Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:52
24.04.2024
Сряда
3.16.83.150


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Вие!

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Вие!


Възможно е да възприемате Земята като много малка в универсалния план на нещата, вероятно почти незначителна в необятността на звездните системи такива, каквито ги виждате вие. Нищо не е по-далеч от истината! Всички просветлени знаят кои сте вие. Тази планета е центърът на вълнението, скъпи мои, защото вие, докато вървите в урок, сте въздигнатите! Когато не сте тук, се изправяте високо и се въртите с много цветове. Всеки, който ви погледне, разбира вашия овладян "урок" и колко пъти сте били в дуализма. Както казах преди, това прилича на пръстените на вашите земни дървета; вие показвате пръстените си и всички научават за тези награди и ви почитат с тържествено честване. Вашата работа е най-трудната, много по-трудна и много по-уважавана от тази на Крион.

Вашето негативно любопитство: Сега ви говоря за нещо, което може да поражда страх. Преди да пристъпя към темата, нека да ви напомня за вашия човешки отпечатък. Смешното е, че ако ви кажа, скъпи мои, че едновременно се случва нещо прекрасно и нещо ужасно, почти всички без изключение ще възкликнат: "Разкажи за ужасното!" Вижте, за вас е естествено да искате да знаете за негативното. Това се дължи на факта, че вашата карма е съставена от страх!... и вие го носите много добре. Затова го познавате и сте привлечени първо от него.

Тъмните: Нека да ви разкажа за онези, които търсят Луцифер, защото те създават една илюзия. Вселената е буквална и не съди. Онези, които се изправят и поискат да се появи Луцифер, ще бъдат удовлетворени, защото те получат каквото очакват. Ще бъдат в състояние да съ-творят негативното, точно както вие сега притежавате силата да съ-творите любовта, изцелението и просветлението на позитивното. Луцифер е заблуда, която сами са измислили и създали; но нека ви кажа следното, скъпи мои, и никога не забравяйте тези думи. Един от вас в балансирано и просветлено състояние може спокойно на застане сред онези, които пеят и призовават Луцифер, и ще има абсолютно надмощие над тях! Нищо на тази планета не е в състояние да урони вашата нова сила! Онези, които призовават негативното, са небалансирани и го правят именно поради своето неравновесие. Това няма нищо общо с никакви негативни същества на планетата. То е нещо, което хората сами си причиняват.

Но уви, вашата ръка ви каза, нали, че човеците са в състояние да вървят по планетата в свободна изява. Каза ви, че редовно може да бъде "нападана", но добави, че притежава инструменти за балансиране. Същото важи и за планетата на свободния избор, защото има няколко вида същества, на които, благодарение на закона и посоката на ненамесата им, е позволено... да бъдат с вас. Тези същества, почти без изключение, нямат представа кои сте вие. Те са привлечени единствено към вашите качества и атрибути. Нямат представа за Стрелците, за Арктурианците, за Ащарците, за Плеядианците или за Слънчевата група. Те познават единствено собствената си нисша вибрация и търсят информация и отговори. Те не са в някаква конспирация срещу универсалните принципи. Те просто искат да знаят... и вие сте тяхната библиотека.

Има няколко такива групи. Едната се стреми към информация за вашите емоции. До степента на закона за намесата на тях им е позволено да се месят във вашата биология. Затова има хора, които понастоящем притежават качества на тези негативни същества. Но фактът, че сте човек, който върви в светлината на урока, ви дава абсолютна власт над всяка част от атрибута на мрака. На тези същества им е позволено по-специално да съдействат на вашата карма и те представляват уместна част от вашия урок. Това означава, че всеки човек в това състояние може сам да възстанови равновесието си... асимилирането и трансформирането на негативното. Ако някои хора смятат, че не могат да го направят, че атрибутите на негативните същества са твърде силни, сега те имат силата чрез намерението и чрез общуването с водачите да поискат намеса посредством неутралния имплант (както вече беше канализирано). (Тъй като имплантът се занимава именно с неутрализирането на кармата, можете да видите взаимовръзката с тъмните същества.) Тъмните са привлечени от емоциите ви, тъй като те нямат такива, а искат да ви изучават, защото ги притежавате в изобилие. (Емоциите са енергия и вие сте като фар за онези, които се стремят към тях. Те имат нужда да намерят отговорите, защото усещат, че самото им съществуване е застрашено от загубата на тази натурална енергия.)

Вторият вид също са привлечени към вас. И те също нямат никаква представа за вашите търсения на урока и кармата. Но въпреки че не осъзнават вашата карма, тях ги привлича онова, което правите с нея, така, както огънят привлича мушиците във вашата култура. Затова им е позволено да взаимодействат в урока ви. Сега говоря за онези, които са в изобилие тук, защото в действителност вие ги храните! ... и ги храните с вашия страх. Тези от вас, които живеят в страх, хранят ежедневно тези същества, които ще се завръщат и ще нахлуват в живота ви, ще ви дърпат и ще искат още храна. Те разбират, че колкото по-голям е страхът ви, толкова повече храна ще има. Колкото и невероятен да изглежда този сценарий (на много хора), това е истина! Ще ги откриете да танцуват в краката на онези хора, които призовават Луцифер. На тях им е позволено съвсем уместно да са тук, но вие притежавате абсолютната власт и надмощие над всички тях... защото цели легиони от тях са безсилни пред един от вас. Повярвайте! Това е истината на Духа. Нямате причина да се страхувате от тези същества на мрака. И в други послания сме разговаряли за илюзията на страха. И преди сме говорили за доверието в Духа и за преодоляването на кармата. Сега не е моментът да преговаряме тези неща.

Останалите тъмни същества имат съвсем просто обяснение. Те са биологични и са като вас. Позволено им е да идват тук от други части на вашата галактика. Те разполагат с необходимите машини за пътуване дотук. Но това, че притежават съответната научна технология не означава, че имат просветление. Това са съществата, които са катастрофирали тук. Това са онези, които вследствие на допусната грешка са били заловени, но те не са Арктурианци или Ащарци. Именно науката на тези чужденци се изучава от вашите земни правителства днес.

Може да се каже още толкова много за съществата около вас, но все пак очертах основните играчи. Всяка от тези групи притежава изобилие от своя история и свои уроци и специфика на взаимоотношенията си с вас. Можете да се сдобиете с ценни познания, ако проучите канализираните от тях творби, както и с много универсална мъдрост, ако се вслушате в тях. Всички те са готови да споделят с вас уроците си... и да ви помогнат да оцените вашите.

Сега, скъпи мои, стигаме до темата на този ченълинг. Искам да почувствате любовта на Духа, докато я проектирам (изпращам към вас светлина). По отношение на онези, за които говорих: вероятно сте се почувствали застрашени от тези същества без лица от всички краища на галактиката, които вървят по Земята заедно с вас... в условията на урока, борейки се за пространство - едновременно духовно и физическо? Може би изпитвате несигурност... страхувате се от тях, смятате, че навсякъде цари конспирация; не знаете какво точно да направите... страхувате се да заспите, не знаете кой е добър и кой не е? Тук съм, за да ви кажа, че всички тези от центъра навън представляват СЪСТРАДАНИЕТО НА ДУХА! Те са тук, за да ви подкрепят! Всички те! Дори на пръв поглед неуместните са тук за целта на вашия урок... на планетата на свободния избор, в уместността на Духа! (Запомнете, че именно вашата работа, въпреки всички тези същества, ви спечели вашата нова сила.)

На тази планета, където намесата не е позволена, вие постигнахте нещо забележително! Издигнахте се и се подготвяте да преминете към етапа на завършеното обучение. Всички същества от вашата поддържаща група, които изброих тази вечер, и всички канали... и цялата информация, която се излива от тях, се дава с любов, представляваща състраданието на Духа към вас! Не се страхувайте от тези същества. Поздравете ги и ги приветствайте по име (вашата поддържаща група). Учете за тях и разберете кои са те. Почувствайте единството и любовта на Духа, който е позволил съществуването на подобни взаимодействия около вас. Знайте, че всеки път, когато чувате нови послания при ченълинг, те представляват състраданието на Духа, единствената причина Крион да е тук тази вечер. Състраданието на Духа се ражда в Основната Съзидателна Сила. (Духът не познава изключителността. Всички членове на вашата поддържаща група са тясно специализирани, но никое същество няма надмощие над останалите.)

Тази вечер сред вас има хора, които плачат за изцеление и искат да научат повече за това защо сте тук. Как се чувствате при мисълта, че за всеки един от вас има огромен брой от тези поддържащи същества, които не правят нищо друго, освен да ви подкрепят във вашето търсене... с надеждата, че ще постигнете просветление, с надеждата, че ще чуете посланието и ще реагирате, те стоят до вас, готови за вашето действие. Не ви ли кара да се почувствате специални? Не ви ли дава нова представа за това кои сте? Трябва да напуснете това място високо изправени. Помислете за цветовете и ивиците, които излъчвате, когато не сте тук! Помислете за онази част от вас, която е представена в дуализма на Висшия Аз, която е частица от Бог! Защото тя, скъпи мои, също произлиза от Основната Съзидателна Сила.


Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1329 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.16.83.150          Сряда          24.04.2024, 18:52