Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:53
22.06.2024
Събота
34.239.170.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Как стават нещата"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Как стават нещата"

Ченълинг на живо Банф, Канада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба и ви обичам сърдечно. Моят партньор изрази с думи нашето уважение към вас. За мен е чест да съм с вас, скъпи мои. Сега, докато свиквате с гласа на моят партньор, пред­ставящ моите послания, ви уверявам, че съм тук, за да измия нозете ви. Защото нежността, която нося, е сим­волът на дома и ако в този момент някой от вас можеше да отиде там, щеше да изпита невероятна любов. В момента вие сте потопени в дуализма на урока. Всеки един от вас е свещенослужител в тази нова епоха! Ние сме тук да ви кажем, че сте дълбоко обичани заради вашето дело. Дори онези, които нямат представа за случващото се - дори онези, които не вярват, че това може да бъде гласът на Духа и нямат търпение тази среща да приключи - и те са дълбоко обичани.

Духът не осъжда никой - той изпитва само неверо­ятна любов. Неслучайно сте тук! Пределно ясно е, че трябва да сте тук, за да чуете тези думи или да прочетете тези страници. Защото днес, в тази чиста енергия, имаме няколко послания за вас - послания, които партньорът ми ще повтаря отново и отново, защото са много важни. Те не разказват за световни катаклизми или за страхови­ти земни промени. В момента чувате и четете гласа на дома, който ви обича, който ви обгръща със златни ръце, който говори на сърцето ви в този момент.

Искаме да ви отправим послание. И преди да започнем, призоваваме съпровождащия ни антураж да мине по пътеките и да посети мястото, за което четете. Искаме да ви обгърнем в пашкул от любов и ако досега не сте го усещали, сега е моментът да поискате да почувствате близостта на водачите ви. Те са тук с вас - неотлъчно - дават ви интуитивни знаци и ви обичат безрезервно. Те са вашите най-добри приятели и вие ги познавате в отвъдното. Когато всичко това свърши и вие се срещнете отново в Залата на почестите, ще се събе­рете с онези, които са прекарали с вас живота си на тази планета. Никой не е сам.

Водачите си мълчат. Ще се върнем на това след малко. Но вие можете да почувствате тяхната прегръдка, докато седите тук, потопени в Божията любов. Потенци­алът на тази зала е удивителен и тази вечер ще ви разкажем за него. Това послание е озаглавено "Как ста­ват нещата". То ще бъде с практическа насоченост и когато напуснете залата или затворите книгата, ще раз­бирате по-добре вашата същност и част от потенциала, който съществува в живота ви.

Преди това обаче, трябва да си припомним една вече разказвана и публикувана притча, а именно "Уо и стаите на урока". Знаем, че сред присъстващите и чита­телите има хора, които не са запознати с нея, затова ще я преразкажем накратко - само края. Това знание е необходимо, за да разберете истината на онова, което предстои.

Уо е човешко същество, което при прехода и смърт­та си зърва метафоричните стаи в къщата на живота си. Той е удивен от стаите, които водачите му показват малко преди да отиде в Залата на почестите. Притчата описва следното: Уо отваря вратата към стая, пълна с великолепни съкровища. И неговите водачи казват "То­ва е твоята стая на изобилието, ако беше пожелал да я използваш, докато беше на Земята." Метафората цели да покаже на Уо какви блага е можел да има - физичес­ките блага, от които е можел да черпи по всяко време. Друга стая е пълна с бяла есенция и светлина - стаята на вътрешния мир. Тя му показва метафорично, че във всеки един момент е можел да влезе в това пространство и да почувства Божия мир - където тревогите не същес­твуват. Трябвало е само да влезе вътре чрез НАМЕРЕ­НИЕ. Душевният мир е бил негов. Принадлежал е на неговата къща, на неговия живот и е носел неговото духовно име.

Стаята, в която водачите не пожелават да влязат, е златната. Тук се пази чистата същност на Уо - неговата "частица от Бога". Това е неговата Стая на любовта - толкова свята и богопомазана, че само той може да влиза в нея. После му показват и други врати, които Уо не е отворил. Обхождайки къщата си, Уо вижда врати с непонятни за него надписи, които се оказват имената на неродените му деца. На една от вратите пише "Световен лидер". Но Уо не е отворил никоя от тях.

Притчата разказва как Уо продължава да обикаля, разбирайки, че тези стаи и тази къща ще се повторят за него, когато се инкарнира пак на Земята. Така беше предадена навремето притчата за Уо, но сега искаме да я продължим. Вместо да разказваме за Уо, скъпи мои, ще говорим за ВАС. Защото така става. Тази вечер ще ви дадем информация, която ще ви помогне да напред­нете в живота.

Вие сте значими за тази Вселена! Тази планета не е маловажна, напротив, много неща се въртят около нея! Скъпи мои, искаме сега да си представите себе си в една от тези стаи - най-важната - която ще разтълкуваме и която пази ключа към целия ви живот тук. Стаята, която Уо видя като златна. Стаята, в която водачите не можеха да влязат. В тази стая наистина има нещо скрито. Ако Уо беше останал в нея, той щеше да открие нещо удиви­телно, което би надхвърлило най-смелото му въображе­ние. И ако той (и вие) беше разгледал внимателно инте­риора на стаята, щеше да открие създание, надарено с голяма сила и красота. Там, седнал на трон от чисто злато, седеше великолепен златен ангел - а разтворени, крилата му докосваха стените!

Кой беше този удивителен ангел? Ако Уо се бе доб­лижил, щеше да открие, че любовта е толкова плътна, че би затруднила дишането му - вибрацията около ангела е толкова богопомазана, че Уо би коленичил, съзерца­вайки тази частица от Бог! Ако беше погледнал лицето на това величествено създание, то щеше да придобие очертания. Там където би очаквал да види прекрасното лице на небесно създание, щеше да види собствените си черти!

Какво означава това, ще попитате вие? Уо вижда ангела, който представлява неговата Висша същност или Висш Аз. Създанието е неописуемо свято, но е част от Уо! Уо можеше да открие тайната на собствената си божественост... своята "частица от Бога".

Скъпи мои, има ангел с вашето лице, който фигура­тивно седи на златен трон в златната стая в живота на всеки един от вас. Неговото присъствие крещи, че мяс­тото ви е тук. Неговото съществуване ви дава информацията, че сте важни, способни и заслужавате да бъдете на тази планета.

Сега искаме да си представите как влизате в злат­ната стая и сядате на златния трон. Наоколо няма никой. Вие сте сами, но упълномощени! Искаме да почувствате как тази златна същност изпълва всяка ваша пора. Неслучайно ви караме да направите това. Тази златна същност е помазаната частица от Бог, която носите във вас; тя е вашият Висш Аз и е въплътена във всяка ваша клетка. Тя ви нашепва за дома и за вашия договор, усмихва ви се и ви обича. Искаме да попиете тази златна светлина като гъба, докато ви даваме прозрения какво изживявате.

В миналото и дори днес някои от вас са обикнали Бог. Възможно е да сте приписали тази любов на някакво създание - някой учител, който ви е впечатлил със силната си енергия на любовта. Може би това е енергията на Йогананда, Мохамед, Буда или Сенанда. Почув­ствайте любовта, която изпитвате към това създание! Усетете я силно. Може би някои от вас обичат Крион или Дева Мария, или архангел Михаил. Има толкова много създания, към които можете да насочите любовта си, тъй като те (и ние) ви обливат със своята любов последователно и прекрасно! Сега ще ви разкрием една тайна, скъпи мои, нещо, което изобщо не предполагате. Цялата любов, която изпитвате към Бог - и към Духа - към тези извисени създания в живота ви, е абсолютно точно огледало на вашата любов към вас самите. Защо­то в метафората на златната стая се крие вашата същ­ност. Частицата от Духа, която сте обикнали, идва от дома и винаги е била ваша.

Освен това, скъпи мои, тази златна стая, където седите сега и слушате тези думи, е любовта на вашия Висш Аз. Тя развива в живота ви самоуважение, за да разберете, че сте не просто значими и обичани, но и потенциално готови да се промените. Така че до края на това послание ви молим да останете на това място и да не мърдате. Любовта към Аза поражда самоуважение, а след малко ще опишем разликата между тази любов и любовта на егото. Защото те са съвършено различни и лесно се разпознават. Божията любов във вас ви позво­лява да се отърсите от проблемите си сега. Щом почув­ствате, че не сте стойностни, влезте фигуративно и ме­тафорично в златната стая и седнете на златния трон. Поискайте любовта на Висшия Аз и частицата от Бог, която сте вие, крачеща по Земята, да пропият тялото ви - и ще разберете колко сте значими за тази планета. На вас говоря! Да, точно на вас!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2148 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.9/7
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   34.239.170.244          Събота          22.06.2024, 03:53