Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



20:51
19.04.2024
Петък
3.19.31.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Илюзиите на Кармата

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Илюзиите на Кармата

Ченълинг на живо от 22 март

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. Сега говоря на моя партньор; винаги съм достъпен за вас така, както съм достъпен за всеки човек по всяко време.

Тази вечер говоря пред една елитна група. Често съм заявявал, че съм на служба при вас... и в тази стая има голяма ирония, тъй като седя в краката ви и ви обичам сърдечно. Вие сте воините на светлината; вие сте онези, които са избрали да дойдат и да бъдат част от Земята, да умрат според плана и отново да се върнат... отново и отново, така че вибрацията на Земята да се извиси от това действие на чистата ви любов.

И пак ви казвам, че съм тук в отговор на постигнатото от вас. Най-забавното в тази стая сега е, че човекът в най-отдалечения ъгъл познава човека в близкия ъгъл, и обратното. Вие се познавате много добре и сте славни частици от Бог... също като мен (дори онези, които четат сега тези редове, ви познават). Но вие сте в урок на тази планета и тези неща са скрити от вас изцяло, завоалирани са. Вашите действия са причината за пребиваването ми тук в тази нова енергия... за да ви обясня нещата и да ви освободя от определени жизнени качества... и да спомогна за мир там, където преди не го е имало. Вие си го заслужихте.

Много и велики са качествата на цвета, който носите. Онези, които ви гледат в съвършена любов като мен, ви виждат в цялото ви великолепие. Всички ви признават за такива, каквито действително сте: онези, които са избрали трудния път, които са избрали да бъдат в урок на планетата на свободния избор, защото не всички планети са такива. Вашите цветове разкриват голяма част от истинската ви същност. Вие нямате представа, че аз, Крион, седя в краката ви в служба, и че вие сте въздигнатите. Знайте, че сте обичани от всички нас и че познаваме по име всеки един от вас.

Въпреки че всичко това е скрито от вас в урок, съществува пълна "искра на разбиране", която се запалва за вас като човешки същества, когато се събуждате всяка сутрин. От състоянието на най-дълбок сън до пълното събуждане вие често долавяте усещането за спомен, чувство, което не можете да обясните. Съществува един миг, когато си спомняте кои сте всъщност... всеки Божи ден, докато съществувате на планетата. Вашият "илюзорен аз" се вълнува от сънувания през нощта "сън", който си е струвало да запомните, защото е бил свързан с мир и прекрасни усещания, но който не можете да извикате с пълна яснота. Това е типично за всички хора. Сигурно сте го изпитвали и сте се питали какво представлява.

Ние, посветените на служенето, сме многобройни в сравнение с тези в урок като вас. Ако преброите хората в тази стая, ще трябва да ги умножите по 8, за да добиете вярна представа за съществата, които са "наистина" тук сега... но двамата или тримата, които познавате най-добре, са били с вас от раждането ви и дойдоха с вас, когато пристигнахте... те знаят името ви. Те са зачислени към вас и са в очакване да творят заедно с вас, когато сте готови. След малко ще се спра по-подробно на това.

Нека ви обясня как действа всичко това, скъпи мои; защото макар да имате пълно познание за това, за което ще говоря, то все още остава забулено и скрито за мнозина от вас. За начинаещите, искам да знаете точно кой ви говори сега. Това не е човекът, който седи пред вас; вие слушате превод на думите на Духа. Аз съм Крион. Никога не съм бил в урок. Дойдох в отговор на вашата работа. Представлявам всичко, което спада към Духа, онези, които са били тук, и онези, които не са... и онези, които ще бъдат. Представлявам силата на любовта, която е от Слънцето вътре в Слънцето. Аз съм любов, както и вие, когато не сте тук. Вие ме познавате и аз ви познавам. Виждам вашите договори и пътища съвсем ясно и обичам всеки един от вас, по име. Вие седите пред мен в различни нива на просветление и разбиране, но със съзнанието, че тук има по нещо за всеки един от вас. На всички ви нося добри новини. Пак повтарям, вие идвате на това събиране по определена причина и Вселената уважава вашето намерение. Някои от вас са дошли от любопитство, а някои от чиста нужда; някои са тук дори от отчаяние. Обичани сте безмерно. Това, което имаме за вас, почти надхвърля представите ви.

Всеки един от вас, по договор и по свое съгласие, е идвал тук много пъти. Чрез инкарнациите се раждате на тази планета, умирате на тази планета и се завръщате отново, и така създавате енергия, която ние наричаме карма. Кармата се разиграва и изпълнява безброй пъти и се превръща в набор от инструкции или "правила на играта" за това как ще протече следващият ви живот. Отличителните черти, които носите сега като хора, които овладяват урок на Земята, са пряко следствие от нещата, които са се случили в миналото. Казвам ви тези неща, защото е необходимо да знаете, че този "двигател" на кармата е най-важната причина да сте тук... защото това е училището, в което сте попаднали, за да преодолеете атрибутите на миналите прераждания.

Всеки енергиен атрибут на кармата е като страховит черен балон, създаден специално за вас, така че да можете да минавате през него или да влизате вътре в него. Ние (от моята страна на воала) наричаме тези черни балони "илюзии", защото те могат да ви се явяват облечени в страх и ужас или в тревога. Но те лесно могат да се избягват и "пукат" и изчезват като тънките обвивки, каквито всъщност са. Във вътрешността на всеки един от тях има награда, която сияе ярко и се разкрива при по-внимателен поглед... а наградата става ваша, ако влезете вътре в балона и се изправите срещу заблудата. Наградата представлява овладяването на урока или кармата, която се разпръсва и изчезва завинаги от житейските ви уроци. В процеса на разпръсването се освобождава енергия, която се е съхранявала за тази цел. Крайният резултат е свобода за вас и трансформиране на негативното в позитивно за планетата, следователно повишаване на вибрацията. Виждате ли как планетата е нищо без вас? Тя е само арена, предоставена за вашата кармична работа, и сега тази арена се променя, за да позволи разгръщането на силата.

Нека да обясня по-подробно тези илюзорни страхове. Всички те са директно свързани с начина, по който сте живяли в миналите си инкарнации... дали сте били мъж, или жена, дали сте били агресивни, или пасивни, какво сте правили, докато сте били тук, как сте умрели, и взаимодействието с другите хора в урок около вас. Скъпи мои, ето истината, която трябва да приемете в сърцата си: Вселената не съди и не преценява нищо, което сте направили. Тя не съди и  не преценява никоя от постъпките ви, защото вие сте частици от Бог, които ходят по Земята в урок, и сте отговорни за себе си и за системата на кармата за всичко, което се случва съвсем уместно. Всичко, каквото правите обаче, има последствие. Това няма нищо общо с причината и следствието или с вината и наказанието. Няма подобно нещо в кармичния двигател на живота ви, защото Вселената е буквална и възприема постъпките ви или като уроци, или като постановка за нови уроци за учене, като и двата вида генерират някаква енергия.

Нека ви обясня с любов как трябва да възприемате тези заблуди на страха, които са типично ваши. Дори в тази инкарнация, изражението на този живот, много от вас носят страх от случили се неща, но не мотат да ги обяснят рационално. Тук влизат най-различни страхове: страх от самотата, страх от изоставяне, страх от боледуване, страх от неуспех, страх от собствената ви смърт - всички те са заблуди... хм,... особено последният. Страхът от смъртта е толкова здраво вкоренен във всички вас, че е изключително труден за преодоляване. Така и трябва да бъде, защото ако можехте да видите тази илюзия в цялата несъстоятелност, определено щяхте да влезете в нея... а това не би допринесло за мисията ви тук.

Някои от страховете, които носите със себе си, също са много реални за вас. Какво трябва да направите със страха, който изпитвате от онези в живота ви, които са ви навредили? Какво да кажем за гнева, който изпитвате към другите хора, и особено към близките си? Вие носите този "багаж" със себе си и той ви кара да действате и да постъпвате по определени начини, а в ретроспекция изглежда така, сякаш той контролира вас. Сигурно се питате какво трябва да направите? Всъщност този страх е един от най-лесните за прогонване! Нека ви обясня.

Искам да разгледам онова, което става в действително по отношение на тези страхове на взаимоотношенията, за да ви дам мъдростта на вярната представа за вашата заблуда. Избройте наум хората, които ви вдъхват страх; представете си ги реални пред себе си. Вземете онези, които са ви навредили в миналото: приближете ги към себе си, погледнете ги, а после ги обикнете заради онези, които са в действителност. Простете им и наблюдавайте какво ще се случи. Не е необходимо те да бъдат лично пред вас, но енергията на кармичния урок ще бъде. Най-напред черният балон ще изчезне. Вие можете да вземете наградата отвътре, а кармата ще бъде освободена... ще изчезне завинаги. Второто нещо, което ще се случи, е, че с разсейването на кармичната енергия тези хора вече няма да имат влияние върху вас. Третото нещо е по-трудно за обяснение, но с изчезването на кармичния атрибут останалите "играчи" на сцената на урока ще променят взаимодействията си с вас от този момент нататък. Дали сте им повлияли? Разбира се. Как е възможно да разберат какво се е случило? Повярвайте ми, онази част от същността им, която е скрита от тях, ще разбере моментално.

Представете си следното: какво ще бъде за вас като родители да обличате страховити костюми, да се появявате пред детето си и нарочно да го плашите отново и отново... с любов, с намерението да го направите по-силно? И никога да не се разкривате! Това ще повлияе на детето ви за цял живот и то ще изпитва "илюзорен страх". Наистина би било много трудно! Всъщност, повечето от вас никога не биха го направили, защото жертвата да гледате страданието на изплашеното си дете е твърде голяма, за да я понесете.

Въпреки това онези на Земята, които са ви навредили най-много, които са ви причинявали скръб, тревога и мъка в отношенията ви, са се съгласили да го направят от чиста любов, по договор с вас преди идването ви. Дори сега те са ваши братя и сестри по дух, макар да не го разкриват, докато сте тук. Когато починете, ще ги видите и ще ги обикнете, защото наистина са изпълнили убедително ролята си! Те ви обичат достатъчно, за да изиграят негативната роля и да ви направят по-силни. Разберете сега любовта, която им е била необходима, за да го направят, и ги обичайте сега заради нея. Несъмнено вие също сте нечий враг, мишена за негативност за нечий чужд урок... и на свой ред изпълнявате ролята на лошия. Как ще се почувствате, когато този човек ви прости напълно? Дали ще ви повлияе по някакъв начин? Как ще реагирате? Истината е, че със сигурност ще почувствате събитието, дълбоко в себе си ще усетите успеха... че сте постигнали задачата за негово добро, и от този момент нататък ще изпитвате различни чувства към този човек, дори повече никога да не го видите.

Докато правите тези неща, използвайте любовта като източник на сила. Обичайте онези, които ви мразят. Научете се да толерирате нетърпимото. Запазвайте вътрешния си покой тогава, когато наоколо няма покой. Всички тези неща са възможни! Това е ключът към двигателя на кармата. Нещата, които сами сте създали, се развалят лесно. Единствено вие притежавате способността да се справите успешно с всяко едно от тях. Изпитанията са създадени, за да бъдат преодолявани. Именно вие сте автор на собствените си изпитания, затова знайте следното: не съществува изпитание, което да е отвъд познанията или способността ви да го преодолеете. Вселената никога няма да ви даде проблем, който няма решение. Това няма да бъде от полза нито за вас, нито за Духа. Това е обещанието на Духа към вас!

Извадете напред другите си страхове и влезте в тях. Наблюдавайте как балоните на кармата се пукат и вземете наградите отвътре. С пълна радост ги внесете в реалността си и ги отхвърлете като илюзиите, които са. Разбийте страховете един по един с целенасоченост и последователност... и с мъдрост. Говоря истината за тези неща сега, с превод от страна на партньора ми. Знайте, че преводът е правилен, дори когато съм тук да проверявам думите на превода, и знайте, че са точни... защото ако не бяха, щях да спра моя партньор и да ви го съобщя.

Скъпи мои, сега с огромна любов ще говоря за най-големия страх, който владее поне половината от хората в тази стая (и голяма част от читателите на тези редове). Това е страх, който се крие, и повечето хора не го осъзнават, но той е основа за много от тревогите в живота ви. Аз, като Крион, съм говорил за него на неколцина, но сега е време да го извадим на преден план. Преди да продължа обаче, искам да ви отведа на едно пътешествие.

На много от вас това пътуване ще им се стори познато; и докато ви повеждам сега, вземам със себе си и моя партньор. Моля го да не изпитва тревогата на това преживяване, тъй като тези пътувания са съвсем реални за него. Той трябва да преживее това пътешествие, за да види какво се показва там. Преводът на пътуването изисква преживяване, а не мисловни групи. Крион възприема  всяко време като "сега", следователно тези неща стават сега. Линейността на вашите преживявания на Земята е създадена специално за вас, но действителното време е доста по-различно от онова, с което сте свикнали. Аз съм в състояние да предоставя на моя партньор тези преживявания в действителност, тъй като наистина ще го заведа на събитието, докато то се случва.

Сега ви отвеждам в епохата преди ледниковия период. Водя ви в един огромен град на просветлението и ви моля да разгледате сградата, в която ще влезете. Много от вас ще доловят усещанията и ще помиришат ароматите на това познато място. Това е голяма постройка с две островърхи кули; но едната кула сочи към Земята, а другата към небето, а залата за действие се намира по средата между двете кули. Постройката се поддържа от стълбове или кокили, прикрепени към средата. Дори сега това съоръжение изглежда познато на много от вас, докато го визуализирате чрез описанията на моя партньор. То е свещено работно място.

Това е Храмът на обновлението или на подмладяването. Тук е, за да могат избрани хора да се подлагат на 3-годишен цикъл на възстановяване, процес, който ще ги поддържа живи и уравновесени много повече от продължителността на живота, която познавате понастоящем във вашата култура. Храм е, защото е всепризнато, че равновесието на човека е нещо, което изисква почит и уважение, и почитане на духа, разума и физиката. Тази култура разбира това. Освен това разбира числата и свързаните с тях биология и физика. Това беше единствената култура на Земята, която ги съчетаваше с лекота, за да създаде механизми за удължаване на живота и поддържане на добро здраве.

Водя ви лично на това място, за да можете отново да наблюдавате процеса. Когато влезете в сферичната стая, можете да видите архитектурата и дизайна вътре. Съществува почит към структурата на виещата се стълба, което можете да видите във фигурите на стената с елемента на четворката, повтаряна многократно в поредицата на тройката... което е знак на уважение към работата отвътре.

В тази стая има две маси. Около едната от масите са се насъбрали много хора, които поставят ръце върху нещо, но то няма да ви бъде разкрито сега, тъй като не е уместно. "Човекът-мишена" лежи на другата маса в стаята и една жена-посредник се е надвесила над него. Освен това ще забележите, че двете маси се въртят. Също така, в сферата на стаята има въртене вътре във въртенето, защото именно движението е катализаторът за магнетизма, който осъществява поляризацията. В кулата под залата се намират механизми, които съответстват на онези в кулата отгоре. Те функционират заедно, за да осъществят процесите на балансиращата машина. Обърнете внимание, скъпи мои, защото дори това елементарно описание ви разкрива тайни, които все още не познавате, но могат да пробляснат от чуването (или прочитането) на тази информация, в съчетание с вашето интуитивно припомняне на миналото. Задръжте тази картина на Храма в ума си и почувствайте значимостта

Храмът символизира една епоха, в която са работили мнозина от вас, на място, което наричате Атлантида. Водя ви там, за да си спомните, което ще ви помогне да проумеете страха, който ще ви разкрия сега. За вашето просветление на това място и време и за вашите усилия за лечение в този храм... и за цялото ви разбиране на начина, по който стават нещата във Вселената, и за постигнатата продължителност на живота, изглежда така, сякаш сте били удостоени със смърт. Защото малко след същото това пътуване всички вие загинахте. Това се случи, без да разберете, но събитието беше напълно уместно и беше част от една много по-голяма картина.

Вие носите със себе си семената на страха около това събитие. Възможно е да кажете: "Не си спомням нищо; защо трябва да се страхувам от това?" В момента това е най-типичният страх на учителите и просветлените хора на Земята. Всъщност това е страхът от просветлението. Това е страхът от изцелението, страхът да бъдеш лечител в новата енергия, която нося аз. Този страх е толкова силно вкоренен във вас, че някои хора се разболяват физически, когато наближат падащите им се по право просветление и познание. А когато започнете да достигате наградата, която се предлага в новата енергия, вашето тяло я отхвърля, защото не осъзнава, че сега е безопасно да я вземе. И преди е имало време, когато вашето тяло е усещало това пробуждане и сякаш е било възнаградено с гибел.

Говоря за новата енергия. Говоря за причината да съм тук и за причината да са тук новите служители. Защото имаше само още един път, когато бяхме тук всички... и вие бяхте сякаш "наказани" малко след това; помните го съвсем ясно на клетъчно ниво. Сега се изправям пред вас, за да ви разкрия, че този път няма да ви сполети подобно наказание. Това е мирно, славно време, изпълнено с възможности. Сега вие притежавате силата да преминете през тази вкоренена илюзия, също както ви описах другите заблуди. Изправете се срещу тези страхове заедно с мен сега, няма причина да не можете да го направите.

Говоря за новата енергия и казвам, че пристигнах по ваш знак, защото вие го позволихте. Вие направихте промяната. Сега Земята е готова за нещо, което не очаквахме, и вие изпълнявате главната роля. Толкова много от вас поискаха да са тук сега, съставиха своите договори, докато бяха от другата страна на воала на урока, с пълното съзнание, че имаше вероятност това да се случи по този начин. Вие сте част от това положение, както сами поискахте! Докато седите пред мен сега (или четете тези редове), тези послания ще влязат в ума ви и ще останат там. Ще се запазят, а вие ще ги запомните, докато се придвижвате бавно към решението да ги приемете или да не ги приемете. Ако изберете да поемете заедно с енергията, ние ще зачетем намерението ви и ще придвижим нещата с вас във вашата култура, за да съдействаме за израстването и силата ви. Имайте предвид обаче, че ако се съгласите да поемете напред, ще бъдете отведени там независимо от това дали сте готови да тръгнете. Не се съгласявайте да се преместите, освен ако наистина не го искате.

Сега вие притежавате вътрешната способност да създавате заедно с вашите водачи... устно, на глас, всичко, каквото пожелаете. Вашите стаи на изобилието, душевния мир и съкровената същност са готови и ви очакват. Можете да влезете в тях по всяко време, стига да започнете процеса, като вербализирате с вашите водачи съ-творението на нещата, от които се нуждаете. Можете да бъдете в обители на мира, на които не бихте могли да попаднете досега. Нещата, които по-рано са задействали вашите "тревожни" бутони, ще престанат да ви вълнуват. Ще се освободите от кармичните черни балони, които носите като свой багаж в урока си. Единственото, което трябва да направите, е да го поискате. Това е ново и ви се предлага с любов.

Сега ви обграждам с любовта, която изпитваме към вас и искаме да я почувствате. Искаме да познаете интуитивно посредством езика, който не се говори, а се насочва към третото ви око, дори докато приемате това послание... че всичко представено в този разговор, е вярно. Искаме да го запомните. Това наистина е вашият час.

Преди да продължа, искам отново да изразя любовта, която моето същество изпитва към вашето същество. И искам да ви кажа, че в този момент можете да го усетите с помощта на водачите си, ако пожелаете. Когато бяхте деца и се гушехте в майка си, имахте чувството, че ви обгръщаха всеобхватните ръце на любовта. Нямахте никакви грижи, бяхте нахранени и облечени, и не ви беше студено. Всички вие помните това усещане. По същият начин стоят нещата сега, защото ние (Духът) сме Бог Майка и Бог Баща. Познаваме ви по име и е излишно да се тревожите... и няма да ви бъде студено, и ще сте нахранени. Ще притежавате здраве и вътрешен мир, стига само да го създадете заедно с нас.

Накрая ще ви разкажа една притча. Можете да прочетете в нея всичко, което смятате за правилно за израстването си в този момент. Имало двама фермери. Всеки от тях притежавал нива, която можел да обработва сам, без чужда помощ. Но това отнемало цялото им време и те се трудели усилено, за да пожънат реколтата. И двамата фермери вярвали в Бог и почитали земята както подобава. Това създавало добро сътрудничество със Земята и те били възнаграждавани с добра реколта всяка година, и можели да изхранват себе си и семействата си. Една част от пожънатата пшеница използвали за себе си, а друга продавали на пазара, за да си осигурят продукти и изобилие. Живеели добре.

Един ден на нивите им се появил човек, който твърдял, че носи послание от Бог. И двамата фермери се заинтересували и изслушали внимателно съобщението: вестителят им казал, че били сърдечно обичани и че благодарение на усилената си работа били спечелили силата да увеличат десетократно реколтата си! Това бил техният подарък и сега притежавали силата да го осъществят. За да задействат новата сила, те трябвало само да пречистят старата пшеница, която растяла на нивите им. Трябвало да я стъпчат на земята, без да оставят нито стрък. Освен това трябвало да потърсят корените на плевелите и паразитите и да изхвърлят всички замърсители. Когато свършели, трябвало веднага да засеят нова реколта. В очакване на тяхната сила, вестителят им казал, че Бог сменял сезоните, осигурявал повече слънце и дъжд според нуждата и ги предпазвал от суша... като преподреждал компонентите на земеделието такова, каквото го познавали те, за да улесни използването на тяхната нова дарба.

Но това се случило през онова време от годината, когато предстояла жътвата. И двамата фермери имали високи класове, готови за рязане и продаване на пазара, което щяло да осигури препитанието им за цялата следваща година и щяло да им донесе парите, необходими за купуване на семена за следващата сеитба. И двамата фермери се колебаели да унищожат узрялата си реколта и да загубят сигурността си за следващия сезон. В края на краищата, какво лошо имало да я пожънат и да приложат новата сила по-късно? Това зърно, макар да било старо, било почти готово, а сеитбата била безсмислена по това време на годината. Всеки земеделец знаел, че семената нямало да поникнат сега.

Първият фермер разказал на семейството си за посланието и поискал съвета на близките си. След като обмислили чутото от вестоносеца, той и семейството му решили, че Бог не би им навредил, затова земеделецът унищожил узрялото жито по посочения начин и го стъпкал на земята. Пречистил почвата от всички плевели, изхвърлил ги внимателно и веднага засял отново нивата си.

Вторият фермер не повярвал на вестоносеца и се приготвил да пожъне реколтата както обикновено.

Малко след това започнали големи дъждове. Това стреснало и двамата земеделци, тъй като по това време на годината никога не валяло. Дъждът напоил посевите на първия фермер и удавил класовете на втория. След това задухал вятър, какъвто никога дотогава не било имало. Пшеницата на първия земеделец тъкмо покълвала благодарение на дъжда, затова вятърът не навредил. А онази част от реколтата на втория фермер, която се била спасила от проливните дъждове, била прекършена от вятъра.

Станало така, че пшеницата на първия фермер израснала в изобилие и с височина, за каквато той никога не бил и мечтал, и той се радвал безмерно на своята нова сила да жъне богата реколта... точно както бил предсказал вестителят. Вторият фермер изгубил старата си реколта и трябвало да изчака времето, когато можел да се ориентира към новите сезони и да посее следващата реколта, като се тревожел и притеснявал от новите, непредсказуеми промени в годишните времена.

Скъпи мои, какъв стар багаж внасяте в новата енергия, който би ви попречил да овладеете силата си? Протегнете ръка в сърцевината на вашия страх и измъкнете наградата... и продължете напред с живота си. Време е.

Така е.

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2278 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.19.31.73          Петък          19.04.2024, 20:51