Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:39
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Фактите за Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Фактите за Крион

Неведнъж съм ви казвал, че съм пристигнал тук по план... че съм повикан тук благодарение на действията на хората през последните 50 години, които промениха тази планета. Идвам, за да пренастроя системата на магнитната ви мрежа заради вашето здраве и просветление... за вашия отпечатък. Идвам да ви кажа, че сега намесата е възможна (на Духа). Можете да поискате импланти, които да неутрализират вашата карма. Можете да поемете силата си; можете да се превърнете в същества от светлина (светлина означава силата на Висшия Аз). Можете да промените вибрацията на тази планета. Можете да постигнете "статут на завършено обучение", а после да общувате с останалите измерения. Това е смисълът и причината да съм тук. Но всичко се свежда до вас и до вашата висша душевна същност (независимо колко поддържащи същества има около вас).

Затова съм тук и в този процес ви нося, на клетъчно ниво, освобождаване на любовта, която можете да почувствате по всяко време. Някои от вас вече са осъзнали това, докато седят пред Духа (или четат тези думи от Духа) - особено когато сте с групата на Крион или някакви същества от ангелски тип, че сега е моментът, дори докато слушате тези думи, да поискате (да съ-творите) изцеление. Нима не ви е хрумвало? Някои от вас го правят дори сега и тъкмо затова го споменавам... защото няма по-подходящ момент.

Казвал съм ви, че Крион идва от Слънцето вътре в Слънцето, от голямата централна област. Това е темата за центъра, който се разширява навън. Сега ви казвам, че той има и друго име, което често ще чувате (потърсете доказателството). То е Основна Съзидателна Сила. Оттам се излъчвам аз. Това, което правя сега за вас, съм го правил много, много пъти за други. Именно любовта и състрадателността на Духа ме изпращат при вас сега и Духът ви обича, докато седите тук... всеки един, по име. (Както предадох преди, мен ме изпраща една група, която вие наричате Братята или може би "Братството". Тази група винаги е била на Земята и е много, много стара. Това е групата, която ме направлява.)

Какво друго бихте искали да знаете за Крион? Ще ви кажа, защото ме попитаха: "Какво точно те повика тук? Дали ти просто се появи, или имаше някакво събитие?" Да, имаше събитие и сега за пръв път ще ви разкажа какво беше то. Пъзел? Да, но не е труден. В предишните послания съм ви посочвал годината, в която пристигнах. Две години преди това, през осмия месец на вашата 1987 година, се случи нещо специално, което ме призова... защото имаше изпит на планетата от Духа, за да се види дали вибрацията на планетата Земя пасва на универсалния план. Сценарият "ключ в ключалката" на астрономическо ниво (буквално) зададе въпроса: "Готова ли си?" И планетата отговори: "ДА." Защото вибрациите, които бяха налице през онзи осми месец на вашата 1987 година, говореха красноречиво за постигнатото от вас. Това беше призивът и новината се разпространи, за да доведе тях... водачите, учителите, работниците и механиците... и така аз тръгнах на път. Онези от вас, които са наясно с тези неща, ще се досетят кое беше това събитие... малки мозайки, които да подредите.

Моето пренастройване на мрежата, макар и сложно, ще съответства на канализираната информация. То улеснява онова, което вие сте нарекли във вашата култура "дванайстия лъч". Ако разбирате какво означава това, ще осъзнаете, че цветовете на лъчите, отговарящи на вашите чакри, се смесват заедно, за да образуват дванайстия лъч. Нима тогава е тайна, че щом улеснявам тази сила, вие, като човешки същества, ще се промените радикално? Защото това ще се отрази върху всичките ви цветове и всичките ви чакри. Ето как моята пренастройка на мрежата съдейства на вашата биология. Сега проумявате ли, че триединството на Бог е ЗЕМЯТА, БИОЛОГИЯТА И ДУХЪТ, защото моята работа въздейства и координира и трите. Това е службата на Крион. Оттам дойдох, когато ме повикаха, и така работя. Това, че съм от Основната Съзидателна Сила обаче, ме кара да ви обичам още повече, защото аз "виждам" съвсем ясно вашите пояси и цветовете на съществата в урок, които сте всъщност. Не можете да ги скриете от мен. Аз знам кои сте и по тази причина седя в краката ви. (Предал съм още факта, че моята поддържаща група също е тук, разположена в орбитата на Юпитер. Моята поддържаща група се намира на един много голям "кораб", чието име съществува във вашите земни легенди за Крал Артур (още един пъзел). Има почти 100 000 същества, които са тук в пряка подкрепа на работата ми.)

Галактиката - вашата централна група. Всяка галактика притежава съзидателна посока... една група, която си има име. Духът рядко назовава нещата с цифри. Духът познава всички части по ИМЕ. Само хората номерират подобни неща. На вас все още не ви е известно името в центъра на галактиката на групата, която отговаря за вас; затова тази вечер ще ги наричаме Стрелците. Наричаме ги така, защото когато излезете навън и погледнете в посока на съзвездието Стрелец, те са там. За да го направите, трябва да погледнете към центъра на вашата галактика, Млечния път. (Това название не бива да се бърка с онези от вас, които са родени под знака Стрелец, то е само указание за посоката, където е разположена тази група.)


Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1221 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:39