Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)14:55
19.06.2024
Сряда
44.192.48.196


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 6. Любовта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

6. Любовта

Стигаме до шестото качество, което ще нарека с една дума, чието значение ви изглежда познато. Говоря за любовта. Любовта променя всичко, нали? Точно това научихте в тези ченълинги. Казвали сме ви, че послани­ята на Духа винаги са изпълнени с любов, но не успявах­ме да дефинираме това понятие, защото то не представ­лява просто прилив на емоции. Нито пък действията на едно човешко същество спрямо друго в моменти на стрес. Не. Сега ще ви разкажем какво е любовта от духовна гледна точка.

Любовта и физиката са свързани и сега искам да ви отведа на едно пътешествие до ядрото на атома, около което има обширно празно пространство - "енергийна супа", както го наричаме ние. Тази енергийна супа има една особеност, а именно къде се намира енергията в момента. Вие ще кажете: "Крион, защо говориш за фи­зика? Тук става дума за любовта!" Тук съм, за да ви кажа, че особеността на въпросната енергийна супа е любовта. Ще ви кажа и друго. Само три или четири пъти вашите учени са виждали нещо, което ги е озадачило и ако познаваха същността му, щяха да се поколебаят дали да го споделят с другите, защото то не изглежда никак "научно". Фактът е, че предразположението, което про­тича в енергийната супа, се променя в зависимост от енергията в стаята! Нима тогава е чудно, че почти винаги е различна? Могат ли съзнанието и любовта да влияят на материята? Да, и това е механичният аспект на про­цеса. Това е тайната. Те са взаимосвързани. Любовта е нещото, което свързва частиците.

Това може да ви звучи странно, но тази взаимовръз­ка е липсващото звено между науката и духовното мис­лене. Именно това качество е останало недогледано, то е необяснимата причина, поради която НАМЕРЕНИЕ­ТО и любовта могат да променят физическите неща. Знаете ли, че на обитаваното от вас практическо земно ниво стават чудеса? Чували ли сте за необясними изцеления? За оздравяване на изпотрошени кости? Това е чудо. Питали ли сте се някога какъв е механизмът на чудото? Всичко е физика, а ЛЮБОВТА е в центъра на физиката. На планетата има аватари, които могат да проявяват предмети в ръцете си със силата на волята си. Знаете ли това? Питали ли сте се някога за физичния процес? Виждате ли, това е НАУКА. Усъвършенстване на материята. ЛЮБОВ. Може би ще мине известно време, преди учените да кажат какво смятат, но някой ден и това ще се случи!

Казваме това, скъпи мои, напълно сериозно. Лю­бовта лежи в сърцето на физиката! Нима е чудно, че съзнанието на тази планета може да промени земната мантия - може да промени климата - може да промени орбитата на някое космическо тяло? Това не го прави Крион. Крион е тук, за да докладва какво правите ВИЕ. Нима тогава е чудно, че свойствата, които изглеждат непоклатими, могат да изчезнат завинаги? О, мога да ви разкажа още толкова много неща за енергийната супа, но нейната склонност е ЛЮБОВТА. Това е съзнанието на самия Дух и вие, като човешки същества, започвате да навлизате в тази вибрация, да овладявате нейната сила, и това обяснява чудесата. Затова физиката е свър­зана с духовността. Това е любовта.

Именно физиката и плътността на любовта усещате в момента, докато ви обливаме с тази любов, и знаете ли защо? Защото ние работим на клетъчно и атомно ниво, а там се случва "приливът на чувства". Там се събират емоциите. Тъй като ние въздействаме на всяка една движеща се частица (атом) на тялото ви. Това е Духът. Чистият Дух.

Кой според вас е най-могъщият човек на планетата? Е, вие можете да кажете, че това очевидно е лидерът на най-голямата и най-богатата страна. Но ние не сме съгласни. Сега говорим за духовната сила. В тазвечерния разговор Духът определя силата като онова, което може да повлияе на вибрацията на планетата. Това е силата! Тя не е политическа или икономическа. Онзи, който притежава силата на вибрацията на планетата, ще държи и политическото и икономическото равновесие. Затова отново задаваме въпроса: Кой според вас е най-силният човек на планетата? Вие може да кажете: "Крион вече съм чувал такива въпроси. Сега ще ми кажеш! че аз съм този човек." Не и този път. Ще кажа, че са някои от вас. В този момент на планетата, докато предаваме послания с любов, ви казваме следното: Човекът с най-голямата сила да промени вибрацията на планетата е човешката майка. По-нататък ще говорим за ИНДИГОВИТЕ деца които пристигат на планетата. Вие, като майки, прите­жавате силата да създадете цяло едно поколение балан­сирани човешки същества! Съзнанието е силата на бъдещето.

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1340 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.48.196          Сряда          19.06.2024, 14:55