Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:06
28.03.2024
Четвъртък
3.238.114.5


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Съ-творение и самочувствие

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Съ-творение и самочувствие

Някои казват: "Крион, ти си говорил за съ-творени­ето и друг път, но какво означава всъщност то?" Съ-тво­рението, скъпи мои, е процесът, при който създавате действителността на живота си, тоест откривате вашия настоящ договор. Знайте, че не всички договори са гран­диозни. Някои договори са просто да бъдете прекрасен човек, да вървите в светлината, да отглеждате деца, които също ще вървят в светлината. Какво ще кажете? Някои договори са да бъдете безмълвен лечител, да влияете на другите човешки същества, и знаете кого имам предвид, защото сред вас има хора точно с такъв договор. Някои от вас са с такъв договор и вие не можете да повярвате в случващото се! ... такъв е дуализмът. Други имат по няколко договора и също както в прит­чата, която ви дадохме за пример, вие търсите единст­вения, докато изпълнявате останалите - и всичките те са важни!

Съ-творението е онова задължение, което изисква да вярвате, че всичките тези неща са възможни. Често има област на самоуважението, която застава на пътя на тези партньорски задължения, както вече сме обсъжда­ли. Да, много от седящите тук и четящите тези редове са носили власеница и сандали в миналите си инкарнации! Точно това ви е довело тук тази вечер - или ви подтиква да четете тези послания. Вашият интерес към Бог, при­зивът да научите повече за Духа - онази част от вас, която казва: "Животът не се свежда само до вървенето по тази планета като биологичен вид. Помня това от друго време!"

Но както си спомняте, вие сте живели като свещеник или като монах или монахиня. Тогава са ви учили, че да се възприемате като богове и богини е богохулство! Ние сме тук да ви кажем, че изобщо не е така! Метафорично, има една стая във вашата Къща на урока, в която стои златен трон - нещо, за което вече сме говорили (Глава 1). В този трон седи един прекрасен и величествен ангел! А лицето на този ангел прилича на вашето! Защото вие заслужавате да бъдете тук като част от цялото. Чакали сте на опашка за това. Искали сте го - и сега сте тук! Няма друго създание в тази вселена, което да е по-велико от онези, които седят на столовете пред мен сега или които четат тези думи. Именно това направи възможно партньорството с Бог и именно самоуважението ви поз­волява да приемете този факт. Вие сте заслужили право­то да предприемете крачката на партньорството!

Ето какво ви казахме в последния ченълинг: Стига сте гледали как лодката на живота ви се люлее в море от страховита несигурност. Вместо това вземете руля в ръце със сила и мъдрост, вижте как гигантските ръце на Духа - вашият златен ангел на Висшия Аз - улавя ръката ви и двамата заедно започвате да гребете в блажения курс към дома. Това е истинското партньорство!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1223 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.238.114.5          Четвъртък          28.03.2024, 12:06