Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



14:44
28.03.2024
Четвъртък
44.221.43.88


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Пътуването

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Пътуването


Ангенон и Въреху бяха водачи. Ангенон беше различен, защото някога се беше инкарнирал като човек, затова носеше светлинния пояс на човека. Въреху никога не беше съществувал като човек, а винаги бе принадлежал към групата на водачите. И двамата бяха съпътствали човешките същества живот след живот. И Ангенон, и Въреху се вълнуваха, защото подготвяха поредния план, който бележеше започването на още един човешки живот.

Те щяха да се срещнат за малко със съществото, към което бяха зачислени, едно от онези, които бяха пазителите на любовта... едно от онези, които щяха да бъдат изпратени на нивото на Земята като човеци, едно от онези, определени да бъдат воини на светлината. Тези двама водачи, Ангенон и Въреху, отиваха заедно на плановата среща, за да се срещнат със съществото, което ние наричаме Уо. Вече сме чували за Уо в една предишна притча, канализирана преди една година в същата тази стая, и тогава преминахме през живота на Уо, когато той беше човек, и направихме едно пътуване заедно с него, при което той обходи своята "стая на урока". Сега Уо стои в плановата зала, близо до портала, който води към пещерата на сътворението. Уо е готов да вземе своята същност и да се завърне със своята карма непокътнат на планетата Земя. Ангенон и Въреху са част от планирането. Тук е мястото, където Уо и всички останали планират кармата, която трябва да се генерира от уроците, които ще имат... планът е ясен и не бива да се бърка с предопределението. Защото Уо отново ще се появи на земното ниво, където ще бъде изложен на уместната карма и ще има възможност да я преодолее (точно както е правил в миналото). Това се прави, за да даде шанс на Уо да повиши вибрацията на планетата чрез собствените си усилия, за да получи признание от галактиката... и от Стрелците, от Арктурианците, от Ащарците и от цялата Основна Съзидателна Сила, защото те всички познават Уо.

И така, на тази планова среща Уо се подготвя да продължи оттам, докъдето е стигнал (от гледна точка на кармата) и да се завърне на Земята. Тук Уо планира заедно с другите същества, на които им предстои да влязат в урок... а също, скъпи мои, има планиране с висшите души на онези, които вече са на Земята и овладяват урок. Кармата (описана в предишния ченълинг) може да представлява много сложен план. И така, този път Уо реши да се върне заедно с Ангенон и Въреху като Жена. И така, сега Уо е Тя. Водачите с радост предприемат своето пътешествие, за да дойдат на Земята с нея. Тя също така избира атрибута да се роди на първия ден от месец септември. Ще има сериозни проблеми с контрола!

През първите години от живота си Уо е малтретирана от баща си. Уо е малтретирана от втория си баща. Уо е малтретирана дори от брата на втория си баща. По времето, когато става на 11 години, тя носи тежката карма на един дълъг времеви цикъл... по план (и през този живот Ангенон и Въреху стоят до нея, наблюдавайки как се развива кармата на избора). Скъпи мои, предопределение не съществува. Вашите уроци са решени и подредени предварително, но докато сте на Земята, решенията са ваши. Ето как стоят нещата: ако изпратите на Земята същества под облика на чукове и ги посетите няколко години по-късно, едва ли бихте се изненадали, ако ги откриете в компанията на пирони. Това е логично, а не предопределено. Затова качествата на онези, които са родени на 1 септември, са известни, и вие няма да сте учудени от проблемите, с които се сблъскват, или от уроците, през които трябва да преминат.

На Уо беше трудно с мъжете. Нямаше проблеми с изобилието, защото това не е кармата, която тя носи. Парите идват лесно при нея и тя се изкачва до върховете в избраната от нея област на земния бизнес. Става жлъчна поради гнева и енергията на своя кармичен урок и разкъсва духа на мъжете край нея... като се наслаждава на играта на бизнеса и на победата над своите мъже-съперници. Три пъти се опитва да създаде връзка, но никоя не успява да просъществува, вследствие на гнева. Когато Уо става по-възрастна, здравето й се влошава и нейното неравновесие допуска наличието на прекалено висока киселинност и други свързани със стреса заболявания.

Ангенон и Въреху наблюдават с любов, с тихото съзнание, че всичко е уместно подредено за следващия етап, защото Уо и другите са решили, че това може да бъде много важна инкарнация, която да се запомни благодарение на новите качества на Земята. През 47-мата година на Уо тя "случайно" среща една просветлена жена... на един от онези бизнес семинари, където хората се събират за една седмица, без да могат да си тръгнат... в името на ефективността. Ангенон и Въреху веднага разпознават жената, защото това е едно същество от същата планова среща, на която са присъствали преди 47 години. Това е съществото, което е планирано да се появи тази година и ако Уо е готова, да я информира за Духа.

По силата на съдбата Уо проявява интерес към тази жена. Уо иска да разбере с какво тя е по-различна; и сякаш по силата на съдбата (космическа шега), късно една вечер Уо се приближава към жената и й задава следните въпроси: "Защо притежаваш такъв вътрешен мир? Как така си толкова толерантна към другите? Каква е твоята тайна?"

Ангенон и Въреху са се изправили на нокти! В равновесието на този момент се намира всичко, което са очаквали. И двамата усещат могъществото на онова, което се случва, и знаят, че това е основният прозорец на възможност, който са чакали. Никога в историята на техните задачи като водачи не е имало подобно събитие! Докато жената говори, Уо остава безучастна, но попива всичко. По-късно същата вечер то се случва. Когато остава сама в стаята, тя избухва в ридания, вдига ръце във видимо отчаяние и пита Духа на глас дали ще я приеме. И сякаш изведнъж се включва осветлението и Ангенон и Въреху пристъпват към действие. Тя е изразила намерението! Да, Вселената я слуша! Да, съществува нещо по-велико от човешкия интелект! И да, тя може да постигне душевен мир през тази инкарнация! Ангенон и Въреху тържествуват... и Уо прекарва безсънна нощ поради цялата тази дейност около леглото й!

Нещата бързо започват да се променят за Уо. Тя се среща с жената още няколко пъти и се сприятелява с нея. Среща се с други хора и те я превеждат през различни процеси и й дават информацията, която й е необходима. През цялото време Ангенон и Въреху се радват на новото общуване, което им е позволено да имат с Уо и нейния Висш Божествен Аз. Към Ангенон и Въреху се присъединява трети водач от групата на старши водачите; и тогава Уо става способна да влезе директно в своята карма и да прости на онези, които са й навредили толкова много. Така тя се сдобива с мъдрост и осъзнава своята отговорност за всичко, което се е случило. А с МЪДРОСТТА идва ЛЮБОВТА. А с ЛЮБОВТА идва ДЕЙСТВИЕТО! Настъпва време, когато Уо е не само способна да търпи мъжете в живота си, но дори да създаде връзка с един от тях... успешна и любяща. Наистина удивително.

През 53-тата година на Уо Ангенон и Въреху са помолени да си тръгнат. Уо е достигнала до такава вибрация, че са й необходими съвършено нови водачи, които да й служат. Когато нейната група водачи се оттегля, за период от 90 дни Уо остава без подкрепа, но дори при този стрес, тя разбира какво става и спокойно се занимава с други човешки неща... и преминава през периода без затруднения. Ангенон и Въреху отново тържествуват. Вероятно мислите, че би трябвало да са нещастни, да тъгуват и скърбят за раздялата с толкова любим приятел... и то в момент, който са очаквали и планирали толкова дълго! Но Ангенон и Въреху знаят, че частите са в равновесие, а извисяването на един издига цялото... и си заминават доброволно и безропотно, изпълнени единствено с любящи мисли.

Тук оставяме Уо, защото нейното бъдеще все още не е реализирано... подобно на вашето.

Скъпи мои, всички от центъра навън отпразнуваха просветлението на Уо, защото то беше универсално събитие, известно на всички. Беше значимо, защото помогна на цялото. И онези в центъра на вашата галактика разбраха за него, и Арктурианците, Ащарците, Плеядианците разбраха за него, и всички ангели от Слънчевата група и Издигнатите Учители разбраха за него. Истината е, че никой от тях, взети заедно, не би могъл да направи онова, което постигна тя сама... да изрази намерение, докато е в урок, да поеме своята сила.

Така е.

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1425 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.43.88          Четвъртък          28.03.2024, 14:44