Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



13:20
23.04.2024
Вторник
3.145.130.31


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Духовната история на Импланта

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Духовната история на Импланта

Осъвременено през 1997 г.[1]

Сигурно изненадата ми е била обяснима, когато открих, че приемането на импланта е духовен дар, пред­сказан от древните мъдреци на много религии! Това не само потвърждава достоверността му, но и ни помага да осмислим този на пръв поглед странен нов дар. Фактът, че е бил предсказан, ви отвежда към по-задъл­бочено разбиране, че имплантът е част от духовния план на нещата, характеризиращи Новата Епоха. Крион не се появява изневиделица, за да разказва някакви дивотии, както смятат метафизиците от старата енергия. Имплантът/освобождаването би трябвало да е част от сценария на Новата епоха и нейните дарби, стига да стигнем до етапа, при който съзнанието на планетата може да го използва. Добрата новина е, че ние успяхме! А Крион е тук да ни каже, че дарът е готов, както е било предска­зано, по план.

Грег Де Ла Кастро е духовен историк. Аз дори не знаех, че има такава професия! Преди да пристъпя към неговата статия, написана специално за тримесечното списание на Крион през 1996, искам да ви го представя. Статията е поместена на следващите страници.

 

Грегъри Де Ла Кастро

Грегъри Де Ла Кастро, президент на Дружество за оценяване и проучване на древни текстове, завършва история, антропология и езици (Фи Бета Капа) в универ­ситета в Денвър през 1975. Освен това има магистратура по интелектуална и културна история на света и история на науката, отново в Денвърския университет през 1977. Редактор е на книгата Cosmology, History and Teosofy за Д. У. и "Пленъм Прес". Силният му интерес към свеще­ната астрология и фън шуй и умението да превежда древни текстове му помагат да преоткрие 14 археологи­чески обекта - подробно описани в неговата книга The forbiden past. Негови статии и преводи са се появявали в "Ню Пасифик", "Роки Маунтин Индипендънт", "Ар Ем Пи Джърнъл", "Дъ Роки Маунтин Джърнъл ъв Ейшънт Рилиджънс" и в изданието на Обществото за съхраняване на древните текстове. Освен че е автор на USL Manual! и Astrology Materia Medica, сега той участва в превежда­нето и изучаването на Moon Phase Nakshatras. Де Ла Кастро притежава научни степени в различни езотерични дисциплини и дава консултации по свещена астроло­гия и фън шуй.



[1] Книга 3 на Крион е отпечатана за първи път през 1995 г. и продължава да се допечатва. Досега има повече от 12 издания, (бел. ред.)

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1182 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.130.31          Вторник          23.04.2024, 13:20