Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)13:43
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Проявление и Съ-творение

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Проявление и Съ-творение

Ченълинг от 19 юни

Дел Мар, Калифорния

Група на Светлината на Крион

 Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. Наистина е по-лесно, нали, партньоре мой, отколкото първия път? Защото да призовавате мен е все едно да призовавате Духа, а това е привилегия на всеки един от тук присъстващите. Сега изказвам почитта си към теб, моя партньор, като посредник на Крион.

Всеки един от вас, които сте тук тази вечер, присъства по определена причина, а посланието, което ще чуете сега, е първото по рода си. За онези, които четат тези думи, това послание се предава за пръв път, защото сега е моментът. Чрез този разговор и тази информация, чрез тази логика и тази действителност, вие ще чуете разкритата истина.

Знай това, приятелю мой, скъпи мой: за онези, които седят тук тази вечер, има магия. Ще го обясня по-изчерпателно към края на събирането. Познавам всеки един от вас, защото аз представлявам Духа. Обичам всеки един от вас, защото аз представлявам Духа. Проумейте кой ви говори сега и почувствайте светостта му! Защото всичко е от Духа, а не само част. Всичко идва от централното слънце. Всичко идва от източника на цялата любов и светлина... и вие ще се почувствате почетени (в буквалния смисъл), защото ние сме тук и ви се покланяме. Една от повтарящите се теми на Крион е да ви покаже, че вие сте въздигнатите. Ще го повтаряме колкото пъти е необходимо, докато разберете, че наистина е така и че това е вярно. Защото вие сте частици от Бог, както и аз, но вие доброволно сте пожелали да овладеете урок. Доброволно сте пожелали да дойдете и да умрете от земна смърт, изпитвайки болка, за да повишите вибрацията на тази планета.

Именно затова ви почитаме и обичаме. Именно по тези причини вие откривате, че си "спомняте" в някои полусънни моменти... пътуванията си до пещерата на сътворението, а някои неща, задействани от събитията, които споделяте сега в тази стая, пробуждат спомени за това кои сте в действителност. Това е уместно и е истинската цел. Защото макар да сте в урок, ние ви насърчаваме да разберете кои сте, когато не сте тук... и че краят на вашето пътуване на тази планета ще бъде ознаменуван с радостно тържество заедно с всички онези, които сте познавали през вековете. Тази вечер се случва нещо специално, дори докато ви говоря. След малко ще говоря още по този въпрос.

Искам да ви разкажа за новата съзидателна сила. Искам да ви разкажа кои сте и какво можете да направите сега. Преди това обаче искам да залея с любов всеки един от вас. Искам да почувствате обятията на Духа около себе си. Искам да се отпуснете в това усещане и в цялата информация, която предстои. Моля онези от вас, които ще се почувстват "отблъснати" от казаното, да проявят толерантност, да приемат и да не се затварят към представеното от моя партньор.

За да мога да ви разкажа за вашата нова сила, защото е време за това, трябва да ви информирам за историята. Освен това ще ви разкажа няколко истории, за да ви покажа какви са били нещата, и междувременно ще ви отведа на две пътешествия, за да "видите" какви са били нещата... да уточним подробностите. След това ще ви разкрия как "са" нещата.

Знайте следното: друга постоянна тема, която ще повтарям толкова пъти, колкото сядам пред вас, и толкова пъти, колкото читателят реши да прочете думите на Крион, е ЕНЕРГИЯТА СЕГА Е НОВА. Тя не прилича на нищо, което сте преживявали досега като човеци. Носи със себе си не само сила, но и промяна. Носи със себе си ускоряване. Тези от вас, които седят тук тази вечер, знаят за какво говоря. Едва през последните 50-60 години вие се издигнахте до статута на завършено обучение и променихте тази планета! Благодарение на вашата работа и предизвиканата от нея вибрационна промяна, ние (елементите на Духа) се събрахме заедно сега. Пристигаме ежедневно. Онези като мен, които са на служба при вас, идват с огромна любов и безмерно вълнение. Повечето от вас, които четат и слушат това сега, знаят, че нещата се променят. Можете да го почувствате (естествено). Настъпва ускорение в индивидуалните кармични събития. Осъществявате кармата по-бързо от преди, особено с онези около вас (по договор), за които знаете, че са ваши кармични партньори. Тези от вас, които знаят за съ-творението, откриват, че то става почти мигновено. Онези от вас, които разбират намерението и знаят как работи с вас Вселената, разпознават причинно-следствената връзка, която имате сега. Докато преди време само понякога сте били в състояние да повдигнете леко воала и да зърнете за миг необходимите ви неща, сега сте здраво стъпили с единия крак от едната, а с другия - от другата страна... макар да сте в урок и ще бъдете, докато сте тук. Сега притежавате способностите от подаръка на тези новозаслужени сили. Какви са те? Как да ги използвате? Как да почувствате любовта, която носят? Как да съ-творявате за себе си и да проявявате нещата, от които се нуждаете? Не стойте в мрак по отношение на тези неща. Посланието ще ги изясни.

Преди да пристъпим към това обаче, искам да ви върна към старата енергия. Вие, като човешки същества на тази планета, никога не сте били в състояние да носите собствената си същност. Тази "частица от Бог", която представлявате ВИЕ, когато не сте тук, в миналото е оставала отделна част, съхранявана на специални места в хода на времето. Когато племената на израилтяните се лутали, вашата същност се съхранявала в Кивота на Завета. Питали ли сте се някога какво точно е имало там? Били сте ВИЕ. Говоря сега за вас като ВИЕ, защото не винаги сте били тези, които сте сега, седящи в тази стая или четящи тези редове. Вие сте вашите собствени предци и мнозина от вас са участвали в цялата история, за която четете сега... и сте оставяли послания за себе си. Иронията е как сега ги изравяте и се дивите на собствените си думи и на собствените си действия!

Ако имахте възможността да разгледате тялото на скъпият индивид, за който се разказва, че докоснал Кивота на Завета, и умрял заради своето нарушение, щяхте да откриете, че е бил убит от електрически удар. Защото същността на вашия дух, която се съхраняваше за вас на тези свещени места през старата енергия, беше електрическа. Отличаваше се с поляритет и беше магнитна по природа. Това естествено не ви изненадва сега, щом идва от Крион?

В старата енергия Духът се явяваше пред вас и с думи като тези, които чувате и четете сега, ви съветваше и ви казваше по кой път да тръгнете... казваше ви какво предстои и какво да правите. И вие се подчинявахте на вашите водачи, които чуваха тези гласове, защото така трябваше. Защото без способността да носите пълната си същност вие бяхте в мрака... преминавахте през урока, бавно осъществявахте кармата, но пак като човешките "частици от Бог", за които съм говорил многократно. Нека да уточним историческите събития: когато Моисей коленичи пред Духа, той не коленичи пред горящ храст или дърво; коленичи пред вестителя на Духа. В предишните ченълинги и послания съм ви казвал как изглежда това, защото ние сме същества с големина приблизително колкото някоя от вашите къщи... излъчващи спирали от великолепни цветове, много от които искрящи. Именно това видя Моисей като горящия храст, който описа. По какъв друг начин би могъл да възприеме Духа? Но наистина чу думи, както вие чувате и четете сега в пълния човешки език на времето - думи във въздуха, чути с човешки уши - и това наистина беше нещо свято. Моисей събу обувките си, както направихте вие тази вечер по подобни причини. И когато той се върна и изпълни заръките, се случи нещо друго, за което трябва да знаете, защото е време да го научите и да допълните историческата хроника. Когато Моисей изведе израилтяните от Египет, както му заръча Духът, той ги преведе през Червено море (което по онова време беше известно като "Тръстиково море"). И ако бяхте там, щяхте да видите високите скали от двете страни на този воден басейн... не море, което лесно бихте прекосили. Тогава Моисей потърси една известна ивица суша, земен мост, който прекосяваше това море, и израилтяните минаха по него свободно и доброволно. Именно този земен мост се срина под тежестта на фараонските войски и машини, които се удавиха и потънаха във водите. Казвам ви тези неща сега от гледна точка на достоверността, за да можете да измерите истинността на моите думи - защото стана точно така. В следващото земно десетилетие ще стане възможно сами да откриете останките от този земен мост. Той е там, за да го видите... и тогава ще си спомните думите ми, изречени на този разговор.

Такива бяха пътищата на старите енергии и Духът наистина се явяваше, за да ви помага. Когато вашата същност не се разнасяше от едно място на друго, тя се съхраняваше в свещената зала на храма. На това място се пазеше същността ВИ, която вие все още не можехте да поемете, защото нямахте заслуженото просветление, което притежавате сега. Тези храмове бяха величествените места, в които се допускаха малцина - там се съхраняваше вашата висша енергия.

Знайте това: когато храмът бъде отново построен, там пак ще има свещена същност и енергия, но ще бъдат различни. Няма да бъдат вашите. Ще бъдат нашите! Именно това ще промени Земята. Такъв е планът и договорът, защото тогава Земята се превръща във "фара" на Вселената за пътешествениците като мен, които ще идват... и ще остават. Това е вашето бъдеще, ако го пожелаете... но не е темата на настоящото послание.

В старата енергия Духът ви направляваше по много прост и директен начин - устно, посредством вестоносци, които се обръщаха към водачите ви. Беше истинско. Новата енергия е толкова различна за вас, защото вие все още носите товара на старото и ви е трудно да проумеете и да осъзнаете необятността на онова, което в този момент стои лично пред вас. Защото вътре в новата енергия се намират инструментите на съ-творението. Това, което се е променило, е, че вече няма Кивоти и храмове. Защото сега същността на този, когото сте, тази част от вас, която преди трябваше да се пренася и съхранява, се намира вътре във вас. И е необходимо само да се осъществи връзка между вашето човешко тяло в урок и тази отскоро достъпна същност, която носите в себе си. Това са "инструментите", за които ще говорим сега. Това са вашите инструменти, които ще използвате, за да съ-творявате.

Има четири неща, които трябва да се знаят за съ-творяването. Ако желаете да използвате новата сила на съ-творението, трябва да овладеете тези четири механизма.

Намерение: Ако възнамерявате да съ-творявате и позволите на електричеството, което представлява Духа, да потече във вашето човешко тяло (вашата пълна духовна същност да се влее във физическата ви същност), трябва най-напред да изразите намерение пред Вселената за това. За да го направите, трябва да признаете кармата около вас. Необходимо е или да преодолеете кармата, или да поискате импланта, защото за проявлението на съ-творителната сила е от решаващо значение да неутрализирате кармата си и да се сдобиете с тяло от светлина. Тъкмо затова първата книга на Крион, преведена от моя партньор, се занимаваше с неутралния имплант... за да ви запознае с възможността да избегнете цялата си карма.

Това е решаващата Първа стъпка. Имайте предвид обаче, че щом изразите устно вашето намерение пред водачите ви и Вселената го признае, няма да се наложи да чакате. (Вселената е буквална и зачита вашето намерение така, сякаш сте се трудили дълги години, за да го осъществите.) Вашето послание задвижва механизми, които ще неутрализират вашата карма и ще породят ситуации, които иначе биха останали в задната част на живота ви. Освен това предизвиква и смяна на водачите.

Но докато се случва всичко това, вие можете веднага да започнете да съ-творявате... защото намерението е всичко. То е абсолютно. Не можете да върнете назад намерението си. Бъдете много внимателни, преди да го изкажете на глас, защото нещата ще започнат да се случват на вас и за вас, с любов и уместност, когато го поискате. Внимавайте какво е намерението (как го изразявате). Трябва да изберете миг на самовглъбение и покой, когато да разговаряте с Духа, свят момент по ваш избор, когато да кажете на Духа: "Искам да взема моята сила и да съ-творявам. Намерението ми е да премина в (да стана) светло същество. Намерението ми е да използвам дара на новата енергия както е уместно." Това е всичко. ("Светлото същество" е названието, което Крион дава на онези, които са изразили намерението, избегнали са кармата и са позволили на пълния потенциал на тяхната Духовна същност да се влее и интегрира във физическото им тяло.)

Действителност: Това е вторият от четирите компонента. Най-трудният. Като човешки същества постоянно се оказва, че разполагате тялото си на стол, но никога не се замисляте дали столът ще издържи тежестта ви. Това е реалността на стола за вашия човешки ум. Вашият стол е инструмент. Той ви поддържа, докато седите. Съ-творческата сила на новата енергия също е инструмент. Тя ви поддържа, докато живеете. И ако не подходите към нея със същата реалност, както към стола, нищо няма да се случи.

Позволете ми да ви дам един пример за действителността, като ви поведа на едно фантастично пътешествие. То не е преди 3200 години, както в епохата на Моисей и Тръстиково море; това пътуване е само 200 години назад във времето. Каня ви на едно фантастично посещение на източното крайбрежие на собствената ви страна (САЩ). Когато общувате с Духа и Крион, имате работа с едно безвремево същество, което няма линейно време като вас. Защото аз виждам всичко като случващо се сега и възприемам тази фантазия като случваща се сега. Вижте се как отивате на събиране на старейшините на един малък град на източното крайбрежие, когато вашата страна и култура бяха много млади и вашата религия беше много, много настойчива. Занесете на това събиране, ако искате, един от вашите калкулатори, който работи благодарение на електричеството, от онези, които можете да държите в ръка. Покажете го на присъстващите. Усмихнете им се с любов и наблюдавайте във фантазията си тяхната реакция, защото сте им занесли МАГИЯ... и вижте как се страхуват! И ако това пътешествие не беше фантазия, а истина, и вие не можехте да избягате, когато пожелаете... нещата щяха да се развият трагично за вас, защото те щяха да ви нарекат дяволско изчадие. Щяха да кажат, че сте от тъмната страна и щяха да ви унищожат... само защото сте им занесли вашето устройство. Виждате ли, това устройство или инструмент не принадлежи към тяхната действителност. Тяхната култура би го отхвърлила, защото те не са готови за него. В умовете им то е МАГИЯ, а магията е зла сила. Можете да почувствате страха им от калкулатора и недоверието, че той би могъл да представлява някакъв вид "реалност".

Сега да разгледаме предмета, който занесохте. Във вашата култура той струва по-малко от един обяд. Той е предмет с относителна маловажност. Предмет, чиято загуба би предизвикала малки последствия. МАГИЯ ли е? Не, разбира се. Разбираем ли е? Да. Нещо обикновено ли е? Да. Ако занесете това устройство на събиране във вашата култура днес, какво би се случило? Отговорът е: нищо. Защото той е общоприет; той е днешната реалност. Вие пак сте човек... минали са само 200 години; каква е причината за промяната? Е, сега разбирате ли, че вчерашната МАГИЯ е станала днешна действителност?

Следователно, вторият компонент в нашата поредица от четири е да приемете новите инструменти, които могат да ви се струват МАГИЧЕСКИ... КАТО РЕАЛНОСТ. Възприемайте ги като стола. Очаквайте резултати, когато ги използвате, и знайте, че те са ваши, защото сте ги поискали, защото ги притежавате. Тези инструменти не са нещо в нечие въображение. Но ако подхождате към тях с любопитство и недоверие, те няма да заработят и вие ще изпитате неудовлетворение... и тези неща няма да ви послужат така, както би трябвало.

Вербализация: Третият компонент е свързан с механизма на проявлението и е повтаряща се тема. Това е вербализацията. Вие сте подали и Вселената е получила посланието за НАМЕРЕНИЕТО. Виждате реалността на инструментите пред вас и сега ще изразите устно тяхното приложение пред Вселената с помощта на водачите ви, така че вие, като човешко същество в урок, да можете да ги чуете лично. Не пренебрегвайте тези подробности, скъпи мои, защото има смисъл във вербализацията. Ако не сте чували за механизмите на целта, сега ще ви разкажа за тях. Необходимо е вашите собствени уши да чуят онова, което се представя от собствената ви уста. Вашите думи излизат във въздуха и се връщат обратно в умовете ви, умове, които са човешки и които чуват всичко, за което молите. И в този процес те се "ръкуват" с онова, което Духът иска да чуе от вас. Така физическото и астралното тяло чуват едновременно едно и също послание и вие осъществявате сливане на двата разума (физическия и астралния).

Разказвал съм ви за любовта и светлината. Казвал съм ви, че те са едно и също. В същата тази стая съм ви отвеждал на пътешествие в най-вътрешната част на атома. Показвал съм ви как тази невидима сила на любовта определя всъщност арките (орбитите) на атомите, поддържа ги на разстояние един от друг, държи ги на разстояние... показвал съм ви, че "материалът", от който е направена любовта, е наличен на клетъчно ниво, на атомно ниво, а също и на астрономическо ниво. Определихме тази любов като плътна и имаща субстанция. Дори сега, когато усещате обятията на Вселената около себе си, знаете, че е така, защото това е флуид.

Когато вербализирате тези неща, флуидът протича между онова, което е вашата същност като частица от Бог, и вашата същност като човек в урок. Това е изключително важно! Изказването на онова, което искате и от което се нуждаете, трябва да бъде на глас. В старата енергия можехте да мислите неща и те можеха да се случват в дните, когато бяхте в състояние да вдигнете за малко воала и да зърнете каквото успеете, докато той се спусне отново. Тогава беше достатъчно да мислите за тези неща, защото мисълта също представлява енергия. Сега, за вашата абсолютна сила, трябва и да вербализирате.

Себе-творение: Четвъртият и последен компонент е друг решаващ атрибут на съзнанието. Трябва да научите как става това. Можете да съ-творявате каквото пожелаете с пълна уместност. Но ако сте чисти от карма и сте просветлени, няма да творите събития, които са неуместни за вас или за околните. Ако не сте такива, но все пак опитате, няма да сътворите нищо. Когато съ-творявате, създавайте само за себе си. Нека го обясня; това е трудна концепция. Извисяването на вибрацията на планетата е нещо, което правите индивидуално. Вярно е, че съществува групова карма, групово действие и групова сила. Вярно е, че докато се събирате тук пред Духа, вие сте група, но когато използвате вашата сила, я използвате индивидуално. Смисълът на вашето пребиваване тук е индивидуално за вас, защото създавате лично за себе си. Не замесвайте никое друго човешко същество във вашите творения, защото силата ви няма да подейства. "Но", може да кажете вие, "как така, нали искам да създам мир в една връзка или хубави неща за децата си?" Ще ви дам пример как става това.

Представете си как вие заедно с много други човешки същества сте в казан с катран... мръсни от главата до петите, неспособни да се придвижвате бързо от едно място на друго, понеже катранът е гъст. Това е вашето въображаемо състояние. Изведнъж вие откривате "магически" инструмент от Бог, който очиства тялото ви и го поддържа чисто дори докато сте вътре в катрана! Ще се откроявате сред останалите, защото сте различни... бели и чисти, докато всички останали продължават да тънат в катрана. Вие сте съ-творили за себе си чистота. Е, мислите ли, че останалите няма да ви обръщат внимание, докато се разхождате свободно, без катранът да ви докосва или да спъва краката ви, докато те наблюдават как той се допира до тялото ви, без да полепва по него? АА... вижте! Те започват да се променят! Първото, което ще се случи, е, че винаги, когато се разхождате, около вас ще има празно пространство, защото те ще ви правят път. Второто, което ще се случи, е, че те ще ви попитат как е възможно подобно нещо. И когато открият "тайния инструмент от Бог", всеки един от тях ще започне да го използва за себе си, все повече ще стават "чисти", като всеки човек ще го създава лично за себе си. И така, ако разгледате групата след известно време, половината или дори повечето от тях ще бъдат "чисти". Спрете и помислете какво се е случило всъщност. Вие не сте поискали за никой от тях да се очисти, но все пак резултатът само от един се е умножил за мнозина!

* За анализ на тази притча, моля, вижте Приложение Б.

 Същото е, когато се озовавате в някаква ситуация с друг човек, за която знаете, че не е уместна... изпълнена с негативни кармични качества и мрак... и единственото, което искате, е създаването на мир и покой. Тогава го сътворете за себе си и вижте какво ще се случи с човека до вас! Защото, когато вие получите мир над ситуацията, ще сте изчистили кармата (която е позволявала негативността) и продължаването на отрицателното взаимодействие вече няма да бъде уместно. Запомнете това, скъпи мои: ако между хората има неща, които намирате за болезнени или тревожни, вашата лична карма е поне 50 процента от причината за появата им. Когато вашата лична част от кармата бъде пречистена, половината от кармичната причина ще липсва, а кармичният договор и "ръкостискането" за разиграването на кармата ще бъдат обезоръжени и неутрализирани. Затова и човекът до вас ще се промени. Същото е и в молитвите за децата ви. Молете се и създавайте за себе си и наблюдавайте какво ще се случи с тях, защото когато се промените вие, в околните незабавно ще настъпи реакция.

Кои са уместните за искане неща?

Знайте това: за себе си можете да поискате изобилие. Във вашата култура можете да поискате пълноводен поток на доходите. Можете да поискате мир в случаите, при които изглежда, че е невъзможен. Бихте могли да поискате целенасоченост. Можете да поискате търпимост към ситуациите и нещата, които по-рано са натискали вашите кармични "магически" бутони и са ви ядосвали... и ще имате резултат. Всичките тези съ-творения са уместни, но когато ги правите, трябва да сте наясно със следното важно условие: не искайте конкретни неща. Ако се нуждаете от финансови резултати, не казвайте на Духа да "накара еди-кой си да ви плати дължимото". Кажете на Духа какво е необходимото изобилие във вашата култура, за да съществувате: после оставете Вселената да намери начините. Не правете предположения за "пътищата" за осъществяване на желаните от вас резултати, защото по този начин ограничавате Духа. Помнете, че Ние (Духът) сме буквални и се опитваме да изпълняваме дословно отправените молби. Сега сте наясно с четирите механизма на съ-творението. Можете да поискате осъществяване на вашите цели, но не казвайте на Духа как да бъдат постигнати.

В една култура, където са ви учили да се подчинявате, може да ви се стори страна идеята да се смятате за частица от Бог. В култура, където сте един от многото, може да изглежда странно Духът да ви моли да съ-творявате само за себе си. Но механизмите са чудодейни, а силата е огромна, защото вас ви възприемат като нещо специално. А онези около вас ще оставят кармичните си взаимодействия, защото вашите ще бъдат неутрализирани... безмълвни и изчезнали. Виждате ли как се осъществява взаимодействието?

Сега моят партньор иска да приключваме, но Крион би желал да ви разказва още. Виждате, че тук има магия! Ще споделя с вас за нещо случващо се, което ще разшири възгледите ви. През минутите, откакто сте тук, вие бяхте обгърнати в Духа... а любовта на Духа е такава, че ако поискате ябълка, никога няма да получите змия. Чадърът на Духа е величествен и в това безвременно пространство всичко, което сте получили, е дар. Първият дар, който наистина създава усещане за магия, е, че никой от вас не е остарял за 30 минути. Когато застанете пред Духа и изпразните съзнанието си от всички мисли и проблеми на деня „ и когато вдигнете ръце, за да покажете, че приемате да бъдете пионерите, воините на светлината на тази епоха, Духът ви възнаграждава. Магия! Инструментите на новата енергия могат да ви се сторят магически, но някои от вас се излекуваха в същата тази нощ! Излекуваха се от нетолерантността... в тази стая имаше здравословни смущения, но те сега изчезнаха и повече никога няма да се появят в телата, които бяха доскоро слаби. Моят партньор получи едно видение, което е споделял с малцина... там се случват големи изцеления, които приличат на магия. Приемете това за ваша действителност и то ще стане!

Ето това имаме ние за вас, докато седим в служене и любов пред вас. Това наистина е свещено място! Има защо да събувате обувките си. По същата причина Моисей беше помолен да събуе сандалите си пред горящия храст. Така Духът може да измие краката ви! А кроткият глас, който ви говори сега от Духа чрез моя партньор, е вечният глас, говорил на Авраам и на Моисей, и на Ной, говорил е чрез великия учител Исус... и който е присъствал в любящите думи на Парамаханса Йогананда. Това е Духът. Той е неизменен, изпълнен с любов и вие сте част от него!

Това е специално време и мнозина от вас ще разберат какво се е случило, а мнозина от вас ще получат доказателство за този факт, когато напуснат Земята.

Така е.

Крион


 Red (англ.) - червено, reed (англ.) - тръстика. (Бел. прев.)
Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 2825 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 13:43