Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:10
29.03.2024
Петък
18.232.187.47


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Въпроси за Науката

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Въпроси за Науката

Въпрос: Искам да започна направо с най-големия въпрос, който вълнува мен и много други хора. Можем ли да открием антигравитацията? Съществува ли подобно явление и използват ли го НЛО?

Отговор: Вашето понятие антигравитация е погрешно като название. Трябва да промените изцяло концепцията си за това как функционира това свойство, за да го разберете. Нима бихте казали на някого, че е изпълнен с анти-любов, ако е ядосан? Гравитацията е абсолютен продукт на свойствата на масата и времето, едното от които сте в състояние да променяте.

Това, което ще ви опиша сега, не е ново, но все още не е развито на вашата планета. Наблюдавано е от хората тук, но поради епохата никога не е могло да се развие. Не е било спряно от някое вселенско същество, но под "епоха" имам предвид, че технологията за развиването и експериментирането с него не е била готова... затова при откриването му не се е случило нищо.

Знайте следното: вашите физически закони са съвършено правилни. Свършили сте добра работа по наблюдаването и документирането на физиката на най-разпространените обекти около вас. Математиката ви е добра и законите, които прилагате към начина, по който се държи материята, също са добри; вие правите интересни, но разбираеми изводи за всяка маса. Вече знаете, че гравитацията е свойство на масата и че винаги съществува. Това, което е липсвало досега в логиката ви, е как гравитацията се отнася към времето (нещо, което ви е трудно да възприемете или да промените) и че целият проблем на гравитацията, масата и времето не е линеен.

Да поговорим само за масата и гравитацията. Смятате, че в далечните краища на Вселената сте наблюдавали обекти с голяма маса и гравитация, но с малка физическа големина. Това ви кара да заключите, че за формулата на масата плътността също е от голямо значение. Но представата ви за това как масата става плътна изобщо не е вярна.

В състояние сте да измерите как един обект се движи в пространството и по това да предположите масата му. Ако знаете и големината му, тогава можете да предположите от какво се състои... от газ или от скала, от лед или от пара, и т. н., тъй като изчислявате плътността, вашият ключ към действителната измерена маса. По-голямата част от Вселената е съставена от елементи, които подкрепят простите съотношения големина/плътност, а реалното доказателство за масата и плътността на тайнствен обект е начинът, по който се движи той спрямо другите обекти. Вие се озадачавате, когато откриете обекти, които не се държат по този начин.

Запомнете: наблюденията ви са ограничени от собствената ви времева рамка. Това означава, че щом свойствата на гравитацията са резултат на масата и времето - а вече ви казах, че те не са линейни - вие сте в състояние да видите само свойствата на собствената ви времева рамка. Ако можете да се изместите дори съвсем леко от това положение, щяхте да видите съвършено различна картина на свойствата на гравитацията.

Да кажем, че вие, новопристигнали на Земята, прекарате 30 години на примитивен остров на земния Екватор. Като учен, който разчита единствено на наблюдението, вие изучавате свойствата на водата по най-добрия възможен начин, докато не решите, че сте я разбрали напълно. Тя ви заобикаля отвсякъде, по-изобилна, отколкото сте си представяли някога, и вие се чувствате наясно с нейните свойства, навсякъде, където я намирате... с начина, по който се движи, с начина, по който пречупва светлината, с начина, по който тече на по-малки потоци на острова, и с тежестта при пренасяне. Тя се превръща във физическа даденост. Изведнъж се появява един космически кораб, който ви откарва на Северния полюс, където в шок вие откривате едно съвършено ново свойство на водата... тя се втвърдява, когато е много студено! Представете си... твърда вода: каква концепция! Никога не сте можели да постигнете това състояние, тъй като вашият остров не би могъл да го стимулира. Смятали сте, че разбирате водата, но всъщност не е било така. Почти същото важи за вашите ограничени наблюдения на масата на вашия собствен "времеви остров".

Мнозина от вас правилно предполагат, че магнетизмът и електричеството играят решаваща роля за определянето на истинските свойства на масата и че магнитните променливи величини, които определят произвежданата маса често функционират в миниатюрни частици... за да създадат плътността на обекта, а също и неговата времева рамка!

Щом можете от разстояние да наблюдавате видимо малки плътни обекти с невероятни свойства на масата (голяма маса/силна гравитация), замисляли ли сте се за обратното? Това, което казвам, е, че вашата така-наречена "антигравитация" представлява всъщност вашето търсене на механизма за създаването на свойствата на онова, което ще нарека състояние "без маса". В действителност именно механиката на малките частици определя свойствата на масата на обекта, а следователно и на гравитацията и на времевата рамка около него. Можете ли да си представите обект с нулева плътност, с каквато и да е големина? Съвсем малко неща във Вселената съществуват в това състояние, но то може да се породи изкуствено, с помощта на механизма на плътността на онова, което определя действителната маса на обекта.

На практика вашите научни формули не допускат това; дори някои от най-добрите ви теории не са готови за обект без маса. С помощта на най-сложните теории вие можете да заключите, че ако онова, което казвам е вярно, тогава енергията на обекта без маса ще бъде нула. Тъй като сте убедени, че масата по квадрата на скоростта на светлината е равна на енергията на изолираната система, вашият собствен закон трябва да дава нулева енергия за обекта без маса. Можете ли да си представите какво би предизвикал един обект с отрицателна маса? Каква е вашата представа за отрицателната енергия? Освен това, макар и без връзка с тази научна дискусия, сигурно ще ви бъде интересно да научите как реагира светлината на обекта без маса. Вече предполагате, че силната гравитация ще изкриви светлината. Как според вас се отразява пълната липса на маса, енергия и гравитация върху светлината около обекта? Оставям ви сами да помислите. Докато разсъждавате, вземе предвид още отрицателната маса, отрицателната енергия и гравитацията с обратен знак!

Експериментирането с линиите на влияние на магнитното поле, които текат под прав ъгъл с друго електрическо поле, ще ви възнагради при опита да промените масата на даден обект. Това са механизмите за временно променяне на поведението на поляритета на малките частици ... което се превръща в плътност, в липса на плътност или в плътност с обратен знак (отрицателна плътност). Количеството, формата и останалите параметри на вашата работа зависят от вас. Внимавайте, докато откривате как да променяте тези неща, защото ще създадете и леко разместване на времето, което може да е опасно за физическото ви здраве, докато не научите как си взаимодействат правилно предметите в промененото време.

Макар да сте наясно, че подобна механична система трябва да бъде кръгова, не правете никакви предположения за формата на взаимодействащите магнитни и електрически полета или за това какъв трябва да бъде посредникът за пренасяне на свойствата на поляритета в такава система. Помнете обаче, че газът и течните метали също могат да се използват ефективно да пренасяне на заряд. Въпреки че това изглежда мистериозно в контекста на този разговор, не се изненадвайте, ако водата под налягане също играе важна роля в тази система.

С голяма ирония ви казвам, че състояние на липса на маса беше успешно постигнато в примитивните опити на един велик учен в областта на електричеството, във вашата култура на американския континент, не много отдавна. Ако можехте да посетите неговата лаборатория, щяхте да забележите дупки в тавана и надупчения стъклен светлинен портал, където неговите обекти без маса буквално отскачаха и се разлитаха на всички страни. Ако се беше родил 50 години по-късно, той щеше да бъде в състояние да контролира свойствата на своя експеримент. Но той не разполагаше с прецизните инструменти, които притежавате вие сега, за направляване и контролиране на подобен експеримент. Неговата огромна страст беше да разбере това явление; но то беше толкова неконтролируемо и спорадично, че никога не успя да го покаже на другите, защото не можеше да го предизвиква по свое желание. Това го депресира жестоко в по-късните му години, защото той притежаваше велик триизмерен научен ум... в тяло, което не можеше да изчака достатъчно дълго, до изнамирането на инструментите за доказване на творческите му идеи.

Следователно това състояние на липса на маса не е нова мисъл за вас и продължава да се смята за променливо свойство в много среди; но вие все още не сте в състояние да го доведете до работещо състояние. Може би настоящият ченълинг ще подтикне онзи, който трябва да го "открие"... да се захване за работа!

Въпросът ти за НЛО беше много проникновен. Това е част от системата, която те използват за пътуване във вашата гравитация. Вече съм ви давал ориентири какво точно става във влиянието на обекта без маса, но разберете, че истинският обект без маса вече не се подчинява на законите на физиката на вашата времева рамка. Обектът без маса се характеризира с диви тръгвания и спирания, скорости и завои, тъй като той създава собствено енергийно влияние върху всичко, което го заобикаля. Освен това имайте предвид, че факторът време на обекта без маса е малко по-различен от вашия, което ви кара да изглеждате малко по-бавни от обекта без маса. Неговата реакция към молекулите с по-традиционна маса около него също е предвидима. Поради съвсем лекото изместване във времето, той е склонен да променя броя на електроните в атомите в директен контакт с него. Това е ориентир как да засичате обекта без маса, дори да не можете да го видите.

Истинският, 100-процентов обект без маса ще бъде неподвластен на влиянието на вашето гравитационно поле и все пак онези машини, които ви посещават, се отличават с огромна маневреност. Това трябва да ви подсказва, че свойствата на масата могат лесно да се променят... и всъщност да се фокусират. Какво би се случило, ако отрицателната маса (извън синхронизацията на вашата времева рамка) бъде фокусирана срещу вашата традиционна маса? Отговорът е "отблъскване". Това е резултатът от фокусирането на изкуствена отрицателна маса срещу обичайната маса на Земята. И така, сега имате знак, че всъщност свойствата на масата могат да бъдат "настройвани"; и с повече от един "двигател с маса" системата от свързани обекти може да бъде многостранна или да се отличава с множество свойства едновременно. Определени страни на свързаната система могат да се настроят към определени свойства на масата, докато дъното, върхът и останалите страни да се настроят различно... нещо, което не съществува във Вселената в естествен вид. Не само едно свойство или страна на системата могат да бъдат с отрицателна маса (в състояние на отблъскване с обичайната маса), но е възможно и едната страна да бъде от обичайна маса, която е по-тежка от другата страна. Прецизно координирана, тази система може да позволи фино контролирано движение във всички нива. Това също трябва да обясни магнитните аномалии около документираните от вас срещи с НЛО и "звуците", които предизвикват те във вашите радиоприемници. Звуците изобщо не са звуци, а само резултатът от постоянното фино настройване на плътността на двигателите с маса, които могат да бъдат до седем на брой. Използваният магнетизъм се намесва във вашите радио предавания, които в крайна сметка са магнитни. Всеки двигател с маса контролира платка с маса с доста малък фокус. Често много от системите на летателното средство са "вързани заедно" в една контролна система, така че много кораби се движат сякаш като един. Това е ефективен начин двигателите с маса на много системи да не си пречат взаимно, когато влязат във взаимодействие с вашата земна гравитация. Той е не само ефективен, но и необходим.

За да заработи тази система, операторът на двигателите трябва да разбира идеално свойствата на обикновената маса на обектите, с които влиза във взаимодействие, защото законите на гравитацията остават константа в дадена времева рамка и само плътността на масата и поляритета на платките на летателния апарат се променят, за да се притеглят или отблъскват към известно количество маса. Гравитационните аномалии на Земята могат да предизвикат хаос в подобна система и това е причината, поради която тези кораби понякога катастрофират. Съществуват известни и неизвестни аномалии на гравитационната консистенция на вашата планета. Повярвайте ми, повечето от тях са вече добре отбелязани в навигационните книги на онези, които ви посещават редовно. Те са като подводните скали в привидно кротко пристанище... за някой дървен кораб за презокеанско плаване на Земята.

Голяма част от техническия напредък в тази област ще трябва да прилага свойствата на високата и ниската плътност към все по-малки количества материя, което ще намалява големината на апаратурата. Колкото повече научавате за атомния строеж, толкова по-ясно ще става това, и именно разбирането на поляритета и поведението на малките частици са ключът към всичко това. Търсенията вероятно трябва да започнат от най-дребното, от изучаването как атомите реагират помежду си при излагане на определени електрически параметри. Дори промяната на съвсем малко разстояние между ядрата и периферните част на атомите могат да доведат до големи изменения в плътността на масата. Открийте какви са "правилата" за огромното разстояние между ядрата и частите в орбитата. Как бихте могли да го промените?

Едно последно предупреждение по тази тема, което е изключително важно. Предпазвайте се, докато експериментирате! Последиците от само един действащ двигател с маса може да порази вашата биология дори при съвсем кратко излагане! Когато накрая откриете как да използвате системата, ще трябва да се предпазвате, ако решите да пътувате вътре в системата. Защитата е задължителна! За начало експериментирайте с натрошен кристал като изолатор. Бързо ще откриете свойствата, а останалото ще стане очевидно.

Въпрос: Радвам се, че попитах! Като заговорихме за атомния строеж, има ли нещо удивително ново за откриване, което все още не ни е известно?

Отговор: Да. Освен горното обсъждане на онова, което се случва на материята, когато започнете да манипулирате поляритета, има и други нови неща за откриване. Едно от най-интересните обаче ще бъде когато откриете "близнаците".

В строежа на обикновения атом се крие един великолепен ключ към нещо, което ще ви озадачи напълно и изцяло, защото ще нарушава сякаш всички закони на времето и пространството. "Близнаците" са двойка атомни части, които винаги са свързани помежду си и винаги се срещат по двойки. Няма да ви кажа къде да ги търсите. Повярвайте ми, ще разберете, когато ги откриете. Някои хора вече са зърнали "следите от стъпките" им.

Тяхното поведение ще ви изуми. Ще откриете, че когато са правилно стимулирани, те винаги ще се движат заедно като двойка. Когато започнете да ги разделяте експериментално, те ще продължат да се движат еднакво. Независимо на какво разстояние ги раздалечавате, те ще се движат съвършено еднакво. Дори ако едната бъде качена на космически кораб, който ще излезе извън слънчевата система, те пак ще се движат еднакво. Ако едната бъде стимулирана, другата също ще се задвижи. Те са завинаги двойка и са неунищожими. Ако енергията на едната частица бъде преобразувана, другата ще направи същото.

Това ще ви накара да преразгледате основно представите си за времето и пространството, защото това състояние няма да следва "крайната скорост" на предаване, която смятате за правилна, скоростта на светлината. Ще сте открили нещо, което пътува по-бързо, отколкото можете да измерите! Това мигновено общуване между частите на "близнаците" е основата на общуването на всички универсални Духовни същества във Вселената. Именно този механизъм през 1987 г. позволи на всички да разберат, че Земята е готова за промяна. Това е начинът, по който общувам мигновено с великата съзидателна сила, и той се съобразява с формата на Вселената... която ви описах в предишните ченълинги.

Въпрос: Можем ли ние, докато сме в урок, да проумеем някога истинската форма на Вселената?

Отговор: Не. Това не би било уместно, докато сте в урок. Вашият дуализъм ще бъде разкрит, а това не би било полезно за положението, което успешно постигате на тази планета. Някой ден, когато Земята вече не е в урок, какъвто го познавате вие, човеците тук ще знаят много повече.

Въпрос: Интересувам се от компютрите. Накъде върви тази технология? На прав път ли сме в създаването на машини, които ще ни помагат? Опасни ли са компютрите?

Отговор: Вашата компютърна технология беше абсолютно необходима, за да ви позволи да преминете към науката на новата епоха. Вижте какъв забележителен напредък постигнахте. Винаги, когато видите подобен научен напредък, трябва да знаете, че той е уместен. Това, което правите със знанието обаче, е изпитът по урока. Винаги ли ще го използвате за оръжие? ... или сега ще го използвате за открития в сферата на екологията и здравеопазването?

По отношение на компютърната технология вие пропускате най-очевидното! След като виждате как работи удивителният компютър на Земята в биологичните същества навсякъде около вас, защо не му подражавате? Нима искате винаги да имате половинчата технология, вместо пълната технология?

Мигновено ще разширите вашата компютърна наука 10 000-кратно, ако започнете да съчетавате онова, което вече знаете, с химията. Електрохимичният компютър лежи в същността на Вселената. Той лежи в същността на собствената ви биология и в същността на вашия мозък. Кога ще започнете с опитите да слеете двете науки?

Това няма нищо общо със създаването на живи клетки. Това е просто технология, която комбинира електрическите параметри с химическите, за създаване на неподозирани неща със сила и скорост... като тези, които имате сега в главите си. Какво бихте казали за компютър, който помни всичко случило се за период от 50 години, съхранено на площ колкото орех? Много научно-технически отговори могат да бъдат получени чрез подражаване на онова, което вече е било направено от Духа във вашата земна природа.

Въпрос: В предишните послания казахте, че нашите ядрени отпадъци са една от най-големите опасности понастоящем. Те изглеждат неунищожими и вечно летливи! Какво можем да направим по въпроса?

Отговор: Вашите активни атомни отпадъци наистина представляват най-голямата опасност, пред която сте изправени. Вече сте виждали как една-единствена атомна злополука може да отрови огромна територия за поколения напред. Представете си трагедията да загубите част от страната си при подобно събитие... само защото не обръщате внимание на някакви дълбоко закопани отпадъци, които се натрупват до критичната точка на своята активност. Дори докато четете тези редове, един малък град на вашия американски континент, който започва с буквата "Х" е на ръба на подобно събитие. Катастрофата наистина ще се случи, ако я игнорирате, защото е най-обикновена основна физика. Но не е необходимо да ви сполети бедата, за да започнете да действате.

Не разсъждавайте над идеята да изхвърляте отпадъците навън, защото това е излишно и обикновено не се получава. Този вид активно вещество е като киселина. Каквото и да правите, всичко е временно, докато веществото не разяде онова, в което сте го поставили. Никога, никога не ги изхвърляйте във вашите океани или езера!

Истинският отговор трябва да е очевиден. Тези вещества трябва да бъдат неутрализирани. Говорих за това в предишните ченълинги, но сега ще бъда по-изчерпателен. Съществуват много начини за неутрализирането на ядрените отпадъци, но сега вашата технология разполага с един прост и достъпен начин. Трябва незабавно да се обърнете към земната биология! Обърнете се към микроорганизмите, за които знаете, че са в състояние да поглъщат тези активни вещества и да ги правят безвредни. Развийте ги с помощта на вашата наука, за да увеличите числеността и ефективността им, и ги оставете да изядат отпадъците!

Възможно е да попитате защо това не е направено досега, след като тези организми са открити отдавна. Потърсете отговора от вашите правителства. Поискайте проучванията да бъдат завършени и процесът да бъде започнат! Попитайте земните политици защо не са ви информирали за тази възможност и защо не са я финансирали досега. Този вид организми са малки, лесни за пренасяне и отглеждане, и не се интересуват дали се хранят с оръжейни, или с боклукчийски отпадъци.

Време е земните ръководители да се отърсят от страха от технологиите, които могат да променят равновесието във въоръжаването. Иронията на науката е, че твърде често новите открития могат да се използват както за мир, така и за война, и единственият критерий е вашето просветление. В момента вие разполагате с някои от най-добрите екологични средства, създавани някога... включително онова, която споменах за намаляване на ядрените отпадъци. Освен това ви предстои да се сдобиете с технология за увеличаване на продължителността на живота, за борба с болестите и за общо въздействие върху здравето ви. Не позволявайте страхът на шепа хора да задържа доброто за мнозинството.

Въпрос: Крион, подозирам, че като човешко същество не мога да разбера постоянните ти отпратки към факта, че ние сме в "линейно време" и че Вселената е в "сегашно" време. Можеш ли да ни дадеш някакъв пример, който да разясни допълнително тази концепция? Наистина е объркващо как двете могат да съществуват едновременно.

Отговор: Вашата интуиция ви служи добре, защото не можете да разберете изцяло как става това, докато не престанете да сте част от него. Това е същността на вашия дуализъм и е уместно да остане скрито. Все пак ще ви дам една много проста и кратка аналогия във връзка с това, което искате да знаете. Представете си железопътни релси, които са построени в един много голям кръг. На тях има един много малък влак, който сте вие. Той винаги е в движение, като пътува с приблизително еднаква скорост. Релсите са вашето линейно време, а влакът сте вие, в линейно времево движение, който винаги се движи напред от мястото, където сте били, към мястото, където ще бъдете.

Универсалните същества, включително и Крион, стоят в центъра на кръга и наблюдават как вие пътувате по релсите на вашето линейно време. Тъй като Вселената е построила тези релси, както и другите релси около тях на други събития в линейно време, тя знае точно къде отиват и какви събития ще се случат, за да прекъснат вашия кръг. Тоест, ние знаем колко дълго ще съществува вашето Слънце и за кога са насрочени сблъсъците с различни тела. Всичко това е много, много далеч във вашето линейно време. Затова ние стоим неподвижно и наблюдаваме движението ви. По всяко време, когато пожелаем, ние можем да погледнем наляво или надясно, наблюдавайки не само какво е било, но и мястото, където ще бъде вашият влак в бъдеще. Ето как можем да бъдем в неподвижното "сега", докато вие сте в движение.

Това, което не знаем обаче, е какво ще направите с вашия влак върху релсите, които сме построили. Колко вагона ще добавите или откачите; какъв ще бъде цветът на влака? Дали ще унищожите влака? Дали ще го почиствате и поддържате, или ще го оставите запуснат, докато спре? Ще го направите ли по-ефективен и така да промените скоростта му? Всичките тези неща са сткрити за вас.

Такъв е сценарият и това е причината, поради която можем да кажем, че макар да няма предопределение на вашето лично бъдеще от страна на Вселената, ние все пак знаем къде водят всички релси.

Въпрос: Зараждат се все по-мощни научни и религиозни възражения срещу ученията на Новата Епоха. Когато чета тези критични публикации, някои от тях ми се струват разумни, с валидни аргументи по отношение на предпоставката, че "ако то съществува и е истинско, тогава защо не можем да го видим, да го докоснем, да го измерим и да го накараме да се представи?". Твоите твърдения в началото за гравитацията, астрологията и леченията са под постоянен обстрел от страна на тези мъже и жени, много от които са изключително умни, с разкрепостено мислене и готови да се вслушат в здравия разум. Какво да им кажем?

Отговор: В началото на ХVIII век един добър, умен, богобоязлив човек стъпва на източния бряг на вашия континент, облечен в одеждите на поклонник. Той е изпълнен с почит и уважение към природата и към Бог. Дошъл е целенасочено, тъй като е избрал трудния път да се откъсне от другите, които според него са се отклонили от своята целомъдреност в божествените дела. Затова намеренията му се възприемат от всички (включително от Духа) като истински. Той успешно повежда своите хора към едно ново начало на една нова земя.

Междувременно при него идва един друг човек, който възприема поклонника като близък до Бога. Този човек му признава за едно свое видение: твърди, че е видял бъдещето. Той разказва на поклонника, че във въздуха се носят невидими вълни, които са способни да пренасят гласа на огромни разстояния. Казва, че някой ден ще бъде възможно да се свържеш и да разговаряш с човек от стария континент за минута... и видението му продължава с разкази дори за музика и за други чудеса, които пътуват по въздуха. Поклонникът знае, че това са глупости, тъй като самият той не е имал никакви видения (а той е близо до Бога), а науката на онова време никога не е виждала доказателства за подобни неща.

Отвратен от този "ненормален" човек, поклонникът призовава Бог да го порази, тъй като смята, че самата му същност е покварена. Човекът бива отведен и по-късно убит, тъй като се смята за помощник на дявола.

Днес почти нищо не се е променило в този сценарий. Изтънчеността на вашето общество е смекчила нещата, но същността на случилото се през ХVIII век продължава да присъства. Вашите религиозни водачи наричат работата на Крион дяволско творение, а учените ви казват, че нямат никакви доказателства за валидността на писанията ви; следователно вие не сте достоверни. За тях ти си клоун, а за религиозните водачи си слуга на сатаната.

Да се върнем за момент към поклонника. Човекът с видението е прав, разбира се. Радиовълните са магнитни и са навсякъде около поклонника, дори докато стои там и ги отрича... понеже Вселената ги създава естествено. Вълните са съществували в очакване на бъдат открити и използвани за пренасяне на гласове и музика. Поклонникът не би могъл да ги види; в допълнение неговата наука все още не разполага с никакъв начин да ги засече. Затова за него вълните не съществуват. Да не забравяме факта, че всеки, който е виждал бъдещето и не е бил упълномощен от църквата да го прави, и в тон с одобрените писания на църквата, се е смятал за еретик.

Само въпрос на време е тези учения да станат съвсем реални за вас и да започнат да съществуват за вашата наука. За разлика от столетията, които делят епохата на поклонника и откриването на невидимите вълни, вие ще откриете някои от невидимите истини на Крион в следващите няколко десетилетия, а не след векове... Затова казвам на онези, които се съмняват: внимавайте как съдите вестоносеца само защото сте невежи за неговото послание.

Въпрос: И накрая един медицински въпрос: ще се справим ли някога със СПИН?

Отговор: Досега трябваше да сте проумели, че не мога да ви разкрия вашето бъдеще. Не защото съм ограничен, а защото вие го контролирате изцяло! Аз ще се радвам на изненадите точно толкова, колкото и вие. Това, което мога да ви кажа, е, че механизмът за овладяването на тази болест лежи в собствените ви ръце. С просветления прогрес, който показа наскоро вашата планета, Духът очаква да го намерите, а заедно с него и много други неща във връзка с механизма за намеса в биологията на малките частици. Макар да са загадка за мнозина, моите предишни ченълинги за механизъма на малките биологични частици съдържат отговорите. Наистина е възможно по времето, когато тези послания се публикуват, отговорите на въпросите вече да са налице.

Запомнете: поляризацията и магнетизмът играят далеч по-голяма роля за здравето ви, отколкото смятате понастоящем. Има много неща за откриване!

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1082 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.232.187.47          Петък          29.03.2024, 12:10