Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:07
19.04.2024
Петък
3.138.116.20


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Науката

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Науката


От писателя...

Има толкова много неща във връзка с науката, за които искам да попитам Крион, но вече знам, че това е въпрос, на който не може да се отговори толкова ясно, колкото аз бих искал. Причината е основателна и съвсем понятна: ако получим отговорите на тепсия (без да се потрудим за тях), тогава няма учебен процес, нито помощ за планетата посредством личното откривателство. Крион многократно ни е повтарял, че новата наука ще дойде през следващите години посредством баланса и просветлението. Човеците ще помагат на човеците. Това е така, както трябва да бъде, и аз уважавам този процес. Междувременно се пръскам от любопитство!

Това не пречи да задавам въпросите; дори Крион да не им отговаря директно, той често ни дава ориентири и прозрения за механизмите на нещата. И кой знае, може би информацията, която следва, ще бъде катализатор за някой, който ще използва подсказките, за да създаде първата антигравитационна машина! Вселената сигурно се смее на това, понеже наистина знае, че притежавам добра интуиция за истинността на това твърдение.

Като медиум аз постоянно усещам едно неясно чувство за работата на Крион. Ето как става: всичко е логично и следва определен ред. Дори най-странните за нас събития следват универсалния ред и физика. Пак заявявам, че днешното научно разбиране е вчерашната магия. Ако наистина прозирате това, тогава сигурно сте наясно, че днешната магия е утрешното разбиране. Метафизиката ще трябва да промени името си, когато философията вече не е "отвъд-физиката"... и това е доста определена възможност. Естествено, ние никога няма да познаем всички механизми на Вселената, докато сме в "урок", но голяма част от взаимовръзката между разума и материята, които сега са "фокус-бокус" за учения, ще бъде определена и разбираема.

Не мога да си представя по-подходящо и специализирано същество от Крион, което да разпитвам за науката, защото неговата работа е свързана с магнетизма. Това означава, че той работи със самото ядро на нашата земна наука, защото магнетизмът е основното "ръкостискане" между нашата биология и земята. Занимава се с великата мистерия на гравитацията и с дебата за йерархията на светлината и поведението на съставляващите атома частици.

Това предисловие от писателя пак е написано преди ченълинга, така че отново можете да се присъедините към мен в мислите ми преди всякакви отговори във връзка с темата. Да видим какво има да ни каже Крион най-напред...

По отношение на науката...

 

НАУКАТА

Поздравления, скъпи мои. Както заяви нашият партньор, аз никога няма да ви дам информация, разкриваща дуализма или повдигаща въпроси пред земните учени, които биха застрашили новите нива на обучение, на които се намирате. Все пак ми е позволено в съзвучие с вашата нова енергия да ви дам някои ориентири, които ще се появят за пръв път в тези послания. Идеята е те да подтикнат специалистите, които прочетат тази информация, да ги използват за разрешаване на научните проблеми, преди които са изправени. Тази информация в съчетание с природната нова енергия, която си заслужихте, ще ви осигури отговорите.

Във всички досегашни писания и ченълинги съм ви давал по малко ценна информация за обясненията на нещата, които ви занимават сега. Например: макар да е възможно да не сте обърнали внимание, в началото на тази книга ви разказах за едно явление, което несъмнено вълнува вашата наука, но все още нищо не се публикува за него. Съществуват много високо енергийни изригвания на къси гама-лъчи, които обстрелват вашата атмосфера. Помните ли защо? Потърсете отговора назад в тези послания. Проблемът има духовно решение... което не е непознато във физиката, защото духовното е завинаги свързано с физическото. Духовното е основата на вашата наука и определя правилата на явленията, които наблюдавате ежедневно.

Художникът дошъл един ден и покрил Земята с любов и духовни качества. Това обагрило Земята с енергия, а тя откликнала с живот и равновесие, което обединило завинаги художника със Земята и жизнената сила върху нея. Хората, които получили задачата да вървят по Земята, без да виждат истинската действителност, наскоро намериха свидетелство за рисунъка. Те продължават обаче да отхвърлят съществуването на художника, тъй като не са открили причина да вярват, че рисунъкът не се е създал от само себе си. Когато някой ден най-сетне признаят художника, равновесието на трите ще бъде ясно, а атрибутите на рисунката повече няма да ги озадачават. Без художника липсва съзнателната причина, поради която цветовете са смесени по съответния начин, както и за цялото съчетание.

По отношение на земната наука въобще, ще ви дам един съвет за вашите научни методи. Те са много изостанали от онова, което трябва да бъдат! Всъщност са с главата надолу, така да се каже. Вие трябва да наблюдавате всички явления, колкото и странни да ви се струват, и да си задавате въпроса: има ли последователна връзка между тези явления, която да изисква проучване? Вместо това вие наблюдавате само онова, което познавате, а после вадите заключения, които пасват само на онова, което разбирате (или си мислите, че разбирате). Прилагате заключенията към нещата, които наблюдавате около себе си, и ако малките ви постулати не пасват на онова, което се случва в действителност, вие често отричате напълно случилото се. Скъпи мои, това няма да ви послужи. Например: с този метод вие ефективно отричате естествения диполен баланс на органите в човешкото тяло; поради което игнорирате начина за неговото измерване и уравновесяване, въпреки че свидетелствата за него са навсякъде около вас и съществуват от векове. Как е възможно да не обръщате внимание на нещо толкова очевидно?

Освен това вие отричате астрологическите влияния, следователно отричате, че движението на слънчевата система взаимодейства с вашия магнетизъм, както на планетарно, така и на биологично ниво. Колко време ще ви бъде необходимо, за да се научите да разнищвате в обратен ред цялостното явление? Би трябвало да си казвате: "Това явление, колкото и странно да е, изисква проучване - защото го има и изглежда последователно. Ако съществува корелация между действието му и нещо, което е ценно за Земята или за хората, тогава какви са механизмите му?" Вместо това вие казвате: "Нещата, които съм изследвал и разбирам, работят по определен начин и аз съм открил основните причини за това. Когато приложа разбиранията си към някое голямо необяснено явление, те не важат. Затова отричам съществуването или действителността на новото явление." Виждате ли колко назадничаво е това? По-голямото цяло трябва да повелява изучаването на частите, които го карат да работи. Вместо това вие изучавате отделни части и вадите заключения за въображаемия универсален механизъм на цялото!

Представете си, че след 50 000 години една култура, доста по-различна от вашата, се приземява на Земята и разкрива малка част за един от вашите сложни космически кораби. От това те правят изводи за вероятното приложение на частта и предназначението на летателния апарат. След това описват как е изглеждал корабът, въз основа на научните схващания, с които разполагат в тяхната култура... и го документират в човешката история, заедно с чертежите. Много по-късно децата им порастват, връщат се на Земята и откриват непокътнат целия космически кораб, но не го разпознават. Той е десет пъти по-голям, отколкото са мислели, а конструкцията му е напълно погрешна, за да "полети" някога. И по нищо не прилича на човешките летателни апарати, които са изучавали в учебниците си по история и са виждали на чертеж. Затова те класифицират космическото чудовище като някакво творение на земното изкуство или космическа статуя, на която човеците са се възхищавали. В края на краищата, според историята, която вече са "знаели" за човеците, тя не би могла да има практическо приложение. Виждате ли как "преклонението" пред частта изопачава реалността на цялото? Ако тази култура беше открила първо ракетата, тогава всичко щеше да е различно.

Във вашия случай "ракетата" от тази история представлява всичко около вас, а вие ежедневно разполагате с ползата от функционирането на цялото. За съжаление много от вашите земни учени и религиозни водачи вече са създали "чертежите" на своето научно мнение за това как трябва да функционира цялото, но когато виждат действителността на цялото, не го разпознават. То не пасва на техния измислен модел, затова отричат да е такова, каквото действително е!

Учени, слушайте: Как хората от други култури постигат толкова често впечатляващи изцеления на хора, по толкова озадачаващ начин? Нима това не изисква истинско изследване или вие отричате съществуването му, тъй като не пасва на вашия модел? Как е възможно човешкото тяло да отстрани болестта от себе си като по чудо, само за една нощ? Документирани са много такива случаи и процесът е свързан с енергията на мисълта. Какъв извод си вадите? ... или не му обръщате внимание? Съществуват и последователни взаимовръзки между магнитните свойства и човешкото поведение и здраве. Потърсете ги. Започнете най-сетне да разбирате поляритета и магнетизма в областта на здравето и поведението. Ще имате огромна полза и веднага ще се сдобиете с инструментите за увеличаване продължителността на живота си! Това е стара технология! Преоткрийте я!

Освен това, оставете егото си настрана и попитайте някой сериозен астролог за тази научна система, която се омаловажава във вашата култура. Нека този човек да ви покаже силните взаимовръзки и да ви запознае с огромната човешка история на нейното зачитане и използване през хилядолетията. После атакувайте научно въпросите "как и защо" отвън навътре, защото такъв е характерът на вашите проучвания, логика и открития. Постройте свой модел на това как работи научно! След това я прибавете към вашия арсенал човешки инструменти и я използвайте в своя полза. Астрологията не е нещо тайнствено. Тя е наука.

Защо не желаете да изследвате тези привидно неуловими неща? Това не е предупреждение, а реален въпрос, защото наистина съществува причина, поради която не изследвате тези неща. Тези открития са свързани с духовна отговорност... и там лежи един съвършено различен проблем!

Запомнете това: колкото повече се приближавате до действителната физическа истина за нещата, толкова повече се приближавате до основните духовни принципи. Ако вашата философска система отхвърля духовното като участник в науката, тогава вие скоро ще стигнете до безизходица. Когато другите около вас, които нямат подобна склонност, започнат да постигат напредък и разбиране в своята научна област, с работещи постулати и доказан успех, пак ли ще ги отхвърлите? Вие препускате бързо или към мост, или към стена. Едното е невежество, другото е откровение. Не е необходимо никой от вас изведнъж да стане духовен или "странен", за да прекоси моста. Достатъчно е умът да се отвори към всички възможности, а не само към онези, които смятате за приемливи.

Аз оставам механикът, специалистът по магнетизъм и ученият. Оставам с любов,

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1206 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.138.116.20          Петък          19.04.2024, 15:07