Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)15:34
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Информацията от канал

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Информацията от канал

Сега ще ви дадем информация за ченълинга. Искаме да ви предадем основните правила как да го различавате. Би било глупаво и нелогично Духът да ви инструктира как да го различавате; затова ще вземем указанията от един мъдър човешки източник - издаден черно на бяло, който ви е достъпен и известен на моя партньор. Нашето сливане прави възможна тази информация. Ето какво смятат мъдрите хора за контактьорите, приемащи съоб­щения, и това е мъдър съвет.

1.  Винаги има универсална полезна информация. Пазете се от някой, който ви дава информация, която е полезна само за неколцина или ви казва, че тя е предназначена за специална група избраници. Информацията трябва да е полезна за цяло­то човечество, за всеки един човек. Бъдете нащрек за това. Така ще прецените дали слушате исти­ната.

2.  Посланието трябва да въодушевява. Търсете упълномощаващите послания - не белязани от страха, не отчайващи, не тласкащи ви да избягате или да се скриете - а вдъхващи сила! Бъдете нащрек за това.

3. Духът никога няма да ви предаде послание, което ви кара да се откажете от вашата свободна воля. Никога! Защото вашата свободна воля е смисълът на пребиваването ви на Земята, докато седите на златния трон. Свободната воля! Изборът дви­жи бъдещето на вашата планета.

4.  Духът никога няма да ви предаде послание - никога - което ви кара да погазите онова, в което вярвате. Вашият мисловен процес предизвиква дълбоко уважение. Духът никога няма да ви под­мами или "придума" да направите нещо. Посла­нието не бива да пристъпва вашата последова­телност. Вие трябва да се чувствате удобно с посланието, което ще отекне като вярно в сърцето ви.

5. Скъпи мои, Духът никога няма да представи контактьора като единствения източник. Бъдете нащ­рек за това, защото има много посланици на Духа и всички те "патентоват" информацията си, за да представят по-голямата картина - особено в тази нова епоха. Те никога няма да се представят като единствен източник на информацията.

6. Следете за факта, че информацията обикновено е нова. Внимавайте за тези, които само повтарят старото, защото те не канализират нищо друго освен егото на човешкото същество. Необходима е нова информация. Това е смисълът на ченълинга. Помислете за това.

7. Следете за факта, че канализираната информация трябва да представя духовни решения. Решения на житейските предизвикателства на Земята чрез новата информация е смисълът на ченълинга.

Има между седем и дванайсет правила за различа­ването на посланията от Духа, дадени ви от човешки същества. Сега ще ви дадем едно наше собствено пра­вило. Само едно. Както вече ви казахме, това, което трябва да направите с канализираната информация, е да я ползвате като справка. Не се задълбочавайте в нея. Не я правете вашия живот. Не превръщайте в гуру човека, който я канализира. Погледнете информацията и се поу­чете от нея като справка, а после я приберете. Ако се наложи да я извадите и прегледате, направете го както бихте се допитали до всяка друга справка, а после отново я приберете. Тогава със собствената ви сила и способ­ности влезте в златната стая и започнете да създавате висши вибрации за планетата. Вие сте способните! Ченълингът е просто данни за вашето действие.

Казахме ви да седнете в тази стая и да почувствате Божията любов. Някои ще кажат: "Крион, как да различа любовта от егото? Те създават сходни усещания. Ти ни каза, че трябва да обичаме себе си - това не е ли его?" Скъпи мои, разликата между любовта на Духа, вашия Висш Аз и любовта на човешкото его е огромна. Сега ще изброим четирите правила в тази насока. Ето кои са четирите елемента на чистата любов - човешка и духов­на. Ще ви ги цитираме често под различни форми, докато продължаваме да доближаваме нашите вибрации с ва­шите. Едва ли има по-важно послание в тази среща (и в тази книга) от това, което следва.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1650 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 15:34