Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:03
18.04.2024
Четвъртък
18.191.157.186


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Четири механизма на Съ-творението

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Четири механизма на Съ-творението

Има четири неща, които трябва да се знаят за съ-творяването. Ако желаете да използвате новата сила на съ-творението, трябва да овладеете тези четири механизма.

Намерение: Ако възнамерявате да съ-творявате и позволите на електричеството, което представлява Духа, да потече във вашето човешко тяло (вашата пълна духовна същност да се влее във физическата ви същност), трябва най-напред да изразите намерение пред Вселената за това. За да го направите, трябва да признаете кармата около вас. Необходимо е или да преодолеете кармата, или да поискате импланта, защото за проявлението на съ-творителната сила е от решаващо значение да неутрализирате кармата си и да се сдобиете с тяло от светлина. Тъкмо затова първата книга на Крион, преведена от моя партньор, се занимаваше с неутралния имплант... за да ви запознае с възможността да избегнете цялата си карма.

Това е решаващата Първа стъпка. Имайте предвид обаче, че щом изразите устно вашето намерение пред водачите ви и Вселената го признае, няма да се наложи да чакате. (Вселената е буквална и зачита вашето намерение така, сякаш сте се трудили дълги години, за да го осъществите.) Вашето послание задвижва механизми, които ще неутрализират вашата карма и ще породят ситуации, които иначе биха останали в задната част на живота ви. Освен това предизвиква и смяна на водачите.

Но докато се случва всичко това, вие можете веднага да започнете да съ-творявате... защото намерението е всичко. То е абсолютно. Не можете да върнете назад намерението си. Бъдете много внимателни, преди да го изкажете на глас, защото нещата ще започнат да се случват на вас и за вас, с любов и уместност, когато го поискате. Внимавайте какво е намерението (как го изразявате). Трябва да изберете миг на самовглъбение и покой, когато да разговаряте с Духа, свят момент по ваш избор, когато да кажете на Духа: "Искам да взема моята сила и да съ-творявам. Намерението ми е да премина в (да стана) светло същество. Намерението ми е да използвам дара на новата енергия както е уместно." Това е всичко. ("Светлото същество" е названието, което Крион дава на онези, които са изразили намерението, избегнали са кармата и са позволили на пълния потенциал на тяхната Духовна същност да се влее и интегрира във физическото им тяло.)

Действителност: Това е вторият от четирите компонента. Най-трудният. Като човешки същества постоянно се оказва, че разполагате тялото си на стол, но никога не се замисляте дали столът ще издържи тежестта ви. Това е реалността на стола за вашия човешки ум. Вашият стол е инструмент. Той ви поддържа, докато седите. Съ-творческата сила на новата енергия също е инструмент. Тя ви поддържа, докато живеете. И ако не подходите към нея със същата реалност, както към стола, нищо няма да се случи.

Позволете ми да ви дам един пример за действителността, като ви поведа на едно фантастично пътешествие. То не е преди 3200 години, както в епохата на Моисей и Тръстиково море; това пътуване е само 200 години назад във времето. Каня ви на едно фантастично посещение на източното крайбрежие на собствената ви страна (САЩ). Когато общувате с Духа и Крион, имате работа с едно безвремево същество, което няма линейно време като вас. Защото аз виждам всичко като случващо се сега и възприемам тази фантазия като случваща се сега. Вижте се как отивате на събиране на старейшините на един малък град на източното крайбрежие, когато вашата страна и култура бяха много млади и вашата религия беше много, много настойчива. Занесете на това събиране, ако искате, един от вашите калкулатори, който работи благодарение на електричеството, от онези, които можете да държите в ръка. Покажете го на присъстващите. Усмихнете им се с любов и наблюдавайте във фантазията си тяхната реакция, защото сте им занесли МАГИЯ... и вижте как се страхуват! И ако това пътешествие не беше фантазия, а истина, и вие не можехте да избягате, когато пожелаете... нещата щяха да се развият трагично за вас, защото те щяха да ви нарекат дяволско изчадие. Щяха да кажат, че сте от тъмната страна и щяха да ви унищожат... само защото сте им занесли вашето устройство. Виждате ли, това устройство или инструмент не принадлежи към тяхната действителност. Тяхната култура би го отхвърлила, защото те не са готови за него. В умовете им то е МАГИЯ, а магията е зла сила. Можете да почувствате страха им от калкулатора и недоверието, че той би могъл да представлява някакъв вид "реалност".

Сега да разгледаме предмета, който занесохте. Във вашата култура той струва по-малко от един обяд. Той е предмет с относителна маловажност. Предмет, чиято загуба би предизвикала малки последствия. МАГИЯ ли е? Не, разбира се. Разбираем ли е? Да. Нещо обикновено ли е? Да. Ако занесете това устройство на събиране във вашата култура днес, какво би се случило? Отговорът е: нищо. Защото той е общоприет; той е днешната реалност. Вие пак сте човек... минали са само 200 години; каква е причината за промяната? Е, сега разбирате ли, че вчерашната МАГИЯ е станала днешна действителност?

Следователно, вторият компонент в нашата поредица от четири е да приемете новите инструменти, които могат да ви се струват МАГИЧЕСКИ... КАТО РЕАЛНОСТ. Възприемайте ги като стола. Очаквайте резултати, когато ги използвате, и знайте, че те са ваши, защото сте ги поискали, защото ги притежавате. Тези инструменти не са нещо в нечие въображение. Но ако подхождате към тях с любопитство и недоверие, те няма да заработят и вие ще изпитате неудовлетворение... и тези неща няма да ви послужат така, както би трябвало.

Вербализация: Третият компонент е свързан с механизма на проявлението и е повтаряща се тема. Това е вербализацията. Вие сте подали и Вселената е получила посланието за НАМЕРЕНИЕТО. Виждате реалността на инструментите пред вас и сега ще изразите устно тяхното приложение пред Вселената с помощта на водачите ви, така че вие, като човешко същество в урок, да можете да ги чуете лично. Не пренебрегвайте тези подробности, скъпи мои, защото има смисъл във вербализацията. Ако не сте чували за механизмите на целта, сега ще ви разкажа за тях. Необходимо е вашите собствени уши да чуят онова, което се представя от собствената ви уста. Вашите думи излизат във въздуха и се връщат обратно в умовете ви, умове, които са човешки и които чуват всичко, за което молите. И в този процес те се "ръкуват" с онова, което Духът иска да чуе от вас. Така физическото и астралното тяло чуват едновременно едно и също послание и вие осъществявате сливане на двата разума (физическия и астралния).

Разказвал съм ви за любовта и светлината. Казвал съм ви, че те са едно и също. В същата тази стая съм ви отвеждал на пътешествие в най-вътрешната част на атома. Показвал съм ви как тази невидима сила на любовта определя всъщност арките (орбитите) на атомите, поддържа ги на разстояние един от друг, държи ги на разстояние... показвал съм ви, че "материалът", от който е направена любовта, е наличен на клетъчно ниво, на атомно ниво, а също и на астрономическо ниво. Определихме тази любов като плътна и имаща субстанция. Дори сега, когато усещате обятията на Вселената около себе си, знаете, че е така, защото това е флуид.

Когато вербализирате тези неща, флуидът протича между онова, което е вашата същност като частица от Бог, и вашата същност като човек в урок. Това е изключително важно! Изказването на онова, което искате и от което се нуждаете, трябва да бъде на глас. В старата енергия можехте да мислите неща и те можеха да се случват в дните, когато бяхте в състояние да вдигнете за малко воала и да зърнете каквото успеете, докато той се спусне отново. Тогава беше достатъчно да мислите за тези неща, защото мисълта също представлява енергия. Сега, за вашата абсолютна сила, трябва и да вербализирате.

Себе-творение: Четвъртият и последен компонент е друг решаващ атрибут на съзнанието. Трябва да научите как става това. Можете да съ-творявате каквото пожелаете с пълна уместност. Но ако сте чисти от карма и сте просветлени, няма да творите събития, които са неуместни за вас или за околните. Ако не сте такива, но все пак опитате, няма да сътворите нищо. Когато съ-творявате, създавайте само за себе си. Нека го обясня; това е трудна концепция. Извисяването на вибрацията на планетата е нещо, което правите индивидуално. Вярно е, че съществува групова карма, групово действие и групова сила. Вярно е, че докато се събирате тук пред Духа, вие сте група, но когато използвате вашата сила, я използвате индивидуално. Смисълът на вашето пребиваване тук е индивидуално за вас, защото създавате лично за себе си. Не замесвайте никое друго човешко същество във вашите творения, защото силата ви няма да подейства. "Но", може да кажете вие, "как така, нали искам да създам мир в една връзка или хубави неща за децата си?" Ще ви дам пример как става това.

Представете си как вие заедно с много други човешки същества сте в казан с катран... мръсни от главата до петите, неспособни да се придвижвате бързо от едно място на друго, понеже катранът е гъст. Това е вашето въображаемо състояние. Изведнъж вие откривате "магически" инструмент от Бог, който очиства тялото ви и го поддържа чисто дори докато сте вътре в катрана! Ще се откроявате сред останалите, защото сте различни... бели и чисти, докато всички останали продължават да тънат в катрана. Вие сте съ-творили за себе си чистота. Е, мислите ли, че останалите няма да ви обръщат внимание, докато се разхождате свободно, без катранът да ви докосва или да спъва краката ви, докато те наблюдават как той се допира до тялото ви, без да полепва по него? АА... вижте! Те започват да се променят! Първото, което ще се случи, е, че винаги, когато се разхождате, около вас ще има празно пространство, защото те ще ви правят път. Второто, което ще се случи, е, че те ще ви попитат как е възможно подобно нещо. И когато открият "тайния инструмент от Бог", всеки един от тях ще започне да го използва за себе си, все повече ще стават "чисти", като всеки човек ще го създава лично за себе си. И така, ако разгледате групата след известно време, половината или дори повечето от тях ще бъдат "чисти". Спрете и помислете какво се е случило всъщност. Вие не сте поискали за никой от тях да се очисти, но все пак резултатът само от един се е умножил за мнозина!

 Същото е, когато се озовавате в някаква ситуация с друг човек, за която знаете, че не е уместна... изпълнена с негативни кармични качества и мрак... и единственото, което искате, е създаването на мир и покой. Тогава го сътворете за себе си и вижте какво ще се случи с човека до вас! Защото, когато вие получите мир над ситуацията, ще сте изчистили кармата (която е позволявала негативността) и продължаването на отрицателното взаимодействие вече няма да бъде уместно. Запомнете това, скъпи мои: ако между хората има неща, които намирате за болезнени или тревожни, вашата лична карма е поне 50 процента от причината за появата им. Когато вашата лична част от кармата бъде пречистена, половината от кармичната причина ще липсва, а кармичният договор и "ръкостискането" за разиграването на кармата ще бъдат обезоръжени и неутрализирани. Затова и човекът до вас ще се промени. Същото е и в молитвите за децата ви. Молете се и създавайте за себе си и наблюдавайте какво ще се случи с тях, защото когато се промените вие, в околните незабавно ще настъпи реакция.

Кои са уместните за искане неща?

Знайте това: за себе си можете да поискате изобилие. Във вашата култура можете да поискате пълноводен поток на доходите. Можете да поискате мир в случаите, при които изглежда, че е невъзможен. Бихте могли да поискате целенасоченост. Можете да поискате търпимост към ситуациите и нещата, които по-рано са натискали вашите кармични "магически" бутони и са ви ядосвали... и ще имате резултат. Всичките тези съ-творения са уместни, но когато ги правите, трябва да сте наясно със следното важно условие: не искайте конкретни неща. Ако се нуждаете от финансови резултати, не казвайте на Духа да "накара еди-кой си да ви плати дължимото". Кажете на Духа какво е необходимото изобилие във вашата култура, за да съществувате: после оставете Вселената да намери начините. Не правете предположения за "пътищата" за осъществяване на желаните от вас резултати, защото по този начин ограничавате Духа. Помнете, че Ние (Духът) сме буквални и се опитваме да изпълняваме дословно отправените молби. Сега сте наясно с четирите механизма на съ-творението. Можете да поискате осъществяване на вашите цели, но не казвайте на Духа как да бъдат постигнати.

В една култура, където са ви учили да се подчинявате, може да ви се стори странна идеята да се смятате за частица от Бог. В култура, където сте един от многото, може да изглежда странно Духът да ви моли да съ-творявате само за себе си. Но механизмите са чудодейни, а силата е огромна, защото вас ви възприемат като нещо специално. А онези около вас ще оставят кармичните си взаимодействия, защото вашите ще бъдат неутрализирани... безмълвни и изчезнали. Виждате ли как се осъществява взаимодействието?

Крион
Категория: Послания от Крион | Разгледан: 4477 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/5
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.191.157.186          Четвъртък          18.04.2024, 16:03