Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:53
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Цялостна човешка промяна

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Цялостна човешка промяна

Ще се спра върху някои от промените за онези, които не са светлинни работници и никога не биха посегнали към подобна книга. Събитията, които ще се случат на тези скъпи същества, които са не по-маловажни за пла­нетата от вас, ще бъдат следните.

Вследствие на земните промени мнозина от тях ще изпитат страх и ще търсят отговори. Ще намерят адек­ватни отговори на местата, където се преподават раз­лични учения за Духа. Някои ще намерят упование в различни духовни търсения. Стремежът към Бог е вали­ден и истински отговор на страха в тази нова енергия, защото поощрява Любовта и близостта със Земята. По­читайте го във всички негови форми. Може да се изне­надате от хората, които ще излязат напред в този прело­мен момент. Страхът прави такива неща.

Важно е да осъзнаете една основна универсална истина за онези, които не споделят вашата вяра и убеж­дения. Не ги съдете! Не ги провъзгласявайте за грешни­ци само защото техният път не съвпада с вашия. Пом­ните ли времето, когато сте вярвали в нещо различно от сега? Ако тогава тази вяра е била в хармония с вибраци­ята ви, значи сте били на точното място. Преждевремен­ният напредък би покварил мъдростта, която притежа­вате сега. Така че всеки човек е отговорен за собственото си място и време. Вашето задължение е да откликвате на онези, които идват при вас. Недейте да отивате и да призовавате хората да споделят вярванията ви. Поста­райте се да възприемате околните в контекста на тяхната същност, дори онези, които ви се подиграват и ви нара­няват, защото имате кармичен договор именно с тях. Ако сте отправили молба за импланта (повече по темата по-нататък), тогава в живота ви едва ли ще има такива хора, понеже вашата промяна е премахнала нуждата от кармично взаимодействие.

Хората, които отхвърлят духовната промяна, ще се ядосат повече от всякога. Тъжно е, но проблемът с престъпленията във вашата цивилизация може да се влоши, преди да се разреши. Това е пряк резултат от конфликта в хората, които се чувстват жертва на планет­ните промени (които те не осъзнават като планетни промени) без надежда за бъдещето. Те ще реагират с още повече страх и гняв. Другото тъжно последствие (което в крайна сметка ще подтикне мнозина към промяна) е, че продължителността на живота им ще се скъси драма­тично (поради оставането в старата парадигма, докато мрежата преминава в новата).

В онези, които изберат да не се променят в Новата Епоха и тръгнат в противоположна посока на вибраци­онната стойност на планетата, ще покълнат семената на болестта, посети от собствената им биология. Те няма да се чувстват добре или биологично балансирани в новата енергия. Но те сами са избрали този път и са го планирали на същите онези сеанси, които сте провежда­ли заедно, преди да се родите. Не се обърквайте. Това не е наказание! Това е предварително планиран отговор по свободна човешка воля. Представяте ли си промени­те в тях, когато изведнъж видят, че умират преждевре­менно като група? Те ще ви обвинят в злонамерени тайни действия, които изтребват вида им. Ще изпаднат в параноя и повечето изобщо няма да повярват, че не ги убивате с някаква нова, невидима психична технология. Тъй като засегнатите няма да са поели отговорността за живота си, страховете им само ще се усилят и те ще насочат гнева си срещу вас, докато бавно загиват.

Казвам ви тези неща, за да проумеете, че Земята няма да се превърне тутакси в рай (както вие си го представяте). Чака ви много работа. Затова сте се реди­ли на опашка, за да дойдете тук. Някои човешки същества ще се пуснат по течението на новата енергия, други няма да го направят. Знаели сте това още преди да дойдете тук. Това е планетата на свободния избор и тя остава такава! Главната промяна понастоящем обаче е, че достатъчен процент от земната популация е еволюи­рала съзнателно до ниво, което е променило вибрацията на цялата планета (както се установи на вашата Хармо­нична среща). Тази промяна е много по-дълбока от процесите в собствената ви култура, която не представ­лява дори половината от човечеството. Тази съзнателна промяна е довела до Новата Епоха и самоупълномощаването на хората. Това обяснява общуването ми с вас и продължителния ми престой на планетата,

В доказателство на казаното дотук забележете, че във вашата култура се забелязва значителен интерес към всичко, свързано с Новата Епоха. Вашите медии, движе­ни единствено от икономиката, избраха да отразяват процесите на тази Нова Епоха! Това естествено означа­ва, че много хора наблюдават тези промени, накланяйки икономическите средства в тяхна полза. Сега често се говори по теми като ангели и духовни водачи, дискути­рат се посещения на галактически същества и чудеса. Ако не беше промяната в масовото съзнание, тези неща нямаше да съществуват като тематика в развлекателна­та индустрия, нито в сериозната публицистика. Помис­лете над това. Това започна да се случва едва откакто пристигнах. Да ви напомня за някакво споменавано от мен разписание?

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1689 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:53