Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:03
29.03.2024
Петък
3.92.84.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Науката

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Науката

От писателя...

Тук отново навлизаме в онези послания на Крион, породили най-много реакции. Последната глава се зани­маваше с резултатите от научните предсказания в Крион, Книга II. Можете да видите, че както метафизич­ната, така и научната общност се интересуват от става­щото тук.

Смешно ми е, понеже добивам цялостна представа за мнението на хората по целия свят относно въпросите, по които говори Крион. Макар да е поверително, мога да ви призная, че съм получавал писма от космически изследовател, физик, много лекари и един-двама геоло­зи, които тайно ме насърчават "да продължавам в този дух; тези идеи трябва да видят бял свят." Всички те са тайни метафизици, които не могат да споделят с коле­гите си своите истински убеждения, тъй като това би съсипало реномето им в научната общност. Представям си тези мъже и жени в службата, напъхали книгата на Крион сред техническите книжа (с откъсната корица, естествено) като ученици, които крият първото си тийнейджърско списание от учителката. После смехът ми пресекна, понеже си спомних, че аз цяла година правех същото с първата книга в службата! Да, човешките съ­щества са много предсказуеми... и се радвам, че съм един от тях.

Тази глава е разделена на три обособени части. В първия раздел Крион отговаря на конкретни читателски въпроси относно научните идеи, споменати в последно­то послание. Следва прекрасен научен ченълинг, който се проведе в Седона, щата Аризона, пред 200 участници в семинара. В този ченълинг Крион сподели шокиращи неща за математиката. Седмица по-късно получих уж случайно писмо от един математик, който се беше заин­тересувал от някои от нумерологичните числа в Книга първа. Казах си, "Какво съвпадение (ха-ха), че изведнъж привлякох вниманието на традиционен математик!" За­почнах да си кореспондирам с него и го попитах за математическите въпроси, засегнати от Крион. Негова­та реакция сигурно ще ви изненада... затова ми се стори уместно да го помоля да напише една статия за тази книга! Ще ви разкажа по-подробно за това, когато стиг­нем до този раздел. Третата част представлява въпрос­ната статия.

За хората (като мен), които използват математиката главно в магазините и ресторантите (и пресмятат с пръсти бакшиша за сервитьора): не се стряскайте, ако отгърнете книгата на последните страници и попаднете на математическата статия в тази глава (или Приложе­нието за 9944), посветена на аритметиката и алгебрата. Повечето е написано на разбираем език и ще схванете смисъла без помощта на калкулатора (или пръстите ви).

За хората (като някои мои приятели), които приемат математиката за втори език (на който предпочитат да говорят): вие можете да "изкълвете" този раздел с кал­кулатор в ръка - и резервни батерии в джобовете - поглъщайки всяка страница с нумерологично вълнение. Можете също така да пишете, за да получите още числа и "доказателства", ако искате. Наистина има сензацион­ни неща. Потърсете ги.

Защо включвам статии от други хора в книгата на Крион? Защото стигнах до момента, при който широката подкрепа е решаваща за достоверността на тази твор­ба. В миналото ми се е налагало да чакам с месеци потвърждения черно на бяло (както видяхте в последна­та глава), но в случая с канализирания в Седона матема­тически въпрос имах възможност веднага да получа коментар от много уважаван източник и да го публику­вам в същата книга. По този начин ченълингът и доказателството са заедно - без да се чака. Това ми харесва. Освен това поднася посланията на Крион на вниманието на неметафизичните учени, тъй като съдържа пълна аргументация на някои от споменатите принципи. Няма­ше да се получи така, ако не ги бях помолил за коментар.

Първите три въпроса са зададени от една астроложка от световна величина. "Защо", ще попитате вие, "включвате астрологията в раздела за науката?" Отго­ворът е, че Крион непрекъснато ни повтаря каква висша наука е астрологията! Тя се занимава с магнитните от­печатъци при раждането и механизмите на магнитните влияния, докато съществувате на тази планета. Астро­логията е вълнуваща наука, а правилата й са валидни и интересни като тези на геометрията. Трудно е да убедиш в това някой научно ориентиран човек, тъй като астро­логията попада в същия кюп като гледането на чаени листа и спиритическите сеанси. Истината е, че законите на астрологията са съвършени и научно основани (макар и все още недоказани пред земната научна общност), позволявайки на хората да научат как да се справят в общи линии. Няма друга наука, освен медицината, която да влияе толкова директно на човешкото тяло. Ако ис­кате да чуете мнението на Крион по тази тема, не спи­райте да четете.

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1378 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 121 2 3 »
28.03.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
Въпроси

Въпрос: Книга първа казва, че след януари 1992 г. ще се наложи да се направи 3-градусова корекция. Приемам това в смисъл, че трябва да се добавят 3 градуса към всички транзитни планети и астрономически явления, които влияят на астрологическите прогнози; тоест затъмнения, новолуния и пълнолуния и стационарни планети. Но моята логика ми подсказва, че това трябва да важи и за таблицата на домовете при изработването на хороскопи, като всичко трябва да се измести с 3 градуса. Така ли е? Освен това аз използвам и деклинациите на планетите, тъй като те са много показателни. И към тях ли трябва да приложа същата корекция?

Марта Е. Рамзи Финикс, Аризона

Отговор: Скъпа моя, ти не си единствената, която се интересува от науката на магнетизма във връзка с индивидуалните показатели от влиянието на вашата Слънчева система. Отговорите, които търсиш за твоята наука, са също толкова важни колкото отговорите, към които се стремят онези, които се опитват да променят магнетизма на малките частици. Крион няма право да даде конкретни и специфични отговори на тези въпроси, тъй като вие трябва да стигнете до решенията сами. Също както Крион няма да ви каже как точно да постигнете състоянието на безтегловност, няма да ви разкрия и подробности за вашите хороскопи. С риск да ви се стори, че избягвам въпроса, приемете почитта на Духа. Крион не се интересува какво смятат хората относно достоверността на Духа. Любящата истина остава, независимо от човешките думи. Вие сами трябва да откриете точните отговори като ваша кармична рамка и вашия нов дар.

Ще ти кажа обаче следното. Помолих моя партньор да включи някои от въпросите на учените като теб, които провеждат задълбочени изследвания и които ежедневно помагат на хората със знания и прозрения. Твоят подход показва висше прозрение за промените и е правилен. Уверявам те, че в момента хората все още не успяват да разтълкуват правилно първоначалния ченълинг за изместването с 3 градуса. В твоята астрологическа наука изместването с 3 градуса е огромна промяна и ще промени драматично атрибутите. Мнозина приемат, че цялото колело се е изместило с 3 градуса. По-добре се опитай да мислиш нелинейно. Цялостната промяна е 3 градуса. Тя се разпростира във формата на 12-те дома, тъй като домовете са се променили по малко, давайки общия сбор от 3 градуса, но изместването не е равномерно. В някои домове изобщо няма промяна. Повечето от вас не го съзнават, но четящите тези страници ще си кажат, "Каква част от тази наука се е повлияла от пристигането на Крион? Какво е магнитното качество на тази нова епоха?"

Тези загадки са ориентири за домовете, които са се повлияли най-силно. Повечето хора ще се объркат от настоящата информация. Започнете да експериментирате с разгърнати чертежи и използвайте интуицията си, за да отгатнете промените. Впрегнете логиката и здравия разум за ваши водачи и ще бъдете възнаградени, Публикувайте информацията едва когато се почувствате сигурни в промените във вашите изчисления!

:

28.03.2009
2. Бонд (Бонд) [Материал]
Въпрос: Как се прави хороскоп на човек, който е поискал импланта? Останах с впечатлението, че имплантът неутрализира отпечатъка, който представлява хороскопа, но формулировката сякаш подсказва, че макар корекция на транзитите. Така ли е?

Марта Е. Рамзи Финикс, Аризона

Отговор: В аналогията на Крион (направена в предишните ченълинги), папрата се ражда за съществуване с предразположение към определени положителни качества по отношение на водата, сянката, климата и сезонните предпочитания. Ако сте папрат, ще сте по-щастливи на някои места, отколкото на други. Освен това някои сезони ще се отразяват благоприятно на растежа ви, а други ще го потискат. Същото важи и за хората. Магнитният отпечатък ви дава определени предразположения, като някои магнитни условия поощряват израстването ви, а други го забавят. Освен това като човек (а не папрат) вие имате прекрасни ориентири за вашия житейски договор, тъй като магнитното разположение на слънчевата система ви съпътства през целия ви живот и ви подава ясни знаци за точките в плана.
Когато приемате импланта, вие се превръщате в папрат-чудо! Изведнъж пряката слънчева светлина престава да ви вреди. Макар пак да предпочитате сянката, вече не се боите от Слънцето. През периодите, когато преди сте "напредвали бавно", сега можете да избуите край другите папрати, скупчени през периода на зимния сън. За хората това означава следното: астрологическите магнитни отпечатъци ви съпътстват цял живот, също както лицето ви. Можете да продължите да се допитвате до науката за най-подходящите моменти и да следвате препоръките на магнетизма. Но имплантът ви дава възможността да неутрализирате атрибутите, които в миналото са забавяли растежа ви. Смеете ли да кроите сложни планове или да пътувате в дните, когато личният хороскоп ви съветва да мирувате? Отговорът е да! Чувствайте се свободни да пътешествате по всяко време. В периодите, посочени като интроспективни, вие може да се чувствате експанзивни! Тези промени са възможни, когато овладеете вашия отпечатък посредством импланта.

Стигаме до нещо важно: планетни положения като ретроградността обхващат цялата Земя. Макар да не ви засяга лично, това влияние ще се отразява на околните, Вслушвайте се в съветите, когато решите да влезете в партньорство или да правите бизнес. Дори вие самите да сте добре, тези дейности включват и други хора. Така че е най-разумно да забавите темпото и да почетете настройката на околните, които все още са подвластни на планетните влияния. Единственото изключение е бизнесът или партньорството с друг човек, който е приел импланта (а това е чудесно).

:

28.03.2009
3. Бонд (Бонд) [Материал]
Въпрос: Ако отпечатъкът се неутрализира посредством импланта и хороскопът загуби значението си, с каква астрологична система бихме могла да заменим сегашната? Някакви предложения за насока и промените, които трябва да се направят? Като учител по астрология ми се иска да започна да работя върху тази информация с най-сериозните ми ученици. Много искам да постъпя правилно по отношение на мен и науката, която толкова обичам.

Марта Е. Рамзи Финикс, Аризона

Отговор: Важното е да не отхвърляш твоята лична астрологическа наука. Както казах, дори с импланта твоята система е прекрасен пътеводител в живота ти. Освен това ти дава чудесни ориентири какво могат да направят околните (важна информация за онези, които искат да знаят кой е най-подходящият момент за грижа и лечение на околните). Открий какви са промените и се придържай към системата. Тя ще продължи да ти служи до края на живота ти на планетата, подобно на универсално точната математика.

Ти повдигаш един много прозорлив въпрос и сега ще се впусна в област, за която все още не съм говорил. Вашата галактика се отличава със силен магнетизъм. Вече знаете, че има сили, които контролират мястото на вашата Слънчева система и планета спрямо центъра на галактиката. Нима тогава не е разумно да има и галактическа астрологическа карта? Как се справя планетата спрямо галактическия магнетизъм? Ако знаехте за тези неща преди години, лесно щяхте да предвидите Новата епоха, в която се намирате сега. Освен това щяхте да сте видели (на вашата галактическа астрологическа карта), че вашата Слънчева система навлиза в области, където не е била досега. "Какво ни очаква там?", сигурно ще попитате. Отговарям на онези, които се страхуват от новата област и от новите си съседи. Погрижете се за собствения си дух и всичко останало ще си дойде на мястото. Всяка промяна съдържа потенциал за страх. Промени ще има, но вашето място на тази планета е ваше рождено право и се зачита от Бог.

Започнете да изследвате и изучавате галактическата астрология. Ще бъдете пионери.

:

28.03.2009
4. Бонд (Бонд) [Материал]
Въпрос: (Във връзка с Храма на подмладяването, описан в Крион, Книга ІІ). По отношение на тригодишната програма за освежаване и подмладяване кои от нейните аспекти не изискват технологията на Храма, така че да могат да се прилагат сега? Освен това защо е отнемала 3 години? Дали извършваните в храма процеси изискват периодични посещения, вместо един цялостен процес в края на програмата?

Грег Емка Ейкрън, Ню Йорк

Отговор: Самата "програма" продължаваше по-малко от един ден. Резултатите от програмата траеха едва три години, след което се налагаше повторно посещение. Макар че сега е налице технологията за построяването на Храма, липсват нужните познания по биология. Сигурно ще мине известно време, преди да решите да създадете това устройство, и има други по-авангардни възможности за подмладяване, в сравнение с което Храмът на подмладяването прилича на динозавър! Скъпи мои, в информацията за Храма на подмладяването се крият много незабелязани досега неща.

Най-напред трябва да се запитате, "Защо изобщо хората се нуждаят от подмладяване?" Вашите тела са замислени да се подмладяват сами! Защо биологията не е по-ефективна, така че да възстановява 100 % изгубеното? Какъв е процесът?

Истинският отговор е духовен. Вашата биология в тази космична енергия е несъвършена, затова поражда смърт. Не е била замислена така, но с течение на времето е станала такава, така че атрибутът на раждане-смърт-раждане-смърт да се превърне във важния "двигател на кармата" и да ви позволи да повишите вибрацията на тази планета. Много преди човекът да стъпи на планетата, биологичното енергийно съотношение било по-малко от 100 %, определяйки краткия живот на биологията, която трябвало да се възобновява чрез реинкарнацията.

Научният отговор може да ви учуди, защото машината на тялото реагира на енергийния коефициент на космоса. С намаляването на енергията в течение на хилядолетията във вашата вселена, тези вътрешни механизми ставали все по-неефективни (с все по-малко енергия). Така че неслучайно вашата планета и биология са били настроени в момент, когато този енергиен коефициент е бил недостатъчен. В противен случай щяхте да живеете вечно, а кармичната работа на цялата планета нямаше да бъде възможна.
Вълнуващата новина е следната: открай време съществуват инструментите, които ще дадат на индивидуалната биология онзи допълнителен 10 % "тласък", способстващ истинското подмладяване. Истинското подмладяване е сто-процентово вътрешно телесно подмладяване, при което биологията успява да компенсира всички загуби вследствие на човешкия живот. В епохата на Атлантида и Лемурия "тласъкът" се осъществявал чрез магнетизма. Тогавашните хора познавали магнетизма на Земята и човешкото тяло. Те умеели да дават на биологията външна "настройка", позволяваща на магнитния ДНК строеж около биологичния да функционира с пълния си потенциал в продължение на най-малко 3 години без упадък. През този период биологията неутрализирала стареенето, а имунната система функционирала безотказно. Когато магнетизмът на ДНК постепенно започвал да отразява текущия енергиен коефициент на космоса, стареенето се възобновявало и налагало следващо посещение в храма.
Това чисто научно лечение било обгърнато в церемония и обслужвало само силните на деня. Но както вече сме казвали, тази култура също злоупотребила с познанието; и макар че някои от елита живеели изключително дълго (заради политическите борби за власт не всички успявали да използват технологията), цялата им цивилизация загинала драматично.

:

28.03.2009
5. Бонд (Бонд) [Материал]
Трябва да знаете, че ченълингът за Храма целеше да ви покаже какво всъщност протича във вас. Информацията за вашата медицина е следната: понастоящем има поне три начина да постигнете пълния и цялостен потенциал за подмладяване на хората, който сте в състояние да използвате. Единият е магнитен, другият е биологичен, а третият е духовен. Нима ви учудва, че пак трябва да свържете физическото, биологичното и менталното (духовното)?

(1) Магнитният метод борави с Храма на подмладяването (описан в Крион, Книга II). Вашата съвременна наука ви позволява да пресъздадете този Храм в по-малък мащаб, ако желаете. Хората, запознати с тази информация, вече са наясно с това.

(2) Биологичният метод се открива в момента и използва живи лекарства. Ще предизвика силна реакция в сегашната медицинска общност. Полемиката ще бъде около факта, че информацията противоречи на основните схващания за работата на човешкото тяло на клетъчно ниво.

(3) Духовният метод е технологията на извисяването, по която много от вас работят ежедневно.
Тази информация се дава с любов в момент, когато искате да започнете Новата Епоха на Земята. Както сме казвали в миналото, ние искаме да останете и да работите като просветлени човешки същества. Всички, които използват тези методи, постепенно ще извисят съзнанието на планетата и ще помогнат на цялото. Уважаваме ви заради решението да останете тук!

:

1-5 6-10 11-12
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.92.84.196          Петък          29.03.2024, 10:03