Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:12
19.04.2024
Петък
3.141.24.134


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Ченелинг "Осъзнаване на собствената си духовност"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченелинг "Осъзнаване на собствената си духовност"

Този жив ченълинг се е състоял на 7 юли 2007 г. в Мак Касавил - Университета Делфи, щата Джорджия.

(а това е част от текста)

Истината - Основа на Вярата и Действието

Преди да започнем урока, трябва да обсъдим предпоставките, които вече обсъждахме: "Що е истина?". В твоята собствена реалност, ограничена от стените на възприятието, които си построил сам около своето съзнание, наречени "3D", съществуват абсолютни принципи за истината, математиката и науката. Когато започнеш да събаряш тези тримерни стени и попаднеш в системата на междупространствената реалност, и в частност в духовната сфера, всички правила за реалността се променят. Затова някои от вас могат да не се съгласят с някои неща, които се каня сега да кажа, защото ще преценяват думите ми по тримерен начин, вместо по многомерен, защото така работи вашето съзнание.

Истината зависи от вашия път и затова истините са много. Мнозина веднага ще възразят: "Крайон, това не ни харесва. Трябва да съществува една истина, защото истината определя направлението в което Човека търси Бога. Следователно може да има само една истина, защото Бог е един". Действително ли един Бог означава една истина или в действителност можете да видите много пътища, които водят до един и същи Бог? Когато попаднете от другата страна на завесата (след смъртта) не изпадайте в шок, ако срещнете други, които не са част от вашата църква или от вашата истина. В действителност, има много истини и заедно с чистото намерение всички те, са пълните със страст и любов пътища, които водят към Бог и в "семейството на Бог"

   За тези, които изискват да има само една истина, ще им я дам. Действително, съществува една обща истина, основна истина, и тя се състои в следното, че в центъра на всеки атом от тази ваша Вселена, ще откриете любовта на Бог към този атом. Това е базовата енергия. Това е истина. Но вие може да кажете: "О, колко сладко, колко сантиментално!". А аз ще кажа, о, не, аз не говоря за сладкото. Аз говоря за физика. Има енергия в сърцевината на всеки атом и тази енергия движи всичко, и ако вие премахнете тази божествена енергия, всичко ще рухне. Вие можете да кажете - това е пространството между електронния облак и ядрото на атома, което поддържа движението и отделя едното от другото. Това е нещо повече, от това, което някога ще успеете да измерите и да разберете. Това е основата на физиката и това е любовта на Бога. Това е основната истина и учените са на прага на нейното осъзнаване. Те ще я нарекат по някакъв друг начин, но това ще е осъзнаването на разумната сила, която крепи всичко.

   Ето определението на истината: Когато Човешкото Същество съедини своето сърце със страстта на Бог и създаде откритие. Това е признанието за личното търсене, ако искате, което не изисква никакво друго допълнително знание. Това е готовността, притежавайки свободния избор, да изучиш Бог отвътре. Това е истина. Следователно вие срещате много истини, когато се движите през залата и преминавате от един Човек към друг. Но отново на някого може да не му хареса. Вие казвате: "Трябва да има една истина, една доктрина, едно здание". А ние казваме, "Колко сте тримерни!" Вие сте пренесли линейността на своето съществуване върху Бог и сте решили да направите тримерен Бог! Това отговаря на вашия Човешки опит. Нима не забелязвате, колко ограничено е това? Това е нарисуван карикатурен персонаж, слизащ от 2D листа и срещаш се с Човека. Но той крещи от смущение и отчаяние, виждайки за първи път 3D. Той не може да го разбере това и да го приеме… защото за него това няма никакъв смисъл. Затова той се завръща на своята територия, т.е. върху своя лист, и рисува хората в 2D за да му е ясно всичко. И всичко разглежда като 2D, поради ограниченията на наблюдателя.

   Вътре във всеки от вас ще откриете "семейство". Това семейство е интуитивната "група", от която се състои цялото - Бог. В сърцевината на семейството се намира същата система от междупространствени дела и тя произлиза от любовта на Бога, и от състраданието на този, когото наричате Дух. Затова, вашата истина е това, което правите, когато следвате своята страст да творите новото в своя живот. Че повечето Човешки Същества не разбират и няма да разберат, че тази система представлява лепилото, свързващото звено, между вашите многобройни истини. Трудно е да се обяснява в 3D, нали? Но между вашите търсения, на това, което се предполага, че би следвало да правите, има лепилото на знанията и синхронизираността, и всичко това работи заедно вътре в потенциала на системата, за да може вашите дела да се реализират в 3D формат. В това има много повече смисъл, отколкото изглежда.

Начални предпоставки

   И така, да започнем с предпоставките. Ти не търсиш доктрината. Ти не търсиш пророка. Ти не слизаш от листа на 3D убежденията, следвайки другите вътре в общата кутия на убежденията, а приемаш риска от идеята, че Бог е много повече от това, което някога са ти говорили. Търсиш, за какво си тук и предпоставката е в това, че търсенето ще ти разкрие не само твоя път, но също и това, че ти самият си част от тази грандиозна система. Това е междупространствена система и обяснява как работи всичко и тя е интуитивно съвместима с другите хора от целия свят. Тя е вродена, т.е. "вградена е в клетките на човечеството". Това е величествено и това също ще разкрие Бога отвътре до такава степен, че ти ще можеш да станеш свой собствен пророк, свой собствен учител, разкриващ божественото вътре в своето вечно съществуване. Това ще те доведе до осъзнаването, че си живял и по-рано, и че това е главния елемент на системата, не случайността и не странността, а по-скоро мъдрото спазване на всеобщото съответствие. Това застава пред лицето на тези, които са потопили главата си в 3D митологията, дадена им от тези, които са съществували в много по-малко просветлена енергия и време на тази планета.

   Не бъди прекалено критичен към себе си, ако не изпълняваш това, което ти е казало друго Човешко Същество или организация, какво е това духовност. Защото тяхната истина се различава от твоята. Тяхното търсене на Бога се различава от твоето. Благословено е Човешкото Същество, което търси Бога по всички пътища! Благословен е Човека, който е спрял, готов да продължи, и казва: "Господи, кажи ми, какво трябва да зная. Искам да срежа тази стена, тази дуалност между тримерността и многомерността. Искам да срежа тази стена, за да открия собственото ми величие. Знам, че това е там. Чувствам го. Покажи ми пътя към собственото ми откровение".

    Когато човек следва своята истина, той открива своята страст към Бога. По този път, той намира своето лично откритие, как да открие Бога в своя живот. Това е истината. Тя е различна, тъй като е различен индивидуалния път при всеки човек. Всеки човек е духовно уникален. Един работи върху въпросите за изобилието, друг върху въпросите за здравето, трети върху самоценността, а четвърти воюва със страховете си. Много от тези пътища са резултат от миналия опит в други въплъщения (минали животи), създаващи дълбоки разлики от момента на раждането - с техните силни страни, и изпитания, с фобиите им и талантите им. Виждаш ли защо не можеш да създадеш едно духовно виждане за всички?

Новата енергия - Какво се случи?

   И така, пътешествието започва. За какво изобщо е този нюейдж? Какво е това "голяма промяна"? Започваме отначало и това начало не е толкова далеч в миналото. В твоето измерение на времето, това е едва 1987 година. Не се каня да навлизам по-нататък в миналото, защото от там, от 1987 започва тази енергия, тази, която позволява на Крайон да се изяви като учител, а всичко, което е било преди това е стара, по-плътна енергия. Това е старата енергия, чиито пророци си отидоха един след друг. Ти забеляза ли, че енергията днес е друга? Старата енергия представляваше Земята, която днес я няма, ако си забелязал. И така, тази информация е предназначена за тези, които научават това за първи път, и които трябва да чуят всичко отначало.

   През 1987 г. се случи уникално събитие във вашата история. Нарекоха го "Хармонична Конвергенция", а по-късно го нарекоха "11:11". Неговата уникалност беше езотерична. Земята достигна вибрационно ниво на духовна неутралност, където за бъдещето са възможни различни пътища. Тя можеше да премине на по-високо ниво, междупространствено ниво или да премине по старите предсказания за гибел и Армагедон. Всички Висши Аз ангажирани със системата на Земята бяха допитани. Това е извън вашето време и е трудно да бъде обяснено. Всички Човешки Същества, които някога са били на планетата, са в момента там или някога потенциално ще бъдат на нея, им бе зададен въпроса: "Искате ли да продължите с енергиите на старите пророчества, със старите потенциали или искате да преминете на нова енергия, за която са ви говорили древните? (Маите и 2012г.). Това е енергия, която не съществува в текущите ви пророчества, нещо, което ще създаде мир на Земята, нещо, което ще отвори работа на Лемурийците, които са тук, а също и на старите души. Това ще създаде духовни Маяци, които ще се пробудят в голямо количество. Какъв е вашият избор?"
   И отговора беше: "Искаме да вървим напред". И като драматично доказателство за това езотерично събитие, почти само за една нощ, няколко години след това събитие, геополитическата структура на планетата се промени и преобрази така, както никой не очакваше. Въпреки всички случайности и всички предсказания, страните, които бяха главни участнички в стария сценарий в последно време, се промениха съществено. (особено Съветския съюз). Пред вашия поглед неочаквано застана реалност, която никой не беше предсказвал. Нямаше повече студена война. Това, което създаваше в продължение на повече от 50 години безпорядък, страх, и на което не се виждаше края, неочаквано само по себе си се прекрати. Времето обявено за Армагедона дойде и отмина (от 1999 до 2001 година).

   След това се случи развълнувалото умовете събитие през 2001 г. наречено 9/11. Нямаше го в пророчествата, нямаше го при Нострадамус, няма го и в Свещеното писание (Откровението). Както казах в ООН преди две години, това събитие 9/11, ще влияе на действията на вашето ръководство (на САЩ) в продължение на две поколения. Мислите ли, че такова важно събитие би липсвало в старите пророчества? Това доказва, че се намирате в ново бъдеще. И така, повтаряме отново, че Хармоничната Конвергенция през 1987 година заедно с Хармоничното Съгласие в последвалите години, са тези предпоставки, създадени от вас, които промениха, повдигнаха енергията.

И така, ако четеш това за първи път и искаш да знаеш, какво означава всичко това за теб, чети внимателно и вниквай в логиката, докато е в развитие. Ето, ти седиш тук на променената Земя, на тази, която никога не беше предсказана. Може да попиташ: "Какво трябва да направя, за да променя нещо и как мога да се променя сам?" ще ти кажа, особено ако си начинаещ: Самия факт, че питаш, променя Земята.

Благословено е Човешко Същество, което пита: "Какво мога да направя? Какво следва?" Защото с този акт на състрадание към планетата, тези хора показват вътре в себе си, че са започнали да разбиват стената. Това ти ли си? Ако да, означава, че питаш, какво да предприемеш за възнесението. Обаче аз няма да ти ги дам, защото такива инструкции няма. Освен една: Започвай! И така, ние казваме, че човека, който е започнал пътешествието и пита: "Как да разруша тази стена?", вече е взел кирката в ръце и работи над загадката, и през него протича някакво количество светлина.

Променящата се Система на Кармата

   Искам още веднъж да обясня, какво става с кармата. Това е стар духовен процес, който винаги ще бъде с вас и с планетата Земя. Той е описан много кратко в някои от най-старите системи от вярвания на планетата. Истина е и днес, че кармата представлява енергийна система, която съществува и действа сама по себе си, също както и много други процеси, отнасящи се до енергията на живота. Дори и Човешкото Същество да не прави нищо за да я види или осъзнае, тя присъства и влияе върху това, което прави Човек.

   ВАЖНО: Никой Човек не е предназначен да прави нещо на Земята. Не съществува предопределен път (съдба). В замяна "по подразбиране", хората са предразположени да следват кармичния път просто защото го има и те пристигат на планетата емоционално подготвени да го следват автоматично. Позволете ми да го обясня. Толкова много разнообразни неща са сега в действие, включително и вашия свободен избор да нямате свободен избор. Вие се сражавате точно сега и действително, ако позволите на съзнанието си да се върне назад, в състоянието, в което е било в миналото, то дори на просветлената Земя можете да проявите свободната си воля, че повече няма да имате свободна воля! Това е все едно да гласувате, че отменяте всички бъдещи гласувания! Ето каква власт притежавате. Вие сте ангели и можете да създадете на Земята всичко, което поискате. Най-тъмната тъмнина и най-светлата светлина присъстват в енергийната ви палитра.  Каквото и да пожелаете, можете да го правите. Това е критично време.

   Нещата се промениха. Старите пророчества, че това, което ти е било казано, трябва да се случи, са изхвърлени и заменени със свободен избор. Маите са ти дали информация, че 2012 година е начало за повдигане на вибрациите на планетата… започва нова енергия. Това е енергията 11:11. Действително, 2012 година живее с 11:11. това число, 11:11, което мнозина от вас виждат на часовниците си се отнася до обещания преход през 2012 г. в нова, по-позитивна енергия, до началото на новата парадигма. Работнико на Светлината, можеш много добре да доплуваш до 2012 г. със способността да имаш такава поддръжка от Земята, която никога по-рано не си имал. Промени, за които не знаеш нищо, са в краката ти. Но аз ще избързам напред.

   Всеки Човек, родил се на тази планета, получава незабавно кармичен печат. Той идва и носи своя кристал в Пещерата на Творението. Този кристал е енергия на паметта, която се присъединява към Кристалната Решетка. Това е част от Гея и следователно Гея знае, че си тук. Това се отнася до всички вас. Когато пристигаш на тази планета, кармичната енергия се вкарва в твоята ДНК и ти стартираш с тази енергия. Кармическата енергия е част от системата, за която казваме, че е жизнената сила на Земята. Това е този случай, когато Човека избира не езотеричния път, а просто да следва "коловоза на съществуващата карма", създадена от минали енергии и въплъщения на тази планета, заедно с други хора. Те често следват семейната традиция и правят това, което са правили семействата им. Ако семейството им са фермери и те стават фермери. Това е най-естественото и лесно решение за тях. Това е като път без препятствия, по който е толкова приятно да се ходи и това е техния кармичен път.

   Този път често ги води до трудни изпитания, защото нещо е ставало някога, и то отново се повтаря в този им живот. Често това се повтаря и повтаря докато кармичната енергия се разгръща. При това се проявяват много от енергиите ин и ян. Това е истина, действително, това, което е било, се случва отново. И това всичкото е част от много стара система с много стари духовни вибрации…, тази, която работи автоматично. Но това не е задължително да бъде твое. Слушай внимателно, защото тук преминаваме към хубавото (Крайон се усмихва).

   През 1989 година започнах да ви говоря, че с тази нова енергия, ще се появи възможността, ако не и нуждата, да се разделите с кармата и да преминете на пътя на свободния избор. Защото като стара душа, съдържаща величието си вътре, имате възможност да излезете от коловоза. Можете да вземете тази стара карма, да я оставите някъде в страни и да я замените с много по-висока енергия… енергия с много по-определена духовна насоченост за вас и за планетата. Можете да кажете: "Желая да създам мое собствено творение, моя собствена реалност, а не старата карма, с която съм дошъл". Чухте ли фразата "създаване на своя собствена реалност"? Точно това означава, което чухте. И Хармоничната Конвергенция ви дава силата за това.

   През 1989 година с моя партньор направихме ченелинг, в който казахме, че можете да създадете ситуация, с която да отмените своята карма и да преминете на собствен свободен избор и да създадете за себе си жизнения урок, за който сте дошли. Тогава говорихме за имплант, за който никога до сега не сме говорили отново. Не сме говорили, защото променихме интерпретацията му на друга - "внедряване на разрешението да се излезе от коловоза!" Вие внедрявате в себе си страстта и правдата, и излизате от кармата, а в замяна попадате на място, където можете да избирате енергията, която да създадете с чисто намерение.

   Кармата е интересна. Ето нещо, за което ти, Човеко, не си и помислял - дълбочината на кармата. Гледам душите, които са в тази зала (в Джорджия). В тази зала, където се случва всичко това, има осем от вас, които са живи днес, защото са напуснали кармата! Ако бяхте останали в кармичния коловоз, в който сте родени, и правехте това, което другите искат от вас и следвахте кармичния път, нямаше да сте днес тук. Това е, защото вашата потенциална кармическа "среща със смъртта" би ви вземала със себе си. Щяхте да се окажете на това кармично място и по това време, където бихте се срещнали с вашата потенциална (по карма) смърт. Но понеже сте излезли от кармичния коловоз и сте демонстрирали свой собствен жизнен курс, всички кармични атрибути на вашата смърт са отпаднали. Сега седите тук и вие решавате кога да дойдете и кога да си тръгнете. Осем от вас.

   А ето с какво хората ни озадачават от моята страна на завесата. Защото току-що ви дадох истина, пълна със сила и радост и вие трябва да я празнувате. Трябваше точно сега да поставите статуя на смъртта, покрай която сте минали! Но вие не го правите. Не знаете това, което не се е случило, нали така? Добре, аз зная. Кой има контрол над смъртта? Какво са ви говорили за това? Кой е този Персонаж с Косата? Това е човек, който решава никога да не търси Бог! Това е човек, който просто се появява и не взема участие в своята съдба… просто си върви по кармичния път, включително и пътешествието направо към смъртта си. Няма присъда за човека, който прави това. Но осем от вас не биха били тук, на тези столове, ако не бяха се отклонили от кармичния път. Поздравления, семейство, вие знаете за какво.

   И така, за начинаещия казваме, че може да остави настрана своята карма, в която се е родил и да започне да създава своя собствена реалност. Това е и новият дар, който получавате с тази енергия. Това позволява да преминете към създаването на нов тип Човешко Същество, което да избира собствената си съдба. Някои наричат този статус възнесение, преминаване в съзидателната енергия.

   Следващия въпрос, разбира се е, "Крайон, каква да бъде следващата ми стъпка?". Отговора е най-трудния от всички - имай търпение с тази система. Хората го правят това не особено добре. Търпението е нужно за да може системата да подхване твоите избори. Ако си нов и едва започваш да слушаш това съобщение, първото, което ще ти се прииска да започнеш да се катериш по стъпалата. Ще поискаш да направиш нещо със своето знание, със своята страст, с новата си възбуда. Искаш да направиш нещо в 3D.

   При старата парадигма трябва да направиш нещо физическо, за да се прояви нещо духовно. Това е част от твоята история и част от твоята митология, но това не работи при новите енергии. Ние знаем, кой си ти, и какво се опитваш да направиш. Всяка истина е уникална и е възможно, твоята истина да е да бутнеш топката, за да се търкулне тя, и да те доведе от точка А в точка В. Ти започваш да виждаш своя жизнен урок и започваш да се пробуждаш и да осъзнаваш тази стара душа, която си.
   Мнозина са тези, които са започнали да усещат това във себе си, усещат се все едно, че са купили билет за влак и очакват той скоро да се появи. Добре, аз ще ви кажа, че дори релсите още не са поставени! Не се отчайвай, скъпи, вече си започнал процеса. И така, докато чакаш, дай старт на изучаването на това, което е вътре в теб, което не е такова, каквото си си мислил по-рано. И най-доброто място за стартиране е да погледнеш напредналите на тази планета. Защото напредналите са тези, на които ще се опитваш да подражаваш, защото това е новият инструмент на това време - майсторството.
   Да си майстор означава да си анулирал кармата си и да преминеш от живот в старата енергия в следващата, при това да останеш в своето собствено тяло! Инструментите за това лежат в решетката. Инструменти за това лежат вътре в Кристалина. Паметта на тази планета се намества физически, за да се приспособи към майстора, който има твоето име! Мнозина се пробуждат, мнозина правят това, което по-рано са правили само майсторите от миналото и това е навсякъде. И между другото, на това се учат тук, в този дворец, в който седите. Помислете над това.

   И така, ние ти казваме, подражавай на тези майстори, които са ходили по тази планета преди теб. Какво са имали те, което ти нямаш? Първо… нищо! Всички те са били Човешки Същества. Те не са били суперсъздания и те не са били родени по някакъв друг начин, различен от теб. Този, който е казал, че е Син на Бога, го е казал много ясно. Той е казал: "Аз съм Син на Бога, но и ти също!". Неговото съобщение е било за да ти помогне да разбереш, че величието, което е имал в Себе си, също е и твое. Това не се е връзвало много с културата и епохата Му и завоевателите на земята му Го убили.

   Искам да ви кажа, че Той ви е показал това, което можете да правите сами, ако използвате майсторството. Можете да променяте материята, можете да връщате назад часовника във вашата ДНК, вие можете да лекувате така, че многократно да превишите това, което сте си представяли, че е възможно, и това произлиза направо от Висшия Аз вътре във вас. Енергията на майсторите е с вас и единствената причина, поради която те са идвали тук, е за да дадат пример, за да видите и да го правите също толкова добре.

Завръщане на земните Майстори

   Има хора, които учат, че майсторите се канят да се завърнат някога на тази планета. И много земни религии твърдят това. Някои гледат към небето и казват, "Наближава, наближава… времето, когато майсторите ще се върнат, за да ни спасят". Те трупат все нови надежди и желания, пеят песни, провеждат богослужения и очакват завръщането на майсторите. Ето какво ще ти кажа: Тези хора, които правят това, не разбират, не виждат реалността и това, което вече се е случило. Защото всички майстори са се върнали и те седят тук на това място.

   Където и да си, те са там. Те са част от структурата на новата магнитна решетка и те тук са като духове, а не във физически тела. Те са тук за да влязат в теб, ако поискаш, по този начин, че да създадат в теб здраве и решение на твоите проблеми. Тъмнината ще избяга надалеч от светлината, когато ти решиш да разтвориш вратата и да ги пуснеш да влязат. По този начин Бог използва мъжете и жените на тази планета. Така че, ако си начинаещ и ако го търсиш това, аз ти казвам, че майсторите са ти показали това, което е възможно за този момент. Хармоничната Конвергенция е позволила това да е твой избор, като Човешко Същество да изследваш това или не.

Новата Решетка и Нейната Невидима Резервна Система

   Съществуват резервни системи, за които дори не се досещаш. Тази информация е предназначена за тези, които се пробуждат сега и искат да получат известна информация из зад завесата. Кристалната Решетка е паметта на тази планета. Част от това, което бихте нарекли Гея. Кристалната Решетка на тази планета сега е активна и е черната дъска, върху която записвате енергията, докато се предвижвате напред. Тя попива всичко, което правите докато се предвижвате от едно до друго място. Кристалната Решетка знае къде сте ходили и какви следи сте оставили, защото тази решетка познава човечеството. Гея знае всяко Човешко Същество, което се пробужда на тази планета. Вашите намерения излъчват светлина, която анулира аспектите на вашата тримерна реалност.
   Съществува резервна система на Кристалната Решетка на планетата… системата за запомняне. Кристалната Решетка никога няма да бъде унищожена, обаче има части от нея, които могат да бъдат ползвани от хората и човечеството, и които могат да я повредят така, че да нарушат целостта й. Това може да прекъсне веригата; прекалено много електромагнетизъм е разположен по таен начин на Земята и може временно да разруши целостта. Затова съществува резервна система и тя е жива, и някои от вас трябва да го знаят това. Тя винаги ще бъде с вас и това са китовете на тази планета. Вие обичате делфините, нали? Разпитайте биолог за тях. В действителност, те са малки китове! Така че, когато говорим за китове, имаме в предвид всичките. Кои други млекопитаещи са защитени от договори в повече от 80% от страните в света. Никои. Защото интуитивно, Човешката раса знае, че тези величествени създания трябва да останат на планетата непокътнати. Сега знаете тайната, защо изпитвате към тях такива чувства.

Изводи

   Може ли тук да се случват много повече неща, отколкото беше разказано за тях? Какво говори интуицията ти в този момент? Хармоничната Конвергенция е направила много повече освен повдигането на енергията на тази планета. Тя ти е дала разрешение за статуса на просветен и ето ти си тук.

   Винаги съществува 3D въпроса: "Какво трябва да направя?". Благословен е Човека, който чувства това в сърцето си толкова силно, че да каже: "Ще тръгна на това пътешествие. Ще открия моята истина." Затова разбери, че самият процес на търсене създава светлината на тази планета. Няма да се присъединиш към нищо и няма да принадлежиш на никаква човешка организация. Вместо това, ще започнеш сам да си задаваш въпроси.

   Ние често използваме метафората за светлината и тъмнината. Това е най-добрата метафора, с която разполагаме. В действителност, на енергийно ниво, твоето любопитство отваря врати и повишава вибрациите на тази планета. По-малко от половин процент от населението трябва да се пробуди, за да се промени планетата завинаги. Сега на земята са почти седем милиарда Човешки Същества, по-голямата част от които няма да се събуди, на тях това не им е интересно. Мнозинството е в режим на изчакване и могат да се грижат само за храната и живота си. Но ти имаш привилегията да се занимаваш с езотерика, с духовен живот. Фактически, ти държиш потенциала от светлина на тази планета.

   Затова е важно да разбереш, че системата, за която не знаеш, знае за твоето пробуждане. Тази система, за която нямаш понятие, знае, че твоите очи сега са на тази страница, или че твоите уши слушат това сега, или седиш сега в тази зала и възприемаш този момент. Тази система знае за Маяка, който ще станеш, ако не си станал вече. По-късно (в друг урок) ще дадем определение на тази система и ще ти разкажем, как работи тя. Вселената знае за този семинар. Ето колко значително е това. Действително, трудно е да се повярва в това в 3D.

   Сега нека се обърнем към тези, които искат малко повече. Ако си начинаещ, ще ти кажа, че тук има богати. Когато стигнеш до тази информация и узнаеш повече за себе си и за ДНК, за своите способности, за своето майсторство, ти можеш да промениш ситуацията и да решиш проблемите в своя живот - ти можеш да победиш страха. Ти можеш да развиеш своята самоценност и от записите в Акаша на своето съществуване, да измъкнеш това, което ти е нужно. Ти можеш да отидеш при източника на своята собствена духовност и да станеш шамана, който си бил вероятно, не много отдавна. Ти можеш да станеш великолепен лечител, ако това е твоят избор, или да станеш този, който медитира и изпраща светлина на планетата всеки ден. Каквото и да правиш, каквато и да е твоята страст, заради това си дошъл днес и затова четеш това.

   А следващата стъпка е доверието. Не прави никакви предположения. Никакви предположения! Движи се напред с търпение и след това ще обсъдим следващата част. Следващата част ще се нарича "Живот със Своята Собствена Дуалност". Това е трудно. Това ще бъде следващият урок от тази поредица.

   Шаманите в тази зала, маскирани като обикновени Човешки Същества, не е ли настанало времето да отворите шаманския си съд? Да, вие предполагате, че ще сте лечители. Вие сте го знаели винаги. Още не е късно. Ето за какво сте дошли.

Аз съм Крайон. Не се каня да се сбогувам. Енергията на това обкръжение остава тук, от утре тя ще се разпространява по неведоми за вас пътища. Защото във вашите времеви рамки, утрешния ден ще ви донесе някои неща, които трябва да чуете, неща, които ще давам на моя партньор в продължение на целия ден, дори без ченелинг - това, което трябва да чуеш за самия себе си, за дуалността, за това, което следва.

   Ти никога не си сам. Не е важно какво мислиш, ние винаги сме тук. Това е истина. Ти не знаеш, кой кого е дошъл да види днес, нали? Аз ще ви видя отново, семейство, както е било това много пъти. Аз съм енергията, която виждате, когато идвате на Земята. Аз съм тази енергия, която виждате, когато си тръгвате. Някои ме наричат Пазача на Вратите, само затова, защото Аз съм Крайон, който обича човечеството. В действителност, аз не съм Пазача на Вратите, това е митология, но аз съм този, който стои до вратата на вашия живот, когато идвате и заминавате.

И това е така.

KRYON.

 

Категория: Послания от Крион | Разгледан: 1818 | Добавил: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.141.24.134          Петък          19.04.2024, 16:12