Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:23
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Големият преход

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Големият преход


Следващите ченълинги и предишните послания (Крион, Книга първа и Книга втора) разказват недвус­мислено историята на онова, което се е случило през последните няколко години на Земята. Причината да съм тук е вашата работа. Моята служба е в отговор на промяната на планетата, промяна, която вие сами сте извършили. Възможно е като индивид да кажете: "Не помня да съм направил нещо специално. Какво толкова направих?" Като планета обаче хората постепенно изви­сиха вибрацията на Земята, за да направят възможно едно непредвидено от никого бъдеще!

Предстоят много промени, с които вие ще се сблъс­кате. А моята работа тук е не само да улеснявам магнит­ните процеси, за да подпомогна израстването ви, но и да ви давам полезна информация за случващото се. Всичко, което правя тук, има една-единствена цел: да ви вдъхне покой в хода на промяната и да ви даде информация, която ще бъде достатъчно понятна, за да упълномощите съществото си и да приемете принадлежащата ви сила. Тези промени могат да породят силен страх в онези, които обичат да драматизират живота си, за да им е интересно. Винаги ще има хора с вкус към излишния драматизъм. Пазете се от черногледите орисници, които всяват страх, за да си спечелят власт или слава. Проро­кът, който предсказва края на света, печели много повече внимание от онзи, който твърди обратното. Това отго­варя на остаряла енергийна концепция и вече не важи за вас. Новата енергийна система през Новата Епоха се основава на Любовта. Помислете върху това. Не е ли време вашият начин на живот и най-съкровени мисли да започнат да съответстват на пътя на многобройните велики учители, на които се възхищавате? Посланията на онези, пред чиято духовност се прекланяте, се осно­вават само и единствено на любовта. И тези любящи послания са били съпътствани от прекрасни чудеса и умиротворено изражение. Вие сте се разграничили от тези създания и сте ги провъзгласили за специални. Мнозина от вас са ги превърнали в пример за подража­ние, а други дори погрешно ги боготворят... с надеждата това действие да ви приближи до Бог, Сега аз ви казвам, че системата на Новата Епоха е Любовта. Тя ще подкре­пи вашите промени, когато се доближавате до тези ка­чества и ще подпомага живота ви, докато съ-творите заедно с него. Ще стане обратното, ако не правите нищо и не се развивате духовно. Тук не става дума за наказа­ние, а просто за липса на израстване и по-кратък живот, изпълнен с дискомфорт и страх.

В момента голяма част от човечеството има непри­ятното чувство, че седи в познато кресло, което се тресе. Столът ви е служил вярно от незапомнени времена. Вярно, мръсен е и не е особено удобен, но пък сте свикнали с него; затова можете да разчитате, че винаги ще бъде един и същ. За някои това познато кресло съдържа гнева позицията на жертвата и навика да се оплакват. Защо не? Щом си върши работата и винаги ви оказва необходимата подкрепа и съчувствие, докато прехвърляте проблемите на околните, тогава защо да го сменяте? Внезапно обаче механизмът на тези действия престава да дава същите резултати... и хората реагират със страх. Какво би станало, ако една сутрин се събудите и откриете, че електроуредите ви не функционират както досега? Копчето А води до действие в Б. Натискате ключа на лампата и от чешмата потича вода. Предста­вяте ли си колко объркани ще се чувствате, докато осъзнаете промените? Сега пренесете тази метафора в сферата на ума. Ако винаги сте се държали по определен начин и околните винаги са ви отвръщали по определен начин, това е нещо устойчиво (дори да е негативно). Ако това внезапно се промени и хората престанат да реаги­рат по предсказуеми начини на вашите стари методи, тази въображаема ситуация може да подложи на изпи­тание здравия ви разум (меко казано).

Но все пак точно това се случва сега в различните култури на Земята. Навсякъде около вас цари усещане за завършек. Мнозина празнуват края на една епоха и започването на друга. Най-древните племена на плане­тата са съвсем наясно какво става, защото техните ка­лендари са го предсказали. Промяната обаче ще бъде различна от очакваната. Ще настъпи епоха на завършва­не на образованието, вместо на края на живота. Това е завършването на учебното заведение Земя и навлизането в новите области на галактиката (скрити досега). Ще бележи издигането на човешкото същество в ново съз­нание и нови начини на живот (скрити досега).

Макар че ще продължа да ви разказвам какви точно лични промени да очаквате, ако искате да се запознаете с възгледа отпреди 2000 години какви трябва да бъдете, прочетете оригиналния списък на деветте благодетели на Иисус (които вие сте нарекли Притчата от планината) на стр. 91 на тази книга. Това е пътеводителят за човека от Новата Епоха. Не е ли странно (сигурно се питате вие), че през цялото време ви е бил под носа? Самият учител на Любовта ви е дал тази нова парадигма във вид, който можете да четете и изучавате, много преди да ви потряб­ва. Сега е време да я използвате.

Моите послания в тази книга ще ви накарат да се замислите за живота си. А сега ми се иска да изброя някои от промените, които може би усещате като човек от Новата епоха. Правя това, за да ви помогна да се идентифицирате с истината, за която говоря.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1975 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:23