Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:16
23.04.2024
Вторник
18.220.106.241


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Имплантът - Още за новия Дар на Духа

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Имплантът - Още за новия Дар на Духа

От писателя...

От самото начало неутралният имплант е един от най-прекрасните и същевременно недоразбрани аспекта в посланията на Крион. Ако недоумявате за какво гово­ря, трябва да прочетете първата книга на Крион, "Финалната епоха", за да се информирате за този дар на Новата епоха.

Както вече казах, иска ми се да имах по-добър превод на думата имплант, но точно тя ми се дава. В английския няма дума, която да обяснява какво точно представлява имплантът. Ако можех да я заменя с някакъв израз, бих използвал "катализатор на очистването".

Но въпреки информацията за този чуден и заслужен дар на очистването, някои хора тутакси се вкопчиха в думата и семантиката на негативния потенциал за тъмната страна, Каквото и да се казваше, хората "чуваха" имплант: контролиращо и негативно заробващо устройство. Нещо, което извънземните поставят в тялото ви, за да ви контролират... или нещо, което определени правителства целят да ви направят. Напук на истината и всепроникващата енергия на любовта в посланията на Крион все още има мнозина, които се държат здраво за своите белязани от страха възприятия за това какво е имплантът. Спомням си, че Крион е казвал неведнъж в ченълинги на живо, че щом останат сами в тъмна стая, хората моментално се ориентират към сценариите на страха. Той е наясно, че това се дължи на силата на дуализма. Противоположната реакция, проявена като любов и мир и липса на страх в лицето на несигурността, е качество, което се възпитава чрез самоосъзнаване на истината за нашата същност.

Ако сте участвали в семинар на Крион, ще ми простите за повторението на моя любим пример за това как действа имплантът. В часовете по химия в гимназията нашият учител ни направи чудесна демонстрация. Един ден отхлупи някаква стъкленица, напълнена почти до ръба с отвратителна тъмнозелена течност. Приличаше на нещо средно между тиня и моторно масло, но с консистенцията на вода. Стъкленицата беше достатъчно голяма и поставена достатъчно високо, така че целият клас да я вижда. Освен това течността беше толкова мътна и мръсна, че през нея не се виждаше нищо. Беше непрозрачна.

Естествената реакция на нас, тийнейджърите, беше гадост! Започнахме да правим физиономии на погнуса и да издаваме потресени възгласи, за да покажем отвращението си от ужасията, която ни показваше учителят. Без да каже и дума, той напълни малка чаша с някаква жълтеникава течност от съседната колба и я задържа над зелената гадост. Това, което се случи после, шокира всички и е аналогията, която искам да направя с импланта.

Учителят изля полека жълтата течност в зелената гадост, извади дървена пръчица от джоба на престилката си и разбърка сместа. Класната стая притихна и ние се ококорихме от удивление, когато отвратителната зе­лена течност започна да се избистря. Бъркайки полека, учителят се засмя широко, а доскоро гнусната субстан­ция в стъкленицата стана кристално чиста.., чиста като планински поток. И тогава, за наш огромен ужас, той взе една картонена чаша от автомата до вратата, наля си от прозрачната течност и я изпи!

Темата на урока по химия бяха катализаторите и чудното, често драматично въздействие на малко коли­чество катализатор върху значително количество теч­ност. Като се има предвид какъв ученик бях, вече съм забравил имената на химикалите, но запомних примера за цял живот (както се случва да помните дълго нечие хубаво лице, макар да сте забравили името).

Нашата карма се натрупва от минали изживявания и се поставя в нашата учебна стъкленица. Тя е наситена с цвят и смисъл и ние я смесваме и оцветяваме най-внимателно, преди да се спуснем в поредната инкарнация. Но­сим стъкленицата на мрачно бреме, а изпитанието е да видим дали ще успеем да прозрем какво да направим с нея и как да я пречистим. Когато намираме просветлени ре­шения на всяко изпитание, цветът се прояснява и накрая става кристално чист. Когато я очистим напълно, оставяме съда на земята и си тръгваме. Тогава оставаме без карма, но продължаваме да живеем на планетата. Битието без карма не означава смърт (както се опасяват някои), " Ами какво правим, след като отработим уроците, за които сме дошли?", ме питат някои. Отговорът на Крион е: "Щом вече не ви се налага да губите време в разкопаване на миналото, залавяйте се за договора си!"

Новата енергия на Земята, описвана от Крион и много други, позволява великите нови дарове на Духа да ни бъдат предадени през воала. Крион ни разказва как сме заслужили това и неведнъж е обяснявал (включително в посланията в тази книга) подробностите. Един от най-големите нови дарове е способността да неутрализираме цялата си карма, без да ни се налага да я отработваме... просто със силата на намерението ни. Това беше първото послание на Крион. Той нарече това ново анулиране на кармата "неутралния имплант". Както в горния пример, то беше духовният катализатор, имплантиран (или излят) в нашата стъкленица с тъмнозелена карма, която след около 90-дневно разбъркване се очистваше напълно. Казаха ни, че единствено с нашето на­мерение можем да анулираме цял един живот на предс­тоящи кармични връзки, взаимоотношения, уроци и събития.

Около процеса възникват много въпроси. Как да разберете, че протича във вас? Какво да мислите, ако сте изпълнили всичките указания на Крион и нищо не се е случило? Възможно ли е процесът да е протекъл във вас, още преди да сте чули за него? Каква е разликата в преживяванията на онези, които имат много тъмна карма, и тези, чиято течност е почти прозрачна? Съветвам всички да прочетат кратката притча за катранената яма на страница 144 във втората книга на Крион, "Не мисли като човек". Този кратък пример показва какво става с околните, когато вие се очистите. Това е добра новина, но все пак доста хора продължават да ми пишат и да питат със страх какво ще се случи с тях и семействата им, ако изразят намерение за импланта. Някои не разбират, че той е дар, и си въобразяват, че "трябва" да направят нещо... все едно взимат лекарство.

Истината е, че имплантът е универсален за новата енергия на планетата. Той е дар, поднесен безкористно с Любов от Духа, за да даде просветление и мир на всеки човек, пожелал да го приеме. Няма място за "изисквания". Няма място за "условия". В много случаи става автоматично само чрез намерението на Висшия Аз! На следващите страници разгледайте внимателно тази особеност, защото тя се повтаря многократно. По мое мне­ние това е доказателство, че имплантът (или както предпочитате да го наричате) е нещо, което се случва, когато му дойде времето и когато ние сме готови. Крион беше първото канализирано създание, разказало какво става в новата енергия и изразило уважението си към нас заради това!

Сега следва раздел с писма от хора от всички краища на страната, преминали през процеса, които целят да ви покажат как се е отразил този дар върху живота им. Разказите са разнообразни и след всеки един Крион отговоря или на автора на писмото, или на всички нас. Смисълът на тази глава е да обясни как действа процесът на неутралния имплант, при това известно време след първоначалното му представяне в Книга първа на Крион.

И една последна забележка, преди да пристъпим към писмата. Информацията за импланта, която ни дава Крион, не акцентира върху неговата работа. Това е прос­то описание на един от новите дарове на Духа, който зае голяма част от първата книга на Крион. Тази книга е помогнала на мнозина да разберат случващото се вече в живота им, а за много други е била откровение какво би могло да се случи, ако са готови. Информацията за импланта взе преднина пред останалите атрибути в работата на Крион, тъй като този дар може да окаже дълбоко въздействие върху човека, който е готов за него. Крион не ни принуждава да поискаме този дар, тъй като знае, че това е много лично решение и че изборът на подходящ момент е решаващ в човешкия път. Тъй като Крион не цели да проповядва, той просто разказва какви са новите дарове, оставяйки окончателното решение на нас. И накрая, той постоянно ми напомня, че тези дарове не са в резултат от неговата работа. В никакъв случай! Те ни принадлежат. Заслужили сме си ги много преди да дойдем тук, и сега те са наши. Точно по план.

Лий Каръл

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1445 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/6
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.220.106.241          Вторник          23.04.2024, 16:16