Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)10:01
05.03.2021
Петък
44.192.112.123


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » "Практическият живот в Новата Епоха"

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

"Практическият живот в Новата Епоха"

Ченълинг на живо в Сиатъл

Тези ченълинги на живо са редактирани с допълни­телни думи и мисли, за да дадат яснота и проникнове­нието на писаното слово.

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Няма по-хубав звук за Духа от гласовете на събраните хора, защото той гали самата ни същност [след пеенето на групата]. А защо трябва да е така, ще попитате вие? Ще ви разкажем, както сме го правили пред толкова други групи като вашата, че сякаш самото небе посещава това място. И причината е, че тук има святост, която се дължи на хората тук. Ах, скъпи мои, Крион често повтаря това послание, което е практическо и гласи, че извисените същества в тази Вселена са онези, които седят на столовете в тази стая (и четат тези редове сега)! Сигурно ви е трудно да го разберете, но наистина е така. Плътна е преградата между вас и вашия Висш Аз, между истината за дома и биологията, в която живеете и която е направена така в името на вашия урок. Така че, като частици от Бог, всеки един от вас крачи по тази планета с различно ниво на осъзнаване. Ах, ако знаехте това сега. Но истината е следната: Щом събуете обувките си на святото място, Духът ще може да измие нозете ви! Така е, защото любовта, която изпитваме към вас, е голяма и защото тук няма нито един човек, който да няма договор да е тук (или да чете тези думи). Вие сте избрали да дойдете тук. Това е вашето НАМЕРЕНИЕ. Затова ни позволете да измием нозете ви с радостните си сълзи, задето сте дошли тук да изслушате това послание.

Приканваме ви да почувствате ръцете на водачите, които ви прегръщат сега, един по един. Знаем за вашите премеждия; знаем какво сте преживели. Има най-раз­лични нива на урока тук. Някои от слушателите и чита­телите имат договори, които ще ги шокират! Защото договорите са много тежки и те са преживели велики неща. Други от вас, чийто живот е бил по-лек, могат да отпразнуват и зачетат по-тежките уроци.

Всеки един от вас е специален - всеки един с име, което сега признаваме. Сега вие се намирате на прага на една различна парадигма за съществуването на тази планета. И ние искаме да ви разкажем за някои от промените и да ви дадем известна практическа инфор­мация тази вечер.

О, скъпи мои, Вселената е изтъкана от любов и вие сте на прага да започнете да използвате тази сила в пълния й обем. Работата, която вършите сега в тази област, ще предизвика промени, които ще повлияят на такива като Крион. Аз съм на служба при вас и ще измия нозете ви тази вечер. Няма да се изморя да го повтарям. Уроците тази вечер са следните:


Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 800 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   44.192.112.123          Петък          05.03.2021, 10:01