Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



05:17
20.04.2024
Събота
18.117.70.132


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Разговор с мъртвите- всичко е съвсем различно

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Разговор с мъртвите- всичко е съвсем различно

Разговор с мъртвите- всичко е съвсем различно

 

„А какво ще кажеш за разговорите с мъртвите? Как работи това, Крион? Как може да разговаряме с известни хора, когато, съгласно схемата за реинкарнация на душите, те вече са се върнали в тялото на други хора? Ако тези хора вече са умрели и техните души са се върнали, как ти можеш да разговаряш с тях?”

Отговорът е такъв: тези хора не са си отишли. Разбира се, тази част, която вие считате за Човешка душа, си е отишла, но импринтът на нейната жизнена информация и всичко, което  тя знае- нейното съзнание, нейната мъдрост, нейното знание- се насочва право в Кристалната Решетка и остава там. Ние вече говорихме за това по-рано. Може ли да се обърнем към известни хора и да получим информация? Да. Ще бъде ли тази информация точна? Разбира се. Защото вие говорите с източника на информация, който е точен и представлява живота. Импринтът остава. „Ти искаш да кажеш, че в действителност ние разговаряме не с хората, а с импринта?” Позволете ми да ви дам нещо за размишление. Аз искам да ви задам въпрос сега. Това ще бъде риторичен въпрос. Кои сте вие? Пред мен седят древни души и древни души четат тези страници. В тази зала седи жена, която никога не облича червено и ти знаеш коя си ти. Аз ще ти кажа защо. Защото червеното те е убило! Защото това е бил цвета на перата на твоя шлем, воине. Защото ти си бил капитан, а в този бой врагът пред теб е знаел, че ако успее да те убие, целият твой полк ще се окаже в объркване и именно това се е случило. Червеното перо убило не само теб, но и всички около теб! И ти никога не обличаш червено. Ти просто не обичаш този цвят. Това просто не е за теб. Ти го избягваш, не е ли така, древна душа? И така, когато ти седиш тук, кой си ти? Ти си воин, който са го убили, или жена, живееща в 2010 година, която никога не облича червено?

Наистина, това е риторичен въпрос, защото в моята реалност ти си частица от Бога. Аз те виждам във всичките ти инкарнации. Разбираш ли? За да говорите за тези неща, вие трябва да се реете над Човешките предразсъдъци. Вие сте повече, от това което си мислите и от метафизична гледна точка, именно така ви вижда и Бог и именно само така вие започвате да виждате някои от тези, които ви заобикалят.

И така, връщаме се към въпроса, когато вие искате да повикате някого, който е живял някога и да му зададете въпроси, с кого разговаряте? С Хрониките  Акаша на тази душа? Вашият събеседник жив ли е или мъртъв? Аз ще ви кажа: нищо от тези предположения не е вярно, защото отговорът е още по-великолепен! Ние вече ви говорихме по-рано. Можете ли вие да попитате леля Марта къде са скрити съкровищата? Да. И тя ще знае това! Защо? Защото вие разговаряте с информационния импринт на леля Марта, а нейната информация е съхранена в такава форма, която вие напълно усещате като леля Марта!

 

Можете ли да питате леля Марта „Как са там нещата, от другата страна?” Опитайте да попитате, но импринтът няма ни най-малка представа! Той ще ви дава само банални фрази, които са от времето на Човека, който той представлява.

 

Тя ще ви каже: „Прекрасно”.

„На какво прилича живота там?”

„Той е забележителен”

„Не, разкажи ми в детайли”

„Аз те обичам” 

 

Тя просто не знае. Импринтът на леля Марта знае това, което е знаела леля Марта, но до момента, когато не започнете да задавате въпроси за другата страна на завесата. Вие мислите за това  едномерно, но това не е едномерно. Това е могъща енергия, тя е реална, може да се усети, с нея може да се разговаря. Тя е междупространствена и тези, които имат дар, могат да се докоснат до мъдростта на древните. Върнете се назад и попитайте, къде са скрити съкровищата. Скоро вие ще видите нещо от това, но бъдете внимателни- властта, която поддържа тази планета, облечена в дрехите на духовността, а също и религиозните водачи ще нарекат това взлом и сектанство. Те не разбират, че вие се движите в междупространствено състояние- уместното, точното, истинското, удобното, правилното, полезното, това, в което вие трябва да пребивавате. Задавайки въпрос на древните за това, какво знаят те, вие ще завършите пълния цикъл на това, което сега изучавате.

 

  Времето – сложно явление

Позволете ми да ви дам концепция, която за днес ще бъде последна. Аз запазих най-сложното за накрая, но това е най-любимото ми. Ние още не сме правили това, партньоре, така че, концентрирай се /указание за Лий, да не се вълнува че ченълинга е продължил дълго/.

Аз искам да ви покажа как работи времето, но не мога. Всичко е, защото реалностите на сложните междупространствени явления не могат да бъдат разбрани от Човешките Същества. Това е невъзможно да се изучи вътре във вашето триизмерно възприятие. Затова ще създам метафора и ще го предам в проста форма, която е част от тази реалност.

Времето. Днес ние споменахме, че то е едномерно за вас. Защото за Човека в триизмерността има само една времева линия. Не съществува множество от време, а само едно, в което се намира вашата реалност. Вие го виждате като едномерна права  пътека в бъдещето, по която се движи влака. Той се движи с една скорост в едно направление, в направлението на вашия живот и живота на планетата Земя. Пътя не се движи. Но истината е такава, че той се движи постоянно. Друга истина, която вие не разбирате, се състои в това, че всеки от вас може да напусне този път и да създаде  за себе си по-бърз или по-бавен. И вие не знаете за това.

 

Как да го обясним? Позволете ми да го направя едномерен и да си представим, че вие всички се намирате в този момент на един и същ път. Това е точно така, както бихте си го представили, защото ви е лесно да го разберете. Аз ви моля да построите в своето въображение железен път, по който се движи влак и затова е нужно време. Аз ви моля да поставите на този път локомотив, който се движи много бавно в едно направление, с една скорост и това ще бъдете вие и вашия живот. Вие сте машиниста на локомотива, който създадохте.

А сега ви моля да си представите, че този железен път се движи около Земята. Във вашето възприятие, тъй като вие можете да видите само до хоризонта, локомотива на железния път пътува само направо. Но всъщност пътя, който създадохте върви около Земята и в действителност това е кръг. Това означава, че вие виждате пред себе си самия този път, който е  и отзад. Затова и времето става кръгово и това вие все още можете да си го представите, защото по-нататък ще бъде по-сложно.

Кръговото време - за вас това е загадка, тъй като в трето измерение това е права линия, имаща начало и край. Между другото, за създаването на това или друго вие нямате никакво разбиране; и началото, и края ще представляват тайна за вас, но вие все пак продължавате да разглеждате времето като имащо начало и край, защото така ви подхожда. А в този модел то изведнъж изглежда кръг, като примка около Земята. Така, нека да разгледаме някои от атрибутите на кръговото време, които ви смущават. Да си представим, че вашия живот представлява 30 метра от този кръг. Движейки се около земното кълбо, влакът върви много бавно. Затова не бива да се боите как ще се срещнете със своето минало, нали? За 30 метра във вашия живот вие никога няма да се срещнете с него. Но нека за миг да си представим, че това се случва. Какво се случва, когато управлявате локомотив, който обикаля целия свят? С времето вашия локомотив отново ще тръгне по същата тази енергия, по която е пътувал някога, не е ли така?

Ако следваме това мислене, когато вие преминете около Земята няколко пъти, с времето вие може да се окажете на тази част от пътя, който представлява това, което трябва да се случи. Ах! При вас изведнъж се появяват атрибутите на времето, за които вие даже не мислехте. Ако времето е кръгово, то това означава, че бъдещето влияе на настоящето! В триизмерността вие мислите, че бъдещето още не е дошло. А в квантовото възприятие то вече се е случило. Запомнете, че истинското квантово възприятие няма никакво отношение към едномерната емпирична концепция. Вместо това то има отношение към постоянно променящия се потенциал.

Сега ще ви дам информация и ще я дам именно така, защото учените я разглеждат по начина, по който ще ви я дам. Възможно ли е бъдещето да ви дава енергия и информация сега? Представете си за миг нашия железен път и нека да направим картинката по-сложна. Сега на нашия път ще има слоеве. Всеки път, когато локомотива прави оборот около Земята, той създава минало и бъдеще. А какво, ако в този локомотив пътува човечеството? Сега вие имате минало, настояще и бъдеще на всичко, което някога се е случило или ще се случи по пътя на нашия влек, движещ се по кръга.

А сега нека да създадем хипотетична ситуация, в която можете да спрете влака, да изкопаем нещо между траверсите и да получим нещо, което още не се е случило или вече се е случило. Аз не очаквам, че вие ще разберете това, скъпи, само слушайте. Защото точно  това  именно  се случва сега на Земята. Нека да добавим това към нашия пъзел. Нека си представим, че нашия железен път се изкачва към върховете на хълмовете и се спуска надолу към долините. Хълмовете и долините за този временен път са едни и същи. Затова, пътувайки много пъти около Земята, ако сте умни и владеете системата, която разбира този временен път, вие може да съставите карта на хълмовете и долините, по които се движи вашия локомотив. Вие даже може да ги назовете временни фрактали и може би ще сте прави. /Крион се усмихва/. Всеки път, когато вие достигате до някое място във времето, било то в миналото или бъдещето, вие преминавате през поредната долина или поредния хълм.

 

Аз искам ди ти кажа сега какво се случва, скъпо Човешко Същество. Току що ти дадох просто описание на атрибутите на междупространствеността, когато става въпрос за времето. Вие се срещате с вероятностите, които още не са се случили във вашия разум, но които вече са се случили на квантово ниво. Вие получавате такъв подем на вибрациите на тази планета, че може да разгледате временния път и да изберете какво искате  да следвате. Вие виждате квантовите потенциали на вибрационната промяна и създавате култура, която ще продължи по-далече, отколкото си мислите. Защото, благодарение на тази информация, тя ще лети, въпреки всички пророчества. Защото пророчеството се основава на един от пътищата, който отново и отново се повтаря в триизмерността . Но още щом започнете да ставате междупространствени, информацията ще стане енергия и именно на този временен път се намира информацията за вероятностите на Земята.

 

Възможно ли е древните да са знаели това? Да, те са знаели. Възможно ли е тези, които се намират във възможното бъдеще да знаят това? Да, те знаят. Въпреки вашето триизмерно възприятие, те знаят. Ще почувствате като че ли съм преминал към друга тема, но има някои хора, които искат да знаят какво са житните кръгове, така че аз ще ви кажа. Това е добър въпрос, защото е интуитивен. Много от житните кръгова са енергиен отпечатък от бъдещето. Как става това? Сега вие знаете не повече, отколкото знаехте до сега, не е ли така? И това няма особено значение, нали? Но, възможно е, ползвайки се от нашия пример за железния път и влака, вие можете в крайна сметка да видите как това може да работи, ако всичко е малко по-различно от това, което си представяте.

Вие постоянно се намирате в объркано състояние по отношение на реалността, извън вашата реалност. Трудно е да ви обучават, когато вашата реалност ви държи в права линия. Сложно е да го разберете. Но е лесно да го почувствате. Представете си , че вземате решение. Представете си, че това което планирате, вече е завършено. Представете си как се оглеждате назад и си казвате:”Този път не беше толкова трудно, истина ли е ?” Представете си, че най-трудните неща, с които сте дошли тук, вече са разрешени и са останали назад. И сега, как се чувствате?

Човешко Същество, направи вдишване с квантово освобождение и погледни на това така, както гледам аз. И тогава ти наистина ще станеш квантов. И в най-финия смисъл ти току що направи това. Поздравявам те! А сега се насочи към това място, следвайки своя триизмерен път и направи тези крачки, които вече направи. Това е моето послание. Информацията, това е енергия в междупространствено състояние. Всичко е възможно, защото всичко може да се промени. Ако ти си дошъл тук, ако четеш тези думи след това, за да видиш, че това е възможно, ти си древна душа. Именно древните души се пробуждат сега. И затова ти древна душа, не можеш да не участваш в това? Аз не говоря за тази среща. Аз говоря за този живот. Колко неща трябваше да преживеете, очаквайки промяната? Какъв е факторът на мъдростта във вашите Хроники Акаша? Ако вие сте живели толкова много пъти, колко оборота по железния път на времето сте направили? Разбирате ли, че вие сте самите древни? Разбирате ли, че всичко, което е било и всичко, което е се намира в Хрониките Акаша? Това е достъпно във вашата ДНК. Ще мине немного време и вие ще започнете да виждате това именно така. Моят партньор казва” Тръгнете си други, не такива каквито дойдохте.

 

Той се научи на това от мен.

Така направете.

И това действително е така.

 Крио

От Лий Каръл:  Крион говори за откритие, направено неотдавна в Москва, което потвърждава възможността  за пренаписване на информацията на нивото на стволовите клекти вътре в човешкото сърце, позволявайки му да се регенерира в по-съвършен модел, рязко намалявайки вероятността от смърт или сърдечен пристъп при прости и обширни инфаркти. Това потвърждава идеята, че стволовите клетки съществуват навсякъде и ни позволяват да пренаписваме «кода» вътре в нашата ДНК, който сега се разглежда като информация, съдържаща 95% от молекулата на ДНК, състояща се от незакодирани протеини. Тази технология ще бъде скоро обнародвана не само в Русия. Скоро ще има допълнителна информация. Аз наблюдавах как се провеждаше едно такова изследване в една от водещите руски лаборатории по време на визитата си в Москва и ще публикувам информация за това в моя уебсайт, когато това бъде уместно, осигурявайки връзка и информация  на изследователите, за да докажат тази реалност. Съобщението ще се намира в този раздел. 

 

Превод Снежана Благова

 

Източник: http://www.kryon.com/k_channel10_berkeleysprings_.html

 http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/567-kryon5

Категория: Послания от Крион | Разгледан: 2289 | Добавил: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.117.70.132          Събота          20.04.2024, 05:17