Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



19:14
24.04.2024
Сряда
18.116.36.192


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Послания от Крион » Ченелинг 11 септември 2007 г.

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченелинг 11 септември 2007 г.

Аз съм Крион, но както обикновено тук са Всички обеднени Сили на Светлината.

Днес ние ще говорим по няколко теми, които са съществени за вас както за лечителската работа, така и за физическото съществуване в тримерното пространство.

I тема. (говорят Владиците на карма)

Много хора, поради своя мързел, разврат, жажда за лек живот сега бързо деградират и тази деградация може да се опише със следните параметри: До 2000 г. деградацията беше 1% за 10 години, след това съвсем скоро тя стана 1% за една година, но сега ще нарасне до 1% за месец и дори за седмица, за някои хора - дори за ден. Във връзка с това искаме да кажем, че онези, които не са посели в себе си семето на Светлината, промяната в позитивна посока ще бъде проблематична, а за някои вече невъзможна. Тези, които имаха очи не видяха, тези, които имаха уши не чуха, тези, които имаха душа – тя беше затворена. Но всичко можеше да бъде другояче.

Има две категории хора, които деградират. Едните (първата група) – защото са много богати и имат в ръцете си власт. Във втората човешка група са слабо обезпечените и те са напълно безправни. Това, което първата група прави с втората, те възприемат като нещо фатално и неизбежно.

Шансове да оцелеят и да продължат еволюцията имат хората от средния слой. За съжаление и тука има две човешки групи. Едните (третата група) са тези, които вярват и разбират духовните процеси протичащи на планетата Земя и другите (четвъртата група) са тези, които не вярват и не разбират важността на ставащите събития ( във всяка група може да има малки изключения).

Ако хората от третата група са перспективни за еволюцията, то хората от четвъртата група са перспективни потенциално, защото тяхното бъдеще зависи от собствените им постъпки. Това е групата от хора, за която можем да говорим най-малко, тъй като тяхното бъдеще е единствено в техните ръце. Намиращите се в тази група ще загиват и ще напускат тази планета физически на сегашния етап независимо от възрастта и здравословното им състояние.

Навярно ще се учудите защо няма да си отиват хората с власт, а също и онези, които са безправни. Тяхното време още не е дошло, то не е чак толкова далече, но все пак не е сега. Очистването на Земята става по нива по следния начин:

1. Хората на властта, които имат власт, пари и влияние в политиката.

2. Безправните хора със зациклено мислене (клошари, наркомани, алкохолици, част от хората от възрастното поколение).

3. Духовно развиващите се хора, които съзнателно вървят по пътя на духовното развитие (в материален смисъл това е средната прослойка на обществото).

4. Тези, които могат да се развиват духовно, но не правят това (средната прослойка на обществото, хората, които не осъзнават, но и не отричат извършващите се в света невидими процеси).

В третата група са онези, които се развиват духовно и те имат право да напуснат планетата според създаден от тях сценарий или изказано желание. Хората от тази група ще си отиват най-малко от всички. Това е най-прогресивната в духовен план група.

Четвъртата група е тази, в която сега става най-голямото очистване, иначе казано хората се вземат за прераждане, защото именно техният потенциал за позитивно духовно движение е малък, но те са най-близо до духовното ниво в сравнение хората от първа и втора групи. Ако чуете, че е станала авария или нещастен случай, в който са загинали много хора, то най-вероятно те принадлежат към тази група. Ние сега работим с хората от тази група.

Хората от втората група се „отбират” по единично и на малки групи, като по този начин обществото се освобождава постепенно, но ясно изразено, от производителите на ниски вибрации. Този процес протича относително мощно.

Втората група ще нараства за сметка на хората от четвъртата група, защото духовно бедните хора ще започнат да се „потапят” в деструктивния начин на живот. Но общата численост на хората от тази група не се увеличава, защото те регулярно ще напускат своите физически тела.

И сега за най-трудната група – първата група. Тя е най-сложна и проблематична, защото у тази група хора, образно казано, съдът за карма е два или три пъти по-голям отколкото в предните групи хора, затова неговото препълване става много по-късно отколкото при хората от останалите групи. Причина за наличието на по-голям съд за карма у тази група хора е, че:

1. такъв е сценарият, според който те желаят да натрупат много голям опит с низходящите енергии.

2. или пък това не е било предвидено в техните сценарии, но алчността и безумието са взели връх и в съответствие със законите за свобода на избора, те имат право да се самоизразят, като увеличат своя кармичен потенциал няколко пъти. Тази е една от причините, поради която тези хора са извършили повече негативни действия от другите, но при тях не става отработване на кармата.

Вашата задача:

1. Давайте максимално информация на всички хора по Земята и обяснявайте ставащите процеси. Рекламирайте се и пишете, показвайте се на хората и говорете за това навсякъде и на всички места, дори и в местата, където ви се струва, че това е безсмислено. Също и на местата, където ви се струва, че няма смисъл да правите това и разбирате, че посятото от вас семе няма да покълне, но някой ще забележи това семе и ще се замисли. Това ще бъде първата крачка, за да започне мисленето в тази посока, но правете това разумно, за да не станете обект на издевателство от хората, които ще се присмиват над вас и над вашите духовни ценности.

2. Приведете се в порядък! Очиствайте се! Обновявайте се! Приведете в порядък своите близки! Очиствайте ги! Обновявайте ги! Правете същото и за планетата Земя на всичките й нива. Помнете точната последователност, както я даваме, а не обратно.

3. Работете така, че да можете да заземите през себе си колкото е възможно повече енергиите на новите космични излъчвания, които постъпват на планетата. Отделяме особено внимание на този пункт и съветваме по-често да заземявате през себе си и чрез хората, които са готови да правят това, всевъзможните видове и спектри енергии на Светлината и Любовта. Увеличавайте мощността и амплитудата на енергийните потоци на космическите Лъчи през себе си. Ще разкрием малка тайна: когато достигнете известна мощност на енергийният поток на Лъчите през себе си, вие ще можете, на всяко място където се намирате, в продължение на 3 до 5 минути да заземите енергиите, които имате у себе си. По този начин, след като напуснете това място, там ще остане струйка космическо излъчване като вграден Лъч на Светлината и Любовта, който ще съедини планетата с любящото Сърце на Твореца. Вашата задача е във всеки момент, там където се намирате и не сте в движение от 3 до 5 минути, да извършвате заземяване на енергиите.

Сега си представете как планетата започва да се свързва с Твореца с помощта на малки сребърни нишки и тези нишки стават все повече и повече до момента когато те се слеят в едно и планетата Земя бъде обгърната от тези енергии напълно.

Как да се прави това? Когато не сте в движение (седнали сте в кафене, чакате на опашка, попаднали сте в поредното задръстване, чакате на опашка за прием при чиновник и т.н.) произнесете (може и мислено) следните думи: „Космически сили на Светлината и Любовта, давам разрешение на потока на енергиите на Светлината и Любовта да премине през мен и да бъде заземен в мястото, където се намирам. Нека заземяването на тези енергии да бъде устойчиво и нека енергийния поток през това заземяване да нараства всеки миг и да трансформира нашата планета Земя в планета на Светлината и Любовта. Активизирам това място със Светлина и Любов сега и завинаги и нека то да бъде активирано и след като си замина оттук”.

Имате право да използвате свои думи, но помнете главната мисъл и се придържайте към нея. Скъпи сеячи на лъчите на Светлината, времето за сеитба дойде. Ние ще ви дадем семето, а вие сейте в своя дом, на работа, на улицата, на поляната, в гората, в самолета и във влака и т.н. Засявайте златисто-сребърните лъчи. Ние Ви благословихме за тази работа!

II тема. Сега да поговорим за физическите ви тела.

Приведете в порядък физическите си тела!

III тема. (Показват огромен златист огън). Нима не забелязахте, че се намирате в храма на Огъня на Вечния Лотос? Това е преобразуващата енергия на огъня. Ти, който четеш тези редове – дай разрешение на силите на Светлината да те пренесат в Огъня на Вечния Лотос, а с присъстващите тук това може да стане сега. Облива ви Огъня на Вечния Лотос и преобразува всичко, което желаете да бъде преобразувано във Вас.

1. Имате право да изкажете 3 желания за здравето на своето физическо тяло. От какво искате да се освободите (проблеми с физическото здраве). Точно и без многословие.

2. Можете да изкажете 3 желания отнасящи се до вашата същност, физически живот, отношения, работа, материално благосъстояние. Формулирайте желанията точно и без многословие.

3. Имате право да изкажете 3 желания за обединен сценарий на Светлината и Любовта, в които можете да влагате свои желания в този сценарий и в единно цяло.

Можете да влезете в медитация и да останете в нея толкова, колкото поискате. Съветваме ви медитацията да бъде 10 – 15 минути, за да не позволите ума си да включи свои объркани блуждаещи мисли. Концентрирайте се върху желанията в храма на Огъня на Лотоса, стоплете ръцете и душата си на този Огън. Представете си, че езиците на пламъка на Огъня формират Лотос, а вие сте в този Лотос, облечени в сребърно златни одежди. Вие сте млади красиви и здрави. Имате 3 х 3 желания. Гледайте в Огъня на Лотоса и ги изкажете. И когато приключите с това, благодарете на Огъня на Лотоса и се върнете на планетата Земя.

Ние много ви обичаме и ви пазим.

Същества на Светлината, Светлина и Любов се разпростират и изпълват пространството около вас.

С Любов, Обединени сили на Светлината и Любовта.


Източник: http://soznanie.org/other/krion.html

Превод Темелко Темелков
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=196
Категория: Послания от Крион | Разгледан: 1584 | Добавил: Bond | Рейтинг: 0.0/0
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.116.36.192          Сряда          24.04.2024, 19:14