Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:17
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Шестте качества на човешката сила - 1. Груповата медитация

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Шестте качества на човешката сила - 1. Груповата медитация

Искаме да ви разкажем за шестте свойства на силата на човешкия дух, три от които са очевидни от нашите учения, а другите три не са. Първото е силата на групо­вата медитация. Едва наскоро сте започнали да разби­рате какво означава това и сега ще продължим нататък, ще ви разкажем за качествата на човешката същност в тази нова епоха, което ще обоснове тезата за груповата медитация.

Груповата медитация

Тя притежава невероятна сила! Не бъркайте. По-рано сме ви молили да медитирате главно за вас, сами. Обяснявали сме, че е добре да искате нещо за себе си в съ-творение, когато сте сами. Но можете да го правите и когато се събирате, за да промените тази планета. По сила само дванайсет от вас се равняват на цял стадион хора с ниска енергия. Старата нискочестотна енергия е коренно различна от вашата сега и ние ви уверяваме, че тази групова работа може да направи голяма промяна за цялата промяна.

Когато ви казваме да се събирате, това означава да се събирате наум. Няма значение какво разстояние ви дели (едно от правилата на универсалния Духовен за­кон). Можете да промените нещата, защото когато се свързвате, съсредоточавайки се върху един и същ въп­рос, вие предавате изключително силно НАМЕРЕНИЕ. Само че за целта всеки един от вас трябва да притежава висока вибрация. Затова трябва да подберете групата много внимателно. Вникнете в намеренията на отделни­те участници, защото това е от основно значение. Не съдете по живота им или някакво друго качество, а по НАМЕРЕНИЕТО на индивида в момента на избора. Той е едно от шестте свойства и ще добие още по-голямо значение нататък в текста. Направете го, защото дейст­вително ще промените планетата. Най-удивителното не­що в присъстващите тук и четящите тези редове е сила­та, притежавана от всеки един човек. Затова Крион води антураж и затова вие долавяте енергийното равновесие на водачите около вас, така че залата да поеме енергията ви. Но това остава скрито за вас и вие се възприемате просто като човек, овладяващ своя урок на Земята. Ние ви възприемаме по съвсем друг начин. Затова ви обича­ме толкова много. Затова вие познавате мен и аз позна­вам вас. Защото, виждате ли, вие не сте били винаги тук. Вашата Божественост е и моя.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1658 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/4
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:17