Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



16:57
23.04.2024
Вторник
3.21.248.47


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Действието

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Действието

Някои от вас са изразили НАМЕРЕНИЕ да вървят напред. Поискали сте очистване на кармата и сте започ­нали вашето пътуване към по-висока вибрационна чес­тота. Представете си се, скъпи мои, как сте заявили това намерение пред Бог и седите и чакате. Фигуративно се вижте насред коридора, където протичат промените от старата енергия към новата. Сега чуйте това: Старата енергия ви казваше: "Бог ще направи всичко за вас." В новата енергия ние ви приемаме за партньор, защото вие вибрирате на ниво, което е по-близо до нас от всякога. Именно чрез вашето намерение и чрез любовта на вашия договор вие сте предприели тази стъпки. О, скъпи мои, ние през цялото време ви държим за ръка! Само че някои от вас не разбират това. Седите си вие - в коридора, по който има много врати - врати, които трябва да бъдат бутнати, за да видите дали се отварят, защото от другата страна на някои от тях се намира вашата работа и вашата мисия.

В миналото можехте да си стоите там и да казвате "Добре, Боже, направи го вместо мен. Аз просто ще си седя тук, докато се случи." Сигурно сте смятали, че почитате Бог с някакъв вид осланяне. Ние искаме да ви кажем, че ако не направите нищо в тази нова енергия, ще има да си седите много дълго време! На практическо ниво ви казваме следното: ВИЕ трябва да отворите всички врати! Защото тайната на напредъка във вашата нова вибрация е СИНХРОННОСТТА! Потърсете я. Оп­ределението за синхронност е случване на странни или необичайни събития в неочакван момент, които изглеж­дат някак координирани помежду си - привидни съвпа­дения, които всъщност не са съвпадения. Те често ви изненадват. Случки, които според вас не носят никакво обещание, или пътища, по които вече сте минавали напразно, изведнъж ще ви донесат богат урожай! Но няма да разберете това, докато не се изправите и не бутнете вратите, затова ви казваме: "Станете и започнете да бутате." Междувременно ще ви се случат много неща, защото този процес представя вашето НАМЕРЕНИЕ.

От практическа гледна точка някои от вас отварят врата и виждат възможност. Не знаят дали е правилна, затова казват: "Моята преценка не е достатъчно точна, така че не мога да реша как да постъпя." Ето го основ­ното правило: Ако влезете в дадена ситуация и тя ви отхвърли със сила, значи моментът не е подходящ. Ако влезете в дадена ситуация и вратата се отвори широко с благоприятни събития и решения, това е вярната ситуа­ция. Това е синхронността! Това е съвсем разумно и логично, но най-напред ВИЕ трябва да бутнете вратата! В противен случай не позволявате съществуването на синхронността. Затова го наричаме работа, скъпи мои. Само когато излъчвате енергията на НАМЕРЕНИЕТО да влезете в дадена ситуация, ще бъдете уважени със синхронността на нейното осъществяване. Недейте да седите и да чакате Бог да свърши работата. Сега сме партньори!


Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 894 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.21.248.47          Вторник          23.04.2024, 16:57