Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:25
28.03.2024
Четвъртък
54.152.5.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 4. Намерението - най-могъщият инструмент в Новата Епоха

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

4. Намерението - най-могъщият инструмент в Новата Епоха

Сега стигаме до трите нови качества. Те не са точно нови, но описанието им може би ще ви изненада. Искаме да ви разкажем за абсолютната сила, която притежават хората в новата енергия чрез високо вибрационното намерение. Никога не сте виждали нещо подобно в ис­торията на човечеството. Позволете ми да ви кажа къде се крие неговата сила на тази планета. Всеки човек, който вече е достигнал новото вибрационно ниво и отдава мисловна енергия (намерение) на нещо, ще притежава повече сила от този, който продължава да вибрира на честотата на старата енергия.

За първи път на тази планета - ето какво означава това: означава, че доброто (позитивното намерение) мо­же да победи лошото (негативното намерение). Означа­ва, че притежавате много по-голяма сила от онези, които биха използвали намерението си за мисли, които не са основани на любовта. Означава, че няма защо да се страхувате от никое земно или извънземно създание с по-ниска вибрация - защото ВИЕ притежавате силата! Казвали сме ви това неведнъж, но това е специално. Да, наистина е специално!

Някои от вас са се страхували от групи на тази планета с ниска енергия, които привидно имат огромна сила. Наричате ги "Тайното правителство". Тази вечер сме тук, за да ви съобщим добра новина: Те (членовете на Тайното правителство) са в беда! Те не са виждали нищо подобно. Те не могат да се изправят срещу просветления светлинен работник, който вибрира с висока енергия. Просто не могат! И ще видите как усилията им ще бъдат осуетени в светлината на озарението от такива като вас, които ще притежават силата. Може би си мислите: "Но те притежават изобилието!" Уверяваме ви, че това не е важно. Важното е критичната маса - съзна­нието на планетата. Взети заедно, вие притежавате сила­та! Тя се съдържа в новите дарове, които осъзнавате и овладявате. Тя се съдържа в златния трон.

Чуйте какво ви питам, скъпи мои: Какво качество трябва да има един политически затворник, който за няколко години се превръща в президент на страната? Единствено процесът на висшата вибрационна сила. Това е промяна в съзнанието на много, много хора. Онези с ниската вибрация, дори да притежават изобилие и привидно безгранична власт, ще западнат и залинеят и истината ще излезе наяве. Критичната маса в съзнани­ето ще преценява и ще взема решенията, а кроежите на онези, които заговорничат тайно, ще се провалят. Това е добра новина, която назрява.

Но какво е променило статуквото, ще попитате вие? НАМЕРЕНИЕТО! И способността за бързо общуване с другите. КОГАТО ВСИЧКИ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ МОМЕНТАЛНО С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, НЯМА ДА ИМА ТАЙНИ!

Знайте, скъпи мои, че вие колективно седите на мястото на шофьора, защото ВИЕ ПРИТЕЖАВАТЕ СИ­ЛАТА, както никога досега. Потенциално позитивното е по-силно от негативното. За първи път в историята на човечеството везните са наклонени в тази посока. Разби­рате ли какво сте постигнали? Това беше целият зами­съл. Това беше изпитанието. Затова сте дошли на плане­тата, да видите накъде ще наклоните везните. Това е вълнението. Това обяснява защо планетата ви отвръща, като вибрира все по-високо и се променя толкова карди­нално - забелязахте ли промените. Те са в отговор на ВАС! Е, не се ли радвате, че седите на златния трон? Това е тронът на духовната сила и притежава потенциала да промени цялото ви бъдеще.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1440 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.152.5.73          Четвъртък          28.03.2024, 16:25