Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:15
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Информацията от канал

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Информацията от канал

Сега ще ви дадем информация за ченълинга. Искаме да ви предадем основните правила как да го различавате. Би било глупаво и нелогично Духът да ви инструктира как да го различавате; затова ще вземем указанията от един мъдър човешки източник - издаден черно на бяло, който ви е достъпен и известен на моя партньор. Нашето сливане прави възможна тази информация. Ето какво смятат мъдрите хора за контактьорите, приемащи съоб­щения, и това е мъдър съвет.

1.  Винаги има универсална полезна информация. Пазете се от някой, който ви дава информация, която е полезна само за неколцина или ви казва, че тя е предназначена за специална група избраници. Информацията трябва да е полезна за цяло­то човечество, за всеки един човек. Бъдете нащрек за това. Така ще прецените дали слушате исти­ната.

2.  Посланието трябва да въодушевява. Търсете упълномощаващите послания - не белязани от страха, не отчайващи, не тласкащи ви да избягате или да се скриете - а вдъхващи сила! Бъдете нащрек за това.

3. Духът никога няма да ви предаде послание, което ви кара да се откажете от вашата свободна воля. Никога! Защото вашата свободна воля е смисълът на пребиваването ви на Земята, докато седите на златния трон. Свободната воля! Изборът дви­жи бъдещето на вашата планета.

4.  Духът никога няма да ви предаде послание - никога - което ви кара да погазите онова, в което вярвате. Вашият мисловен процес предизвиква дълбоко уважение. Духът никога няма да ви под­мами или "придума" да направите нещо. Посла­нието не бива да пристъпва вашата последова­телност. Вие трябва да се чувствате удобно с посланието, което ще отекне като вярно в сърцето ви.

5. Скъпи мои, Духът никога няма да представи контактьора като единствения източник. Бъдете нащ­рек за това, защото има много посланици на Духа и всички те "патентоват" информацията си, за да представят по-голямата картина - особено в тази нова епоха. Те никога няма да се представят като единствен източник на информацията.

6. Следете за факта, че информацията обикновено е нова. Внимавайте за тези, които само повтарят старото, защото те не канализират нищо друго освен егото на човешкото същество. Необходима е нова информация. Това е смисълът на ченълинга. Помислете за това.

7. Следете за факта, че канализираната информация трябва да представя духовни решения. Решения на житейските предизвикателства на Земята чрез новата информация е смисълът на ченълинга.

Има между седем и дванайсет правила за различа­ването на посланията от Духа, дадени ви от човешки същества. Сега ще ви дадем едно наше собствено пра­вило. Само едно. Както вече ви казахме, това, което трябва да направите с канализираната информация, е да я ползвате като справка. Не се задълбочавайте в нея. Не я правете вашия живот. Не превръщайте в гуру човека, който я канализира. Погледнете информацията и се поу­чете от нея като справка, а после я приберете. Ако се наложи да я извадите и прегледате, направете го както бихте се допитали до всяка друга справка, а после отново я приберете. Тогава със собствената ви сила и способ­ности влезте в златната стая и започнете да създавате висши вибрации за планетата. Вие сте способните! Ченълингът е просто данни за вашето действие.

Казахме ви да седнете в тази стая и да почувствате Божията любов. Някои ще кажат: "Крион, как да различа любовта от егото? Те създават сходни усещания. Ти ни каза, че трябва да обичаме себе си - това не е ли его?" Скъпи мои, разликата между любовта на Духа, вашия Висш Аз и любовта на човешкото его е огромна. Сега ще изброим четирите правила в тази насока. Ето кои са четирите елемента на чистата любов - човешка и духов­на. Ще ви ги цитираме често под различни форми, докато продължаваме да доближаваме нашите вибрации с ва­шите. Едва ли има по-важно послание в тази среща (и в тази книга) от това, което следва.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1296 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:15