Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)13:26
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 8: Преминаване на границата


Книга 7: Писма от дома Книга 8: Преминаване на границата Книга 9: Новото начало
Книга 1: Финалната епоха
Книга 2: Не мисли като човек
Книга 3: Алхимия на човешкия дух
Книга 4: Притчите на Крион
Книга 5: Пътуване към дома
Книга 6: Партньорство с Бог

Времето и Реалността

Ченълинг на живо,

Индианаполис, Индиана -

юни 1999 г.; и Окланд, Нова

Зеландия - август 1999 г.

Сеансът на живо, който следва, е записан като комбинация от две срещи, проведени на два различни континента, като и двете са с едно и също послание, предадено на живо. Текстът беше редактиран, като към него са добавени думи и изрази, за да стане по-ясен и разбираем за читателя.

Приветствам ви, скъпи мои. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба. Днес тук се случва скъпоценно повторно обединение, не е ли така? Усещането за този хубав ден, в който групата се излива в това помещение, знаейки кой седи на тези столове, познавайки семейството и кой чете тези редове, е усещането за скъпоценното семейство. Усещане за приветливост. Защото повторното обединение предизвиква именно такова чувство - атмосфера на преливащи очаквания и любов.

Казвали сме това и преди на толкова много от вас, които са идвали и са си отивали, прекарвайки толкова малко време "у дома": живеете във време на грандиозни промени на планета, която резонира под вашите стъпки, променяйки своята честота. Човекът седи тук и се чуди дали притежава мощ, без да разбира кой в действителност е той. Човечеството се страхува от времето, без изобщо да разбира или осъзнава, че Земята е негов партньор. Вие сте части от цялото! Вие държите нещата под свой контрол.

Сега ще ви разкрия какво означава твърдението, което толкова години слушате, твърдение, което направих, когато се появих сред вас, за да ви приветствам. Казвам: "АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба." Може би сте си мислили, че ви се представям? Ако е било така, значи сте били прави. Но има и нещо много повече, защото в моя поздрав, с който се представям, се съдържа скрито твърдение. В твърдението "АЗ СЪМ" се съдържа поздравът на колективното съзнание. В това "АЗ СЪМ" се съдържа предаване на енергия. Когато Крион казва "АЗ СЪМ", това е описание на връзката с вас! Защото думата "СЪМ" от целия израз е "Семейството". Когато съберете думите заедно в израза "АЗ СЪМ", неговият смисъл е следният: Крион е част от цялото, а "СЪМ" сте вие, също част от цялото. Затова, когато попаднете на изказване от друго същество, което съдържа в себе си "АЗ СЪМ", ще осъзнаете и ще сте наясно, че това е едно потвърждение за Семейството. Не е просто поздрав. Това е свещен поздрав, който е отправен към висшите части на вашата идентичност. Ето защо той представлява семеен поздрав!

Днес с мен седят именно тези ваши "висши части". Тук, на това приятно място, ще ви дадем информацията, която трябва да знаете. Може би ще разберете повече за това, което ще ви бъде представено в тази нова енергия, когато свършим. Ако ми позволите да продължа с обсъждането на израза "АЗ СЪМ", бих искал да кажа следното - в него има много повече, отколкото очите могат да видят. Защото в този израз има енергия, която е непреводима. Когато видите израза "АЗ СЪМ това, което СЪМ", той е потвърждение за "сега". Защото "АЗ СЪМ това, което СЪМ" заявява, че в израза се съдържа кръг, който продължава да описва кръгове. Върти се "СЪМ", който е кръгът, върти се и "АЗ", който е в средата. В момента ви даваме символите на "сега" Разкриваме ви геометрията на кръга, непрекъснат, съвършен в своята дванадесетична геометрия, защото трябва да чуете това, скъпи мои. Много пъти сме ви казвали, че ние сме в "сега". Вие, като хора, се намирате в линейното време. Това обяснение не е многословно. То означава много, много повече за вас в тази нова енергия на очакването.

Това е темата на днешната ни среща, защото е време да започнете да разбирате естествените атрибути на своята същност - че не става дума за права линия, че всъщност това е кръг. Ако можете да видите чудото на геометрията на членовете на Семейството, които са се събрали тук с вас (и с тези, които в момента четат това), ще съзрете много малко прави линии. Геометрията наистина се състои от кръгове (и от прави линии, които създават симетрията и оформят кръговете), които почти винаги повтарят себе си и са близки по своето съвършенство. Във вашето естествено, свещено състояние никога няма да видите права линия, която отива в безкрайността. Тя не е част от вас като "частица от Бога". Но точно това възприема човекът и то е едноизмерно и твърде линейно. Когато погледнете назад към пътя, който сте изминали, добавяте едно измерение. Това е нещо двуизмерно. Ако погледнете нагоре, това са три. Ако погледнете времето, което ви трябва, за да изминете разстоянието от едно място до друго, това е четвъртото. И в 90% от времето човек действа в тези четири измерения. А тук, когато вибрирате с по-висока честота, ние ви даваме възможност да бъдете в петото, шестото и седмото измерение. Когато поставите себе си в "сега", ще осъществите тази промяна в измеренията.

Както вече казах, това е темата на днешното общуване - да живеете извън своето очевидно измерение - Да живеете в "сега". Вече сме говорили за това, че като работници на Светлината, като извисени човешки същества, за вас е необходимо да разберете понятието за "сега". Това ще ви помогне да извършите преход в новата енергия, която наистина ви обгръща, докато разговаряме.

Ще ви дам някои характеристики на "сега" - може би това са неща, за които никога не сте се замисляли. Причината, поради които ще ви поведем на това информационно пътешествие, е, за да ви покажем, че то ще ви е необходимо, за да разберете своите нови деца. Индиговите деца идват на Земята с аспект, който вие не притежавате, и моят партньор (Лий) вече е споменавал за това. Защото, оглеждайки се в света наоколо, на клетъчно ниво това дете си казва: "Това е правилно. Аз заслужавам да бъда тук." В детския ум възниква чувството, че заслужава, че принадлежи на този свят и даже чувството, че всичко това има смисъл. Няма объркване и нищо не остава скрито. Всичко е наред. Раждането протича спокойно и когато тези деца пристигнат, разбират, че се е "очаквало" да бъдат тук. Когато отворят очи и погледнат в очите на майките и бащите си, виждат духовното семейство, което са очаквали да срещнат. Питате се защо често се държат като "кралски особи". Докато не им докажете обратното, те виждат във вас краля и кралицата!

Има ли нещо чудно във факта, че много често, веднага щом проговорят, децата разказват за мястото, където са били, или за това кои са "били" те, преди да пристигнат тук? Вижте, те си мислят, че вие също сте наясно с това. Нямат никаква представа, че е възможно и да не го осъзнавате. Та нали вие сте по-умните, тези, които са ги създали и родили! И много често именно обезсърчаващото осъзнаване на вашето невежество по този въпрос ги кара да се отдръпнат в себе си и да започнат да се изолират от обществото.

Тези деца притежават един аспект, който вие все още не сте осъзнали. Той не се среща дори и в публикацията, която е тук пред вас (говори за книгата "Индиговите деца"), В отпечатъка на своята ДНК те притежават едно свойство, което вие нямате. Те разбират същността на "сега". Как е възможно едно дете да бъде толкова умно? Как е възможно едно дете да знае по-добрия начин, по който нещата могат да функционират, в сравнение със системата, която възрастните им предлагат? И в тази връзка - как е възможно изобщо едно дете да разбира една система, която никога преди това не е виждало? Отговорът е, че те са я виждали и преди, в един цикъл, кръг, в "сега”. Те знаят, те "са били там и са го правили". В процеса на това "знаене" се съдържа още една тяхна характеристика - да са привидно трудни деца. Някога опитвали ли сте се да кажете нещо на човек, който вече го знае или го знае дори по-добре от вас самите? Помислете върху това. Възможно е да ви е трудно да приемете, че това може да се случи в общуването ви с едно дете, но точно това става на практика.

Искам да ви кажа каква е разликата между линейното време и времето на "сега", по начин, по който вероятно никога не сте мислили. Това "време на сега" е духовната форма на битието, към което трябва да привикнете, а аз имам намерение да ви запозная с някои характеристики на човешката природа и да ви покажа, че познаването на разликата между линейното възприятие и възприятието на "сега" е информацията, която ви е нужна. Тя ще ви помогне да разберете защо индиговото дете е спокойно същество, което познава и разбира баланса. Скъпи мои, индиговите деца нарушават своя баланс само когато средата около тях ги разбалансира. Повярвайте ми, когато разбалансирате едно индигово дете, настъпва ужасен дисбаланс. Това не е нещо дребно и незначително. Когато разбалансирате едно динамо, то се разхвърча във всички посоки. Индиговото дете се нуждае от равновесие, от баланс. Това е неговото естествено състояние. То принадлежи на "сега".

Хората виждат път пред себе си и път зад себе си. Подобно на един безкраен релсов път, по който се движи локомотивът на живота, човекът също може да разбере безкрайността, нещо, което никога не свършва, коловоз, който няма край. Човекът обаче не може да разбере нещо, което няма начало (безкрайността в другата посока). За това си има причина. Тя е, че във вашето свещено състояние не съществува нищо, подобно на права линия, която няма начало. За някой представител на семейството, който слуша или чете това, е нещо съвсем обичайно да каже: "Не мога да разбера нещо, което няма начало." Ще ви кажа защо това е така: защото е чуждо на вашата клетъчна структура, структура, която съществува в кръг!

Ако наистина можете да видите правата линия, докато изчезва зад вас и се губи в безкрайността пред вас, някъде в хоризонта, тогава ще разберете. Подобно на абсолютно правия път по повърхността на Земята, който накрая ще се съедини със самия себе си заради това, че тя е кръгла. И така, дори очевидната едноизмерна права линия всъщност е кръг. "Отсъствието на начало", което не можете да разберете, всъщност е това, което гледате в бъдещето. Ако се взирате достатъчно дълго в бъдещето, чудейки се какво може да е това, което предстои, то прави пълен кръг, за да ви застигне отзад!

Това може да ви се струва твърде неразбираемо и непонятно, но се надяваме, че чрез нашите обяснения нещата ще ви стават все по-ясни. Каква е разликата между човек, който се движи по права линия в линейно време и човек, който разбира, че се намира в един отворен кръг? Представете си за момент себе си в своя живот, представете си, че вървите по права линия. Някои от вас могат наистина да си представят как вървят по този път и да усетят, че колкото по-прав е той, толкова по-добре! Защото е възможно да разсъждавате по следния начин: "Аз наистина вървя по "лек” път - прав като стрела, с духовно осъзнаване.” Човешката природа е ограничена от един хоризонт. Не можете да видите отвъд него, затова винаги остава и нещо скрито. Докато скритото продължава да съществува, то подхранва онези части от човешката природа, които развиват кармата. Говорим за страха и тревогите (части, изграждащи кармата). Говорим за синхронията в правенето на грешки. Говорим за чувството за собствено достойнство. Винаги има нещо, което остава скрито за вас. То просто е отвъд хоризонта и вие нямате представа откъде се появява или какво представлява. Това е заложеното в човешкото осъзнаване и мислене ограничение, което ви превръща в едноизмерно същество. То отразява начина на живот, характерен за старата енергия.

А сега, човече, ти, който се обучаваш, който се пробуждаш духовно, който осъзнаваш, че това не е краят на изпитанието и си наясно, че всъщност това е началото на една нова Земя, време е да заемеш своето място в "сега". Това, което някога се приемаше за край, сега се смесва с едно ново начало. Спомняте ли си какво казахме преди малко за пътя, който представлява права линия? Той наистина се съединява със себе си в една точка отвъд хоризонта. Това, което ви се струва като край, всъщност не е такъв. Ето защо индиговите деца са тук - те са тук, за да се срещнат с вас в предполагаемия край на пътя на Земята, за да ви водят до самия край и отвъд него... към едно ново начало.

Представете си следното: животът е кръг. Застанете в този малък кръг заедно с мен. Виждате ли пътя около себе си? Можете да го видите целия. А сега се обърнете и го погледнете внимателно. Ако желаете, се обърнете назад и погледнете това, което е зад вас, докато обикаля около вас и се превръща във ваше бъдеще. Всичко е там. Нито една част от пътя не може да остане скрита и всичко се вижда като на длан. Благословени са индиговите деца, защото знаят, че всичко е тук. Искате ли да знаете защо индиговите деца знаят за вашите системи? Искате ли да знаете защо тези деца разполагат с по-добър начин да правят нещата? Защото детето е в един житейски кръг и то знае това. То принадлежи на хората, но разпознава мъдростта на това, "което е било". То има интуиция, която вие не сте имали - за това да си в "сега". Когато помолите индиговите деца да направят нещо ново, много често те се заемат с предизвикателството. И когато ги видите "да учат", може би ще забележите, че те наистина "се запознават отново" с нещо, което вече знаят. То не е истински ново за тях.

Нека ви разкрия каква е основната разлика между ДНК на днешните индигови деца и вашата. Тук отново става дума за биология и част от това, което ще кажа, е метафора, но другата част е самата истина. Говорили сме за една обвивка, покриваща ДНК. Това е метафора. Обвивката съществува, но вие не можете да я видите с апаратурата, с която разполагате. Метафората се крие във факта, че обвивката е кристална. В значението на думата "кристална" на вашия език се съдържа и определението за "енергийна памет" или памет на енергията. Тези от вас, които са използвали енергията на кристала, съществуваща в минералите и скъпоценните камъни, или които са работили с нея на астрално ниво, са работили с този вид енергия - с паметта на някакъв "отпечатък". И в кристалната структура на всяко нещо съществува "памет". В кристалната структура се съдържа набор от команди, които очакват да бъдат задействани. Не очаквам от вас да разберете това, което ви казвам, не и веднага. Следва едно описание на механизмите на процеса, ако решите да се върнете към този проблем по-късно, когато вашата наука започне да открива това, за което аз говоря сега. Този вид информация, която се предава на ДНК, притежава съзнание, осъзнаващо не състоянието на линейността, а състоянието на "сега". То е духовно и освен това е биологично.

Кристалната обвивка около ДНК съдържа цялата памет за един съвършен генетичен код. Един съвършен генетичен код съдържа не само семената за живот с продължителност от 950 години, но и съзнанието на шаманизма. Казвали сме ви го и преди. Искате ли да знаете откъде идва удивителното изцеление? Когато чудесата се случат, те се получават вътре от човека - чрез собствения ви Божествен процес. Във вас има една Божествена същност, наречена Висш Аз. Това не е просто ангелска или духовна енергия, а е по-скоро енергия, свързана с вашата биология. Това е членът на Божественото семейство и действителните физически и химически процеси на това, което се извършва в рамките на всяко чудо, е, че кристалната памет предава бавно на ДНК командите да стане по-съвършена, защото обвивката познава съвършенството на кода. Поради тази причина обвивката е тази, която контролира духовната еволюция на човека.

Може да попитате: "Какво активизира обвивката? Как мога да получа достъп до нея?" Това, скъпи мои, е свързано с информацията, в която се твърди, че вие сте "единствената планета на свободния избор" и можете да изберете да я активизирате във всеки момент. Това е намерението на индивида в неговата чистота, който разкрива своята Божественост и казва на собствената си биология: "Време е обвивката да се промени, да предадем нова порция ДНК, нова порция памет, за да я направим по-съвършена." Този процес всъщност променя и самата планета!

Някой ще попита: "Как всъщност става това?" Винаги има учени, които искат да разберат точните процеси. По какъв начин обвивката "говори" на ДНК? Ще ви подскажа. Магнетизъм! В действителност магнетизмът не е това, което извършва промяната, а е по-скоро посредникът на промяната. Защото командите идват от обвивката и се предават на ДНК с помощта на магнетизма чрез серия от кодове, които са разбираеми за ДНК. Командите нареждат: "Време е твоите биологични и генетични процеси да започнат да работят по-добре. Нека да имаме по-добро клетъчно осъзнаване на баланса. Нека комуникираме по-добре." Ето това се съдържа в обвивката. Как работи? Магнетизъм.

Ще ви подскажа и още нещо. Същият процес, скъпи мои, се осъществява и в клетъчната материя на вашия мозък. Синапсите и невроните, които наричате "интелект" и "съзнание", представляват система от проводници, които никога не се докосват. Знаехте ли това? Биологичните части стигат близо една до друга, но не се докосват, не осъществяват контакт помежду си. Как тогава става предаването на съобщенията с невероятна скорост от едно до друго място, след като "проводниците" дори не се свързват помежду си? На пръв поглед това е пълна загадка. Все пак има метод за осъществяване на трансфер, който функционира и сега във вашия мозък. Благодарение на него можете да мислите и да имате своето човешко съзнание. Това е и процес, който вие разбирате изцяло с помощта на своята наука, щом стане дума за магнетизъм, електрическа енергия и електрически ток - и той се нарича индукция.

Сега ще ви дам информация, която до този момент не съм ви предоставял. Това не е предсказание, а по-скоро твърдение за начина, по който работи вашата вътрешна биология. Един ден вашата наука ще се съгласи с това, а вие си спомнете, че сте го чули и прочели за първи път тук. Напоследък науката откри, че ДНК не е нишка, а по-скоро затворена верига. Това означава, че тя се съединява със себе си и образува кръг. [Изненадани ли сте? Вижте Глава 15.] Това, което беше открито съвсем наскоро, също така, е, че ДНК пренася електрическа енергия с помощта на същите качества, които са характерни за един силно охладен проводник. Вашата наука откри и това, че ДНК е свръх проводник на електрическа енергия! [Вижте Глава 15,]

Вто ви един сценарий, над който да размишлявате. ДНК се състои от затворени електрически вериги, съдържащи кодове с постоянен, но много често уникален ток, който тече през всяка от тях. Електрическият ток генерира слабо магнитно поле, което позволява предаването на информацията с помощта на магнетизма. Учени, не сте ли си задавали въпроса защо стълбата на ДНК се увива на спирала? Част от отговора (но не и целият) е, че тя е магнитна, а следователно и поляризирана. Поляризираните белтъци, в своите групи с кодове, състоящи се от 12 нишки, се разгръщат в определена симетрия, която се увива на спирала в резултат от силите на привличане и отблъскване на техните магнитни полюси.

Магнитната система на Земята (магнитната решетка) дава възможност на обвивката да прави чудеса. Както през 1989 г. ви казахме, ние сме тук, за да задвижим решетката. Сега знаете защо! Изменението на решетката въздейства не само върху вашата духовност. То ви дава възможност да подобрите и своето здраве на клетъчно ниво! Когато тази информация започна да постъпва, вашата наука отрече, че системата на решетката на Земята оказва някакво въздействие върху вашата биология. Днес, десет години по-късно, учените са запознати по-добре с този въпрос и откриват, че въздействието на магнитното поле в действителност е много дълбоко, засяга всички живи създания и се осъществява на клетъчно ниво по отношение на всички форми на живот.

И така, магнитната решетка на Земята дава възможност на обвивката да извършва своята работа по предаване на нова информация към ДНК. Кой според вас е катализаторът, който позволява командите на обвивката да бъдат предадени на ДНК? Това е могъща енергия, която може да промени материята и се нарича "съзнателното намерение" на човека.

Когато намерението бъде изразено, обвивката освобождава своята магнитна информация, която пресича магнитните полета на затворените вериги на ДНК и с помощта на един процес, който вие наричате индукция, информацията постъпва в поляризираната структура на вашия клетъчен строеж.

По-голямата част от този клетъчен строеж вече е проявен в индиговите деца. Това, за което вие трябва да работите, те го притежават напълно естествено, по природа. Ядрото на информационната памет на тяхната ДНК съдържа повече информация в сравнение с вашата. В момента на вас ви се налага да наваксвате с това, което не ви достига и което те притежават по рождение - способността да разбират и работят с концепцията за "сега". Ето защо наричаме индиговите деца "следващата степен от духовната еволюция на човечеството".

Какъв е начинът да бъдете в "сега"? Какво означава това? Каква е разликата с правата линия? Как можете да използвате тази концепция на практика? Нека се спрем на въпроса: Защо страхът и тревогата, синхронията и дори чувството за собствено достойнство са такъв голям проблем за линейния човек? Причината е, че живеете по права линия. Каква е разликата между просветленото човешко същество, което стои в центъра на кръга, и човека, който е застанал на правата линия? Ще ви кажа. Първо, нека поговорим за страха. Много пъти сме говорили за страха и сега е време да ви дадем информация по друг начин.

С какво е свързан страхът? Страхът възниква, защото нещо е "скрито". Щяхте ли да се страхувате, ако бъдещето ви беше напълно открито за вас? Какво ще се случи в следващия момент? Как ще се развие ситуацията? Ако знаехте всички тези неща, щяхте ли да се тревожите? Щяхте ли да нервничите и да се безпокоите? Отговорът, естествено, е не! Този, който стои в центъра на кръга обаче, вижда по-голямата картина - цялата картина. Нищо не остава скрито-покрито! Това е духовна мъдрост и този човек е изпълнен с покой и не изпитва страх.

Може би ще кажете: "О, Крион, има нещо, което пропускаш! Ние живеем в линейна времева рамка. Не можеш да промениш този факт. Имаше вчера, има сега, Ще има утре и докато това, Крион, не се промени, аз няма да знам какво ще се случи утре. Всъщност, Крион, ти си ни казвал, че никой не може да ти каже какво ще стане утре, защото докато действаме, ние променяме и самата енергия."

Така е. А какво ще кажете за "кръгов човек" в линейна времева рамка? Как ще функционират нещата? Нека ви подскажа. Има човек, който стои върху права линия в линейно време, кърши ръце, страхува се от бъдещето и не знае какво ще стане утре. Вземете този човек и го поставете в кръга на настоящия момент. Знае ли той какво ще стане утре? Не! Тогава къде е разликата? Слушайте внимателно, защото това е ключът: този, който е заявил своята Божественост вътре в себе си и поради тази причина участва в създаването на собствената си реалност, в действителност контролира това, което не разбира, и онова, което привидно остава скрито за него. Този, който е в кръга на собственото си Сътворение, е човек, изпълнен с покой. Как може да се страхувате от това, което създавате? Помислете за това. Защото това, което е създадено, принадлежи на създателя си! Създателят сте вие!

Нека ви дам друг пример, стар, страховит, тревожен. Тревожите се за синхронността, нали? Някой може да каже: "Крион, говори ми за синхронията. Какво ще стане, ако я пропусна? Какво ще се случи?" Нека сега отново да си представим вашия път. Повечето хора отново ще видят пътя, който се губи в безкрайността, отвъд хоризонта, прав като стрела. Това изобщо не е път! Започнете да си представяте път, който образува кръг. Може да кажете: "Крион, това означава, че аз непрекъснато обикалям в кръг!" Точно така! Най-после разбрахте за какво става дума! [смях]

Какво ви говори това? Говори ви, че вие непрекъснато минавате по едни и същи места - отново и отново! В действителност не съществува нищо ново! Точно така! Как е възможно един просветлен работник да се справи със ситуации, които за другите хора са гибелни, смъртоносни? Как е възможно в такива моменти работникът на Светлината да е изпълнен с покой? Какво е това, което гуруто знае, а вие - не? Какво им е особеното на тези, които остават абсолютно спокойни сред хаоса, който ги заобикаля? Какво е това, което те знаят, а вие не знаете? Отговорът: те не се страхуват и не се измъчват от нещо, което са създали и контролират. Няма страх за това, което са създали. Познатото не поражда страх. Напротив, те са изпълнени с покой, защото са в центъра на кръга, създавайки собствената си реалност. Въпреки че може да имат усещането, че не могат да видят отвъд хоризонта, притежават духовната увереност за това, което се крие там. Разбират, че бъдещето е и миналото, и че в действителност нищо не е неизвестно.

"Крион, какво става, ако направя грешка и пропусна своята синхрония?" А можете да заявите и следното: "Понякога направо застивам на място - стоя и не мога да помръдна - ни напред, ни назад." Позволете ми да ви кажа какво става, когато си мислите, че не можете да помръднете. Ще започна с това, като ви кажа, че се намирате в кръг. Е, познайте къде се намира семейството? Намира се между вас и центъра. Да, твърде често вие се движите в една посока, а семейството в друга. Ако сте наясно с концентричността, можете да си го представите. Много често докато вашият кръг може да се намира от външната страна и да се движи по посока на часовника, то семейството се движи в противоположната посока. Вие може да спрете, а те продължават да се движат! Не бъдете изненадани, ако чувствате, че не може да помръднете, а след това установите, че ние сме ви спрели, за да може синхронията да ви настигне! И докато кършите ръце и се чудите какво става, молейки се да продължите напред, Духът е поставил огромен знак "Стоп", който ви казва: "Моля, изчакайте”. Много често в такива моменти човек си мисли: "Какво не е наред с мен?" Тези, които са в "сега", разбират, че всичко е наред. Те празнуват, защото осъзнават, че спирането се налага, за да може да се осъществи това, за което те са помолили.

Кръгът е Божествен. Понякога той се движи с фантастична скорост, а друг път е неподвижен. Понякога центърът се движи по-бързо от периферията, а синхронията се появява и ви среща, дори и ако сте "спрели и чакате". Понякога тя дори ви удря в гърба! Бих искал да дам име на този процес: любов, грижа и защита. Когато ви подкрепяме ние, вашето семейство, не съществуваме във вакуум. Какво беше първото послание на Крион през 1989 г.? Вие имате водачи. Никога не сте сами. Знаем кои сте вие и през какво сте преминали. Това никога няма да се промени! Ето ви сега, през 1999 г. с една група, която не можете да видите. Наричате ги двама или трима "водачи". Това, което не можете да видите, са "свръхдушите", вътрешните връзки и това, което не разбирате, е поддържащата група, която всеки член на семейството, който седи в тази зала или в момента чете това, притежава. Тази подкрепа, скъпи мои, се активизира с помощта на вашето чисто намерение.

Когато създавате собственото си бъдеще и променяте своята реалност, страхът, тревогата и липсата на чувство за собствено достойнство трябва да изчезнат. Нека да ви кажа какво се случва, когато го правите. Този, който решава да се опита да разбере многоизмерността в нейната същност, е този, който стъпва с единия крак в "сега". Това е намерението. Години наред ви казваме да сте абсолютно спокойни за нещата, които ви се струват хаотични - да проявявате толерантност пред лицето на нетолерантността. Разказвали сме ви за потенциала на бъдещето. Среща след среща сме ви давали насоки за начина, по който да запазвате спокойствие и да прогонвате страха. Давахме ви тази информация всеки път с чиста любов, а сега започваме да ви представяме механизмите, които са в нейната основа. Нещата стоят така: вие започвате да притежавате силата, в буквалния смисъл, да се доближавате до атрибутите на същността, която наистина представлявате в настоящия момент. "Да вибрирате на по-високо ниво", скъпи мои, не са просто думи. Не е и просто концепция. Това е действителност. Човекът, който вибрира на по-високо ниво, е този, който е избрал да се издига нагоре. Можете да наречете това както пожелаете, но това е извисяването и аз ще ви кажа, че неговите тайни сега се разкриват на тази планета!

Учителите са ви дали примери. Разгледайте способността на аватарите в различните краища на Земята да създават материя с помощта на своето съзнателно намерение. Те ви демонстрират покой в смъртта. Излъчват любов. Потърсете в каквито искате Свещени писания и когато достигнете до сърцевината на оригиналните текстове, тези, които са били написани от перото на истински просветлените хора, ще откриете, че техните послания са били за човечеството, което може да промени себе си! Промяната е норма и това е дарът. Движете се по права линия, но бъдете в кръга. И когато го направите, в кръга заедно с вас ще бъде и покоят! Ела и се присъедини към нас, човече! Живей дълго време и създавай своето утре. Не се страхувай от него.

Искам да ви представя една възможност за бъдещето. На тази планета се осъществява промяна на съзнанието и вие започвате да я виждате навсякъде. Кой би си помислил, че тя ще проникне дори и във вашата политика! Сега ще започнете да забелязвате, че тя прониква и в религиите по целия свят. Наблюдавайте внимателно за това. Ще има религиозни водачи, които ще решат да променят религиозните доктрини. Искам да се замислите за момент над това. Но има и такива, които ще кажат на Крион: "Чакай малко, религиозните учения по света са вечни. Те се основават на скрижали, свитъци и свещени постулати, които са били дадени на хората, за Да им разкажат за начина, по който Бог работи.” Прави сте.

Нека да ви дам една аналогия. В кревата, в стаята, спи човек. "Спящият човек" е метафора на дуалността. Частта, която спи, е осъзнаването, че човек също е духовен и могъщ, и тази част спи, непозната. С течение на годините беше развита методология, протокол за полагане на грижи за спящия човек в стаята, за да може цялото човечество да гледа и да се ползва. Тази методология се превърна в духовните наставления за спящия човек. За човека се грижат. Грижат се за телесните му функции. Полагат се грижи за храносмилането. Грижат се за спокойствието. Грижат се за топлината. Това са начините за поддържане на температурата и здравето му и човекът е почитан и добре поддържан. Процедурите за тези грижи са записани в книги, скрижали и свитъци. Много от тези наставления са били открити в пещерите и в отдавна изчезнали морета. Методите са абсолютни. Работят безотказно и се грижат за духовността на спящия човек в рамките на дуалността, в която той спи.

А сега нека ви попитам следното. Когато човекът се събуди, какво ще правите с наставленията за спящия човек? Те вече няма да са валидни. "Крион, какво всъщност ни казваш?" Казвам, че ще има съзнание на шаманите, които ще променят правилата за духовните грижи, защото населението започва да се събужда! Започват да се променят Божествените аспекти на това, което в действителност представлява отделният човек! Върху тази велика планета на свободния избор се променят дарбите, инструментите, силата, просветлението, дори Висшият Аз. И когато това доведе до промяна на религиозните доктрини, вие ще го разберете, усетите и видите сами. Наблюдавайте, следете за неговото настъпване. Това е неизбежно и именно така ще стане. Не можете да използвате Божествено учение за спящ човек, когато човекът се събужда и напуска спалнята!

Разбирате ли тази аналогия? Дори някои от вашите най-добри духовни книги вече няма да ви служат както досега. Те са били добре написани и предадени, но са били за друг тип човек, различен от вас или от децата, които сега идват на Земята. Ще ви се наложи да пренапишете книгите. И когато го направите, ги наречете свещените книги на "сега" - "кръглите" Свещени писания - наставленията за "Епохата Сега" на човека.

А как стоят нещата с вас? Къде във всичко това виждате себе си? Дали вървите по права линия, тревожейки се за своята самотна разходка, или виждате себе си в помещението заедно с нас? Нека ви кажа каква е реалността точно в този момент, тук, в тази зала, за нас и за тези, които в момента четат тези редове. Къде е вашата реалност? Вие си мислите, че вероятно сте в помещение за срещи, намиращо се върху триизмерната Земя или сте сами вкъщи и четете тази книга? Нашата реалност? Семейството е тук! Ако все още не сте ги почувствали, може би сега е моментът. Ако дадете своето позволение, те ще ви се покажат физически. Тогава ще знаете, че в този ден сте били прегърнати от същества от другата страна на завесата и дори са ви измили стъпалата! Реалността? Тя е, че вие не сте сами и че наистина сте тук заедно с нас. Всичко друго е илюзия. Когато реагирате на това, линейността на вашия живот постепенно ще се извие и ще се свърже с останалите части, които винаги съществуват и са съществували, в кръг. Постепенно и бавно ще се превърнете в кръгово същество, притежаващо Божествения атрибут да създава реалността, към която отива!

Категория: Книга 8: Преминаване на границата | Добавил: Бонд
Разгледан: 1450 | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 1
13.09.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
Тук има толкова много любов. Разбирате ли колко много ви уважаваме? Разбирате ли какво се случва, когато част от семейството заминава и върши велики дела? Знаете ли какво означава за част от групата да отиде на посещение на семейството в момента, в който то е на своето "работно място" и си върши работата? Е, ние знаем! Тази група дойде, за да ви види днес, защото вие вършите работата. И тази група пристигна от другата страна на завесата, уми ви стъпалата, прегърна ви и ви каза: "Обичаме ви."
Някои от вас ще могат отново да седнат пред нашата група. Не сме тук за последен път. И когато го направите, искаме да си спомните днешната среща и какво означава тя. Искаме да разберете какво представлява "АЗ СЪМ". Искаме всеки път, когато чувате: "Приветствам ви. АЗ СЪМ Крион от Магнитната служба", да виждате кръга. Искаме да разберете, че днес ви посети семейството.
Казахме, че това е трудната част. Как можете да вземете членовете на семейството и да ги разделите? Знаем, че в кръга никога няма истинско сбогуване, защото ние винаги сме тук. Но това повторно обединение скоро ще свърши. Моят партньор помоли енергията на тази любов от днешната среща да бъде излъчена към колкото се може повече хора. Тук има много повече, отколкото окото може да види. Днес, на това място, сред членовете на семейството, които вървят по тази планета, които седят на тези столове, които четат тези думи, бяха посети семената. Искаме да ви кажем, че знаем защо сте дошли. От тази зала ще си тръгнете, носейки със себе си енергията, за която помолихте. Мислите ли, че можем да пренебрегнем исканията ви? Мислите ли, че Духът се наслаждава на вашето объркване? Духът се радва, когато види, че се наслаждавате на "сега"!
И така, скъпо семейство, тръгваме си оттук с известно съжаление - от това помещение и от мястото, където вие четете тези редове. Но ще ви повторим отново: вие никога не сте сами! Енергията, която днес почувствахте, може да ви посети всеки път, когато пожелаете. Можете да се присъедините към нас на това кръгло място. Чувствате се заседнали по своя път? Радвайте се на това, докато синхронията се носи към вас. Усещате, че сте спрели и не знаете накъде да тръгнете? Радвайте се на познанието, че всичко е относително и че вие сте спрели, така че другите да могат да ви настигнат или в своето време да дойдат отпред, отстрани или дори отзад (миналото). Празнувайте факта, че всичко е в движение и че вашата линейност просто ви изглежда като едно спиране. Всъщност семейството се движи около вас през цялото време - точно както невероятната любов, която изпитваме към вас, никога не застива на едно място.

И това е така.
Крион

:

Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]

   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 13:26