Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



22:56
26.04.2024
Петък
3.143.228.40


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Ченълинги на живо

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинги на живо

От писателя...

През март 1992 г. Крион за пръв път предава информация на живо, а резултатите бяха публикувани в Книга Първа. Както можете да си представите, последваха безброй канализирани събития. Към края на 1992 г. реших да сформирам Група на Светлината на Крион. Тя трябваше да представлява "домашната стая" за ченълинги на живо, затова намерихме една голяма къща в Дел Мар, Калифорния, градът, в който живея... и при всяко новолуние провеждахме медитация и ченълинг.

Реших да не вдигам шум около събиранията и да каня само онези, за които знаех, че имаха книгите или бяха идвали вече веднъж (взимах имената им от месечния абонамент). По този начин възнамерявах да поддържам посещаемостта под контрол (по-малко от 40 човека), а таксата беше само толкова (10 долара), колкото да покрива наема за помещението и разходите по ежемесечната брошура. Но идеята ми всичко да бъде скромно не се получи и през ноември 1993 г. трябваше да се преместим в една църква, за да поберем посетителите, които нарастваха с по 100 души всеки месец. Разпуснахме групата през месец май 1994 година. (През декември проведохме още едно събиране с 350 човека!)

Дори докато пиша тези редове за вас през 1994 г., продължавам с нежелание да приемам себе си за канал. Това означава, че все още ми трябват усилия на волята, за да се реша да изляза неподготвен пред някаква група. Вече имам внушителен опит, а пак се притеснявам. Крион ми казва, че това може никога да не се промени. Поддържа ме бдителен и постоянно изпитвам достоверността на онова, което правя. Ако се почувствам прекалено удобно, може да започна да прокарвам собствения си "прочит на нещата", вместо да съм обзет от чиста паника и лишен от план. Всеки път, когато реша да проведа събиране, се питам дали трябва да го правя (ако искате вярвайте). Това постоянно препроверяване на значимостта на моята работа е нещо, което сигурно Вселената иска от мен... за да съм винаги честен.

Едно от удивителните неща в работата ми е фактът, че я споделям с моята съпруга, Жан. Удивително е поради цялата история на съвместния ни живот и кармата, която сега е очевидна... и е завършила пълен кръг. Жан винаги се е увличала от метафизиката. Смятам, че се е родила с карта Таро в устата! Омъжи се за мен (като не-метафизичен човек) преди около десет години и сега казва, че от самото начало е знаела какво ще се случи и е проявявала търпение към израстването ми. Сега няма нищо против да ми позволи да поема водещата роля (в писателското поприще), като подкрепя работата ми. На нашите живи ченълинги Жан винаги е до мен, с лице към хората заедно с мен. Тя ръководи напътстваните медитации и придава дълбочина с музиката си. Доколкото ми е известно, точно сега ние сме един от малкото съпружески ченълинг-екипи (чийто брой обаче ще се увеличава).

Благодарение на това сътрудничество аз придобих съвсем непосредствена представа какво е да бъдеш невярващ спътник в живота. Аз не подкрепях възгледите и въпреки че никога не се подигравах с тях, смятах, че много от убежденията са глупави и ненаучни. Сега всичко това е различно, не защото изведнъж съм се "предал" „ или защото внезапно и аз съм станал глупав и ненаучен „ а защото бавно придобих прозрението и мъдростта да проумея предубедената позиция на моите критики. Крион ни насърчава да бъдем по-придирчиви към нашите човешки научни методи и сега разбирам как ни ограничават те. Ние включваме в нашата земна "истина" само онова, което сме преживели или можем да докажем. Всичко останало или не съществува, не може да съществува... или е глупаво. Тази нагласа преобладава просто защото все още не сме видели всичко.

Доскоро "глупавото" място на Бог редом до астрологията и Таро сега придобива смисъл, тъй като ми показаха общия план. Самата мисъл за това обаче все още влудява повечето земни религиозни доктрини. Вероятно точно както последният път астрономията бе свързана с Бог, когато през 1632 г. Галилей бил хвърлен в затвора за ерес, понеже влязъл в противоречие с църквата и се съгласил с Коперник, че всъщност Земята се върти около Слънцето! По онова време земните представи се основавали единствено на наблюдаваните явления (също както сега) и църквата била убедена, че Земята е центърът на всичко, и била в състояние да го докаже със светите писания. Дали сме се променили особено за 400 години?

Когато съвременната земна наука най-накрая стигне до откритието колко чувствителна е нашата биология към поляризацията и магнетизма, може дори да започне да наблюдава какви са въздействията върху човешките ембриони, случайно изложени на различни магнитни поляризации, и да изследва как се развиват "човешките типове" (тези, които се описват подробно в модерната психология). Когато открият взаимовръзката между магнетизма и "човешките типове", може дори да започнат да измерват не толкова недоловимите въздействия на астрономическите тела в нашата слънчева система върху полюсите на Земята... като въздействието на нашата Луна, например. Това ще разкрие известна информация по въпроса защо нашето магнитно поле се е променяло или варирало толкова много пъти в далечната геологическа история.

Когато това стане, то ще бъде първата искра в разбирането защо сериозната астрология наистина работи и какви са действителните механизми. Ще бъде красноречив факт за човешката природа и щом науката приеме веднъж възможността астрологията да е достоверна наука, тя изведнъж ще получи признание... не защото е била добра и стойностна система... а защото нашата "модерна" наука най-сетне е прозряла как действа тя. Сигурен съм, че когато астрологията най-после бъде призната, ще се появят дипломи за владеенето... и данъци. Фактът, че се облага с данък, е един от малкото начини да се уверите в официалното приемане на някоя наука!

Нашите Групи на Светлината в Дел Мар наистина изпълниха предназначението да осигуряват ченълинг информация, която ще представя след малко. Неочакваната част от преживяването е онова, което научих за работата си, и начина, по който се приема. По време на един и същи ченълинг за една вечер някои хора се промениха завинаги... някои дори се изцелиха, а имаше и такива, които си тръгваха, без да повярват на нито една дума от чутото. Питах се как е възможно хората да присъстват на едно и също преживяване и да излизат с толкова различна представа за онова, което се е случило (или не се е случило). Крион ме помоли да не хабя енергия за това (по-лесно е да се поиска, отколкото да се направи).

Когато заема мястото си в някоя от тези вечери и започна да предавам информацията, аз знам, че е истинска. Придобивам усещане за любовта на Духа и често ме залива състрадание. Много отдавна започнах да затварям очи по време на тези събития, тъй като се разсейвах да виждам хората такива, каквито ги вижда Крион: всичките млади и енергични и безмерно обичани. Мога да "преживявам" пътешествията, за които говори Крион. Често усещам вятъра, миризмите и температурите, свързани с тях. Крион наистина е Божията любов. Когато говори за голямото "АЗ СЪМ", се разтрепервам, осъзнавайки необятността на онзи, който ми изпраща групите от мисли за превод. След това започвам да питам "Защо аз?", а Крион винаги отговаря: "Защото ти се съгласи да го направиш. Сега бъде търпелив и се довери... и ми позволи да седна в краката ти и да те обичам."

Всички ченълинги, които следват, бяха внимателно транскрибирани от магнетофонните записи. Понякога при транскрибирането променях синтаксиса за по-гладък прочит (всички добавки с наклонен шрифт представляват пояснения след сеансите). В останалото време "чувате" всичко така, както се случи. Докато четете, представяйте си, че сте в стаята с другите. Твърде често ченълингите ставаха по залез Слънце, което променяше стаята от изпълнена с дневна светлина в осветявана от пламъка на свещите. Дел Мар е красив крайбрежен район и ние винаги се чувствахме близо до природата. Казват ми, че някои от вас ще бъдат в състояние да "почувстват" любовта, предавана по време на сеансите, стига да го поискат и да повярват, че може да се случи. Тези ченълинги са предназначени да бъдат прочетени; всъщност основният замисъл на Групите на Светлината беше да способстват за информацията в тази книга. Информацията е за всички, не само за присъстващите по време на ченълинга.

...Сега се присъединете към нашата Група на Светлината.

Това е надеждата. Това е реалността на любовта, защото цялото никога не се променя, а ние продължаваме нататък с взаимна любов и уважение, преминаваме през различни уроци с една-единствена цел... да се съберем и да планираме следващата си инкарнация и да отпразнуваме последната.

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2521 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
09.11.2011
1. Desislava Nikolova (thankfulness) [Материал]
ISTINSKO YDOVOLSTVIE E DA SE PRISUEDINI6 KUM GRUPATA NA SVETLINATA!
:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.143.228.40          Петък          26.04.2024, 22:56