ровене в човешкото наследство е почти безсмислено, като се има предвид истината за многобройните изражения на всяко едно същество. Това е само кармичен инст­румент за израстването ви. Пазенето на разни неща от уважение към миналото проявление на някое същест­во е чудесно. Разликата между почитането на просвет­леното минало и на негативното човешко минало е съвсем проста. Радост или мъка ви вдъхва предме­тът? Радостта е единственото правилно чувство.

Ще бъдете без разсъждения за минало. Това озна­чава, че паметта ви ще бъде непокътната, но чувства­та, които очаквате да изпитвате като човек, няма да ги има. Това ще ви изглежда странно. Наистина ли оби­чате онези, които сте изгубили? Ако е така, не трябва ли да изпитвате съжаление, че са си отишли? Когато не изпитвате почти никаква човешка тъга по тях, ще започнете да си задавате въпроси. Изчезнали ли са чувствата ви? Не; изчезнал е само отпечатъкът ви.

(7) И накрая, новата зашеметяваща емоция, която ще бъде ваша, ще бъде новата вибрация на любовта. Тя ще ви се стори "тежка", тежка от гледна точка на отговорността. Наистина ще възприемате "сега" поч­ти като мен и това ще се съпровожда от едно напрег­нато усещане за отговорно действие. Това не е "сво­бодният и лесен" тип чувство, с което вероятно сте свързвали любовта досега, а видът любов, който ви­дяхте отразена в лицето на Исус. Това е мъдра любов, идваща от едно място, което признава душата на човека, когато го погледнете. Това е красотата на една мечта, която само сте си представяли, обвита в ефира на уважението и обвързана с радостта на новото раж­дане. В тези нови чувства няма и следа от фриволност. Те представляват мъдрите чувства, които наистина разбират и приветстват уместната смърт, както и уместния живот. Ще установите, че сте израствали. Готови ли сте за това?

Крион

Категория: Книга 1: Финалната епоха | Разгледан: 1602 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 1
25.03.2009
1. мургиана () [Материал]
Изключително полезна за мен информация. Благодаря на Крион и моята приятелка, която ме насочи към този сайт.
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:33