Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:27
17.04.2024
Сряда
3.15.143.181


Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Подмладяване -

  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Мъдрости и Сентенции » Окултни Принципи и Закони » Подмладяване
Подмладяване
Аз като искам да се подмладя, хваля Господа. Осветявам Името Му в ума си, осветявам Името Му в сърцето си, в душата си. Туй е закон. Да бъдем верни на този закон. Там няма никакво изключение.

Вие не можете да приложите закона за подмладяването, ако не обичате БОГА с ума си, със сърцето си, душата си и силата си. Ако обичате БОГА с ума си, ще обновите мисълта си, ще я подмладите. Ако обичате БОГА със сърцето си, тази Любов ще обнови вашите желания. Любовта обновява.

Ние сме родени, но постоянно трябва да се обновяваме. Трябва да се обновява нашия ум, нашето сърце и душа. Вечно обновление трябва да има.

Светлината, топлината и силата ти са дадени от БОГА. И ако ги обновяваш, то е закон за подмладяване.

Когато човек изхвърли от ума, от сърцето и душата си всички отрицателни мисли и желания, които разрушават, той се подмладява.

Забавата е закон на подмладяване. Човек, който не се забавлява, не може да се подмлади.

В душата се крие алхимическият закон за подмладяване; там е силата за лекуване.

На физическия свят разположението и неразположението представят закон на обнова. За да стане вътрешна обнова в човека, той трябва да бъде поставен на две противоположни състояния. Който изучава окултната наука, той трябва да знае този закон. Всеки ден човек трябва да се опреснява, да се обновява. Ако не се обновява, той преждевременно ще остарее.

Да бъде в благоприятни условия човек, това значи да има храна, която да подържа физическия му живот; да бъде млад, да може да възприема; да бъде герой, да носи мъчнотиите и изпитанията в живота. Младият представя началото на живота, началото на Божествените прояви. Който яде и се чувства стар, той не заслужава хляба. Който яде хляб и остарява, той не разбира силата на хляба. Започне ли човек да остарява, стомахът му отказва да работи. Същият закон се отнася до ума и сърцето.

Ако си остарял по причина на това, че си иждивил Любовта си, ти не може да се подмладиш по закона на Любовта. Ти ще проявиш своята Мъдрост и ще се подмладиш по закона на Мъдростта. Ако си остарял по причина на това, че си живял с Истината, по същия закон ще се подмладиш. Следователно всеки човек ще намери възможностите за своето подмладяване в пътя, по който е минал.

Искам да ви обясня един закон: Защо човек трябва да влезе в БОГА? Защото, след като си отеготен, отиваш при БОГА, за да се обновиш. Отеготяването аз наричам греховете.

Вие никога не може да се подмладите, ако не разбирате 8-те.

Питам: каква е задачата на младия човек? Да живее според законите на младостта. Каква е задачата на стария? Да се подмлади. В това седи смисълът на живота. Ако човек мисли, че като се роди веднъж, трябва да расте, да бъде млад известно време и след това да остарее и да умре, той не разбира смисъла на живота.

За твое благо, ако искаш по-дълго време да си млад, ти непре­менно трябва да проучваш законите на БОГА, в които животът седи като един резултат; понеже този живот не иде всякога тъй изобилно. Ако вие иждивите силите на живота си, после ще усетите колко е мъчно да ги възстановите. Никой не може да ви заеме нещо. Никой никому не може да даде.

Има два вида побеляване в света: едните глави побеляват от глупост, а другите глави побеляват от голяма разумност. По два начина на човека може да му побелее косата. Но ако косата може в 24 часа да побелее, има ред факти – от големи тревоги стават и от голям страх може да побелее. Но по същия закон, може в 24 часа да почернее косата.

Който иска да следва Христа, трябва да мине по Неговия път, да види как кръвта му изтича капка по капка и се слива с Христовата. Такъв е биологическият закон. Ако се влее здрава кръв в тялото на болния, той непременно ще се обнови.

Ако на младини не си късметлия, и на старини няма да бъдеш. Какъвто си на младини, такъв ще бъдеш и на старини.

Като живеете, вие трябва да дойдете до закона на обновяването, на вечното подмладяване, та като заминете един ден за онзи свят, да бъдете млади. Ако заминавате за онзи свят, млади заминавайте, а не стари.

Ако искате да се подмладите, аз ви казвам закона: Подмладя­ването зависи от мекотата на вашите мисли, чувства и постъпки.

Срещате едного, който казва: “Едно време бях млад. Едно време свирех добре”. Щом говори за минало време, този човек не е на прав път. Той изпада в закона на отлагането, дето нещата губят своята младост и сила.

Това, в което хората забогатяват, стават щастливи и си помагат, то е новото. Това е казал някога Христос: “Аз дойдох да им дам живот и да го имат преизобилно. И който пие от тази вода, няма да умре, той ще се подмлади”. Христос е проповядвал закона за подмладяването.

Подмладяването е закон съзнателен, а не механически. Вас ви очаква подмладяване, но вие трябва да знаете как да се подмладите.

Какъв смисъл има смъртта? Подмладяването е вечно, понеже в света хората умират, за да се подмладят. Учат закона за подмладя­ването.

Според мен, да служи човек на Доброто, това е закон на под­младяване. Да служи на злото, това е закон на остаряване.

За да влезе в Царството Божие, човек трябва да стане като детето. Такъв е законът на духовния свят.

Остаряването по отношение на тялото е остаряване, а по отношение на човешкия ум е подмладяване. Старостта е закон на подмладяване.

Не можеш да се подмладиш, ако не остарееш. Всичко, което се подмладява, непременно ще остарее. Вие искате да се подмладявате, а не искате да остарявате. Това е невъзможно. Старостта е възможност за подмладяване. Тя крие в себе си Божественото благо – младостта.

“Ако не станете като малките деца, няма да наследите Царството Божие.” Стар човек не може да влезе в Царството Божие. С вашите стари възгледи, тъй както сега мислите, не може. Законът е закон!

Човек, който не е научил закона на вечната младост, човек, който не е влязъл в нея, той не е познал Истината.

Ако не чувствате, че сте дете, вие нямате бъдеще. Вие сте стар човек. Но едновременно и младостта, и старостта съществуват. Трябва да правите разлика. Децата, то е законът за вечно подмладяване. Разумните деца използват всичко онова, което БОГ е създал.

В дадения случай ти във всички светове не може да се подмладиш. Ти ще се подмладиш или в Любовта, или в Мъдростта, или в Истината. То е законът на обновяването... Имаш нещо в себе си, изправи погрешката. Не се извинявай, да кажеш: “Условията, че беднотията”. Но кажи: “Ще изправя погрешката си”, нищо повече. Това е законът на подмладяването.

Тщеславие е да мислиш, че си стар. Само боговете са стари. Като ви е пратил на Земята, БОГ имал предвид да научите закона на подмладяването.

Човек трябва вечно да се обновява. Вечно, постоянно трябва да се преражда.

Две причини има за остаряването: нарушаване на закона на Любовта и нарушаване на закона на Мъдростта. Младият нарушава закона на Любовта, а старият – закона на Мъдростта.

В подмладяването има три процеса: първо, ще започнете с процеса на ума, после – на сърцето и накрая – на волята. Има един закон на подмладяване: Дружи с младите, радвай се на младостта и ще се подмладиш.

Казвам: започни да служиш на ближните съзнателно и с Любов. Ето един от законите за подмладяването.

Да се подмлади човек, това значи да измени своето естество. Да измени човек естеството си, това значи да мине от световното към Вечното, към Божественото.

Само светлият път на Мъдростта води към Истината! И в този път ще се реализират думите, дето казва един от пророците, че “онези, които чакат Господа, тяхната сила ще се възобнови”. Те ще се подмладят. Такъв е законът. Любовта, Мъдростта и Истината подмладяват, обновяват, новоражда се човек. Човек постоянно трябва да се възражда. Този е вечният закон на възраждането, защото само във вечния живот, като се съединим с БОГА, само Божественият живот може да внесе онези елементи, които донасят подмладяване, които обновяват човека, иначе изгубвате смисъла на живота.

Младостта е един общ принцип, който съществува в света.
 
Форум » Мъдрости и Сентенции » Окултни Принципи и Закони » Подмладяване
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
2012 | Monthly Horoscope | Horoscopes | Chinese Horoscopes | Music | Business, Careers (2) (3) (4) (5) | Colleges | Cosmetics | Business, Careers /// College, Universities / Business /// Business / College, Universities, Careers / Films, Movies / Cosmetics /// Business / Cosmetics / College /// Business / College / Top Movies / Tatuajes /// College / Cosmetics / GSM / Business /// Cosmetics / College, Universities / Hard Dance / Business /// Business / College, Universities / Tehno / House Mix / Massage Music /// College, Universities / Business / Tokio Hotel /// College, Universities / Business / Enigmatic Hits / Super Driving Hits /// College, Universities / Business / Buddha Bar / Links / Monthly Horoscope / Monthly Chinese Horoscope / Monthly Love Horoscope / Surprise | Surprise 2

   3.15.143.181          Сряда          17.04.2024, 01:27