Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:11
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 5. Синхронността

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

5. Синхронността

Следващото качество ще наречем синхронност, но то представлява много повече. Спомняте ли си, когато Уо видя вратата с имената на неродените си деца? Нашият последен ченълинг обясни дълбокия смисъл на тази метафора. Спомняте ли си, че Уо видя също така врата с надпис "Световен лидер"? Според някои това означаваше, че ако беше поискал, Уо щеше да стане световен лидер. Само че последният ченълинг показа, че посланието изобщо не беше такова. Не. В живота си Уо беше имал възможността да повлияе на бъдещето пос­редством синхронността. Тази вечер сред нас има една жена, която медитираше и се молеше с близките си, и знае много за синхронността, защото нейните действия помогнаха на друг човек. Той пък ще повлияе на трети, който ще повлияе на четвърти. Така някъде ще се родят едно или две деца, които са чакали синхронността - споделянето на любовта - и НАМЕРЕНИЕТО. И това дете притежава потенциала за съдба, каквато изобщо не можете да си представите. Разбирате ли колко необоз­римо дълбок е смисълът на синхронността, скъпи мои? Това е бъдещето на планетата и то често е свързано с онова, което правите в момента като просветлен човек.

Посланието за синхронността е насочено и към лечителите тук. Докато слушате и четете тези думи, някои от вас ще се запитат: "Какво мога да направя? Аз съм лечител и знам това. Лекувам човек по човек. Поня­кога успявам да им помогна, друг път не; изморен съм. Днес помагам да се излекува един човек, утре - друг, ако имам късмет. Вече дори не мога да прогнозирам дали Ще успея да му помогна." Сигурно се питате: "Нима това променя планетата?" А ние ви уверяваме, че точно това става! Именно чрез синхронността на лечението човек по човек вие, присъстващите тук в тази зала и четящите тези редове, постигате промяната! Вие сте пионерите! Няма нищо случайно в разнообразието на хората, които идват при вас. Вижте ги кои са и знайте, че тяхното излекуване ще доведе до раждането на "неродени деца", някои от които ще постигнат уникални неща за планета­та. Те чакат. Как се чувствате, знаейки това? Значими в големия план на нещата? Помислете за това!

Синхронността. Бъдещият потенциал. Лекуването на човек по човек. Те съдържат толкова много сила! Вглеждайте се внимателно във всеки един човек, който идва при вас за енергийно лечение. Никога не знаете какво ще се случи или какви са неговите потенциални договори на отговорност. Възможно е вие да сте катали­заторът.

Навремето моят партньор не ме познаваше и аз се питах дали някога ще ме опознае. Именно синхронност­та на любовта го насочи към точното място в точното време и той не можа да устои на логиката, защото знаеше къде принадлежи. Разбирате ли, че ако той не беше уважил синхронността на посланията, днес нямаше да я има тази среща и нямаше да има повторно събиране, и нямаше да я има тази книга, която държите в ръце? А това е само един човек. Представяте ли си силата, която притежавате като лечители, и изборите, които ще бъдат направени от хората, почувствали енергията, докато ги балансирате и им позволявате да дадат разрешението да преминат на следващото ниво!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1205 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 16:11