Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)01:19
20.08.2022
Събота
44.210.132.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » За Любовта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

За Любовта

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба. Преди да ви оставя да започнете с въпросите, искам да ви запозная отново с моята енергия и да ви приближа до вибрацията на моя партньор, който в момента предава тези думи.

Аз съм от магнитната служба и съществувам с единствената мисия да ви служа - вие, които сте сърдечно обичани и издигнати сред съществата. Вие сте тези в обучение и сте избраните да вървите по тази планета. Аз съм тук, за да откликна на вашите дела, които бяха забележителни през последните 50 години. Вие променихте вашето бъдеще... и сега се намирате на етап, когато можете отново да го направите. Повярвайте ми, цялата Вселена знае за ситуацията, която вие наричате планетата Земя. С моите промени вие можете да имате по-голяма сила... поради което аз допуснах общуването - за да проумеете какво да правите по-нататък.

Моят партньор ви посъветва да се запознаете с предишните послания. Те са решаващи за вашето израстване и обясняват много от причините за пребиваването ми тук и нещата, които стават понастоящем. Ще ви бъде полезно да издирите първата книга, ако все още не сте се запознали с нея.

Скъпи мои, ако смятате, че сте разгърнали тази книга случайно, тогава наистина не разбирате механизма на нещата. Защото аз съм Крион и ви познавам... и вие ме познавате. Ако тези думи или думите от миналите послания са ви се сторили като нещо "познато", това се дължи на факта, че вашият Висш Аз интуитивно е разпознал посланието на свой приятел. Аз ви обичам сърдечно, както и всички същества, които са тук, за да служат, като Крион. Призовавам ви да се оставите да почувствате присъствието ми в сърцето си и да си позволите душевния мир, който може да бъде ваш, щом се освободите от страха, който дори сега преобладава в повечето хора.

В древността ви казваха, че "смирените ще наследят планетата". За съжаление вашата дума "смирен" беше лошо подбран превод. Смирените наистина ще наследят планетата, но вие трябва да сте наясно с истинското значение на тази дума. Смиреният човек е подчинен на силата на любовта. Тоест, смиреният човек избира да се отдръпне назад с мъдрост, докато останалите кипят от гняв. Смиреният човек ще предпочете да оценява другия с критерия на любовта, вместо с този на богатството, общественото положение или ситуацията. Всъщност смиреният човек няма его и не бърза да се отбранява, дори когато го нападат словесно. Това е така, понеже смиреният човек притежава мъдростта да разбере, че словесните нападки не могат да му навредят и са породени от неравновесието на нападателя. Смиреният човек ще изпраща любов на своите нападатели и непрекъснато ще установява равновесие на Земята, с търпимост дори към нетърпимостта.

Кой е този смирен човек? Този смирен човек е сред най-могъщите на планетата. Този смирен човек е онзи, който е разпознал любовта като източник на силата и твори с нея. Той превръща отрицателното в положително и злото в добро. Този човек притежава силата да лекува хората, а групите от такива като него са в състояние да променят планетата. Всички воини ще бледнеят в сравнение с този смирен човек, защото силата на един от тези уравновесени ще бъде равна на легиони хора без любов.

Аз идвам при вас, за да представя тази сила, и с новината, че тя най-сетне може да бъде ваша. Този могъщ смирен човек сте вие. Отърсете се от страховете си, от заблудите на урока, и заявете тази сила. Аз ще ви подкрепя с моите промени, а вашите водачи ще ви дадат необходимото, за да продължите напред. Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! Проумейте кои сте вие! (Няма по-убедително подчертаване от това, когато Крион повтаря нещо три пъти.)

Любовта е шампионът на всички времена. Тя е спойката на Вселената и е тайната на вашата теория за обединението. Тя е налице на клетъчно ниво, готова да бъде освободена със съответното действие. Тя е безусловна и уникална. Установява мир там, където по-рано не е съществувал. Дава покой там, където преди е бил невъзможен. Любовта е мъдра. Тя е слънцето вътре в слънцето и произтича от един-единствен източник. Няма нищо по-велико от нея. Нищо лошо и негативно не може да се сравни с любовта и тя е ваша, за да я вземете в новата енергия.

Знай това, приятелю мой: не можеш да отречеш истината за това, което четеш сега. Тя ще остане в съзнанието ти дълго след като оставиш тази книга. Звучи вярно, защото е истина. Заяви я!

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 3960 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/9
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.210.132.31          Събота          20.08.2022, 01:19