Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:08
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Големият преход

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Големият преход


Следващите ченълинги и предишните послания (Крион, Книга първа и Книга втора) разказват недвус­мислено историята на онова, което се е случило през последните няколко години на Земята. Причината да съм тук е вашата работа. Моята служба е в отговор на промяната на планетата, промяна, която вие сами сте извършили. Възможно е като индивид да кажете: "Не помня да съм направил нещо специално. Какво толкова направих?" Като планета обаче хората постепенно изви­сиха вибрацията на Земята, за да направят възможно едно непредвидено от никого бъдеще!

Предстоят много промени, с които вие ще се сблъс­кате. А моята работа тук е не само да улеснявам магнит­ните процеси, за да подпомогна израстването ви, но и да ви давам полезна информация за случващото се. Всичко, което правя тук, има една-единствена цел: да ви вдъхне покой в хода на промяната и да ви даде информация, която ще бъде достатъчно понятна, за да упълномощите съществото си и да приемете принадлежащата ви сила. Тези промени могат да породят силен страх в онези, които обичат да драматизират живота си, за да им е интересно. Винаги ще има хора с вкус към излишния драматизъм. Пазете се от черногледите орисници, които всяват страх, за да си спечелят власт или слава. Проро­кът, който предсказва края на света, печели много повече внимание от онзи, който твърди обратното. Това отго­варя на остаряла енергийна концепция и вече не важи за вас. Новата енергийна система през Новата Епоха се основава на Любовта. Помислете върху това. Не е ли време вашият начин на живот и най-съкровени мисли да започнат да съответстват на пътя на многобройните велики учители, на които се възхищавате? Посланията на онези, пред чиято духовност се прекланяте, се осно­вават само и единствено на любовта. И тези любящи послания са били съпътствани от прекрасни чудеса и умиротворено изражение. Вие сте се разграничили от тези създания и сте ги провъзгласили за специални. Мнозина от вас са ги превърнали в пример за подража­ние, а други дори погрешно ги боготворят... с надеждата това действие да ви приближи до Бог, Сега аз ви казвам, че системата на Новата Епоха е Любовта. Тя ще подкре­пи вашите промени, когато се доближавате до тези ка­чества и ще подпомага живота ви, докато съ-творите заедно с него. Ще стане обратното, ако не правите нищо и не се развивате духовно. Тук не става дума за наказа­ние, а просто за липса на израстване и по-кратък живот, изпълнен с дискомфорт и страх.

В момента голяма част от човечеството има непри­ятното чувство, че седи в познато кресло, което се тресе. Столът ви е служил вярно от незапомнени времена. Вярно, мръсен е и не е особено удобен, но пък сте свикнали с него; затова можете да разчитате, че винаги ще бъде един и същ. За някои това познато кресло съдържа гнева позицията на жертвата и навика да се оплакват. Защо не? Щом си върши работата и винаги ви оказва необходимата подкрепа и съчувствие, докато прехвърляте проблемите на околните, тогава защо да го сменяте? Внезапно обаче механизмът на тези действия престава да дава същите резултати... и хората реагират със страх. Какво би станало, ако една сутрин се събудите и откриете, че електроуредите ви не функционират както досега? Копчето А води до действие в Б. Натискате ключа на лампата и от чешмата потича вода. Предста­вяте ли си колко объркани ще се чувствате, докато осъзнаете промените? Сега пренесете тази метафора в сферата на ума. Ако винаги сте се държали по определен начин и околните винаги са ви отвръщали по определен начин, това е нещо устойчиво (дори да е негативно). Ако това внезапно се промени и хората престанат да реаги­рат по предсказуеми начини на вашите стари методи, тази въображаема ситуация може да подложи на изпи­тание здравия ви разум (меко казано).

Но все пак точно това се случва сега в различните култури на Земята. Навсякъде около вас цари усещане за завършек. Мнозина празнуват края на една епоха и започването на друга. Най-древните племена на плане­тата са съвсем наясно какво става, защото техните ка­лендари са го предсказали. Промяната обаче ще бъде различна от очакваната. Ще настъпи епоха на завършва­не на образованието, вместо на края на живота. Това е завършването на учебното заведение Земя и навлизането в новите области на галактиката (скрити досега). Ще бележи издигането на човешкото същество в ново съз­нание и нови начини на живот (скрити досега).

Макар че ще продължа да ви разказвам какви точно лични промени да очаквате, ако искате да се запознаете с възгледа отпреди 2000 години какви трябва да бъдете, прочетете оригиналния списък на деветте благодетели на Иисус (които вие сте нарекли Притчата от планината) на стр. 91 на тази книга. Това е пътеводителят за човека от Новата Епоха. Не е ли странно (сигурно се питате вие), че през цялото време ви е бил под носа? Самият учител на Любовта ви е дал тази нова парадигма във вид, който можете да четете и изучавате, много преди да ви потряб­ва. Сега е време да я използвате.

Моите послания в тази книга ще ви накарат да се замислите за живота си. А сега ми се иска да изброя някои от промените, които може би усещате като човек от Новата епоха. Правя това, за да ви помогна да се идентифицирате с истината, за която говоря.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1720 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:08