Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



06:00
27.07.2024
Събота
3.145.14.30


Онлайн: 26
Гости: 26
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Верността

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Верността

Ето го следващото интересно задължение на парт­ньорите. "Каква връзка може да има между верността и партньорството с Бог?", ще попитате вие. Да поговорим за верността.

Някои от вас ще кажат: "Няма нужда да се тревожиш за верността в това духовно партньорство с Бог, Крион, в края на краищата, Бог е само един! Няма как да избягам с друг!" Нямам това предвид. Нищо подобно.       

ГНЕВЪТ: О, скъпи мои, гневът е част от човешката природа, нали - да се ядосаш, дори да знаеш, че е глупаво? Знаете, че гневът и страхът са концепции на старата енергия и не ласкаят духа и не говорят за любов - въпреки това ви се случва често. Гневът има план, докато любовта няма. Противоречи на природата на вашия партньор (Бог) да се гневи, но вие често изпитвате гняв! Само че гневът е изневяра към самата същност на женитбата с Бог.

ТРЕВОГАТА: Да, тя. Тя е продукт на интелекта. Тя е качеството, което ви събужда в три сутринта и ви казва: "Нещо не е наред! В момента не знам какво точно, но усещам, че нещо не е наред... затова дай да се тревожим за него!" Такава е човешката природа. Най-странното е, че някои от вас се съгласяват - и веднага започват да се тревожат! Ако не ви се е случвало досега, ще ви помолим да изхвърлите интелектуалната тревожност, която пред­ставлява стара енергия, и да бъдете верни на любовта към Духа. НАШАТА задача е да ви дадем мир над тревогата. Гарантираме ви го - чрез намерението. Тре­вогата противоречи на самата природа на вашия парт­ньор (Бог), но въпреки това толкова много хора се тре­вожат! Освен това е изневяра към самата същност на брачния съюз.

Гневът няма да ви помогне. Тревогата няма да ви помогне. Съмнението в собствените ви качества няма да ви помогнат в тази нова епоха. Тези действия противо­речат на принципите на вашето ново партньорство и не показват вярност към изражението на Бог.

ЧЕНЪЛИНГЪТ: Ето още един термин в сферата на верността към Бог. Слушайте внимателно, скъпи мои: Всяко прието същество, което идва в живота ви, ще почита ВАШИЯ Висш Аз толкова, колкото почита себе си! Висшият Аз, който носите във вас, е "частица от Бог". Частица от Бог е и партньорът в този ченълинг (който четете). Аз почитам Висшия Аз на контактьора (Лий) толкова, колкото почитам всяко друго създание в тази вселена! Онези, които смятат, че канализират създания, могат да направят следната проверка: Вижте дали ува­жават вашия Висш Аз. Проверете дали казват, че са по-значими от вашия съкровен ангел и ако е така - "бягайте далеч! Защото на тази планета няма нищо по-възвишено от онова, което носите вътре в себе си! Ченълингът е информация, данни. Нищо повече. Информа­ция, която вашият Висш Аз и вашата човешка природа могат да използват като духовна храна. След като ин­формацията бъде подадена, вземете я, използвайте как­вото желаете и я оставете. Никога не приемайте контак­тьора като гуру! Никога не отстъпвайте вашата лична сила на свободния избор. Вместо това предайте канали­зираната информация на вашия Висш Аз и той ще про­дължи да ви напътства как да живеете - защото вие сте тази благословена частица от Бог! Той движи нещата - висшата част от вас - а не контактьорът. Да го превър­нете в гуру означава да изневерите на Бог, вашия Висш Аз.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1306 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.14.30          Събота          27.07.2024, 06:00