Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:23
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Земните промени

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Земните промени


Никой човек не приветства типа промени, до които води планетният катаклизъм. Както вече съм спомена­вал, човекът и Земята не са просто свързани, а си взаи­модействат и представляват едно цяло същество. Кога­то вселенските създания казват "Земята", те всъщност имат предвид физическата пръст и камъни на планетата, хората и останалите същества, които поддържат цялото. Всичко се възприема като една система, а вибрационни­те стойности на планетата включват всичко в този спи­сък. Не можете да повишите вибрацията на човеците, без да повишите и вибрацията на земята!

Преди съм споменавал факта, че трябва да възпри­емате Земята като част от живота ви. Древните са го знаели и са почитали планетата при всяка възможност. Освен това внимавали да не нарушават равновесието, когато черпели от ресурсите й и се отплащали за полученото. Няма пак да повтарям това послание (тъй като вече го имате), но ще ви напомня защо планетата трябва да се промени физически.

Магнитната мрежа е структурата, която обуславя вашия дуализъм. Конструирана е така, че да определя степента, в която осъзнавате духовната си сила и въз­приемате вашия "истински Аз". Новите пренастройки в мрежата са насочени към вашия дуализъм, но на прак­тика са качества на планетата. Пак ви призовавам да осмислите логиката зад този механизъм. Защо трябва да изменям едно физическо земно качество, за да променя вас? Отговорът би трябвало да е очевиден: понеже Зе­мята е вашият родител и вашият партньор. Двамата с нея сте символични пътешественици през галактиката и трябва да се уважавате непрекъснато.

Промените в мрежата ще се отразят на земята. Вече съм споменавал, че магнитната мрежа на вашата плане­та се променя. Спирал съм се на факта, че вашето Слънце е двигателят на мрежата. Факт, който не се приема много сериозно в момента, защото е неосъзната истина за вашата земна наука. Едва по-късно, когато започнете да излъчвате и да получавате между галактически послания, ще ви се изясни ролята на вашето Слън­це... защото цялото общуване ще се осъществява чрез него, ще се подава към мрежата и ще се предава към новите портали, създадени специално за целта.

Успоредно със земните промени се променяте и вие. Земетресенията, екстремните метеорологични условия и вулканичната дейност на практика могат да определят настроенията ви и да променят личността ви. "Сигурно", ще кажете вие, "понеже се страхувам да не загина!" Само че аз имам предвид такива личностни промени, при които земетресението от другата страна на планетата ви тласка да се промените там, където сте. Нямате обяснение за това, но се чувствате разтърсени. Това усещане не е тревога за безопасността ви, а по-скоро загриженост за самата планета (тъй като се настрой­вате на нейната вълна). Някои от вас за първи път в живота си придобиват планетарно осъзнаване. Много от вас изобщо не са се замисляли над тези неща до мина­лата година, а сега проявяват дълбок интерес към онова, което се случва в природата. Какво можете да направи­те? Нека ви обясня пак, че това е период на преход, който ще продължи през следващите осем години. През това време не бива да се страхувате от промените, дори някои от тях да ви изненадват.

Поемете отговорност за събитието, което е необхо­димо за новия път на планетата. Това не означава да поемете отговорност за смъртта, разрушенията и мъка­та. Означава да признаете факта, че вие сте част от цялото, а цялото израства. Следователно това е уместно, очаквано и не е краят на света. Вашите предци са били вещи в това отношение. След много катаклизми, които опустошавали земята, изтребвали живота и ги оставяли без храна, те отбелязвали тържествено случилото се като цикъл на израстване в дългосрочен план. Колко мъдро! Каква ирония има във факта, че сега вие сте на крачка от откриването на истината посредством науката, а тя ви е отдалечила напълно от връзката ви със земята. Помогнете на околните да разберат тази концепция, за да не мразят планетата заради нещата, които ще им се случат в хода на промяната.

Не се чувствайте жертва на онова, което ви се случва! Можете ли да се изправите в разгара на страхо­вити събития и мъчителни времена и да осъзнаете, че в перспектива вие сте спомогнали за планирането им? Някои от притчите на Крион по-нататък в книгата са посветени точно на това. Вие имате избор, когато се озовете пред уроци си. Можете да бъдете жертва или победител. Изборът е ваш. Човекът от Новата Епоха разбира напълно разликата и е в мир с нея. Бог (или планетата) не се нахвърля върху човеците, за да ги пре­върне в жертви. Как тогава можете да сте в безопасност (сигурно се питате вие)?

Въпросът и общуването с Духа не е "Как да осигуря безопасността си?" или "Как да осигуря безопасността на децата си?" Градивната енергия с която вече разпо­лагате, трябва да каже:

"Аз съ-творявам в името на Духа способността да бъда в самия център на договора си."

Няма по-блажено място от това. Запомнете, че ние ис­каме не по-малко от вас да останете и да свършите работата. Това означава, че е за предпочитане да оста­нете тук и да продължите вашата работа с духовната светлина, отколкото да умрете, да се върнете пак и да чакате да пораснете цели 20 години. Не виждате ли логиката? Макар да не можете да знаете бъдещето, вие можете да съ-творите способността да бъдете на точно­то място в точното време (дори и да не знаете кое е това място). Това може да ви се стори странно; все едно да планирате пътуване, без да знаете дестинацията. И все пак е точно така. Привидната гатанка се дължи на осо­беностите на новата енергия и живеенето в действител­ността на "сега" вместо както доскоро, когато щастието ви зависеше от линейния възглед за живота ви и концеп­цията, че винаги трябва да сте подготвени за онова, което си мислите, че ви предстои. С други думи, блаже­ното място е безопасното място. Спазването на вашия договор ви осигурява идеална настройка.

Скъпи мои, най-доброто, което можете да направи­те за планетата, е да утешавате другите по време на земните промени, Най-лошата болка е сърдечната, а страхът е врагът на Новата Епоха. Когато осъзнаете потенциала за мир по време на катаклизъм и се научите да го практикувате, трябва да започнете да го раздавате свободно на другите. Когато настъпят тежки моменти, в дома ви ще се стекат много хора с изплашени лица. Те ще искат да узнаят тайната на вашия душевен покой. Ще ви молят да отговорите на въпроси, чиито отговори едва ли ще знаете. Споделете с тях посланието на Любовта за планетата. Споделете с тях онова, което знаете за тази епоха, и уважението, което изпитва към тях Духът. Вдъх­нете им надеждата в бъдещето, която ви дава Крион. Няма по-голям принос от това. Много от вас ще бъдат в самия център на договора си и ще осъзнаят за първи път, че тяхната мисия е да споделят любовта. Просто, но могъщо.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1926 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.3/6
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:23