Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:41
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Четирите елемента на чистата любов

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Четирите елемента на чистата любов

Скъпи мои, чистата любов на Духа е кротка. Лю­бовта не крещи от върха на планината: "Ето ме, погледни ме!" Божията любов и любовта на Висшия Аз е тиха, състрадателна, силна и плътна. Усещате ли я? В момен­та ви обливаме с нея. Това е истинската същност на дома. Това е усещането, което някои от вас изпитват, когато вярват, че са "влюбени" в Бог. То е спомен за дома и е ваше право! И скъпи мои ... златният трон в златната зала е негово въплъщение! Разбирате ли?

Любовта няма дневен ред. Тя съществува сама за себе си и подхранва само духа на любовта. Тя не пропо­вядва. Не иска да обгърне никой друг освен вас. Това е истинската любов. Тя не крещи: "Ако направиш това за мен, аз ще направя онова за теб!" Не. Тя съществува единствено за да "бъде". Доволна е просто да съще­ствува. Следете за това: Божията любов няма дневен ред.

Третото правило е, че любовта никога не си прида­ва важности. Тя никога не се бие в гърдите. Никога не е горда. Никога не й се налага да бъде горда, защото извира от съзидателния Източник. Всеки ще я види, без да казвате нито дума. Дори не се налага да вдигнете ръка и да кажете: "Вижте ме." Като светлина в мрака, вие ще привлечете онези, които ще ви попитат: "Какво става с теб?" Когато Уо видя големия златен ангел на златния трон, той не го накара да се легитимира. Почувства светостта на това създание! Човешката същност е поче­тен знак, който виждат всички. С изчистването на стара­та енергия от Земята мнозина ще го забележат!

И накрая, любовта притежава мъдростта да изпол­зва горните три. Мъдростта е кротка, без дневен ред или важност. Тя знае какво да каже и какво да премълчи. Тя характеризира мъдрото действие.

Чистата любов никога няма да създаде сценарий на страх в живота ви, но егото ще го направи. Това е основната разлика, скъпи мои. Страхът няма място в посланията от Бог. Страхът е механизъм, използван в сферата на кармата и човешкия урок. Запомнете, моля: в цялата документирана история на човечеството, кога­то ангелите Господни се появяват в текстовете на някоя религия, те идват с две думи. Преди да кажат нещо на някой човек, знаете ли какво казват? "Не бой се" - доказателство, че Бог никога няма да ви изпрати стра­ховито послание. Не бой се! Не го пропускайте.

Седнете на златния трон за момент, защото искаме да ви разкажем една история. Историята за Томас. Скъ­пи мои, даваме ви тези притчи, защото историите се помнят по-лесно от думите. Тази история е пропита с истина. С дълбок смисъл. Съществувал ли е наистина Томас? Не. И все пак във всеки един от седящите тук, тази вечер, или четящите тези редове живее по един Томас.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2407 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:41