Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



18:48
24.04.2024
Сряда
3.141.202.187


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Общуването

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Общуването

Общият канал: Сигурно като партньори знаете, че понякога хората говорят с часове, без да кажат нищо съществено. Причините са разнообразни, но една от тях е, че не сте постигнали общо ниво, за да общувате както трябва. Единият говори за едно, другият чува съвсем друго! Не сте отворили книгата на една и съща страница и не обсъждате един и същи ред, затова често провеж­дате разговора, но не и общуването. Следователно об­щуването липсва, понякога в течение на дълго време.

Как да общувате с този нов партньор, за който говорим? Ние говорим за партньорството с Бог! Какво можете да направите, за да гарантирате доброто общу­ване? О, скъпи мои, не е толкова трудно. Вече има канал, който е налице, за да разговаряте с Духа както сега разговаряте с мен. Със същата лекота, с която тече моята любов от мен и от човешкото същество, чийто глас чувате, в сърцата на хората пред мен вече има готов канал! Вие го изградихте. Трябва само да знаете къде е, за да го ползвате.

Ето ключа: Когато седнете да медитирате, първото нещо, което трябва да визуализирате, е, че златният ангел, който седи във вас като частица от Бог, заслужава да седне в златния трон! Това отключва канала - повяр­вайте ми. Пак повтарям, всичко е въпрос на самоуваже­ние. Разберете, че вие сте "частица от Бог". Отворете вратата и започнете разговора. Не влизайте пълзешком. Не идвайте като дете при родител или като овца при пастира. Време е да поговорите с вашия партньор, кого­то много обичате, и да седнете на трона като ангел. Почувствайте как се разперват крилата ви и поведете разговора като равен с равен. Това е най-важното! Вие го заслужавате. Ако не се чувствате толкова достойни, няма дори да започнете общуването. Можете да приказ­вате колкото си искате, пълзящо човешко същество, което се надява Бог да го чуе. Думите ще се удрят в тавана!

Вижте, Духът иска да разговаря с вас като с парт­ньор. Това е първата крачка. Втората крачка е да зада­дете магическите въпроси: "Къде искаш да бъда сега? Какво мога да направя, за да ти партнирам по-добре? Дай ми указания за тази седмица.", например. Някои от вас имат ежедневни проблеми. Знаем, че повечето от вас имат такива трудности. Подхождайте към тях по този начин: "Скъпи Дух, искам да ти бъда партньор. Заслужа­вам да бъда тук в цялото си великолепие за отговори от моя партньор, който също е велик. Какво да направя, за да стане така или иначе?Дай ми синхронността в живота ми, КОЯТО ДА МИ ПОКАЖЕ ОТГОВОРИТЕ, и аз ще откликна, осъзнавайки, че в живота ми няма нищо слу­чайно."

Скъпи мои, използвайте синхронността на онова, което ви се случва ден по ден, като директен отговор на тези въпроси. Виждате ли, това е НАШАТА роля в отго­ворите на вашите молби. Неща не винаги са такива, каквито изглеждат. Не правете предположения какво ЩЕ и какво НЯМА да се случи и никога не ограничавайте вашия партньор! Не ни диктувайте решенията, които вие си представяте! Позволете НАШАТА перспектива да ви ги даде.

Перспективата: Последното, което иска да чуе вашият Божествен партньор, скъпи мои, е, че според вас вие знаете каква е перспективата. Колкото и странно да звучи, много хора постоянно ни я диктуват, като че ли разбират всички невидими процеси наоколо. Помнете, вие не знаете онова, което знаем ние. Затова ни позволете да бъдем онези, които подават неизвестното. Около вас има хора с договори, за които сте очевидни и които трябва да се свържат с вас във висша степен - а вие още не ги познавате! Ако се реализира потенциалът за сре­щата, ще се запознаете с тях. Така че тук е налице елементът на доверието, нали? Елементът на същест­вуването в "сегашния" момент в живота ви и отвореност­та към неочакваното.

В миналото сме се шегували за пътната карта, която ви дава Духът. Когато разгърнете картата, там има една малка стрелка с надпис "Ти си тук" и около тази точка няма почти нищо - вижда се само мястото, където се намирате. Хубава карта! Тя отразява "сегашното". Тя ви казва само къде СТЕ и какво има непосредствено пред вас. Никога не ви казва какво ви очаква по-нататък. Дори не споменава къде сте били! Защото Духът, вашият пар­тньор, е в различна времева рамка. Ние сме в "сегашно­то" и имаме перспектива, която би ви изумила. Ние познаваме вашите договори и знаем ангелското ви име. Ние виждаме вашата Меркаба, познаваме цветовете ви. Знаем кои сте! А като си партнирате с нас, вие имате всичко. Сдобивате се с партньор, който притежава не­достъпно за вас знание, но вие трябва да го поискате и да изразите намерение.

Вторият често задаван въпрос за общуването е: "КОГА трябва да общуваме?" Правилата са две.

Първо­то гласи: Никога не общувайте, когато сте изморени, защото общуването ви ще премине в сън.

Второто: Не чакайте да загазите! Общувайте всеки ден. Не чакайте да се натъкнете на непреодолим проблем. На вашия парт­ньор ще му бъде много по-трудно да работи с вас, когато сте изплашени. Страхът е дума, която досега не сме споменавали в този ченълинг, защото в партньорството с Бог няма страх. Страхът е концепция на старата енер­гия, както знаете. Страхът е излишен, когато вървите напред и вибрирате по нов начин.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1250 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.141.202.187          Сряда          24.04.2024, 18:48