Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:02
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Силата на Човешкия дух"

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Силата на Човешкия дух"

Ченълинг от Торонто, Канада

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои. Аз съм Крион от магнитната служба.

Мина известно време откакто планирахме това пов­торно събиране, нали? Казвам това, скъпи мои, защото ви познавам всички. Ще има хора, които, докато свикват с гласа на партньора ми, ще се съмняват в случващото се: че Духът може да говори чрез човешко същество. А ние казваме, "Само ако знаехте, че Духът е във всеки един от вас и всеки ден ви говори и може да говори чрез вас със същата лекота, както чувате сега."

Това любящо послание е насочено към всеки от вас, които седите на столовете и по пода (и онези, които четат тези редове). Няма значение дори дали вярвате в чутото, или не. Посланието е предназначено за вас. Затова каз­ваме на съмняващите се в тази зала: "Безмерно обичани сте". Казваме още: "Нищо ставащо тук и сега няма да ви навреди." Семето на истината ще бъде посадено, за да го използвате някой ден, ако пожелаете. Предизвикваме вас, съмняващия се, да се запитате: "това ли е всичко?" Отговорът ще изплува и ще гласи: "Не, има много пове­че!" Защото всеки един от вас носи Божествената искра в себе си.                             

Споменах за повторно събиране. Казвам ви, че тук събралата се група (Торонто) беше планирана много отдавна. Затова веднага освобождаваме антуража, съп­ровождащ създанието, което вие наричате Крион. АЗ СЪМ грижовният ангел на новата епоха. Ако смятахте, че съм майстор на магнетизма, това беше моето земно назначение. Идвам тук с изражението и любовта на архангел Михаил. Това е любовта, която предавам чрез моя партньор с думите, отправени за вашите уши (и очи). Много от вас са усетили приликата и сега я потвържда­вам. Време е. О, скъпи мои, това събиране беше плани­рано за всеки един от вас. Аз ви познавам и вие ме познавате, защото ние се гледаме като равни, само с една разлика: Вие сте онези, които са избрали да свършат работата, да бъдат човешки същества в урок на плане­тата. Затова няма да се изморим да повтаряме, че антуражът и създанието, което наричате Крион, застават пред вас с лика и ума на Духа, който ви казва: "Вие сте извисените. Вие вършите истинската работа!"

Както вече сме споменавали, Крион идва тази вечер да седне в нозете ви и да ги измие. Любовта тук е голяма, а докато говорим, между редиците минават моите при­дружители. Това са създания, дошли да помагат на Крион, както и водачите на всеки един от вас. Ако искате вярвайте, но дори съмняващите се имат водачи и дори те ще получат прозрения за случващото се тук.

О, скъпи мои, тази вечер искаме да продължим с уроците и ще помоля моя партньор да свърже този ченълинг с предишния, защото той е продължение на посланието, получено в планините (Банф). В момента се случват толкова много неща! Ех, ако имахте цялостна концепция за случващото се във вашата биология! Ще обясним по-подробно нататък. Скъпи мой, знам откъде идваш и те уважавам безмерно. Изпитвай всичко каквото можеш. Защото цялата любов, която блика от теб, е Уместна и ние ви обичаме - о, да, обичаме ви! При последното ни събиране говорихме за притчата за Уо и стаите на урока и ви дадохме урок за една от тези стаи. В притчата на Уо му показаха една от най-важните стаи, където водачите не можеха да влязат. В ретроспекция ще кажем, че това беше стаята на индивидуалната същност.

Влюбвали ли сте се някога в Бог? Може да е било създание - велик учител, към който сте усетили прилив на любов? Това е огледало на любовта, която трябва да изпитвате към себе си! Казахме ви, че столът в стаята на вашата същност е златен, както и атмосферата в нея. Защото златото символизира Божията корона и всеки един от вас е искра от Божествеността на тази корона. Призовахме ви да седнете на стола и да почувствате самоуважението на това положение - на трона, с корона на главата - усещайки дадените ви от ангелите крила, съзнавайки, че не сте там случайно. Никой от вас не е просто кълбо биология, движещо се за кратко на плане­тата. Вие сте много повече! Виждате ли, случващото се в тази стая себеоткриване поражда даровете на другите стаи. Така че, щом осъзнаете вашето достойнство, ся­дайки на златния трон, вие можете да преминете в други­те стаи на мира и изобилието.

Сигурно си спомняте, че Уо видя още две стаи, в които не влезе. На едната врата бяха изписани имената на неговите неродени деца, а на другата - името на световен лидер. И както направихме в града в подножи­ето на планините, сега ще ви разкажем повече за тези стаи, но този сеанс ще бъде специален, затова се надя­ваме да внимавате, тъй като е централната тема на вашето съществуване на тази планета.

Този учебен сеанс разказва за силата на просветле­ното човешко същество. Често ще ви повтарям това: Нямате представа колко сте могъщи! В тази зала има мнозина, които трябва да издържат изпита на самоува­жението и вие знаете защо. Защото в тази стая са събра­ни пионерите - онези, които се събудиха първи - които "видяха кои са" първи. А вие, скъпи мои, сте прекарали десетки животи, коленичили пред Бог в различни манас­тири в миналото - дори някои от съмняващите се! Тези изживявания от миналите ви животи са ви втълпили, че сте недостойни, защото, пак повтаряме, вие сте прека­рали часове, дни и седмици наред на колене в миналото. И сега изведнъж ви казваме, че ВИЕ сте извисените - и искаме да разберете, че ние сме тук, за да уважим вашата Божественост. Защото работата е ясна - какво трябва да се направи на тази планета - и е още по-ясно, че трябва да я свършите вие. Това е индивидуална работа - обър­ната навътре. Работа, която ви казва: "Скъпи мои, сед­нете на трона на достойнството." Тронът на достойнст­вото ще предизвика изцеление, което ще породи мир и ще даде изобилие. Всичко това е свързано с вашето осъзнаване, че седите на този трон.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1328 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:02