Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)16:39
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » 6. Любовта

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

6. Любовта

Стигаме до шестото качество, което ще нарека с една дума, чието значение ви изглежда познато. Говоря за любовта. Любовта променя всичко, нали? Точно това научихте в тези ченълинги. Казвали сме ви, че послани­ята на Духа винаги са изпълнени с любов, но не успявах­ме да дефинираме това понятие, защото то не представ­лява просто прилив на емоции. Нито пък действията на едно човешко същество спрямо друго в моменти на стрес. Не. Сега ще ви разкажем какво е любовта от духовна гледна точка.

Любовта и физиката са свързани и сега искам да ви отведа на едно пътешествие до ядрото на атома, около което има обширно празно пространство - "енергийна супа", както го наричаме ние. Тази енергийна супа има една особеност, а именно къде се намира енергията в момента. Вие ще кажете: "Крион, защо говориш за фи­зика? Тук става дума за любовта!" Тук съм, за да ви кажа, че особеността на въпросната енергийна супа е любовта. Ще ви кажа и друго. Само три или четири пъти вашите учени са виждали нещо, което ги е озадачило и ако познаваха същността му, щяха да се поколебаят дали да го споделят с другите, защото то не изглежда никак "научно". Фактът е, че предразположението, което про­тича в енергийната супа, се променя в зависимост от енергията в стаята! Нима тогава е чудно, че почти винаги е различна? Могат ли съзнанието и любовта да влияят на материята? Да, и това е механичният аспект на про­цеса. Това е тайната. Те са взаимосвързани. Любовта е нещото, което свързва частиците.

Това може да ви звучи странно, но тази взаимовръз­ка е липсващото звено между науката и духовното мис­лене. Именно това качество е останало недогледано, то е необяснимата причина, поради която НАМЕРЕНИЕ­ТО и любовта могат да променят физическите неща. Знаете ли, че на обитаваното от вас практическо земно ниво стават чудеса? Чували ли сте за необясними изцеления? За оздравяване на изпотрошени кости? Това е чудо. Питали ли сте се някога какъв е механизмът на чудото? Всичко е физика, а ЛЮБОВТА е в центъра на физиката. На планетата има аватари, които могат да проявяват предмети в ръцете си със силата на волята си. Знаете ли това? Питали ли сте се някога за физичния процес? Виждате ли, това е НАУКА. Усъвършенстване на материята. ЛЮБОВ. Може би ще мине известно време, преди учените да кажат какво смятат, но някой ден и това ще се случи!

Казваме това, скъпи мои, напълно сериозно. Лю­бовта лежи в сърцето на физиката! Нима е чудно, че съзнанието на тази планета може да промени земната мантия - може да промени климата - може да промени орбитата на някое космическо тяло? Това не го прави Крион. Крион е тук, за да докладва какво правите ВИЕ. Нима тогава е чудно, че свойствата, които изглеждат непоклатими, могат да изчезнат завинаги? О, мога да ви разкажа още толкова много неща за енергийната супа, но нейната склонност е ЛЮБОВТА. Това е съзнанието на самия Дух и вие, като човешки същества, започвате да навлизате в тази вибрация, да овладявате нейната сила, и това обяснява чудесата. Затова физиката е свър­зана с духовността. Това е любовта.

Именно физиката и плътността на любовта усещате в момента, докато ви обливаме с тази любов, и знаете ли защо? Защото ние работим на клетъчно и атомно ниво, а там се случва "приливът на чувства". Там се събират емоциите. Тъй като ние въздействаме на всяка една движеща се частица (атом) на тялото ви. Това е Духът. Чистият Дух.

Кой според вас е най-могъщият човек на планетата? Е, вие можете да кажете, че това очевидно е лидерът на най-голямата и най-богатата страна. Но ние не сме съгласни. Сега говорим за духовната сила. В тазвечерния разговор Духът определя силата като онова, което може да повлияе на вибрацията на планетата. Това е силата! Тя не е политическа или икономическа. Онзи, който притежава силата на вибрацията на планетата, ще държи и политическото и икономическото равновесие. Затова отново задаваме въпроса: Кой според вас е най-силният човек на планетата? Вие може да кажете: "Крион вече съм чувал такива въпроси. Сега ще ми кажеш! че аз съм този човек." Не и този път. Ще кажа, че са някои от вас. В този момент на планетата, докато предаваме послания с любов, ви казваме следното: Човекът с най-голямата сила да промени вибрацията на планетата е човешката майка. По-нататък ще говорим за ИНДИГОВИТЕ деца които пристигат на планетата. Вие, като майки, прите­жавате силата да създадете цяло едно поколение балан­сирани човешки същества! Съзнанието е силата на бъдещето.

Крион

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1099 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 16:39