Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



10:55
29.03.2024
Петък
44.211.91.23


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Личността в Ченълинга

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Личността в Ченълинга

Преди да попитате още неща за медиумите, които ви интересуват, ето още информация за наскоро случилите се неща на Земята в тази връзка. Сигурно ще ви е интересно да отбележите, че по-голямата част от канализираната информация в миналото е идвала чрез същества, които са овладявали свои уроци на Земята и са се връщали с информация за вас. Това няма да се промени и продължава да е подходящо, както вече съм казвал. Можете да го проверите лесно, като попитате директно канализираното същество. Всички те имат имена. Някои от имената са същите, които са имали, докато са овладявали урока на Земята, а други използват своите звукови тонални имена (или най-близкия им вариант до вашия слух, както правя аз). Почти всеки от тях ще признае с готовност кой е бил тук, на Земята.

Има две причини, поради които тези канали са полезни: Първо, те са минали през урока на вашата планета и са съвсем наясно с преживяването, затова разбират собствените ви уроци и илюзии. Изпитали са дуализма и са обитавали тела като вашето собствено. Това им дава чудесна изходна платформа от знания, защото вече знаят какво чувствате, когато работите с тях. Втората причина за ползата от "миналия през урока канал" е, че в миналото те са били единствените същества, които са можели да издържат на ниската вибрационна стойност на вашите тела. Без новата енергия, новите настройки и "разрешението", дадено от делата ви, нямаше да има такива като Крион. Това означава, че те е трябвало да преминат през урока поне веднъж, за да се върнат и да предават послания чрез някой човек. Сега, в новата енергия, вие получавате преимуществото на двата вида канали. Новата енергия позволява на информацията да тече и към двата вида, дори за онези, които са ви предавали информация от години.

Държа да обясня, че за пръв път Крион и другите като мен сме свободни да бъдем с вас и да ви предаваме послания, докато вие овладявате урока си. Това е нещо ново и вие си го заслужихте. Сега разполагате със същества, които ви дават информация и са посветени единствено на служене, без никога да са били на обучение някъде във Вселената. Нашето предназначение е да ви даваме нова информация, която е била недопустима за хората в старата енергия, и да ви дарим със съвършено ново разбиране. Както казах, и другите имат достъп до това сега, но не се изненадвайте, ако някои от тях напуснат Земята, за да се върнат отново да учат урока си... след като са приключили своята работа по предаването на информация. Това е ключът към тяхното служене, тоест да овладеят урок някъде във Вселената, а после да се завърнат като учители-канали в телата от видовете, в които са се инкарнирали по време на уроците си.

Както съм обяснявал в предишни послания, Крион винаги е съществувал и моето единствено предназначение е да служа на овладяващите урока като майстор по магнетизъм или по-точно като техник на служба. Притежавам пълно познание за механизмите на Вселената и пълно познание за структурата на вашите уроци, също както и вие, когато не сте тук. Вашият строеж не се различава кой знае колко от този на другите. Не се изненадвайте, когато един ден от някой НЛО излезе да ви поздрави същество, което изглежда почти като вас! Естествено, има много варианти, но те са далеч от вашите научнофантастични истории.

Има много като мен, посветени да ви служим, а предметът на службата ни е най-различен, както и информацията, която ви даваме, е според специализацията ни. Моята специалност е да ви обясня вашия дуализъм, значението на магнитната ви мрежа, вашите телесни реакции на провежданите от мен промени, функциите на вашия отпечатък и имплантите ви. Освен това мога да обясня всичко в уместността на вашите минали животи и начина, по който стават нещата в общи линии. Основната ми задача в момента обаче е да ви накарам да осъзнаете новата сила, с която разполагате посредством енергията на любовта, за да ви помогна да се изчистите от илюзорните страхове, които още владеят съкровеното ви съзнание.

Други от нас могат да ви дадат широко разнообразие от познания. Например: Старши Учителите, Старши Техниците (като мен), Водачите и Старши Водачите, онези в урок, които се връщат като учители (медиуми или канали), Ангелите (които работят директно с единствения източник) и широк спектър от вътрешни работници. Не можете да си представите с каква активност и подкрепа сте заобиколени! Голяма част отива за поддържането на тази планета като подходящ терен за вашия урок. Има огромен брой същества, които работят за всеки човек в обучение.

Сега разбирате ли колко сте специални? Дори когато партньорът ми превежда това последно изречение, усещам в него трепет на неудобство. По-късно ще отговоря на въпросите му за онези, които сега умират на вашата планета. Онези, които умират, са доказателство за всичко, което прави Вселената на вашата арена в момента.

Обичаме ви искрено. Ние сме тук със съвършена уместност и правилност, за вас и само за вас. Сега вие притежавате способността да го проумеете напълно, както и да продължите напред с много по-голяма сила, просветление и мъдрост. Живеете и овладявате урока си в този момент, защото сами сте избрали така. Не е случайно, че сте тук сега. Осъзнайте това и се извисете до мястото, където сте създадени да бъдете. Превърнете тази инкарнация в достойна за честване!

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2549 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.7/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.211.91.23          Петък          29.03.2024, 10:55