Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:43
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Четирите елемента на чистата любов

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Четирите елемента на чистата любов

Скъпи мои, чистата любов на Духа е кротка. Лю­бовта не крещи от върха на планината: "Ето ме, погледни ме!" Божията любов и любовта на Висшия Аз е тиха, състрадателна, силна и плътна. Усещате ли я? В момен­та ви обливаме с нея. Това е истинската същност на дома. Това е усещането, което някои от вас изпитват, когато вярват, че са "влюбени" в Бог. То е спомен за дома и е ваше право! И скъпи мои ... златният трон в златната зала е негово въплъщение! Разбирате ли?

Любовта няма дневен ред. Тя съществува сама за себе си и подхранва само духа на любовта. Тя не пропо­вядва. Не иска да обгърне никой друг освен вас. Това е истинската любов. Тя не крещи: "Ако направиш това за мен, аз ще направя онова за теб!" Не. Тя съществува единствено за да "бъде". Доволна е просто да съще­ствува. Следете за това: Божията любов няма дневен ред.

Третото правило е, че любовта никога не си прида­ва важности. Тя никога не се бие в гърдите. Никога не е горда. Никога не й се налага да бъде горда, защото извира от съзидателния Източник. Всеки ще я види, без да казвате нито дума. Дори не се налага да вдигнете ръка и да кажете: "Вижте ме." Като светлина в мрака, вие ще привлечете онези, които ще ви попитат: "Какво става с теб?" Когато Уо видя големия златен ангел на златния трон, той не го накара да се легитимира. Почувства светостта на това създание! Човешката същност е поче­тен знак, който виждат всички. С изчистването на стара­та енергия от Земята мнозина ще го забележат!

И накрая, любовта притежава мъдростта да изпол­зва горните три. Мъдростта е кротка, без дневен ред или важност. Тя знае какво да каже и какво да премълчи. Тя характеризира мъдрото действие.

Чистата любов никога няма да създаде сценарий на страх в живота ви, но егото ще го направи. Това е основната разлика, скъпи мои. Страхът няма място в посланията от Бог. Страхът е механизъм, използван в сферата на кармата и човешкия урок. Запомнете, моля: в цялата документирана история на човечеството, кога­то ангелите Господни се появяват в текстовете на някоя религия, те идват с две думи. Преди да кажат нещо на някой човек, знаете ли какво казват? "Не бой се" - доказателство, че Бог никога няма да ви изпрати стра­ховито послание. Не бой се! Не го пропускайте.

Седнете на златния трон за момент, защото искаме да ви разкажем една история. Историята за Томас. Скъ­пи мои, даваме ви тези притчи, защото историите се помнят по-лесно от думите. Тази история е пропита с истина. С дълбок смисъл. Съществувал ли е наистина Томас? Не. И все пак във всеки един от седящите тук, тази вечер, или четящите тези редове живее по един Томас.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 2012 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:43