Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:48
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 2. Вибриране на по-високо ниво

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

2. Вибриране на по-високо ниво

Следващото качество е способността на човешкото същество да постига по-висока вибрация. Вече сте се устремили към време, когато тази планета ще вибрира по начин, какъвто никога не сте си представяли. Вие променихте много неща с изразеното от вас намерение, с любовта помежду ви и към Духа. Постигнахте много.

Уверяваме ви, че не след дълго (приблизително през 2012 г.) ще се отвори възможност - потенциал - за нещо, което вие наричате Новия Йерусалим: промяна във виб­рацията, промяна в статута, промяна в човешката приро­да. Давали сте различни имена и класификации на измерността, някои от които са учудващо точни. Но исти­ната е, че промяната от едно в друго измерение се изразява главно в осъзнаване на Висшия Аз, а нивото на завършено обучение означава да осъзнаете до такава степен Висшия Аз, че да станете едно цяло с него и да имате силата да останете в същата биология, но във висока вибрация, каквато досега не сте виждали на Земята! Защото онези, които искат да го направят, могат да преминат постепенно към новите измерения и новите вибрации. Вие притежавате мисията и разрешението да го постигнете в тази нова епоха.

Много от онези, които вече вибрират на по-високо ниво, знаят за какво говоря. Някой ще каже: "Как да разбера дали вибрирам на по-високо ниво?" Казвам ви, толкова много от вас вече вибрират на по-високо ниво, че въпросът е глупав! Щом започнете да осъзнавате кой сте в действителност, значи вече вибрирате на високо ниво. То ви позволява да слушате този глас (на Крион) и да усещате любовта на Духа. Висшето ниво е вибраци­онно ниво, на което животът най-сетне добива смисъл. Седнете в златния трон! Почти всеки тук се е устремил към новата енергийна вибрация. О, скъпи мои, именно тази вибрация ни кара да се чувстваме толкова щастливи и ни изпълва с уважение към вас, защото ние виждаме потенциала ви. Има толкова много надежда за тази планета! Вие може да кажете: "Предвид всичко, което се случва, не разбирам как можеш да кажеш това, Крион." А ние ви казваме, ако имахте представа какво можеше да се случи, щяхте да благодарите, че изобщо сте тук! ВИЕ постигнахте това; промените са резултатът на съз­нанието в тази стая и на другите като вас. Вие сте много могъщи, защото вибрирате по-високо от всяко друго човешко същество, живяло някога на тази планета. Това наистина е началото на онова, което вие наричате изви­сяване.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1551 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 16:48