Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



20:19
19.04.2024
Петък
3.137.170.183


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 2. Вибриране на по-високо ниво

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

2. Вибриране на по-високо ниво

Следващото качество е способността на човешкото същество да постига по-висока вибрация. Вече сте се устремили към време, когато тази планета ще вибрира по начин, какъвто никога не сте си представяли. Вие променихте много неща с изразеното от вас намерение, с любовта помежду ви и към Духа. Постигнахте много.

Уверяваме ви, че не след дълго (приблизително през 2012 г.) ще се отвори възможност - потенциал - за нещо, което вие наричате Новия Йерусалим: промяна във виб­рацията, промяна в статута, промяна в човешката приро­да. Давали сте различни имена и класификации на измерността, някои от които са учудващо точни. Но исти­ната е, че промяната от едно в друго измерение се изразява главно в осъзнаване на Висшия Аз, а нивото на завършено обучение означава да осъзнаете до такава степен Висшия Аз, че да станете едно цяло с него и да имате силата да останете в същата биология, но във висока вибрация, каквато досега не сте виждали на Земята! Защото онези, които искат да го направят, могат да преминат постепенно към новите измерения и новите вибрации. Вие притежавате мисията и разрешението да го постигнете в тази нова епоха.

Много от онези, които вече вибрират на по-високо ниво, знаят за какво говоря. Някой ще каже: "Как да разбера дали вибрирам на по-високо ниво?" Казвам ви, толкова много от вас вече вибрират на по-високо ниво, че въпросът е глупав! Щом започнете да осъзнавате кой сте в действителност, значи вече вибрирате на високо ниво. То ви позволява да слушате този глас (на Крион) и да усещате любовта на Духа. Висшето ниво е вибраци­онно ниво, на което животът най-сетне добива смисъл. Седнете в златния трон! Почти всеки тук се е устремил към новата енергийна вибрация. О, скъпи мои, именно тази вибрация ни кара да се чувстваме толкова щастливи и ни изпълва с уважение към вас, защото ние виждаме потенциала ви. Има толкова много надежда за тази планета! Вие може да кажете: "Предвид всичко, което се случва, не разбирам как можеш да кажеш това, Крион." А ние ви казваме, ако имахте представа какво можеше да се случи, щяхте да благодарите, че изобщо сте тук! ВИЕ постигнахте това; промените са резултатът на съз­нанието в тази стая и на другите като вас. Вие сте много могъщи, защото вибрирате по-високо от всяко друго човешко същество, живяло някога на тази планета. Това наистина е началото на онова, което вие наричате изви­сяване.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1785 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.137.170.183          Петък          19.04.2024, 20:19