Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:00
26.04.2024
Петък
18.220.106.241


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Алхимия на човешкия Дух

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Алхимия на човешкия Дух

Книга трета

Лий Каръл

 

Пътеводител в човешкия преход към Новата Епоха

Алхимия:

1. Средновековна философска система, чиято върховна цел е превръщането на основните метали в злато, откриването на панацея и приготвянето на еликсира па дълголетието.

2.   На пръв поглед магически сила или процесът на трансформация.

- прилагателно алхимичен или алхимически

 

БЛАГОДАРИМ ВИ! от Жан и Лий

В началото на всяка книга авторът благодари на онези, които са му помогнали. Човек обикновено пог­лежда списъка и не разпознава нито едно от имената, както може да се случи и сега. Знайте, обаче, че личнос­тите, които помагат в работата с Крион, се докосват до живота на хиляди хора по целия свят. Не е случайно, че тъкмо те участват в процеса. Отделете няколко минути, за да ги почетете, и почувствайте свързаната с тях енер­гия. Всеки един от тези 18 човека е сключил космическия договор да бъде на страница 7 на тази книга!

Гарет Анофски Гретхен Орънд Грег Орънд Сюзън Бауман Карън Ла Шанс Роджър Ла Шанс Норма Дилейни Барбра Дилънгър Джоуслин Ийстланд Джейни Емерсън Луана Юинг Джоуъл Хийткоут Джефри А. Хопи Ка-Сандра Лъв Майкъл Макей Петра Манц Триш Макейб Керъл Линда Вогт.

 

Предговор От писателя

ЧЕНЪЛИНГ  НА  КРИОН

АЛХИМИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ДУХ Крион, Книга III

Е, ето че стигнахме до трета книга! Имам чувството, че са минали едва няколко месеца, откакто стоях пред­пазливо на брега на логичния разум и се готвех да се гмурна в странните и налудничави писания от "отвъд­ното". Останалото е история.

Успехът на книгите на Крион ме изумява. Десетки хиляди екземпляри "шестват" по всички краища на пла­нетата. Стотици писма всеки месец... семинари по целия свят... срещи с прочути изпълнители, на които се възхи­щавам от години и които сега са читатели на Крион... и покани за участия, гостувания и пътувания. Всичко това, а Крион ми казва: "Никога недей да се отклоняваш от препоръките. Помни, че Крион говори последователно на сърцата и умовете на хората. Ти си отделен индивид, те също са отделни индивиди." Смисълът е очевиден за мен. Моите препоръки, получени чрез ченълинг, са опи­сани по-нататък в книгата. Те са постулатите или акси­омите на работата, която ми възлага Крион. Това означава, че моята "уникалност" е идентична с тази на всички останали. "Смири се и си върши работата и не се оглеждай много наоколо, за да не се разсейваш," Моят договор не е по-значим от вашия, който и да сте вие, читателят на тези редове. Всеки един от нас е поел ангажимента да извърши нещо, преди да дойде тук. Предизвикателство­то е да се очистим до такава степен, че да успеем да открием този скрит стремеж и да го осъществим. Тъй като всички сме част от цялото, така да се каже, някои от вас ще разпознаят Крион като свое семейство, а не като създание, което трябва да се потича, боготвори или на което да се разчита за сила и мир.

Благодарен съм на онези от вас, които са прочели книгите на Крион и са слушали касетите, а също и на многобройните участници в нашите семинари, които седяха, потопени в енергията на Крион, и се къпеха в любовта му. Вие вече знаете как изглеждам, как говоря и ме познавате по-добре като човек. Вече не мога да се крия в анонимността, на която се наслаждавах допреди няколко месеца (така поне ми се струва). Моят договор за планетата беше Крион. Моят договор за мен самия беше да се гмурна в страха от присмех, следователно потенциално да преживея загубата на приятелите, коле­гите и близките си. Тази работа върху мен самия протича и в момента и все още ми предстои да направя открития по отношение на практическото прилагане на принци­пите, които канализирам. Крион иска да "отговарям" на нормите, за които говоря, за да ги опозная отвътре. Предполагам, че така трябва да бъде.

Вече се знае, че моята съпруга Жан Тоубър е другата половина от работата с Крион. Това обикновено става ясно само на онези, които са участвали в семинарите. Семинарите са мястото, където успявам да обясня, че тя имаше търпението да чака девет години, докато преодо­лея недоверието си и стигна до логически заключения за неуловимото... и да приема договора си. Така че аз видях връзката си с Крион тъкмо благодарение на нея. Защото тя я видя още преди години (но прояви достатъчно съобразителност да не ми каже) и потърси възможност да ми я представи по приемлив за мен начин. Именно Жан ме отведе при двама гадатели (които минаваха през нашия град), които с разлика от три години изрекоха името на Крион по време на сеанса и ми разказаха за моя духовен път - а аз дори тогава не повярвах! Накрая започнах малко по малко да се отварям за нещо, което Жан открай време знаеше. Както изтъквам на семина­рите, контактьорът не просто води жена си със себе си; той води другата половина на делото. Жан и аз винаги представяме Крион заедно. Все пак понякога ми се на­лага да провеждам семинари или да раздавам автографи без нея. Вярно е, че приемам информацията и пиша книгите сам, но нейната енергия движи всичко напред. Аз съм двигателят, тя е колелата - а понякога и клаксо­нът! Нашата кола е тясно партньорство в любовта и работата с Духа. Обичаме да разказваме на хората какво сме научили като двойка, защото вярваме, че информа­цията е ценна в новата енергия и приложима към всякак­ви любовни партньорства. Докато напредвате в тази книга, осъзнайте, че всички ченълинги на живо, които четете, са осъществени с физическото присъствие на Жан до мен. Това е важно за равновесието мъжко/женско начало.

Настоящата книга прилича по формат на предиш­ната, в смисъл че отново използва конфигурацията на въпроси и отговори. Освен това аз взимам по-често думата, тъй като Крион държи да знаете моята гледна точка като човек за прозрение в думите и идеите на Духа. От последната книга съм имал стотици часове преживя­вания с човешки същества в преход. Това ми даде по-го­ляма мъдрост в тълкуването на посланията на Крион и тяхното прилагане в ежедневието.

Думата алхимия се използва за обрисуване на картина на онова, което Духът би искал да виждате във връзка с новата енергия, прилагана към живота ви. Сега ние сме в една нова духовна парадигма. (Думата пара­дигма се превръща в Ню Ейдж жаргон със значение "шаблон" или "модел". В контекста на тази книга озна­чава още "начинът, по който стават нещата".) Силата на магическото значение на алхимията е преднамерено, както и твърдото убеждение в метаморфозата. Крион говори за важността на нашето време (повече по темата по-нататък). Той говори и за новото човешко упълномо­щаване и казва, че всички ние метафорично се "редим на опашка", за да бъдем тук, на планетата, точно в този момент! Наистина ли можем да се променим? Действи­телно ли можем да създаваме собствената си реалност или да се изцеляваме? Абсолютно!

Скъпи читателю, каня те да поемеш по пътя на тези страници заедно с мен, когато и както ти е удобно. Докато четеш, осъзнавай, че целият смисъл от издава­нето на тази книга е да ти даде информация, която ще се превърне в упълномощаване за самия теб. Не предлагам нищо, към което да се присъединиш, нищо, към което да допринесеш, никаква доктрина, на която да се отда­деш.., и никакво духовно наказание, ако решиш да изос­тавиш книгата. Посланието на Крион се дава с най-чис­тата любов, която съм изживявал някога. Всички, които знаят какво имам предвид, ще открият тук същата енер­гия като онази, която намериха в Книга първа и Книга втора. Причината е проста.

Духът ви говори като на равни, а предаваната любов днес има същата енергия както по времето, когато се е създавала планетата. Енер­гията е чиста, позната и добронамерена. Ако усещането ви напомня за дома, тогава действително сте доловили истината за вашата същност!


Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 3039 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.6/9
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.220.106.241          Петък          26.04.2024, 00:00