Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)17:35
08.08.2020
Събота
35.172.233.2


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Верността

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Верността

Ето го следващото интересно задължение на парт­ньорите. "Каква връзка може да има между верността и партньорството с Бог?", ще попитате вие. Да поговорим за верността.

Някои от вас ще кажат: "Няма нужда да се тревожиш за верността в това духовно партньорство с Бог, Крион, в края на краищата, Бог е само един! Няма как да избягам с друг!" Нямам това предвид. Нищо подобно.       

ГНЕВЪТ: О, скъпи мои, гневът е част от човешката природа, нали - да се ядосаш, дори да знаеш, че е глупаво? Знаете, че гневът и страхът са концепции на старата енергия и не ласкаят духа и не говорят за любов - въпреки това ви се случва често. Гневът има план, докато любовта няма. Противоречи на природата на вашия партньор (Бог) да се гневи, но вие често изпитвате гняв! Само че гневът е изневяра към самата същност на женитбата с Бог.

ТРЕВОГАТА: Да, тя. Тя е продукт на интелекта. Тя е качеството, което ви събужда в три сутринта и ви казва: "Нещо не е наред! В момента не знам какво точно, но усещам, че нещо не е наред... затова дай да се тревожим за него!" Такава е човешката природа. Най-странното е, че някои от вас се съгласяват - и веднага започват да се тревожат! Ако не ви се е случвало досега, ще ви помолим да изхвърлите интелектуалната тревожност, която пред­ставлява стара енергия, и да бъдете верни на любовта към Духа. НАШАТА задача е да ви дадем мир над тревогата. Гарантираме ви го - чрез намерението. Тре­вогата противоречи на самата природа на вашия парт­ньор (Бог), но въпреки това толкова много хора се тре­вожат! Освен това е изневяра към самата същност на брачния съюз.

Гневът няма да ви помогне. Тревогата няма да ви помогне. Съмнението в собствените ви качества няма да ви помогнат в тази нова епоха. Тези действия противо­речат на принципите на вашето ново партньорство и не показват вярност към изражението на Бог.

ЧЕНЪЛИНГЪТ: Ето още един термин в сферата на верността към Бог. Слушайте внимателно, скъпи мои: Всяко прието същество, което идва в живота ви, ще почита ВАШИЯ Висш Аз толкова, колкото почита себе си! Висшият Аз, който носите във вас, е "частица от Бог". Частица от Бог е и партньорът в този ченълинг (който четете). Аз почитам Висшия Аз на контактьора (Лий) толкова, колкото почитам всяко друго създание в тази вселена! Онези, които смятат, че канализират създания, могат да направят следната проверка: Вижте дали ува­жават вашия Висш Аз. Проверете дали казват, че са по-значими от вашия съкровен ангел и ако е така - "бягайте далеч! Защото на тази планета няма нищо по-възвишено от онова, което носите вътре в себе си! Ченълингът е информация, данни. Нищо повече. Информа­ция, която вашият Висш Аз и вашата човешка природа могат да използват като духовна храна. След като ин­формацията бъде подадена, вземете я, използвайте как­вото желаете и я оставете. Никога не приемайте контак­тьора като гуру! Никога не отстъпвайте вашата лична сила на свободния избор. Вместо това предайте канали­зираната информация на вашия Висш Аз и той ще про­дължи да ви напътства как да живеете - защото вие сте тази благословена частица от Бог! Той движи нещата - висшата част от вас - а не контактьорът. Да го превър­нете в гуру означава да изневерите на Бог, вашия Висш Аз.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1038 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   35.172.233.2          Събота          08.08.2020, 17:35