Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



23:52
26.04.2024
Петък
18.219.95.244


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Къде ми е мястото?

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Къде ми е мястото?

"Крион, къде е моето място? Къде трябва да отида? Кое е правилно?" Това са най-често задаваните въпроси към Духа. Освен това вие можете да кажете: "Имам толкова много възможности, искам да постъпя правил­но. Какво да направя?" Ще ви дам практичния отговор на този въпрос: Вървете натам, накъдето ви тегли! Не се измъчвайте над този въпрос. Притихнете и се огледайте за синхронността (пак тази дума). Ако сте щастливи на дадено място и то ви харесва - и не ви тегли другаде -и няма синхронност, която да ви повлече в друга посока, останете там. Толкова е просто. Не е задължително да имате договор на друго място, ако не ви тегли натам. Не допускайте някой да ви придума. Нека собственият ви Висш Аз и преценка да вземат решението. Ако сте необ­ходими на дадено място, вие ще попаднете там, и сега ще разгледаме този аспект.

Някои светлинни работници смятат, че трябва да общуват само с други светлинни работници и трябва да се събират и да живеят край енергийните портали на Духа. Смятат, че ще им повлияе добре да живеят сред единомишленици - и енергията им харесва.

О, скъпи мои. Слушайте: Някои от вас ще бъдат призовани на много непросветлени места! И ако се ока­жете привлечени към такива ситуации, искам да седнете и да ги отпразнувате! Това означава, че сте повикани там да ПОДДЪРЖАТЕ ЕНЕРГИЯТА на това място, което се нуждае от вас. Това е вашата работа. Не е да стоите в компанията на ваши единомишленици и да си прекарвате приятно. А да поддържате енергията на това място с вашата вибрационна честота. След малко ще поговорим За вашата област [Сиатъл], но толкова много от вас са тук [в Сиатъл] по определена причина, обвързани с до­говор в този исторически момент да поддържат енерги­ята на това място. Дойдох да ви кажа, че трябва да оставете!

Някои от присъстващите в тази стая (и четящите тези редове) ще бъдат призовани на други места. Как да разберете? Когато чуете призива и се отвори съответно­то работно място и доловите там усещане за семейство. От гледна точка на синхронността изглежда лесно да отидете! Всичко върви гладко. Някои от вас казват: "Крион, аз постъпих точно така и се преместих, но пет години по-късно се върнах." Ние казваме, ПРАВИЛНО! Кой ви е казал, че трябва да отидете някъде и да останете там цял живот? Ще се налага да пътувате, ако е необхо­димо да поддържате енергията от едно място на друго. Свиквайте. Някои от вас ще бъдат пътешественици и няма да се притесняват от това, докато други ще бъдат котвите, които трябва да останат на едно място завина­ги. Всички вие сте толкова различни. Бъдете готови. Покажете НАМЕРЕНИЕ да отидете там, накъдето ви тегли. Духът няма да ви възложи непосилна задача. Обикновено става точно обратното. Ние ви притегляме на места, които ще ви благословят и ще се погрижат за благоденствието ви - места, които ще ви дарят покой, където ще срещнете семейството си. Нещата не винаги са такива, каквито ви изглеждат. Не правете прибързани заключения. Бъдете наши партньори.

Практическият съвет е следният: Живейте ден за ден. Бъдете заземени. Търсете отговорите в стила на синхронността. Ако не бъдете притеглени към дадено място, може би не трябва да отидете там. Когато ситуа­цията ви се опъва, не продължавайте да упорствате. Отидете другаде, където вратата се отваря със синхрон­ност. Дали това е плъзгане по линията на най-малкото съпротивление? Не. Просто означава, че сте духовно хармонизирани и мъдри. Означава, че поемате благос­ловения път, тъй като вратата се отваря с лекота, когато трябва да се отвори. Не е признак на слабост да изпол­звате духовната си мъдрост, за да разпознаете правия път. Някой може да ви каже, че е добре да си блъскате главата във врати, които не се отварят, понеже така се гради характер. Ние ви уверяваме, че не е така. Ще изградите един изморен и объркан характер! Не това е духовният подход. Нашата роля в сделката е да отклю­чим вратите, но вашата роля е да ги бутнете. Научете повече за партньорството. Използвайте го.

Лий Каръл
Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 845 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.219.95.244          Петък          26.04.2024, 23:52