Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



17:08
23.04.2024
Вторник
18.222.69.152


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Съвременните извънземни и човечеството

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Съвременните извънземни и човечеството

Днешните извънземни посетители са съвсем реал­ни. Ако не беше така, Крион нямаше да ги споменава и на двете дискусии в Обединените Нации. Предлагам ви резюме на типа извънземни, които от известно време започнаха да отвличат хора:

1. Те са много любопитни към нашите емоции и по-специално към нашите духовни качества (Висш Аз), които виждат по някакъв начин и искат (те си нямат Висш Аз - и не могат да се смеят).

2.  Първо започнаха да изучават нас и животните против волята ни, за да открият къде се намират тези неща в биологията ни. Основният им инстру­мент за целта беше страхът, който им вършеше работа за известно време.

3. Когато все повече хора започнаха да разбират как да им се противопоставят (и така да се предпазват от отвличане), извънземните започнаха да се явя­ват на човечеството чрез ченълинг (шумен въз­глас), обяснявайки ни, че "навремето" ние сме се съгласили да им помагаме. Поне една книга е написана тайно от тях и някои контактьори в новата епоха приемат извънземна информация, без изобщо да подозират, разпространявайки не­верни послания, изгодни за техните цели.

4. След като извънземните започнаха да осъзнават, че най-силното оръжие е измамата, те взеха да се държат като благодетели - миролюбиви и добри - печелейки доверието ни (но всъщност са много невежи в духовно отношение). Тази тактика е да­леч по-успешна от страха.

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА: Не бива да им се доверя­вате! Тях не ги е грижа за НАС. Те дори са се кръстосвали с нас, за да се опитат да ни откраднат вроденото прос­ветление. Ако наистина смятате, че сте длъжни да им помагате, тогава можете (вашето право на свободния избор), но знайте предварително, че те НЕ представля­ват нашата семенна биология. Просветлените ще из­глеждат като НАС! Задайте си големия въпрос: Защо просто не слязат, не се представят и не се срещнат с нашите ръководители? Въпреки че извънземните ще ви представят друга история, те просто не могат да го направят. Ние сме твърде могъща раса от съзнателни същества. Те го знаят и нашето общо НАМЕРЕНИЕ би им навредило. Помислете за това! Иначе досега щяха да са кацнали на поляната пред Белия дом!

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1097 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.222.69.152          Вторник          23.04.2024, 17:08