Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)12:39
15.06.2024
Събота
44.221.73.157


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 4: Притчите на Крион » Притчите на Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Притчите на Крион

Определението за притча е кратка история, целя­ща да илюстрира някакъв урок или поука. В случая с притчите на Крион историите са прости - понякога даже детински - но обикновено изискват многократно и задълбочено вникване, за да бъде открито истинс­кото им значение. Във фактите около всяка история е скрита голяма мъдрост, а често най-кратките притчи носят най-дълбок смисъл.

Всички истории в тази книга са разказани по време на ченълинг на живо пред стотици хора, посе­тили семинарите на Крион. Някои от тези притчи са публикувани в трите предишни книги на Крион, но повечето се представят за първи път тук. Крион внесе някои промени и в притчите, които вече са били публикувани, за да ги поднесе с ново разбиране в тази по-чиста енергия. Не се учудвайте, че хуморът играе толкова важна роля в някои от тях.

Тема на историите или "пътешествията", както понякога ги нарича Крион, винаги е отделният човек и начинът, по който реагираме при специфични об­стоятелства. Крион говори за нови дарби от Бог с приближаването на новото хилядолетие и "новата епоха". Обещава добри новини за бъдещето и изтъква, че ние сме променили вибрацията на планетата, спе­челвайки си тези нови духовни атрибути. Пред лицето на "мрачните страховити" предсказания, които винаги съпътстват всяко ново хилядолетие, Крион ни уверя­ва, че този път положението е различно. Ние сме осъществили промяна и можем да отхвърлим предс­казанията за Армагедон и повсеместна разруха. Бог ни обича от все сърце, тъй като сме се "редили на опашка", за да дойдем на Земята сега! В отговор на нашата работа Крион е тук, за да свърши работата си по магнитната мрежа и междувременно да ни съветва и информира... и да ни обича, всички до един, със състрадание, което идва от работилницата на Създа­теля.

Въпреки че аз съм писателят, историите, които транскрибирах за Крион, бяха прекрасен извор на уроци и вдъхновение за мен. Аз естествено си имам любими притчи, които ще споделя с вас в хода на книгата. Всяка история съдържа увод и послепис, тъй като държа да споделя с вас какво е усещането да ги превеждаш на живо и какъв смисъл придобиха след време за мен.

Както и другите, тази книга е създадена с любов към човечеството в тази Нова епоха.

Лий Каръл

Категория: Книга 4: Притчите на Крион | Разгледан: 2898 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 4.3/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.221.73.157          Събота          15.06.2024, 12:39