Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



23:34
28.03.2024
Четвъртък
3.235.227.36


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Цялостна човешка промяна

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Цялостна човешка промяна

Ще се спра върху някои от промените за онези, които не са светлинни работници и никога не биха посегнали към подобна книга. Събитията, които ще се случат на тези скъпи същества, които са не по-маловажни за пла­нетата от вас, ще бъдат следните.

Вследствие на земните промени мнозина от тях ще изпитат страх и ще търсят отговори. Ще намерят адек­ватни отговори на местата, където се преподават раз­лични учения за Духа. Някои ще намерят упование в различни духовни търсения. Стремежът към Бог е вали­ден и истински отговор на страха в тази нова енергия, защото поощрява Любовта и близостта със Земята. По­читайте го във всички негови форми. Може да се изне­надате от хората, които ще излязат напред в този прело­мен момент. Страхът прави такива неща.

Важно е да осъзнаете една основна универсална истина за онези, които не споделят вашата вяра и убеж­дения. Не ги съдете! Не ги провъзгласявайте за грешни­ци само защото техният път не съвпада с вашия. Пом­ните ли времето, когато сте вярвали в нещо различно от сега? Ако тогава тази вяра е била в хармония с вибраци­ята ви, значи сте били на точното място. Преждевремен­ният напредък би покварил мъдростта, която притежа­вате сега. Така че всеки човек е отговорен за собственото си място и време. Вашето задължение е да откликвате на онези, които идват при вас. Недейте да отивате и да призовавате хората да споделят вярванията ви. Поста­райте се да възприемате околните в контекста на тяхната същност, дори онези, които ви се подиграват и ви нара­няват, защото имате кармичен договор именно с тях. Ако сте отправили молба за импланта (повече по темата по-нататък), тогава в живота ви едва ли ще има такива хора, понеже вашата промяна е премахнала нуждата от кармично взаимодействие.

Хората, които отхвърлят духовната промяна, ще се ядосат повече от всякога. Тъжно е, но проблемът с престъпленията във вашата цивилизация може да се влоши, преди да се разреши. Това е пряк резултат от конфликта в хората, които се чувстват жертва на планет­ните промени (които те не осъзнават като планетни промени) без надежда за бъдещето. Те ще реагират с още повече страх и гняв. Другото тъжно последствие (което в крайна сметка ще подтикне мнозина към промяна) е, че продължителността на живота им ще се скъси драма­тично (поради оставането в старата парадигма, докато мрежата преминава в новата).

В онези, които изберат да не се променят в Новата Епоха и тръгнат в противоположна посока на вибраци­онната стойност на планетата, ще покълнат семената на болестта, посети от собствената им биология. Те няма да се чувстват добре или биологично балансирани в новата енергия. Но те сами са избрали този път и са го планирали на същите онези сеанси, които сте провежда­ли заедно, преди да се родите. Не се обърквайте. Това не е наказание! Това е предварително планиран отговор по свободна човешка воля. Представяте ли си промени­те в тях, когато изведнъж видят, че умират преждевре­менно като група? Те ще ви обвинят в злонамерени тайни действия, които изтребват вида им. Ще изпаднат в параноя и повечето изобщо няма да повярват, че не ги убивате с някаква нова, невидима психична технология. Тъй като засегнатите няма да са поели отговорността за живота си, страховете им само ще се усилят и те ще насочат гнева си срещу вас, докато бавно загиват.

Казвам ви тези неща, за да проумеете, че Земята няма да се превърне тутакси в рай (както вие си го представяте). Чака ви много работа. Затова сте се реди­ли на опашка, за да дойдете тук. Някои човешки същества ще се пуснат по течението на новата енергия, други няма да го направят. Знаели сте това още преди да дойдете тук. Това е планетата на свободния избор и тя остава такава! Главната промяна понастоящем обаче е, че достатъчен процент от земната популация е еволюи­рала съзнателно до ниво, което е променило вибрацията на цялата планета (както се установи на вашата Хармо­нична среща). Тази промяна е много по-дълбока от процесите в собствената ви култура, която не представ­лява дори половината от човечеството. Тази съзнателна промяна е довела до Новата Епоха и самоупълномощаването на хората. Това обяснява общуването ми с вас и продължителния ми престой на планетата,

В доказателство на казаното дотук забележете, че във вашата култура се забелязва значителен интерес към всичко, свързано с Новата Епоха. Вашите медии, движе­ни единствено от икономиката, избраха да отразяват процесите на тази Нова Епоха! Това естествено означа­ва, че много хора наблюдават тези промени, накланяйки икономическите средства в тяхна полза. Сега често се говори по теми като ангели и духовни водачи, дискути­рат се посещения на галактически същества и чудеса. Ако не беше промяната в масовото съзнание, тези неща нямаше да съществуват като тематика в развлекателна­та индустрия, нито в сериозната публицистика. Помис­лете над това. Това започна да се случва едва откакто пристигнах. Да ви напомня за някакво споменавано от мен разписание?

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1665 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.235.227.36          Четвъртък          28.03.2024, 23:34