Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)13:28
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Енергийно съзнание

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Енергийно съзнание

Този жив ченълинг беше даден в Бъркли Спрингс, щата Западна Вирджиния

Събота 17 юли 2010 година

За да помогнем на читателя, това послание бе ревизирано [от Лии и Крион], за да се осигури възможно най-доброто му възприемане. Често това, което се случва на живо е повлиявало на вътрешната енергия, която съдържа комуникация, каквато отпечатаната страница не дава. И така, радвайте се на това силно послание, дадено  в Бъркли Спрингс, щата Западна Вирджиния.


Здравейте, скъпи, аз съм Крион от Магнитната Служба. Махалото се накланя отново към моята страна и в тази реалност има елемент на недоверие. В групата на древните души винаги е било така. Те казват, че е твърде лесно - твърде лесно, за да не бъде измислица. И затова преди да започнем разговор, ние ви казваме: това е разговор за любовта...именно за нея. Така винаги е било и винаги ще бъде. Това не е тази любов, за която вие мислите, защото във Вселената съществува сила, която  видяха, индентифицираха и признаха  даже вашите астрономи.

Те я наричат разумен замисъл.

Те са прави, че Вселената сама по себе си е предубедена. Тя е предразположена към създаване на живот; тя е предразположена към любов. Съществува съзнателна цел за всичко и астрономите, учените и физиците искат да видят пълна и завършена неутралност вътре във всички неща, но не я намират. Нима не е смешно,  вие проецирахте своята идея „логичен научен метод” така, че очаквате да видите Вселената ли? И когато , изучавайки Вселената, вие не получавате потвърждение чрез него, вие не поставяте под съмнение метода, вие се съмнявате в данните! Колко това е забавно за нас!

Ние искаме да поговорим за някои неща, които вие сега откривате, а също и за това, че вие вече виждате, но още не обозначавате правилно. Силата, която започва да става ваша, се нуждае от разбиране на енергиите около вас, които вие никога не сте индентифицирали правилно. Много неща вие искате да видите като енергия, когато те в действителност са „енергийна информация”. Затова, това е един от първите междупространствени ченълинги от серията, която ще се дава в течение на дълго време, това е един от тези ченълинги, които ще се дават от време на време, за да ви обясним по-добре тези концепции, които не са ви понятни или са необясними.

Между ядрото на атома и облаците на електроните има огромна дистанция. Ако вие можехте да дойдете заедно с мен в това най-малко от малкото, вие щяхте да забележите огромно количество пустота...такова количество, което в действителност ще ви обърка. Физиците ще ви кажат, че почти всичко е „направено от нищо”, защото основната част от масата се състои от това тайнствено пространство вътре в атомната структура. Но това е защото учените не могат да видят това, което се намира в „тъмнината”. Това изразяване ще използваме за триизмерния ум, опитващ се да изучи междупространствената реалност. Междупространствената истина е такава: пространството между атомното ядро и облаците на електроните, където се намира  привидната пустота, в действителност е запълнено с енергийна информация, която учените наричат разумен замисъл. Това е трудно да се обясни, особено как то се проявява във вашата реалност, но е така. Затова ние  ще започнем с простото.

 

А ето и една роза

 

Ето, приятели мои, пред вас е една роза- може да си я представите и да я изучавате. Това е прекрасна червена роза, но, тя може би не ви харесва?  Може би вие не харесвате нейните бодли? Може да не ви харесва дори нейния цвят? А може би, вие изобщо не искате роза? И си казвате:”Тя щеше да ми хареса повече, ако беше маргарита”. Но това е роза. И вие свивате рамене и казвате:”Моята реалност е такава- имам червена роза с бодли”. И така в едно пространство на цифрово мислене /триизмерността/, този сценарий е неизменен. Това е, което е то. Много лошо, че получихте роза, когато искахте маргаритка, защото тя винаги ще бъде роза. Ако можехте да погледнете на семенцето, от което се появява розата, то тя винаги щеше да бъде семенце от роза. Вие може да кажете:”Много лошо. Това завинаги е роза.” И това е съгласието между мисъл и действие около нещо такова: това винаги ще бъде роза, следователно аз никога не мога да променя това. Концепцията за изменението на розата по някакъв начин  или действителното създаване на маргаритка от роза, се намира извън вашите рамки на мислене. Всичко, което знаете, вие сте научили в триизмерността.

 

А сега за миг си представете междупространствен сценарий, този в който към семенцето се приближава майстор градинар. Представете си за миг как майстор градинарят може да каже на семенцето да се превърне в нещо друго. И когато клетките започнат да се делят следващия път, бодлите ще отпаднат и цвета ще се промени. И може би, даже е възможно, вместо роза да порасне маргаритка!

 

И ако това действително се случи, как бихте го нарекли? Отговор: вие бихте го нарекли чудо! Невероятно! Невъзможно! А ние го наричаме основа на междупространстветната физика, която толкова много очаква да я откриете и да я изследвате. Но вашата реакция показва, как вие определяте това, което излиза от границите на вашата  пространствена реалност. Аз бих искал да започнете да гледате на това по друг начин. Аз бих искал да започнете  виждате енергията, която се явява междупространствена енергийна информация. Огромно количество от това, което вие наричате енергия е само информация. Тя ще ни поведе към следващата фаза на нашето обучение.

 

  Съобщаваме – за направено откритие

 

А сега ще поговорим за едно откритие, което е направено и вече се приема на тази планета и  същността му се състои в следното: вие може да променяте информацията в клетките на вашето тяло. С други думи, учените откриха, как да пренаписват системно част от ДНК на Човешкото тяло- да променят нейната информационна структура. За да не влизаме в подробност /тази тема много пъти сме я обсъждали/, ви напомням, че учените откриха относително ДНК. Само 5% от 3 милиарда химични съединения в молекулата на ДНК се занимава с производство на гени и съдържа закодирани протеини. Тоест, 95% от химичните съединения в ДНК като че ли нищо не правят. И така, вие имате структура на ДНК, плетеница на ДНК, в която има 3 милиарда съединения и 5% от тях са двигатели на биологичната  състезателна машина, наречена Човешко Същество /произвеждаща гени/ и в същото време 95%- това е пилота на тази машина /този, който казва на двигателя какво да прави/. Следователно, по-голямата част от ДНК, която по-рано беше наричана  „отпадъчна ДНК”, е съзнанието за инструкции. Това е енергия. Това е информация и тя е огромна!

 

А какво ще стане, ако вие можете да промените информацията в тези части на ДНК, които  съдържат инструкциите? Какво бихте казали? Позволете ми да ви дам един пример на това, което вече е направено...от един научен пробив.

 

 Пренаписване на информация

 

Нека да си представим, че сте се родили с болно сърце. Имате сърце, което не работи съвсем правилно. С неправилен размер на клапите. Нека продължим и кажем кой сте вие. Вие сте червена роза с бодли. И ето във вашата реалност вие скоро трябва да умрете, не можете да живеете пълноценен живот, възможно е да зависите от лекарства, когато станете по-възрастен, и винаги ще имате болно сърце. А сега аз ви моля да промените логиката, която никога по-рано не сте променяли и да си зададете биологичния въпрос -какво означава това. Ако всички органи във вашето тяло се обновяват много пъти през вашия живот, защо се получава така, че вашето сърце си остава неправилно? Защо Човешкото тяло с течение на времето не го поправя? Ето, то прекрасно възстановява кожата, когато се порежете/а тя е най-големия орган в тялото/. Така че защо то продължава  отново и отново да пресъздава болно сърце, регенерирайки клапи с такъв размер?

 

Ето ви отговор: защото системната информация във всяка клетка на сърцето остава непроменена. С други думи, в настоящия момент цялата информация във всяка молекула на ДНК на сърцето, във всяка клетка, която е системна /стволова/ се съдържа шаблон на болно сърце. Ако не се промени енергията на информацията вътре в тази система, тя винаги ще повтаря това, което е в нея. Розата винаги ще остане роза и на нея винаги ще растат бодли.

И така, ако вие действително можете да промените информацията в 95% -та ДНК? Болшинството от химията във вашето тяло е информация, водещата машина на здравето и регенерацията. Това е пилотът на тази машина, която произвежда гени и отговаря за химичните процеси. Възможно ли е да я преструктурираме така, че тя да работи малко по-различно, да насочи гените към друго творческо място? Да.

Учените започват да изучават как да се обръщат към основната клетъчна информация, енергийно апелирайки към информацията на ДНК по такъв начин, че стволовите клетки да получат съвършен шаблон, вместо нарушен. И когато сърцето започне да се регенерира като всички органи, то постепенно ще започне да функционира с клапи с нужния размер! Нима това е научна фантастика? Аз ви казвам, че това вече се прави сега. Защото на тази планета вече се правят междупространствени открития. И те ще станат много повече. Това ще разруши черупката на вашата вяра и ще промени физиката. Вие вече сте виждали това и даже не знаете, че сте го виждали.

 

   Промяна на реалността на човешкото тяло

 

Ще ви задам още въпроси, за които не сте се замисляли по-рано. Ние сме ги повдигали по-рано, но сега искаме да ги обсъдим подробно. Защо морската звезда може да възстанови своята ръка, а вие не можете? Защото информацията в основната програма на ДНК във вашето тяло, във вашата ДНК, информационната част не позволява това. Има ли значение това за вас? Може ли да я промените или за вас това е много странно? Ще приемете ли вие тези възможности , или ще бягате от тях, смятайки, че това не е от бога, наричайки го зло и нещо, което „не следва да правите”?

Именно това се случваше с първите опити за транслация на органи на тази планета, реакцията на този опит беше предсказуема. Това излизаше отвън границите на вашата кутийка на реалността и следователно предизвика религиозни спорове. И това, за което сега ви говоря, ще предизвика същото.

Пилота на състезателната кола, който ръководи информационната кола  ДНК, е инструктирал химията на вашето тяло, че превръщането на розата в маргаритка може да се случи само в майчината утроба. А после химията остава неизменна и никога не се настройва с тялото. Затова инструкциите са винаги едни и същи, всеки път, когато клетката се дели. Затова всеки път, когато клетката на болното сърце създава нова млада клетка, тя ще излиза от този болен шаблон. Ще дойде ден, когато вие ще можете да променяте тези инструкции и ще бъдете в състояние да възстановявате  своя ръка или крак. Имате всички химични съставляващи за това и това не е така трудно. Но инструкциите на нивото на ДНК казват, че вие не може да направите това, следователно вие никога не сте виждали как се прави и следователно не можете да си го представите.

 

Промяна на вашия начин на мислене

 

Наоколо енергията се променя и е необходимо да промените своето възприемане на това, което ви заобикаля- това е нещото, което е под ваш контрол и което вие можете да променяте, вие в действителност можете да призовете твореца вътре в себе си и да сътворите отново това, което ви се срува неизменно. Много ще кажат, че вие сте странни хора, че можете да правите зрими чудеса, а вие едва сега изучавате как е устроен света.

Представете си, че пилотът се намира в превъзходна състезателна кола, но е способен да дава инструкции само за завой наляво. Именно това прави той, разбирате ли?/Той завива само наляво/. Какво ще се случи с пилота,  когато трасето се изправи, а той не знае как да направи нищо друго, освен завой наляво? Нужно е да промените информацията, която има пилота и да му позволите да се научи как най-накрая да извлече преимущество от възможностите на колата. Ето какво се случва сега.

Когато се повреди гръбначния мозък, едно химично вещество  веднага се втурва към мястото на нараняване и нервната тъкан не може да зарасне. Знаехте ли за това? Съществува хормонална протеинова структура, която в действителност възпрепятства съединяването.  Как това служи на човечеството? Да, никак. Това е продукт на еволюцията, а еволюцията не винаги произвежда този резултат, който може да очаквате. Тя може даже да се забави, а понякога и да спира, в зависимост от това, какво прави еволюиращата особа. Еволюцията е несъвършена и вие може да видите потвърждение за това навсякъде в Човешкото тяло- това няма смисъл.

Нервните клетки са създадени така, че да се възстановят отново. Вие знаете ли, че нервите на Човешкото тяло даже имат адрес, за да могат да се намерят една друга и отново да израснат? Единствено при повреда на гръбначния мозък това не се случва. Това е, защото в информацията на пилота на състезателната кола има команда: да не снаждат повредения гръбначен мозък! Това е оксиморон в биологичната структура, която е създадена да оцелее, въпреки че понякога изглежда обратно.

Ще дойде ден, когато вие ще можете да препрограмирате системните системи на вашето тяло с помощта на съзнанието и намерението. Стволови клетки има навсякъде във вашето тяло, те са живи и живеят.  Те съдържат онзи модел, който е отговорен за това, което се случва. От химична гледна точка, те отговарят за Човека, който е предразположен към заболявания. Тази предразположеност после ще бъде предадена на детето,   моделът също , енергията и информацията 95% ще продължават и продължават, докато не бъдат препрограмирани. Послушайте, това не е химия! Това е енергия, носеща информация. Това е междупространствена енергия.

 

Съществува нова технология, която ще препрограмира частиците на телата на нивото на стволовите клетки /на системно ниво/. Знаете ли какво означава това? В тази зала седи млада жена, която може би е носител на специфичен ген, който е бил в нейните предци, който води към предразположеност към ракови заболявания и слабо здраве. Послушай: когато ти успееш да пренапишеш своя генетичен отпечатък, никой от твоите потомци няма да го има. Разбираш ли за какво ти говоря? Твоите деца и децата на твоите деца ще имат само препрограмиран ген, който ще бъде в теб. Клетките в твоето тяло ще получат новата системна информация и ще я смятат за шаблон, който ще предадат на твоите деца.

Такава е енергията. Такава е информационната енергия и тя е много на тази планета. На тази планета има системи, които в продължение на дълъг период от време са били неправилно разбрани. Позволете да ви разкажа за някои от тях. Те се оценяват нееднозначно. Вие може да не се съгласите с мен. Може това да не ви хареса, но аз въпреки всичко ще ви говоря за тях.

 

 

Превод Снежана Благова

 

Източник: http://www.kryon.com/k_channel10_berkeleysprings_.html

 http://www.spiralata.net/kratce/index.php/poslkrion/567-kryon5

Категория: Послания от Крион | Разгледан: 2459 | Добавил: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 13:28