Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



04:34
19.04.2024
Петък
3.17.150.163


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 2: Не мисли като човек » Последни въпроси

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Последни въпроси

От писателя:

Следват въпроси, които не могат да се отделят в обособена категория.

Въпрос: Крион, ако те поканят да се явиш пред американския президент (настоящия президент Клинтън), каква би била основната тема на твоите коментари?

Отговор: Този отговор може да ви изненада. Въпреки че съм говорил за ядрените отпадъци, за проблемите на земния магнетизъм и за екологичните съображения, най-силните послания досега за били за вашето себеоткриване като индивиди и като планета.

Ние вярваме в борбата на вашия дуализъм! Питали ли сте ме някога какво ще се случи на Земята според Духа? ... Това е въпросът на тези страници, който ще задам от ваше име! Духът (и Крион) вярва, че вие ще оцелеете, ще пораснете и ще се издигнете много над първоначалните очаквания. Ето защо около вас кипи такава трескава дейност сега. Ето защо изпращаме нашите най-развити и най-силни същества да ви помагат с пълна уместност. Ето защо ви обичаме толкова много! Ето защо съм тук аз.

Вие наистина вършите работата! Вие успявате... и ние много ви уважаваме за вашата борба за истина в ограниченията на дуализма ви. Вярваме, че сте се устремили към голямо откритие, към мир между народите, а междувременно и към индивидуално себеоткриване. Всичко това може да ви се струва бавно, но с течение на времето ще се ускори.

Ако можех да поискам нещо от вашето американско правителство, както и от другите държавни ръководители на вашата планета, щях да ги помоля за помощта им, да ви позволят да видите някои универсални истини, като освободят информацията, която задържат във връзка с 50-годишната документирана история за посетителите, които са идвали и са си отивали от вашата планета.

Световните правителства в старата енергия разчитаха на контрола. Правителствата на новата енергия ще възприемат организацията и координацията на околната среда, здравето и мира. Тайните на природата, за които говорих, вече няма да служат на планетата, защото е време да разберете кое е вашето място в универсалната общност. Това познание ще породи много въпроси за бъдещето, науката и религията ви. То ще се превърне в липсващия ви досега катализатор, който ще ви сплоти заедно като свят... и междувременно ще получите голямо себеоткриване, защото процесът ще се отрази индивидуално върху всеки човек. Не можете да притежавате тази информация, без да се замислите за собственото си място в нея.

Бих помолил вашия президент да позволи пълно разсекретяване на всичко известно по темата за истинските НЛО, което е било документирано, за него и за вас, тъй като дори той не знае цялата истина. Ще му кажа, че той и неговият народ са готови за истината и че могат да я приемат, дори отрицателните части. Разсекретете всички разговори и всички образи. Разкажете цялата история, дори неудобните моменти. Освен това ще му кажа, че ако не направи това, то може да се случи от само себе си през следващите 20 земни години, когато общуването с населението ще става директно; и обществеността много ще се ядоса, когато научи, че в лицето на такова историческо събитие едва шепа хора са знаели истината три-четвърти век... и са решили да я запазят в тайна.

Вие сте си заслужили правото да знаете вашето място в космоса в уместността на урока. Ще бъдете далеч по-подготвени да посрещнете различните видове посетители, ако разполагате с предварителна информация за тяхното съществуване. В противен случай могат да се допуснат грешки от страх и невежество, които да забавят с години вашето просветление и космическо разбиране.

Също така, очевидното... ако най-сетне научите истината за посетителите, неподходящите няма да могат да ви посещават свободно, а подходящите ще могат да ви дадат дори научна информация! Разчитайте на това! Някой ден, когато тази книга бъде намерена в старинните архиви на вашите библиотеки, вие ще се заливате от смях на очевидната наивност на това откровение, точно така, както сега се чудите на онези в собствената ви история, които се страхували да не паднат от ръба на Земята, докато търсели друг живот на планетата.

Въпрос: Никога не ми е хрумвало да те оставя ти да задаваш въпроси! Разкажи ми още нещо, което искаш да знаем... дори да не те питам за него.

Отговор: Много мъдър въпрос, един от най-хубавите дотук. В края на краищата, как е възможно да ме питаш за откровения, за които все още не знаеш?

В този момент на Земята редом с вас съществува едно изключително вълнуващо явление. То се намира в "новото семе". Съществува една група млади хора, чиято численост няма да разкрия, които носят заредена потенциална ДНК промяна за човешката раса!

По-рано ви съобщих, че през 1987 г. вашата планета беше изпитана. Тогава беше решено, за голяма радост и изненада на мнозина във Вселената, че вашата планета на свободния избор съдържа качеството на енергийната честота, което би позволило да продължи в следващата фаза... тази на завършеното обучение! Този факт беше отбелязан тържествено и всъщност е причината да съм тук сега, за да направя пренастройка на мрежата, която да ви позволи повече просветление. Част от резултата е, че вие не само получавате правото на импланти за неутрализиране на кармата и навлизане в нова енергийна перспектива, но получавате и дара на биологическото еволюиране.

Между 1978 и 1982 се роди група хора, които наистина са специални, защото носят заредения потенциал за промяна на вашата ДНК. По план тяхната възраст щеше да съответства на изпита през 1987 и ако се беше оказало, че вашата Земя не е готова, животът им щеше да бъде прекъснат. Както знаете, не стана така, и те останаха сред вас. Кои са те? Шаманите на Земята ще ги разпознаят веднага, защото те носят атрибутите на този статут, тъй като са "новата порода".

Когато казвам, че носят заредения потенциал за вашата еволюция, имам предвид следното: сами те не могат да направят нищо за планетата. Трябва да се размножат. Именно в този процес ще се освободи катализаторът за техния потенциал. Децата, родени от съюза им с обикновени човешки същества, ще донесат фина, но видима промяна във вашата ДНК. Ако случайно се свържат помежду си, няма да се случи нищо необичайно; потенциалът ще се освободи единствено при съчетаването с нормални човешки същества.

Тук трябва да ви отправя следните предупреждения: споменавам предупрежденията заради онези, които четат това сега и имат контрол над тези неща, и вибрират в пълна хармония с моите думи.

1. Крийте внимателно тези индивиди. Грози ги опасност в лицето на онези, които смятат, че те застрашават утвърдената религия на Земята. По ирония хората, които вярват, че единствени притежават "истината" за сметка на останалите, са онези, които ще се опитат да унищожат истинската съдба на планетата.

2. Не дръжте тези индивиди в безбрачие! Именно чрез продължаването на рода ще се осъществи целият замисъл на Духа. Ще бъде голямо изкушение да ги включите в земните защитни религии и да ги скриете, за да не изпълнят истинската си мисия.

3. Недейте да ги боготворите. Това не само не е уместно, но и ще привлече вниманието към тях, което ще ги изложи на сериозна опасност.

Какво Крион наистина иска да знаете: Помолих моя партньор да завърши тази втора книга с моето постоянно повтарящо се послание за любовта към вас.

Случвало ли ви се е някога да копнеете онзи любящ родител да ви вземе в обятията си и да ви погледне с безусловна любов? Може би сте изморени от живота си тук, измъчени да преодолявате кармичните си уроци. Копнеете за любовта и усещането на нещо, което почти не си спомняте? Скъпи мои, вашето неудовлетворение е резултат от отделянето от Бог. В този случай Бог е вашият собствен Висш Аз! Сигурно ви се струва прекалено опростено да се каже, че цялото ви отчаяние или земни проблеми могат да лежат в краката на нещо толкова основно. Повярвайте ми когато ви казвам, че наистина е така.

Съществува един тънък като хартия слой, който ви разделя от любовта на Духа. Това се повтаря във всичките тези писания за вашето проучване, за логическия ви интелект и за интуитивния ви усет. Всичко във всичко, то присъства там, заредено с огромен потенциал и дори с известен космически хумор... и ви се усмихва в простотата на собствения си процес и в трудността на вашия. Като врата на крепост, многопластова, с предупредителни знаци, това е шега за заблуда, защото представлява пътя към вашето просветление и никога не се заключва!

Обятията на Духа са огромни. Те са всичко, което си спомняте и за което копнеете. Докато сядам, образно казано, в краката ви за този сеанс, виждам потенциала ви и моето Духовно сърце се моли да откриете истината в процеса си. Защото тази нова енергия, която настройвам за вас, съдържа искриците на радостта, душевния мир, физическото изцеление и самата надежда на Вселената! Онези от вас, които обръщат гръб на това, са обичани не по-малко от другите, които го приемат. Но Духът чества с огромна радост съществата, които избират да погледнат в лицето нещо толкова трудно, за да открият внезапно, че оттам ги гледа едно познато лице, лице, което винаги са познавали... познато запомнено лице, което се усмихва с поздравление за добре свършена работа. Тогава ръцете на Духа са свободни да ви подкрепят в пълно просветление до края на дните ви в урок.

Нима има смисъл да предпочетете да останете без този прекрасен дар?

Аз наистина ви обичам сърдечно... както ви обича самият Дух!

Крион

Категория: Книга 2: Не мисли като човек | Разгледан: 1187 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.17.150.163          Петък          19.04.2024, 04:34